Högst upp i huset, möjlighet att skapa ert drömboende! Stor balkong i härligt västerläge!

Håkanstorp, Malmö

Klubbegatan 6C

På förhand
Pris
1 295 000 kr
Avgift
4 537 kr
Antal rum
3
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
3 av 3
Boarea
77,5 kvm

Högst upp i huset, möjlighet att skapa ert drömboende! Stor balkong i härligt västerläge!

 • Ansvarig mäklare

  Daniel Lundstam

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0701-64 19 22

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Välkommen till en genomgående bostad, högst upp i huset med mycket potential!. Klubbegatan 6C - Bjurfors
Välkommen till en genomgående bostad, högst upp i huset med mycket potential!
Bostadens sällskapsrum har ljusinsläpp från flera väderstreck vilket ger en härlig boendemiljö.. Klubbegatan 6C - Bjurfors
Bostadens sällskapsrum har ljusinsläpp från flera väderstreck vilket ger en härlig boendemiljö.
Från sällskapsrummet har vi utsikt över föreningens innergård.. Klubbegatan 6C - Bjurfors
Från sällskapsrummet har vi utsikt över föreningens innergård.
I vardagsrummet löper fint parkettgolv, härifrån nås även bostadens väl tilltagna balkong.. Klubbegatan 6C - Bjurfors
I vardagsrummet löper fint parkettgolv, härifrån nås även bostadens väl tilltagna balkong.
Johan Thulin. Klubbegatan 6C - Bjurfors
Johan Thulin
Bostadens balkong ligger i härligt västerläge!. Klubbegatan 6C - Bjurfors
Bostadens balkong ligger i härligt västerläge!

Planskiss

Planlösning
Planlösning, viss avvikelse kan förekomma.

Beskrivning

Beskrivning

Möjlighet att skapa er egna drömbostad på popurlära Håkanstorp!
Välkommen till den här genomgående och utmärkt planerade bostaden. Här finns härlig stor balkong balkong i västerläge och mycket potential!
Bostaden är belägen högst upp i huset, vilket bidrar till lugn och ro. Bostadens sovrum är smart placerade i varsin ände av lägenheten.

I välskött förening på populära Håkanstorp med låga avgifter och en härlig och grönskande innergård finner vi denna välplanerade bostad. Lägenheten är välbevarad och har två rymliga sovrum, bra med förvaring både i bostaden och förråd i källaren, stort vardagsrum, rymligt kök med separat matplats för det större sällskapet. Halvkaklat badrum med badkar.
Dessutom finns en möblerbar balkong i västerläge med kvällssol.

Håkanstorp med sina tysta och lugna gator, ligger på ett läge som ger närhet till stan och grönområden. Området är ett bostadsområde med cykelavstånd till city, matbutiker och Värnhemstorget. Torget är en av Malmös knutpunkter för kollektivtrafiken och gör det enkelt att pendla fram och tillbaka. Du finner även stora mataffärer så som Willys, Lidl, och Coop i närheten. Njut av lyxen att bo nära till stan och samtidigt bo på ett lugnt och skönt område med direkt närhet till parker och grönområden!
Vi ses på visning!

Interiör

Sällskapsrum : Parkettgolv och vitmålade väggar. Ljusinsläpp från två väderstreck! Från bostadens sällskapsrum nås balkongen.

Hall: Rymlig och praktisk hall. Här finns rejält med inbyggda garderober

Kök: Kök i originalutförande. Går i ljusa färger.

Badrum: Badrum i originalutförande. Klinker på golv och halvkaklade väggar och målade. Utrustat med badkar, toalett, badrumsskåp.

Sovrum 1: Rejält sovrum med inbyggda garderober.

Sovrum 2: Sovrum med laminatgolv.

Balkong: Möblerbar balkong i västerläge.

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Riksbyggen Brf Malmöhus nr 10
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
337
Antal lokaler
15
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Riksbyggens Brf Malmöhus nr 10 är en gammal välskött förening med stabil ekonomi. Föreningen registrerades 1957 och omfattar 337 lägenheter och 15 lokaler (bl.a tobaksbutik, konditori, pizzeria, blomsteraffär, frisör). Föreningens adresser är Scheelegatan, Klubbegatan, Sallerupsvägen, Sköldgatan och Fylkinggatan. Den ekonomiska förvaltningen sköter Riksbyggen.

Ekonomi:
- Föreningen har inga beslutade avgiftsändringar. (Kontrollerat med styrelsen 2020-07-03)
- Föreningen innehar tomträtten till fastigheterna Kungsliljan 1 och Kattfoten 1. Avtalet gäller oförändrat i 10 år t.om. 2020-12-31. Omförhandling av tomträttsavgälden sker 2020-12-31. Styrelsen har ännu inte beslutat om någon eventuell avgiftshöjning på grund av tomträtten(Kontrollerat med styrelsen 2020-07-03)

Medlemskap:
- Föreningen tillåter andrahandsuthyrning, en ansökan ska skickas till styrelsen först.
- Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare.
- Föreningen tillåter delat ägande (minst 10/90). Det betyder att en förälder kan stå som delägare av bostaden, trots att det endast är barnet som är boende i lägenheten.
- I samband med överlåtelse önskar föreningen utföra en tillsyn tillsammans med säljare och köpare. Kontakta fastighetskontoret för bokning, 040-939798, mån-fre 8-11.

Informationen är hämtad från föreningens årsredovisning samt en representant i styrelsen. Avvikelser kan förekomma och som köpare uppmanas du av säljare och mäklare att själv kontrollera samtliga uppgifter, framförallt om något är av extra stor betydelse för dig som köpare.

Renoveringar - Utförda och planerade

Utförda renoveringar:
1993/94 Fönsterbyte (3 glas).
1996 Säkerhetsdörrar installerades i föreningen.
1997/98 Byte av kall/varmvattenledningar.
2000 Tak omlagt.
2008 Spolning av avloppsstammar.
2009 Nya grindar till innergården.
2015 Gemensamma utrymmen, fasadunderhåll, installationer, ventilation samt fasadunderhåll.
2017 Fönsterbyte och fasadrenovering höghuset.
2020 Relining av avloppsstammarna

Kommande renoveringar:
Föreningen planerar att renovera balkongerna år 2021.

Parkering

I föreningen finns 160 parkeringsplatser som kan hyras till en kostnad om ca 100 kr/månad samt 11 garageplatser som kan hyras till en kostnad om ca 375 kr/månad. Separat kösystem tillämpas.

TV/bredband

Föreningen är ansluten till fiber och i avgiften ingår ett TV-basutbud via bredbandsbolaget samt bredbandsuppkoppling via Ownit. (100 Mbit/s).

Gårdsplats/innergård

Trevlig och stor innergård med mycket grönska i form av gräsmattor, planteringar och träd. Här finns även stensatta uteplatser, möblemang och grillmöjligheter till medlemmarnas förfogande.

Gemensamma utrymmen

Föreningen har en övernattningslägenhet som kan hyras till en kostnad om 300 kr/dygn samt en festlokal som kan hyras till en kostnad om 550 kr/tillfälle.
I föreningen finns 11 tvättstugor som samtliga är utrustade med två eller tre tvättmaskiner, en torktumlare och torkrum eller torkskåp.
Det finns även cykelrum.

Parkering

I föreningen finns 160 parkeringsplatser som kan hyras till en kostnad om ca 60 kr/månad samt 11 garageplatser som kan hyras till en kostnad om ca 375 kr/månad. Separat kösystem tillämpas.

Övrigt

Bostadsrättsföreningen informerar om att relining av avloppsrör är i slutfasen.

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 537 kr

I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband samt bostadsrättstillägg.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,35403%
Andel av årsavgiften är
0,35413%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
1 295 000 kr
Lägenhetsnummer
314/208.010.001-0314
Våningsplan
3 av 3
Hiss
Nej
Rum
3
Boarea
77,5 kvm*

* Bostadsarea enligt bostadsföreningen.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
1960
Uppvärmning
Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energideklarationsdatum
2018-04-02

Området

Att bo i Östra Malmö

I Östra Malmö hittar du både idylliska äldre villor i Västra Kattarp och mångkulturella områden som Rosengård och Fosie med flerbostadshus. Här finns också industrier och landsbygd samt Östra kyrkogården som är en av Malmös allra vackraste kyrkogårdar.

Johanneslust har fått sitt namn från ett gammalt värdshus som låg längs med Sallerupsvägen. Områdena Johanneslust och Håkanstorp skapades under tidigt 1900-tal som en del i egnahems-rörelsen, därför hittar du mest villor, radhus och kedjehus här. Idag tillhör områdena i stadsdelen Kirseberg.

Rosengård byggdes som en del av miljonprogrammet i slutet av 1960-talet. Tidigare utgjordes platsen av ett jordbruksområde med lantegendomen Rosengårds herrgård från 1817. Rosengård är uppdelat i fem delområden med namnen Törnrosen, Apelgården, Herrgården, Örtgården och Kryddgården. Mitt i området finns ett centrum som har det mesta du behöver vad gäller service.

Västra Kattarp har en historia som går tillbaka ända till 1500-talet, när området kallades för Västra Kattarps by. Det finns tyvärr ingen bevarad bebyggelse kvar från denna tiden. Idag är Västra Kattarp ett av få villaområden i stadsdelen, vilket ökar attraktionsvärdet. Flertalet av husen är byggda runt 1960-talet. I närheten finns även Persborg och Hindby med flerbostadshus, radhus och egnahem. Här ligger också Pågens bageri som sprider frestande dofter av nybakade bullar i området.

I lugna Gullvik är det lätt att trivas. Här bor du på bekvämt avstånd från centrala Malmö samtidigt som du har allt du söker vad det gäller vardagsshopping på nära håll. Området består till största del av villor men det finns även enstaka bostadsrättsradhus. Här finner du både hus från 1920-talet till helt nybyggda hus i modern stil. Gullvik är perfekt att bo i för den som pendlar till Danmark. På bara några minuter är du ute på motorvägen för vidare färd över Öresundsbron. Du tar dig även ut till Malmö flygplats på kort tid.

I mångkulturella Fosie finns företagsamhet, flera vackra grönområden, hus med gamla anor och charmig herrgårdsmiljö. Fosie kyrka och runstenen påminner om det förflutna medan Augustenborgs Ekostad och industrierna i Fosie företagarby symboliserar framtiden.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad på Håkanstorp? Kontakta Bjurfors mäklare på Malmö Öster! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Östra Malmös 3 bästa

3
 • Zlatan court
  Fotbollsplanen som Malmöprofilen är intiativtagar till
 • Bennets bazaar
  Färgsprakande butiker längs Rosengårdsstråket.
 • FC Rosengård
  Malmös Damlag i Allsvenskan

Karta

Klubbegatan 6C

Klubbegatan 6C,
212 29 Malmö

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Daniel Lundstam

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0701-64 19 22

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Håkanstorp, Malmö

  På förhand
  Adress
  Fylkinggatan 27A
  Utgångspris
  1 495 000 kr
  Månadsavgift
  4 228 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  73 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!