Bo på naturskönt läge med nyproduktionens alla fördelar!

Sankt Lars, Lund

Karpvägen 10

På förhand
Utgångspris
3 995 000 kr
Avgift
6 067 kr
Antal rum
4
Boarea
106 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 4
Hiss
Ja

Bo på naturskönt läge med nyproduktionens alla fördelar!

Ljus fyra med inglasad balkong och härlig utsikt över det gröna. Bo på naturskönt läge i Sankt Lars parken med nyproduktionens alla fördelar!

 • Ansvarig mäklare

  Yosef Halim

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Mobil: 0762-16 66 60

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till denna stilrena lägenhet som är mycket välplanerad. Här erbjuds en boyta om 106 kvadratmeter som fördelas på fyra rum och kök. Denna bostad på andra våningen bjuder bland annat på bra planlösning, fräscha ytskikt och sociala ytor.

Lägenheten består av en stor, välplanerad och inbjudande hall, ett socialt, modernt och stilrent kök, tre sovrum, två badrum samt ett rymligt, välplanerat och charmigt vardagsrum med generösa sällskapsytor, härliga umgängesytor, fint ljusinsläpp och plats för soffa och matgrupp. Det större sovrummet är stort, harmoniskt och rogivande med platsbyggda garderober, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. De övriga två sovrummen fungerar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Det ena badrummet är stort, fräscht och smakfullt och har toalett, dusch, duschvägg, kommod, handfat, tvättmaskin och torktumlare. Det andra är praktiskt och fräscht och har toalett.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här fyran finns en stor, charmig och inglasad balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder lättmöblerade ytor, sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för soffgrupp.

Interiör

Hall: Den stora, välplanerade och inbjudande hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vitmålade väggar och mörkt golv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall – säkerhetsdörr och gott om plats för jackor och skor.

Kök: Det sociala, moderna och stilrena köket har vitmålade väggar och parkettgolv. Utrustningen består av induktionshäll, fläkt, frys, kyl, ugn och diskmaskin. I övrigt erbjuder köket stora fönster, öppen planlösning mot vardagsrummet, vita skåpluckor, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar.

Vardagsrum: Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt – ett rymligt, välplanerat och charmigt rum med parkettgolv och vitmålade väggar. Här erbjuds generösa sällskapsytor, härliga umgängesytor, fint ljusinsläpp och plats för soffa och matgrupp.

Sovrum 1: Från hallen når du lägenhetens master bedroom – ett stort, harmoniskt och rogivande rum med parkettgolv och vitmålade väggar. Rummet har platsbyggda garderober, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng.

Sovrum 2: Ett stort och rogivande sovrum med platsbyggda garderober och plats för säng. Vitmålade väggar och har parkettgolv. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

Sovrum 3: Ett stort och rogivande sovrum med platsbyggda garderober och plats för säng. Detta rum med vitmålade väggar och parkettgolv passar utmärkt som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

Badrum 1: Stort, fräscht och smakfullt badrum med toalett, dusch, duschvägg, kommod, handfat, tvättmaskin och torktumlare. Här ligger mörkt klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

Badrum 2: Detta praktiska och fräscha badrum har väggar i vitt kakel och mörkt klinkergolv som matchar fint. Här finns toalett, dusch, duschvägg och handfat.

Balkong : Stor, charmig och inglasad balkong som nås från vardagsrummet. Här erbjuds lättmöblerade ytor, sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för soffgrupp.

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Riksbyggen Brf S:t Lars Park
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
55
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen S:t Lars Park består av 55 lägenheter fördelade på tre fyravånings hus. Husen stod inflyttningsklara 2016. Adresserna är Karpvägen 2, 4, 6, 8 och 10.

Förvaltning
Den ekonomiska och tekniska förvaltningen sköts av Riksbyggen.

Försäkring
Föreningens fastighet är försäkrad hos Folksam. I försäkringen ingår kollektivt bostadsrättstillägg.

Avgiftsförändringar
Föreningen kommer att höja avgiften med 2% årligen t.o.m 2023 (kontrollerat 2020-10-29).

Gemensamt elavtal
Föreningen har ett gemensamt elavtal. Medlemmarna betalar endast för enskild elförbrukning. Elen debiteras separat med tre månaders eftersläpning på samma avi som månadsavgiften.

Medlemskap
Föreningen accepterar inte juridiska personer som medlemmar.
Delat ägande accepteras inte.
Föreningen tillåter inte permanent andrahandsuthyrning

Ovanstående information har inhämtats genom årsredovisningen och kontrollerats med representant från föreningen. Slutgiltig köpare uppmanas att kontakta representant från föreningen för att stämma av ovanstående information.

Renoveringar - Utförda och planerade

2020: Ny energideklaration utförd
2020: OVK utförd
2019: Utbyte av bärbuskar.
2019: Byte av teknisk förvaltare (fastighetsskötsel) till Riksbyggen.
2018: 2års-besiktning av lägenheter och fastighet.
2018: Upprättande av underhållsplan.
2018: Byte av första kontakt för felanmälan i lgh till Peab Bostad Kundcenter. Gäller under garantiperioden (5år) till 2021-06-30. Detta berör ej ekonomisk förvaltning.
2018: Byte av ventilationsfilter i lägenheter och gemensamhetslokal.
2018: Bredbandsinkoppling för gemensamhetslokal.
2018: Byte av ekonomisk förvaltning till Riksbyggen (Peab Bostad slutar med denna verksamhet 2017).
2017: Extra amortering av föreningens lån 1 500 000 kr.
2017: Lån 1 omplacerades till rörlig ränta. Se årsredovisning för detaljer.
2017: Plattsättning intill parkeringsplatser som angränsar till rabatt.
2017: Dörröppnare till cykelförrådet utvändigt.
2017: Putsning av samtliga balkongfronter
2017: Byte av ventilationsfilter i lägenheter och gemensamhetslokal.
2017: Rensning av externa ventilationsgaller för lägenheter.
2017: Etableringsbesiktning av grönytor.
2016: Justering av antalet utvändiga markparkeringar från 34 till 36. Breda parkeringar ändrades om till dubbla. Detta kan justeras kommande år efter behov.
2016: Inredning av gemensamhetslokal, påbörjad uthyrning.
2016: Fastställande av lån till lägre ränta än ekonomisk plan. Se årsredovisning för detaljer.
2016: Besiktningar av fastighet, grönområden och lägenheter.
2016: Entreprenaden överlämnad från Peab Sverige AB till föreningen. Avräkning gjordes 2016-09-30. Detta innebär att Peab Sverige AB tar samtliga kostnader och erhåller alla intäkter t.o.m avräkningsdagen.

Kommande underhållsarbeten (kontrollerat 2020-10-29):
Det finns inga kommande renoveringar.

Parkering

Föreningen har 10 garageplatser för 600 kr/mån, 14 carportar för 400 kr/mån samt 36 markparkeringsplatser för 200 kr/mån. Separat kösystem tillämpas, just nu är det lång kötid (något år) för garage och carport. Samtliga medlemmar har rätt att få tillgång till en P-plats på mark, så ledes står ingen i kö. Uppgifter hämtade 2020-10-29.

TV/bredband

Tv (paketet lagom), bredband (100/100 Mbit) och telefoni via Telia Triple Play. Kostnaden för detta tillkommer som obligatoriskt tillägg på månadsavin.

Yterliggare kanaler eller högre hastighet går att lägga till på egen bekostnad.

Gårdsplats/innergård

Föreningen har en mysig innergård som sammanfaller snyggt med omgivningarna runt omkring. På innergården finns bänkar och bord men även lekplats med sandlåda och gungor för de små.

Gemensamma utrymmen

Det finns flertal cykelställ utvändigt.
Till varje trapphus hör ett rullstols/barnvagnsrum.
I Källaren på Karpvägen 6-8 finns samtliga lägenhetsförråd samt cykelkällare.
Föreningen har en gemensamhetslokal med övernattningslägenhet belägen i källaren på Karpvägen 6-8. Denna kan medlemmarna hyra för 200 kr/natt.
Det finns två miljöhus.
Det finns ingen gemensam tvättstuga då samtliga lägenheter är utrustade tvättmaskin och torktumlare.

Övriga byggnader/utrymmen

Till lägenheten finns det ett förråd.

TV/bredband

Telia Triple Play

Telia Triple Play

Månadsavgift

Avgift
6 067 kr

I avgiften ingår värme, vatten och bostadsrättstillägg till hemförsäkring. Det tillkommer ett obligatorisk tillägg om 222 kr/mån för Telia triple-play. Hushållsel debiteras efter förbrukning separat med tre månaders eftersläpning på avgiftsavin.

Ekonomi

Andel i föreningen
2,10902%
Andel av årsavgiften är
2,10904%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
3 995 000 kr
Lägenhetsnummer
121
Våningsplan
2 av 4
Hiss
Ja
Rum
4
Sovrum
3
Boarea
106 kvm*

* Areauppgift enligt bostadsrättsförening

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Föerbostadshus
Byggår
2016
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FTX

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
D
Energideklarationsdatum
2020-03-17

Länkar

Området

Att bo i Lunds kommun

I Lunds kommun känner du historiens vingslag samtidigt som man ständigt planerar för framtiden. I Lund finns en unik blandning av nytänkande och tradition vilket gör att människor trivs här, gammal som ung. Kommunen erbjuder bra skolor, utmärkta pendlingsmöjligheter och ett stort utbud av fritidsaktiviteter såväl för sportentusiasten som för dig som älskar konst, musik, teater, litteratur och film. Det finns också många verksamheter för de lite yngre runt om i kommunen, som till exempel fritidsgårdar, kulturskolor, skolbiografer och bibliotek.

Runt omkring Lund finns också fullt med vackra naturområden, små idylliska byar, ridskolor och strövområden. Lunds kommun är idealiskt för entreprenörer då staden har ett mycket kreativt klimat med flera företagsbyar.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Lunds kommun? Kontakta Bjurfors mäklare i Lund! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Karpvägen 10

Karpvägen 10,
222 70 Lund

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Yosef Halim

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Mobil: 0762-16 66 60

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Sankt Lars, Lund

  På förhand
  Adress
  Åbrinksvägen 25
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  4 901 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  82,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!