Arkitektritad fastighet med känsla utöver det vanliga! Lyxutrustning med 3 bad. Kök från Kvik.

Husie, Malmö

Hallstorpsvägen 48A

Besiktigad
Utgångspris
7 500 000 kr
Antal rum
7
Boarea / Biarea
185 kvm / 97 kvm
Typ
Friliggande villa
Terrass/uteplats
Ja
Tomtarea
489 kvm

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Arkitektritad fastighet med känsla utöver det vanliga! Lyxutrustning med 3 bad. Kök från Kvik.

Vi erbjuds 2-plan och källare i nutida funkisutförande med bland annat stora sällskapsytor ute som inne. Totalt 282 kvm golvyta + Garage om ca 35kvm

 • Ansvarig mäklare

  Robert Hjalmarsson

  Fastighetsmäklare / Partner
  Säljcoach

  :
  Telefon: 0703-114 115

 • Extra kontaktperson

  Viktor Dahlström

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0701-64 19 13

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning
Planlösning
Planlösning
Planlösning
Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Husies absolut främsta adresser och premiumbostäder fortsätter exponeras och säljas genom Bjurfors. Här erbjuds en påkostad och välplanerad fastighet upprättad 2009/2010 i sten. Denna tilltagna bostad erbjuder oss hela 185 Kvm boarea med full källaryta om totalt 97 kvm (i samma standard som bostadsarean) Total 282 kvm golvyta! samt garage om ca 35 kvm

Vi erbjuds 2-plan och källare med slående takhöjd i alla plan utformat i nutida funkisutförande med bland annat stora sällskapsytor ute som inne. Interiört erbjuds vi ett boende för den som har höga krav på kvalité, arkitektonisk formgivning och samtidigt är i behov av något utöver det vanliga på härliga Husie / Videdal / Kvarnby. Vad sägs om tongivande design där trapphuset i bostaden förgrenar en minutiöst planerad layout perfekt för en stor familj. Detta kryddas med braskamin, fyra till fem sovrum och två till tre allrum. Tre stycken hotellinspirerade badrum och stort tilltaget laundry room. Här har hela bostaden frångått standardutförande och istället har en lyxutrustad egenproduktion upprättats på bästa manér. Påkostat kök levererats av HTH köksdesign i specialutförande med massiva stenskivor och fullständig rostfri maskinpark i öppen trivsam planlösning mellan vardagsrum och kök.

Exteriört ges vi en hörntomt som inbjuder till socialt umgänge. En härlig och solsäker tomt i sydväst som klippt och skuren för den som önskar en lättskött trägårdsmiljö. Spabad och utformade sittmiljöer samt gräsyta för barnens utelek. Välkomnande framsida i diskret framtoning med automatisk garageport intill entrén. Från plan två erbjuds vi terrass i solsäkertläge.

Bostaden har förbesiktigats med ett i stort sätt fläckfritt besiktningsutlåtande som resultat. Vilket tillsammans med murade innerväggar i lättbetong, betongbjälklag samt ytterväggar i nästintill passiv standard av isoblock borgar för det gedigna i fastighetens upprättande. Extremt låga driftskostnader med bergvärme. Fastigheten har även deltagit och fått uppmärksamhet i tävlingen om årets huspris i Malmö vid sin nybyggnation.

Närhet till skola och dagis liksom fritidsaktiviteter. Utmärkt pendlingsläge med närhet till yttreringleden samt Malmö och Lund och självklart Köpenhamn.

Interiör

Entré:
Redan vid första anblick möts vi av en stilfull och genomtänkt utemiljö kring entrén, vacker stenläggning, grindar samt en stilren mur. Bostaden välkomnar oss med en ljus och rymlig hall som direkt visar upp ytorna som denna bostad besitter. Öppenheten i planlösningen skapar ett välkomnande intryck. Här finns det gott om plats för både avhängning och förvaringsmöjligheter. Väggarna är ljusa och på golvet ligger klinkers som sedan övergår i vacker ekparkett. I direkt anslutning till hallen erbjuds dessutom en rymlig walk in closet/ klädkammare.

Vardagsrum:
Spatiöst och trivsamt vardagsrum där de stora fönsterpartierna skänker rikligt med ljus. Utformningen av rummet bidrar till ett levande rum vilket gör att det blir en väldigt trivsam plats att vistas på. Lägg därtill braskaminen som ytterligare höjer trivselfaktorn. Vardagsrummet ligger öppet mot kök och matplats vilket medför gott om utrymme för sociala tillställningar. Väggarna är vita och på golvet breder samma ekparkett ut sig som i hallen och i stora delar genom hela entréplan.

Badrum- Entréplan:
Helkaklat, ljust och fräscht badrum som förmedlar en lyxig känsla. Badrummet nås från hallen och sovrummet och erbjuder vägghängd toalett, två stora handfat som vilar på granit och under finns förvaring i form av flera skåp. Vidare finns det en rymlig dusch med glasdörr. Ett påkostat utrymme som verkligen får gästerna att häpna.

Sovrum 1-Entréplan:
Sovrummet på entréplan är ljust och rymligt. Ett perfekt office är användningen idag. Här finns plats för en väl tilltagen säng och härifrån nås också badrummet på entréplan samt utgång till trädgården. Väggarna är i ljusa kulörer och på golvet återfinns ekparketten. Gott om utrymme för förvaring.

Kök:
Köket är i smakfullt och stilrent utförande med inredning i tidlöst vitt. Här erbjuds bra med förvaringsmöjligheter i både över- och underskåp. Även arbetsyta finns det gott om på den vackra bänkskivan i granit som övergår i rostfritt vid diskhon. Rostfria vitvaror från 2009/2010. Kökets matplats är rymligt och kan med enkelhet erbjuda sittplats för tio personer. Denna öppna yta bjuder in till trevliga och sociala middagsbjudningar och här spenderas många härliga timmar. Detta blir en naturlig samlingspunkt och de öppna ytorna sammanlänkar kök och vardagsrum vilket gör detta till en underbar plats. Den öppna spisen förgyller på bästa sätt och pryder rummet. Härifrån syns också den väldigt stilfulla och designade trappan som leder upp till ovanvåningen.

Ovanvåning

Allrum:
Detta centrala rum erbjuder ytterligare en social yta och har gedigna fönsterpartier som resulterar i ett slående ljus. Rummet kan ha flera olika användningsområde. Vill man kan det även skärmas av som sovrum i originalritningarna. Perfekt för barnen vid middagar och dylikt eller om hela familjen vill se olika program. Det finns även möjlighet härifrån att nå bostadens soliga terrass. Väggarna är vita och på golvet finns parkett. Vid trappan finns även en snygg luft luft värmepump som kyler av varma dagar.

Sovrum 2:
Det första sovrum som nås när man kommer upp på ovanvåningen. Rummet är rymligt och ljust och ett klockrent master bedroom .Här finns en väl tilltagen walk in closet.

Sovrum 3:
Även detta sovrummet är bra planerat och rymligt. Detta kan man fördel användas som ett barn och ungdomsrum.

Sovrum 4:
I detta sovrum slås man av det härliga ljuset som ges av hörnfönstren från två väderstreck samt att det finns gott om plats för en rymlig säng. Detta rum erbjuder dessutom bra förvaringsmöjligheter i form av garderober.

Badrum- ovanvåning:
Ett komplett badrum som har allt man önskar, fantastiskt ljus från fönstren, stor yta med plats för möblemang och pricken över i:et, utgången till den mysiga terrassen. Badrummet är helkaklat med stilsäkra materialval och har vägghängd toalett, stort duschutrymme med glasdörr och ett badkar. Vidare finns det två handfat i påkostad granitsten och under skivan flera skåp för förvaring. Ovanför handfaten finns även spegel.

Allrum- källare:
Hela källaren är i sin helhet av samma dignitet som resterande del av bostadens yta. Här finns golvvärme i hela källaren och full takhöjd. Om det önskas är det fullt möjligt att skapa fler sovrum i källaplanet.
Ett stort och trevligt extrarum som kan användas på flera olika sätt, biorum, träningsrum eller ytterligare en samlingsplats, låt fantasin flöda.

Grovkök:
En fräsch och rymlig tvättstuga som erbjuder bra med förvaring och arbetsyta. Tvättmaskin och torktumlare är inköpta för ca 2 år sedan, märke Bosch. En genomtänkt och smart detalj är en lucka som finns i badrummen ovanför vilket gör att tvätten hamnar praktiskt nere i tvättstugan.

Badrum- källare:
Helkaklat och väl tilltagit badrum med vägghängd toalett, handfat, spegel samt dusch med glasdörr. Känslan att ha badrum på alla tre våningsplan är både praktiskt och lyxigt.

Övriga utrymme i källare:
I källaren finns också pannrummet där bergvärme är installerat vilket medför driftsäkert och låga kostnader.
Mellan pannrummet och allrummet finns ett till rum där man med fördel kan förvara sina saker.
Källaren erbjuder ytterligare ett rymligt rum som kan ha flera användningsmöjligheter, kanske ett studiorum eller någon annan hobby.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Hallstorp 17

Tomt

Trädgård:
Trädgården går i samma linje som övriga boendet, allting är genomtänkt och väldigt trivsamt. Det finns flera oaser av platser där man kan njuta av solen och spendera många härliga sommarkvällar och grillkvällar. Trädgården ligger i solläge och här finns även yta för barnen att leka. Tomten är lättskött och består av både gräsyta och ett trädäck.

TV/bredband

TV via fiber

Bredband via fiber

Parkering

Garage:
Rejält och praktiskt garage med elektronisk garageport och framför en elegant stenlagd uppställningsplats för bilar.

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
7 500 000 kr
Rum
7
Sovrum
4
Boarea
185 kvm*
Tomtarea
489 kvm
Biarea
97 kvm
Kakelugn/Öppen spis
Ja
Trädgård
Ja

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
2 plan med källare
Byggår
2009 /2010
Fasad
Puts på 350 mm Isoblock
Grund
Källare med gjuten sula,isolerad med 200mm frigoli
Stomme
Isoblock (innerväggar är murade i Leca)
Bjälklag
Betong
Uppvärmning
Bergvärme, två hål a 100m. Vattenburen golvvärme
Takbeklädnad
Papp
Ventilation
Frånluft med utsug på taket
Utvändigt plåtarbete
Aluplåt samt förzinkat
Fönster
3-glasfönster

Uteplats/balkong

Inbjudande trädäck med ett möblemanget på däcket där man mer än gärna njuter av sommardrinken och trevliga bjudningar under sommarmånaderna.

SPA:
På perfekt läge vid hörnet på tomten finns ett lyxigt utespa. Muren runt skapar skydd mot väder och vind samtidigt som det blir privat. Ändå har man full uppsikt över trädgården. Detta är perfekt för livsnjutaren som vill ha det där lilla extra och få möjligheten att bara koppla av och må.

Terrass:
Från allrum och badrum på övre plan när man denna trevliga och härliga terrass. Denna yta är en av alla de detaljer som gör denna bostad till något alldeles speciellt. Känslan att kunna avnjuta frukosten här en vacker sommardag eller att avsluta dagen här innan man går till sängs är fantastisk.

Planbestämmelser

Detaljplan Fastighetsplan

Ekonomi

Taxeringsvärde
3 866 000 kr
Byggnadsvärde
3 071 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsskatt/Avgift
8 349 kr

Besiktning

Besiktigad
Ja

Driftskostnad (per år)

Personer i hushållet
4
Hushållsström
23 000 kr
Renhållning
2 930 kr
Vatten/Avlopp
3 800 kr
Summa
29 730 kr

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
B
Energiförbrukning per kvm och år
53

Länkar

Området

Att bo i Husie

I Husie bor du på bekvämt avstånd från centrala Malmö samtidigt som du är nära natur och grönområden. Här finner du områden som Jägersro med travbana och stort köpcenter och gemytliga Kvarnby med vackra hus och golfbana med 18 hål. Området är perfekt för pendlare då du på kort tid tar dig ut på motorvägen och vidare över Öresundsbron till Köpenhamn.

Östra Malmö är populärt att bosätta sig för dem som vill bo lite utanför stan men med direkt närhet till centrala delarna och service och kommunikationer. Tack vare Östra Malmös läge är området perfekt att bo på för den som pendlar. På bara några minuter befinner du dig både på ringvägen för vidare färd in mot stan eller ut på motorvägen. Detta gör att många som pendlar till Köpenhamn väljer att bosätta sig här. Även Malmö City Airport finns på pendelavstånd.

Bosätter du dig i Kvarnby får du verkligen njuta av naturen på nära håll. I direkt anslutning till bostadsområdet finns Kvarnby GK. En 18-hålsgolfbana som är väldigt populär bland Malmöborna. I gamla Kvarnby by finns också Kvarnby folkhögskola. Området är barnvänligt, lugnt, behagligt och nära till kommunikationer. Med närheten till såväl förskola som grundskola, blir det enkelt för barnfamiljen.

I stadsdelen Husie ligger områdena Röda Höja, Vita Höja och Gula Höja. Här bor du högt över havet eftersom Höja är Malmös högsta naturliga punkt. Här finns både småhus och flerfamiljshus. Södra Sallerup som ligger öster om yttre ringvägen består till största delen av landsbygd och gårdar. Här finns också Wowragården, en gammal korsvirkesgård som numera är museum, samt Södra Sallerups kyrka från 1100-talet.

Riseberga och Virentofta är två populära bostadsområden. Här finner du bra skolor i ett lungt och skönt område. Dina grannar består av barnfamiljer blandat med äldre personer. Från Riseberga och Virentofta kan du utan problem cykla till jobbet i centrala Malmö.

Jägersro är inte bara en trav- och galoppbana. Strax intill finns ett idylliskt villaområde samt en del nyare småindustrier och kontorslokaler. Jägersro Center erbjuder omväxlande shopping med en mängd olika butiker under samma tak. Precis intill Jägersro ligger villaområdet Stenkällan. Området består i huvudsak av friliggande villor från 1960–1970-talen. Området är döpt efter en äng på Västra Skrävlinge bys mark.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad i Husie? Kontakta Bjurfors mäklare på Malmö Öster! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Husies 3 bästa

3
 • Kvarnby GK
  En av Malmös populära golfbanor.
 • Jägersro trav och galopp
  Sveriges äldsta stationära tävlingsbana för hästsport.
 • Perfekt för bilpendlare
  På bara några minuter når du motorvägen mot tex Köpenhamn

Karta

Hallstorpsvägen 48A

Hallstorpsvägen 48A,
21232 Malmö

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Robert Hjalmarsson

  Fastighetsmäklare / Partner
  Säljcoach

  :
  Telefon: 0703-114 115

 • Extra kontaktperson

  Viktor Dahlström

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0701-64 19 13