Seniorboende med stor inglasad balkong i soligt västläge samt trevlig utsikt över Gyllins område!

Gyllins Trädgård, Malmö

Lönnebergagatan 29A

Utgångspris eller Högstbjudande
2 095 000 kr
Avgift
5 040 kr
Antal rum
3
Boarea
84 kvm
Typ
Bostadsrätt
Våningsplan
3
Hiss
Ja
Balkong
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Seniorboende med stor inglasad balkong i soligt västläge samt trevlig utsikt över Gyllins område!

Nu finns chansen att förvärva en välplanerad lägenhet på plan tre i seniorboendet BRF Rosariet.

 • Ansvarig mäklare

  Lidija Jakob

  Fastighetsmäklare / Partner
  Områdesansvarig

  :
  Telefon: 0739-20 66 76

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Välkommen till seniorboendet i attraktiva Gyllins!. Lönnebergagatan 29A - Bjurfors
Välkommen till seniorboendet i attraktiva Gyllins!
. Lönnebergagatan 29A - Bjurfors
. Lönnebergagatan 29A - Bjurfors
. Lönnebergagatan 29A - Bjurfors
. Lönnebergagatan 29A - Bjurfors
. Lönnebergagatan 29A - Bjurfors

Planskiss

Planlösning
Planlösning
Planlösning
Planlösning 3D

Beskrivning

Beskrivning

Seniorgårdens Brf Rosariet i Gyllins Trädgård i Malmö är det bostadsprojekt i Sverige som har flest nöjda kunder. Projektet har fått sitt namn efter de mängder rosor som odlats här. Bostäderna är framtagna särskilt för aktiva seniorer, med bland annat ett gemensamt sällskapsrum. Seniorgården bygger ljusa, moderna bostadsrätter där det är lätt att bo och trivas. Tillsammans med några av landets bästa arkitekter skapar de bostäder med höga krav på komfort, design och materialval. Genomtänkta bostäder med klok rumsplanering och hög tillgänglighet. De utgår från deras eget seniorprogram som omfattar cirka hundra funktioner och detaljer som byggs in i bostäderna.

Bo granne med naturparken mitt i naturen, ett stenkast från centrum i stadsdelen Husie som idag kallas "den gröna stadsdelen". Här finns butiker, skolor och förskolor med mera. Goda kommunikationsmöjligheter och golfbana i närområdet.

Varmt välkomna till denna otroligt ljusa, sociala och fina lägenhet!

Interiör

Hall
Stor och välkomnande hall med bra förvaringsutrymmen för dina ytterkläder. Golvet pryds av smakfull ekparkett och väggarna är målade i en behaglig ljusgrön kulör. I anslutning till hallen finns en stor Walk-In-Closet med plats för massor av förvaring. Bättre kan det inte bli.

Kök
Bostaden har en modern och öppen planlösning som är väl genomtänkt efter dina behov. Köket är fint och modernt och passar alla. Fina köksluckor i ek från Marbodal som passar bra ihop med golvet. Bänkskiva i laminat och ljus kakel ovanför. Köket är trevligt utrustat med spis/häll (Bosch), inbyggd ugn (Siemens), Kyl/frys (Siemens), fläkt (Franke), diskmaskin (Siemens). Den öppna planlösningen väver fint och praktiskt samman köket med matplatsen samt vardagsrummet.

Vardagsrum
Stort och hemtrevlig vardagsrum med stora fönsterpartier som bidrar till ett härligt ljusinsläpp till bostaden. Här kommer ni att trivas.
I vardagsrummet finns plats för soffgrupp och andra möbler efter dina önskemål. Här återkommer även den väl valda ekparketten som bildar en snygg kontrast till de dekorativa och mönstrade tapeterna på väggarna.

Badrum
Stort helkaklat badrum i tidlösa färger med en ingång. Badrummet är utrustat med stor duschhörna med glasväggar, toalett, tvättställ med underskåp, spegelskåp, arbetsbänk samt egen tvättmaskin och torktumlare (Siemens). Värmeslingor i golvet (El), handdukstork (El) för er bekvämlighet.

Sovrum
Välplanerat sovrum med ljusa tapetserade väggar och ekparkett på golvet. Här får ni enkelt plats med dubbelsäng och annan möblering. Fint fönster ut mot Gyllins. Här finns även en väl tilltagen garderob för era kläder som är inredd med hyllplan och som praktiskt döljs med skjutdörrar.

Sovrum 2
Mindre sovrum som kan används som ett kontor eller om ni önskar finns det plats för en säng eller andra möbler. Ljusa och fina väggar samt ekparkett.

Inglasad balkong
Från vardagsrummet når ni en fantastisk inglasad balkong med plats för många möbler samt en grön oas i form av växtlighet. Den här generösa balkongen i bästa västerläge kommer ni att uppskatta året runt.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Del av Lejonhjärta 4

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Rosariet
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
31
Antal lokaler
2
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1108*
Föreningen tillåter delat ägande
Nej
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Föreningen bildades 2010 och omfattar 31 lägenheter och 2 lokaler.
Medlemmar i föreningen skall ha fyllt 55 år. I området fanns under 1900-talets första hälft en av Sveriges största handelsträdgårdar för bl a pioner, tulpaner och rosor - Knut Gyllins Rosdriveri. Detta har inspirerat föreningen att ta namnet Rosariet.

Månadsavgifter:
Avgiften höjdes med 1% för 2017.

Förbrukning av varmvatten avläses och debiteras separat. (fast avgift 62,50 kr/mån vilket avräknas mot uppmätt förbrukning.)

Föreningen är delaktig i samfällighetsförening för gemensamma ytor, parkeringar, belysning etc.

Föreningens tomt friköpt.
Föreningen accepterar ej juridiska personer som medlemmar.
Föreningen accepterar inte delat ägande, dvs. att föräldrar köper en lägenhet och låter sitt barn bo i den.

En slutlig köpare uppmanas kontrollera uppgifterna med föreningen

Renoveringar - Utförda och planerade

Kommande/planerade renoveringar:
För renovering och underhåll avsättes årligen ett belopp som budgeterats enligt en långsiktig underhållsplan. Inga större renoveringar är planerade de närmaste åren.

Gjorda renoveringar/reparationer
Fastigheten är ganska nybyggd, inga renoveringar genomförda, endast löpande reparationer.

Parkering

31 parkeringsplatser varav 18 carportar.
P-plats utomhus finns att hyra, 200 kr/mån. Carport finns att hyra, 350 kr/mån, ingen carport ledig f.n. kölista finns. Fastigheten disponerar sex p-platser för gäster längs gatan.

TV/bredband

Telia, TV, telefon och bredband.

Gårdsplats/innergård

Utegård med möbler finns.
Boulebana.

Gemensamma utrymmen

I fastigheten finns en gemensamhetslokal och en övernattningslägenhet som medlemmarna kan hyra.
Alla lägenheterna har rymliga vindsförråd.
Cykelförråd och miljörum finns bekvämt i huset.

Uteplats/balkong

Fantastisk inglasad balkong i soligt västerläge.

Tillträde

Enligt ök

Månadsavgift

Avgift/hyra
5 040 kr

Kabel-tv tillkommer med 200 kr

Ekonomi

Andel i föreningen
3,3976%
Andel av årsavgiften är
3,4%

Information

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris eller Högstbjudande
2 095 000 kr
Lägenhetsnummer
A33
Våningsplan
3
Hiss
Ja
Rum
3
Sovrum
2
Boarea
84 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
2010
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
F med återvinning*

* Besiktigad: den 7 februari 2013

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
57
Energideklarationsdatum
2013-02-07

Länkar

Området

Att bo i Östra Malmö

I Östra Malmö hittar du både idylliska äldre villor i Västra Kattarp och mångkulturella områden som Rosengård och Fosie med flerbostadshus. Här finns också industrier och landsbygd samt Östra kyrkogården som är en av Malmös allra vackraste kyrkogårdar.

Johanneslust har fått sitt namn från ett gammalt värdshus som låg längs med Sallerupsvägen. Områdena Johanneslust och Håkanstorp skapades under tidigt 1900-tal som en del i egnahems-rörelsen, därför hittar du mest villor, radhus och kedjehus här. Idag tillhör områdena i stadsdelen Kirseberg.

Rosengård byggdes som en del av miljonprogrammet i slutet av 1960-talet. Tidigare utgjordes platsen av ett jordbruksområde med lantegendomen Rosengårds herrgård från 1817. Rosengård är uppdelat i fem delområden med namnen Törnrosen, Apelgården, Herrgården, Örtgården och Kryddgården. Mitt i området finns ett centrum som har det mesta du behöver vad gäller service.

Västra Kattarp har en historia som går tillbaka ända till 1500-talet, när området kallades för Västra Kattarps by. Det finns tyvärr ingen bevarad bebyggelse kvar från denna tiden. Idag är Västra Kattarp ett av få villaområden i stadsdelen, vilket ökar attraktionsvärdet. Flertalet av husen är byggda runt 1960-talet. I närheten finns även Persborg och Hindby med flerbostadshus, radhus och egnahem. Här ligger också Pågens bageri som sprider frestande dofter av nybakade bullar i området.

I lugna Gullvik är det lätt att trivas. Här bor du på bekvämt avstånd från centrala Malmö samtidigt som du har allt du söker vad det gäller vardagsshopping på nära håll. Området består till största del av villor men det finns även enstaka bostadsrättsradhus. Här finner du både hus från 1920-talet till helt nybyggda hus i modern stil. Gullvik är perfekt att bo i för den som pendlar till Danmark. På bara några minuter är du ute på motorvägen för vidare färd över Öresundsbron. Du tar dig även ut till Malmö flygplats på kort tid.

I mångkulturella Fosie finns företagsamhet, flera vackra grönområden, hus med gamla anor och charmig herrgårdsmiljö. Fosie kyrka och runstenen påminner om det förflutna medan Augustenborgs Ekostad och industrierna i Fosie företagarby symboliserar framtiden.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad i Gyllins Trädgård? Kontakta Bjurfors mäklare på Malmö Öster! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Östra Malmös 3 bästa

3
 • Zlatan court
  Fotbollsplanen som Malmöprofilen är intiativtagar till
 • Bennets bazaar
  Färgsprakande butiker längs Rosengårdsstråket.
 • FC Rosengård
  Malmös Damlag i Allsvenskan

Karta

Lönnebergagatan 29A

Lönnebergagatan 29A,
212 45 Malmö

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Lidija Jakob

  Fastighetsmäklare / Partner
  Områdesansvarig

  :
  Telefon: 0739-20 66 76

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Gyllins Trädgård, Malmö

  Adress
  Lönnebergagatan 31
  Utgångspris
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  3 980 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  75 kvm

  Visning: 2019-08-25 14.30 Boka här