Friliggande hus på Nya Linero

Nya Linero, Lund

Vinlandsgatan 6

Utgångspris
4 595 000 kr
Antal rum
5
Tomtarea
270 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea / Biarea
138 kvm / 8 kvm

Friliggande hus på Nya Linero

Magiskt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. De bästa av två världar med hus i nyskick men som ändå visat vad det går för.

 • Ansvarig mäklare

  Markus Hedhill

  Fastighetsmäklare / Partner
  Områdesansvarig Lund Centrum

  :
  Telefon: 0739-20 66 55

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Beskrivning

Beskrivning

Varmt välkomna till detta friliggande hus på populära Nya Linero. Perfekt placerat i området, lugnt och med full uppsyn mot den gemensamma lekplatsen mitt på gården. Lättskött tomt med trädgårdssida med trädäck med morgonsol samt framsida mot söder med utgång från kök. Välplanerat hus och med alla de fördelar man förväntar sig av ett så här nytt hus. Interiört möts vi av en underbar rymd och ett generöst ljusinsläpp. På entréplan har vi den sociala delen med kök från HTH och med öppen planlösning mot matplatsen. Vi finner även en utgång till framsidan där kvällsmiddagarna ofta äger plats under sommarhalvåret. Genomgående vita väggar och ekparkett i hela huset. Vattenburen golvvärme på hela entréplan, väl tilltagen takhöjd på övre plan, tvättstuga modernt placerat på övre plan. Trivsam utemiljö med trädäck med infälld belysning, trädbelysning vid framsida. Dessutom förråd samt carport och plats för två bilar på uppfarten. På gatan råder en trevlig gemenskap och lekplatsen utgör en naturlig samlingspunkt för både stora och små. Bra kommunikationer med buss nr 3 och nr 6, bra cykelvägar, fint föreningsliv och flera fotbollsplaner och lekplatser i området. Närhet till tennishall, förskolor, grundskola, nya Linero centrum. Välkomna att boka visning.

Interiör

Vi välkomnas av hall med fantastiska förvaringsmöjligheter. Spegelskjutdörrar samt pannrummet/förråd innanför dörren. Vidare in till vänster tar köket emot oss med öppen planlösning mellan matplats och kök. Genomgående för hela huset är vita väggar och ekparkett. Köksinredningen kommer från HTH och går i stilrent vitt mot vitt kakel ovan gedigen och påkostad bänkskiva av svart granit. Köksön avgränsar köket mot matplatsen som enkelt rymmer plats för 8-10 personer. Kyl med dubbel tappning, både för bubbelvatten samt stilla vatten. Stora fönsterpartier och utgång till framsidans uteplats i söderläge.
Vardagsrummet ligger på motsatt sida av köket och bereder plats för både soffhörna och ytterligare förvaring. Det är förberett för öppen spis i vardagsrummet. De stora fönsterpartierna ger ett vackert ljusspel in i rummet. Härifrån har vi utgång till trädäcket med uteplatsen. Gräsmatta och uppvuxen häck av bok omgärdar trädgården. Här finns även ett förråd och plats att förvara cyklar.
Mellan kök och vardagsrum har vi det ena av de två badrummen. Mörkt klinkergolv mot vita kaklade väggar. Dusch från FM Matsson och vikväggar från INR. Fin kommod från Marbre och toalett (Ido). Vattenburen golvvärme och elburen handdukstork.

En våning upp tar allrummet emot med utrymme för både soffa och tv. Takhöjden är väl tilltagen och ger en härlig rymd till rummet. Från allrummet har man utsikt över det öppna landskapet. Tre sovrum finns till ditt förfogande där ett av sovrummen är lite större. Här har man inbyggda garderober med skjutdörrar samt fransk balkong.

Badrummet är riktigt trevligt med fint ljusinsläpp och utsikt över landskapet. Mörkt klinkergolv mot vitkaklade väggar. Spotlights i tak. Badkar, kommod från Marbre badrumsskåp (HTH) samt toalett (Ido). Elburen handdukstork och elburen golvvärme.
På detta våningsplan finner vi även tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Även torkskåp torkskåp. Det finns gott om förvaringsskåp (HTH) samt vask.

Nuvarande ägare har låtit utföra följande:

2012- Anläggning av trädäck i Sibirisk lärk.
2015- Anläggning av förvaringsbod.
2018- Montering av spegelskjutdörrar i entré, byte av tvättmaskin, byte av låshus.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Fastighetsbeteckning

Ran 10

Tomt

Häckar, fruktträd och bärbuskar. Förråd på ca 8 kvm.

Planbestämmelser

Detaljplan (2005-05-26)

Parkering

15 kvm carport. Plats för 2 bilar på längden.

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
4 595 000 kr
Rum
5
Sovrum
3
Boarea
138 kvm*
Tomtarea
270 kvm
Biarea
8 kvm

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
2 plan
Byggår
2011
Fasad
Tegel och Fibercementskivor
Grund
Betongplatta
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Uppvärmning
Fjärrvärme
Takbeklädnad
Betongpannor
Ventilation
Mekanisk FTX
Fönster
3-glasfönster, alu-Elit

Vattenburen golvvärme på entréplan. Vattenburna radiatorer på övre plan. Även golvvärme (el) i badrum på övre plan.

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uteplats/balkong

Trädäck på trädgårdssidan och stenlagd uteplats mot framsidan.

TV/bredband

Fiber 1000Mbit

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Lund Ran GA:1, Samfällighet: Lund Ran S:1

Ekonomi

Taxeringsvärde
3 260 000 kr
Byggnadsvärde
2 173 000 kr
Fastställt
2015
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsskatt/Avgift
4 262 kr

Besiktning

Besiktigad
Nej

Driftskostnad (per år)

Hushållsström
5 040 kr
Värme
20 040 kr
Renhållning
2 880 kr
Vatten/Avlopp
6 000 kr
Summa
33 960 kr

Nuvarande ägare har 25-26 grader i huset. Normaltemperatur för inomhusmiljö är ca 21-22 grader.
Pantbrev på 1.722.000.

Pantbrev

Det finns 1 st pantbrev uttaget om sammanlagt 1 722 000 kr

Länkar

Området

Att bo i NE Lund

I Lunds nya stadsdel Lund North East bor du mitt i Öresundsregionen men ändå nära vacker rogivande natur. Här finns stora internationella företag inom forskning och utveckling såväl som utmärkt boende och service. Lundalänken binder samman stad och kringregion. Här hittar du också några av landets bästa skolor, förskolor och fritidshem. Längs huvudstråket Ramlan finns affärer, restauranger, kaféer samt gallerier och mötesplatser. Lund NE omfattar även naturreservatet Kungsmarken samt en av Sveriges äldsta golfbanor, den förträffliga 18-hålsbanan på Lunds Akademiska Golfklubb.

I nordöstra Lund ligger Brunnshög. Det är ett nytt område där en fin hotell- och konferensanläggning planeras. Även här finns mycket goda kommunikationer för pendlare. Nya Linero ligger i de östra delarna av Lund söder om Sandbyvägen. Området domineras av den stora lummiga Tre Högars Park. I Linero centrum finns en kyrka, idrottshall, skolor och förskolor samt all tänkbar service.

Odarslöv är en by som ligger fem kilometer nordöst om Lund, strax intill Kävlingeån. I Odarslöv är sammanhållningen stor och man anordnar allt från gemensamt luciatåg till midsommarfester. Byns vackra kyrka härstammar från 1100-talet och är byggd i romansk stil.

Köpa eller sälja bostad i NE Lund? Kontakta Bjurfors mäklare i Lund! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Vinlandsgatan 6

Vinlandsgatan 6,
224 74 Lund

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Markus Hedhill

  Fastighetsmäklare / Partner
  Områdesansvarig Lund Centrum

  :
  Telefon: 0739-20 66 55