På Malmös mest intressanta läge!

City, Malmö

Carlsgatan 7F

På förhand
Utgångspris
6 500 000 kr
Avgift
5 105 kr
Antal rum
4
Boarea
96 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
16 av 20
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

På Malmös mest intressanta läge!

Hörnfyra i Malmö Living som idag är ett av Malmös mest intressanta lägen. Perfekt för familjen!

 • Ansvarig mäklare

  Anders Nilsson

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0739-20 66 57

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Snygg hörnfyra på Malmös just nu mest intressanta läge. Här finner vi en nyproducerad bostad med alla bekvämligheter man kan önska. Med tillval så som bänkskiva i Carreramarmor samt golv i vitlaserad ask samt inbyggd diskmaskin får man den lilla extra lyxen som önskas.
Perfekt planlösning med tre bra sovrum och stor social yta med vardagsrum och kök i öppen planlösning. Njut av fantastisk utsikt från 16e våningen!

I området Nyhamnen, hittar ni ett splitternytt område som binds samman med de gamla delarna. Med närhet både till havet, stadens puls och tanken för området är mycket grönytor och mötesplatser så som trevliga fik och restauranger.
Området är det nya Malmö, som kommer ligga naturligt som en central punkt när allt är klart. Allt som kan önskas finns inom gångavstånd, Dockan, Stortorget, Centralen, Lilla Torg, Malmö Live och Malmö Saluhall.

Bostadsrättsföreningen innehar även en egen privat och gemensam takterrass om hela 340 kvm på våning 8, som är som en stor grön oas mitt i city. Föreningen disponerar även över en övernattningslägenhet på våning 8. Detta Svanenmärkta hus ger medlemskap i bil- och cykelpool hos Sunfleet. Garage finns till föreningens förfogande precis intill byggnaden.

Välkommen att höra av dig vid intresse.

Fakta

Uteplats/balkong

Balkong

Månadsavgift

Avgift/hyra
5 105 kr

I avgiften ingår värme och kallvatten.
Individuell mätning av varmvatten samt hushållsel. Aviseras i efterskott kvartalsvis.
Obligatoriskt tillägg om ca 249 kr/månad för Telia Triple Play.

Ekonomi

Andel av årsavgiften är
1,5845%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
6 500 000 kr
Lägenhetsnummer
2504
Våningsplan
16 av 20
Hiss
Ja
Rum
4
Boarea
96 kvm*

* Areauppgifter enligt ekonomisk plan

Driftskostnad (per månad)

Schablonberäknad avgift för varmvatten 207 kr/mån.
Schablonberäknad avgift för hushållsel 399 kr/mån.

Byggnadssätt

Byggår
2019

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Malmö Living
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
86
Antal lokaler
2
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Brf Malmö Living bildades i samband med uppförandet av byggnaden. Bostadshuset stod klart år 2019, det är 20 våningar högt och består av 86 stycken lägenheter samt två stycken lokaler (placerade på bottenplan). Adresserna är Carlsgatan 7 och Lokgatan 14-16. Fastigheten innehas med äganderätt.
Riksbyggen är ekonomisk förvaltare.

Medlemskap
Föreningen tillåter delat ägande mellan förälder/barn. Minsta ägarandel ska vara 10%
Föreningen tillåter inte juridiska personer som köpare.

För mer information se ekonomisk plan.

Renoveringar - Utförda och planerade

Fastigheten färdigställdes under 2019. För framtida underhåll/renoveringar kommer en underhållsplan att upprättas.

Parkering

Föreningens medlemmar kommer att ha möjlighet att hyra parkeringsplatser av Q-park i närliggande parkeringshus. Det ena parkeringshuset heter p-hus Centralstationen och har adress Lokgatan och ligger precis bredvid Malmö Living. Kostnad för en rörlig (oreserverad plats) är 1 240 kr/månad. Enligt Q-park finns det just nu lediga platser. Vill man ha en numrerad (reserverad) plats får man göra en speciell förfrågan till Q-park, dessa kostar 1 500 kr/månad och ligger på första våningsplanet. Separat kösystem tillämpas. Det andra parkeringshuset heter p-hus Öresund och ligger två kvarter bort på Utställningsgatan 4, detta håller för närvarande på att renoveras och beräknas vara klart i mars 2020, därefter ska det finnas platser lediga. Kostnaden är fn 925 kr/månad, kan komma att höjas (kontrollerat med Q-park 2020-01-23).

Föreningen är ansluten till bilpool och cykelpool genom Sunfleet.

TV/bredband

För Kabel-Tv och bredband är föreningen ansluten till Telia Triple Play (via fibernät). Kostnaden för detta kommer som ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften.

Gemensamma utrymmen

Föreningen har en gemensam takterrass, på våning 8, för medlemmar att nyttja. Det finns även en övernattningslägenhet på våning 8 som medlemmar kan hyra (blir tillgänglig under februari månad).
Andra gemensamma utrymmen för medlemmar är cykelparkering, cykelförråd (finns på bottenplan samt våning 2), rullstols- och barnvagnsförvaring samt ett miljörum.

Till samtliga lägenheter finns det lägenhetsförråd. Dessa kan vara placerade i lägenheten eller på våning 3-7.

Övrigt

Information som berör föreningen/fastigheten är inhämtad från den ekonomiska planen. Avvikelser kan förekomma och som köpare uppmanas du av säljare och mäklare att själv kontrollera samtliga uppgifter, framförallt det som är av extra stor betydelse för dig som köpare.

Länkar

Området

Att bo i Malmö City

I Malmö City går livet i takt med storstadens puls med allt man kan önska vad gäller shopping, service, skolor, nöjen, kaféer och restauranger. Samtidigt utmärker sig områden som alla har en egen speciell karaktär vad gäller boende, livsstil och tillgång till de oaser som kan vara lövgröna eller havsblå. Hela Öresundsregionen och särskilt Malmö är attraktivt som bostadsort, populariteten fortsätter att stiga och det är särskilt de centrala delarna som lockar mest.

Det finns över fem kilometer kanaler i centrala Malmö idag och utmed dessa uppskattade vattenvägar finns vägar, parker, kontor och bostadshus. Malmö fick sitt stadsbrev år 1275 och redan då hade bebyggelsen växt utmed vattnet i flera århundraden. Drottningtorget, som uppfördes på 1800-talet, ligger vid det som var dåtidens shoppingområde, ”torggatan” Adelgatan. Nu för tiden hålls här den populära Bondens Marknad där närproducerade varor lyfts fram. Vid torget finns en boulebar samt en populär glassbutik där alla varianter av glass och sorbet tillverkas för hand. Längre österut fanns Slussen och där ligger nu flerfamiljshus uppförda från början av 1900-talet och framåt.

Gamla staden är det område som klarade sig bäst under rivningsboomen på 1970-talet och idag finns det många charmiga flerfamiljshus av äldre sort vid gatorna runt Stortorget och Lilla Torg likväl som nyskapande restauranger som gör avtryck på den gastronomiska kartan. Runt Lilla Torg ligger också flera designbutiker och nöjeslivet är intensivt på sommarhalvåret då uteserveringarna ramar in ytan av kullersten.

Till det gamla Malmö hör också naturligtvis slottet Malmöhus. Det byggdes på 1500-talet och inramas av kanaler och växtlighet. Malmö är känt som ”parkernas stad” och de gröna oaserna med lekparker och kaféer finns i nästan alla områden. Malmöhus ligger i Slottsparken men det finns totalt 15 större parker i staden.

När man bor i Malmö City ligger det mesta bara en promenad eller cykeltur bort. I kvarteren i områden som Lugnet och vid Kapellplan finns flera köpgator och gallerior, t ex Hansacompagniet, Caroli City och Triangeln. I området Rådmansvången, där bostäder blandas med butiker och kontor, finns också en viktig förklaring till varför så många pendlare väljer att bo i Malmö City, nämligen Triangelns tågstation. Den underjordiska kommunikationslösningen stod färdig år 2010 och är nu en av Europas mest trafikerade stationer, då det går både snabbt och smidigt att pendla lokalt och regionalt. På mindre än 30 minuter tar man sig via Kastrup vidare till Köpenhamn.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad i Malmö City? Kontakta Bjurfors mäklare på Malmö City! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Malmö Citys 3 bästa

3
 • Slottsträdgårdens kafé
  TV-kocken Tareq Taylors gröna fik
 • Paddla kanot
  Kanalturen går förbi 6 parker och under 20 broar
 • Malmö Konsthall
  Svensk och internationell samtida konst

Karta

Carlsgatan 7F

Carlsgatan 7F,
211 20 Malmö

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Anders Nilsson

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0739-20 66 57

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Adress
  Carlsgatan 7F
  Utgångspris
  5 495 000 kr
  Månadsavgift
  5 105 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  96 kvm