Nyproducerad lägenhet med högt i tak och generös uteplats i söderläge!

Vipelyckan, Lund

Astrid Lindgrens Väg 4D

Utgångspris
2 595 000 kr
Avgift
3 673 kr
Antal rum
2
Boarea
71 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 5
Hiss
Ja

Visning

 • söndag 16/8, KL 15:30 - 16:00

  Bokad visning! Boka via Bjurfors.se för att kontrollera lediga tider.

För din trygghet

Välj den typ av visning som passar dig bäst! Vi erbjuder både personliga och digitala visningar. Läs mer om våra alternativ.

Boka visning

Nyproducerad lägenhet med högt i tak och generös uteplats i söderläge!

På lugnt och lummigt läge i fastighet från 2015 ligger denna väldisponerade tvåa med öppen planlösning och stor härlig uteplats i söderläge!

 • Ansvarig mäklare

  Kristoffer Cedergren

  Fastighetsmäklare / Partner
  F d Karlsson

  :
  Telefon: 0739-20 66 54

Planskiss

Planlösning
Nuvarande planlösning
Planlösning
Alternativ planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till denna fastighet som färdigställdes 2015. Här genomsyras genomgående högt i tak och fina materialval med hög komfort och funktionalitet. Med stilrena val såsom ekparkett och vita väggar gör det enkelt att trivas. Välkomnande hall med skjutdörrsgarderober med spegeldörrar och bra förvaring. Kök, matplats och vardagsrum är trevligt placerat i den bortre delen av lägenheten där den väl tilltagna uteplatsen också är belägen. Stora glasade partier och en generös skjutdörr ger ett härligt ljusinsläpp till rummet. Den stora uteplatsen om ca. 28 kvm blir som ett extra rum under sommarhalvåret. För den som önskar kan det finnas möjlighet att bygga ut den befintliga klädkammaren om man vill få till ett extra sovrum eller kontor. Köket är ljust och fräscht med vita materialval såsom luckor, bänkskiva och kakel. Fullutrustat med vitvaror från Bosch, ugn, spishäll, mikro, hel kyl och frys samt diskmaskin. Sovrummet är smart placerat i andra delen av lägenheten och är väl tilltaget med plats för dubbelsäng och övrig förvaring om så önskas. Badrummet går i ljusa toner med vita väggar och klinkers i beige. Utrustat med handdukstork, golvvärme, toalett, dusch, duschväggar, handfat med kommod och spegelskåp ovan, tvättmaskin och torktumlare med avlastningsytor och förvaringsskåp ovan och bredvid.

Njut av ett bekvämt och ostört boende med egen ingång, hiss från garage och nära avstånd till busshållplats, bara 50 m bort. Välkommen till ett ytterst optimalt boende, bara att flytta in! Varmt välkommen på visning.

Fakta

Uteplats/balkong

Stor uteplats i söderläge om ca. 28 kvm.

Övriga byggnader/utrymmen

Till lägenheten tillhör ett källarförråd om ca 15 kubik som ligger på garageplan med hiss ner.

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 673 kr

I avgiften ingår: värme, vatten, källarförråd, elanslutning (kollektivt elavtal, rörliga delen debiteras på hyran en gång i kvartalet) och TV (comhem digitalt basutbud).

Obligatorisk kostnad avseende bredband tillkommer med 245 kr/mån.

Ekonomi

Andel i föreningen
1,8596%
Andel av årsavgiften är
1,85948%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 595 000 kr
Lägenhetsnummer
02003
Våningsplan
1 av 5
Hiss
Ja
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
71 kvm*

* Areauppgifter enligt föreningen

Byggnadssätt

Byggår
2015

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
111

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Thulepark 1 i Lund
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
50
Antal lokaler
1
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Föreningen består av 50 st bostadsrätter och en gemensamhetslokal på adresserna Astrid Lindgrens väg 2 A-G samt 4 A-H.
Föreningen är fullvärdesförsäkrad och bostadsrättstillägget ingår. Föreningen tillåter delat ägande om den boende äger minst 10%. Föreningen tillåter ej juridiska personer som köpare.

Brf Thulepark 1 ingår i samfälligheten Solhällan med en andel om 77%.

Föreningens ekonomi

Föreningen har gemensamt el-abonnemang, det avläses var månad men debiteras separat var tredje månad.

Föreningen följer den ekonomiska planen med 2% höjning vid årsskiftet 2020/2021.
Ovanstående information har inhämtats genom årsredovisningen och kontrollerats med representant från föreningen. Slutgiltig köpare uppmanas att kontakta representant från föreningen för att stämma av ovanstående information.

Renoveringar - Utförda och planerade

Fasadmålning utfördes 2018.

Föreningen har inga större planerade renoveringar för närvarande.

Parkering

En parkeringsplats i garaget kostar 585:-/månad inkl. moms. I dagsläget finns en parkeringsplats finns tillgänglig för köparna om den tidigare ägaren har haft en parkeringsplats. Om tidigare ägare inte innehaft en parkeringsplats är väntetiden fyra veckor. Det finns 65 parkeringsplatser inne i garaget och sex parkeringsplatser ute.

TV/bredband

Enligt kontrakt med ComHem ingår i gruppavtalet följande: 100Mbit/s, ett baspaket gällande fast telefoni samt ComHems digitala grundutbud gällande TV.

Gårdsplats/innergård

Föreningen har en gemensam innergård med lekplats samt utemöblemang som får nyttjas av medlemmarna.

Gemensamma utrymmen

Cykelförvaring, källarförråd samt ett övernattningsrum som går att hyra för 300kr/ dygn.

Länkar

Området

Att bo i Östra Lund

I Östra Lund ligger ett av Lunds finaste villaområden med stora tomter och trädgårdar. Här går det inte att ta miste på samhörighetskänslan trots att de boende kommer ifrån alla olika yrkeskategorier.

I området Linero finns det ett boende för alla. I dagligt tal brukar man dela upp området i två delar; övre och nedre Linero. Övre Linero är i huvudsak ett villaområde med stora villor. Nedre Linero består till största delen av bostadsrätter och hyresrätter. Det är den här blandningen av boendeformer som ger människor ifrån alla yrkeskategorier en möjlighet att bo i området. I Linero finns ett litet centrum där de flesta affärer samt kyrkan finns. Här finns också ett fint bibliotek med där man anordnar en mängd aktiviteter. För barnen finns bland annat filmvisning, sagogestaltning och dockteater. Även författarkvällar och konserter är vanligt. Biblioteket är med i ett samarbete som heter Linero samråd, där man arbetar för att förbättra möjlighet till kulturella upplevelser på Linero. Samrådet arbetar ständigt för att öka trivseln och samhörighetskänslan.

Från området Östra Torn och Mårtens fälad tar du dig med cykel in till Lunds centrum på cirka tio minuter. På Mårtens Fälad finns stora tomter och trädgårdar. I huvudsak består den av tvåvåningsvillor byggda på 1960-talet. Det är ett attraktivt bostadsområde som räknas till Lunds mest populära. På Östra Torn ligger bostadsområden med studentikostklingande namn som Spexaren och Djingis Khan, samt Brunnshög. För barnfamiljer är området perfekt, med bland annat tre olika skolor.

Strax intill ligger Vipeholm. Det är namnet på både ett bostadsområde och en park. I Vipeholm kan du hitta ett lugnt och trivsamt boende i natursköna miljöer. Det finns utmärkta promenad – och cykelvägar så du tar dig snabbt och enkelt till centrum. Här finns också en utmärkt förskola med tre olika avdelningar och fina uteplatser för barnen att leka och utvecklas på. Förskolan har ett projekt som man kallar ”Gröna skolgårdar”. Tanken var att skapa en inspirerande utomhusmiljö för barnen, som ska utmana och locka till lek. I området finns också Vipeholms gymnasieskola.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Gastelyckan? Kontakta Bjurfors mäklare i Lund! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Östra Lunds 3 bästa

3
 • Sommarlovsparken
  Grönt och lummigt
 • Lunds akademiska golfklubb
  Golfbanan på vägen mot Sandby
 • Råbytorp gårdsbutik
  En levande gårdsbutik

Karta

Astrid Lindgrens Väg 4D

Astrid Lindgrens Väg 4D,
224 66 Lund

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

För att värna om våra kunder och medarbetare har vi nya rutiner och alternativ för säkrare och mer flexibla visningar. Vi övergår från öppna till endast förbokade visningar med få deltagare. Skulle du önska en digital eller helt privat visning var vänlig kontakta mäklaren.

Du är varmt välkommen till våra fysiska visningar om du är helt frisk och utan symtom på förkylning eller influensa. Annars träffar vi dig gärna i ett digitalt möte.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Kristoffer Cedergren

  Fastighetsmäklare / Partner
  F d Karlsson

  :
  Telefon: 0739-20 66 54