Nyligen producerad (2018) gavelfyra med stor och inglasad balkong med bra avgift!

Gyllins Trädgård, Malmö

Lönnebergagatan 9D

Budgivning pågår
Utgångspris
2 545 000 kr
Avgift
4 133 kr
Antal rum
4
Boarea
85,5 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
3 av 5
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Nyligen producerad (2018) gavelfyra med stor och inglasad balkong med bra avgift!

Välplanerad och nyligen producerad (2018) gavelfyra med inglasad balkong vars generösa storlek gör att du gärna bjuder hit vänner och familj.

 • Ansvarig mäklare

  Ola Petersson

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0739-20 66 62

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Här välkomnas du in i en nyligen nyproducerad fyra på tredje våningen med högt i tak och där väldisponerade ytor samspelar med modern funktion på bästa sätt med. Här kan du njuta av en stor, inglasad och ljus balkong med eftermiddags- och kvällssol, loungedel och plats för matbord och stolar. Lägenhetens yta om 85,5 kvadratmeter ger goda förutsättningar för en barnfamilj eller dig som vill bo nära naturen att verkligen trivas.

Här hittar du ett socialt, modernt och praktiskt kök från Marbodal med vita väggar och parkettgolv, tre sovrum samt ett välplanerat, lättmöblerat och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp och stora fönster. Badrummet är stort, smakfullt och fräscht med toalett, dusch, torktumlare, tvättmaskin, handfat, duschvägg och förvaringsskåp och kompletteras av en fräsch och praktisk gästtoalett.

Att ha balkong i lägenheten är något som många drömmer om. I den här fyran finns en stor, inglasad och ljus balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder kvällssol, loungedel och plats för matbord och stolar.

Riksbyggenförening som är nybildad, stabil och välskött med låga avgifter med tillgång till parkeringsplatser i föreningen.

Här bor du vid ett av de bästa lägena på Gyllins Trädgård, med Toftanäs serviceutbud ett stenkast från lägenheten, bulltofta rekreationsområde ligger en cykeltur bort och Ringleden nås på nolltid från bostaden. Även förskola och skola finns i närområdet.
Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd.

Varmt välkommen på visningen!

Interiör

Kök: Det sociala, moderna och praktiska köket är från Marbodal och har vita väggar och parkettgolv. Utrustningen består av spis (Bosch), kyl (Bosch), frys (Bosch), mikrovågsugn (Bosch), ugn (Bosch), diskmaskin (Bosch) och fläkt (Franke). I övrigt erbjuder köket påkostade material, bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, öppen planlösning mot vardagsrummet och vita skåpluckor.

Vardagsrum: Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt – ett välplanerat, lättmöblerat och socialt rum med parkettgolv och vitmålade väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp och stora fönster. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. I anslutning till kök och vardagsrum ges det plats för matsalsmöblemang för 6-8 personer.

Sovrum 1: Lägenhetens master bedroom – ett stort, inbjudande. Parkettgolv och vita väggar. Rummet har gott om förvaring och fint ljusinsläpp.

Sovrum 2: Ett lite mindre sovrum med garderob. Vita väggar och har parkettgolv. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

Sovrum 3: Ett lite mindre sovrum med garderob. Detta rum med vita väggar och parkettgolv passar utmärkt som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

Badrum 1: Stort, smakfullt och fräscht badrum med toalett, dusch, torktumlare (Siemens), tvättmaskin (Siemens), handfat, duschvägg och förvaringsskåp. Här ligger klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

Gästtoalett: Bostadens gästtoalett är fräsch och praktisk. Här finns toalett, handfat och fönster.

Balkong: Från vardagsrummet nås den stora, inglasade balkongen med eftermiddags- och kvällssol, loungedel och plats för matbord och stolar. Här har du utsikt mot innergården och takåsarna.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Lejonhjärta 7

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 133 kr

I avgiften ingår värme. Obligatoriskt tillägg om 175 kr/månad för kabel-tv/bredband. Föreningen tillämpar individuell mätning av varmvatten och kallvatten samt hushållsel och debiterar bostadsrättsinnehavaren därefter.

Ekonomi

Andel av årsavgiften är
3,7151%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 545 000 kr
Lägenhetsnummer
308
Våningsplan
3 av 5
Hiss
Ja*
Rum
4
Sovrum
3
Boarea
85,5 kvm**

* Hiss från marklplan

** Areauppgifter enligt bostadsrättsförening

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
2018

Energideklaration

Utförd
Ej utförd

Bostadsrättsförening

Namn
Riksbyggen BRF Junibacken i Malmö
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
34
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Föreningen äger fastigheten Lejonhjärta 7 i Malmö kommun. På fastigheten finns 1 byggnad med 34 lägenheter. Byggnaderna är uppförda 2018. Fastigheternas adress är Lönnebergagatan 9C och 9D, 212 45 Malmö. Föreningen registrerades 2016-05-31.

Föreningen tillämpar individuell mätning av varm och kallvatten samt hushållsel och debiterar bostadsrättsinnehavaren därefter. Det avläses varje månad och läggs på månadsfakturan.

Ekonomi
Föreningen har höjt avgiften med 1% 01-01-2020. Detta för att säkerställa en fortsatt god ekonomi.

Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Föreningen accepterar ej juridisk person som köpare.
Föreningen accepterar delat ägande.

Renoveringar - Utförda och planerade

Föreningen har ej utfört något underhåll eftersom byggnaderna är nybyggda.
Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig 30 år framåt.

Parkering

Brf Junibacken har 29 boendeparkeringsplatser till 34 lägenheter. En plats kostar 250 kr/mån. För närvarande är det kö till p-platserna.

TV/bredband

Obligatoriskt tillägg om 175 kr/månad för kabel-tv/bredband och levereras av ComHem.

Gemensamma utrymmen

Barnvagnsrum och laddrum finns på vinden. Varje lägenhet har även ett mindre vindsförråd. Föreningen har ingen gemensam tvättstuga då alla har tvättmöjligheter i sina lägenheten.

Övrigt

Ovanstående information har inhämtats genom årsredovisningen och kontrollerats med representant från föreningen. Slutgiltig köpare uppmanas att kontakta representant från föreningen för att stämma av ovanstående information.

Länkar

Området

Att bo i Östra Malmö

I Östra Malmö hittar du både idylliska äldre villor i Västra Kattarp och mångkulturella områden som Rosengård och Fosie med flerbostadshus. Här finns också industrier och landsbygd samt Östra kyrkogården som är en av Malmös allra vackraste kyrkogårdar.

Johanneslust har fått sitt namn från ett gammalt värdshus som låg längs med Sallerupsvägen. Områdena Johanneslust och Håkanstorp skapades under tidigt 1900-tal som en del i egnahems-rörelsen, därför hittar du mest villor, radhus och kedjehus här. Idag tillhör områdena i stadsdelen Kirseberg.

Rosengård byggdes som en del av miljonprogrammet i slutet av 1960-talet. Tidigare utgjordes platsen av ett jordbruksområde med lantegendomen Rosengårds herrgård från 1817. Rosengård är uppdelat i fem delområden med namnen Törnrosen, Apelgården, Herrgården, Örtgården och Kryddgården. Mitt i området finns ett centrum som har det mesta du behöver vad gäller service.

Västra Kattarp har en historia som går tillbaka ända till 1500-talet, när området kallades för Västra Kattarps by. Det finns tyvärr ingen bevarad bebyggelse kvar från denna tiden. Idag är Västra Kattarp ett av få villaområden i stadsdelen, vilket ökar attraktionsvärdet. Flertalet av husen är byggda runt 1960-talet. I närheten finns även Persborg och Hindby med flerbostadshus, radhus och egnahem. Här ligger också Pågens bageri som sprider frestande dofter av nybakade bullar i området.

I lugna Gullvik är det lätt att trivas. Här bor du på bekvämt avstånd från centrala Malmö samtidigt som du har allt du söker vad det gäller vardagsshopping på nära håll. Området består till största del av villor men det finns även enstaka bostadsrättsradhus. Här finner du både hus från 1920-talet till helt nybyggda hus i modern stil. Gullvik är perfekt att bo i för den som pendlar till Danmark. På bara några minuter är du ute på motorvägen för vidare färd över Öresundsbron. Du tar dig även ut till Malmö flygplats på kort tid.

I mångkulturella Fosie finns företagsamhet, flera vackra grönområden, hus med gamla anor och charmig herrgårdsmiljö. Fosie kyrka och runstenen påminner om det förflutna medan Augustenborgs Ekostad och industrierna i Fosie företagarby symboliserar framtiden.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad i Gyllins Trädgård? Kontakta Bjurfors mäklare på Malmö Öster! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Östra Malmös 3 bästa

3
 • Zlatan court
  Fotbollsplanen som Malmöprofilen är intiativtagar till
 • Bennets bazaar
  Färgsprakande butiker längs Rosengårdsstråket.
 • FC Rosengård
  Malmös Damlag i Allsvenskan

Karta

Lönnebergagatan 9D

Lönnebergagatan 9D,
212 45 MALMÖ

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Budgivning

Välkommen att anmäla dig till budgivningen.

Delta i budgivningen

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Ola Petersson

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0739-20 66 62

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Gyllins Trädgård, Malmö

  På förhand
  Adress
  Lönnebergagatan 31
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  5 090 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  92 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!