Hyllie, Malmö

Östra Hyllievägen 15

Såld, 2018-01-12
Slutpris
4 595 000 kr
Antal rum
6
Boarea / Biarea
139 kvm / 39 kvm
Typ
Kedjehus
Terrass/uteplats
Ja
Tomtarea
519 kvm

 • Ansvarig mäklare

  Mikael Green

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0708-35 34 80

Bilder

Området

Att bo på Limhamn

På Limhamn bor du intill havet och den charmiga småbåtshamnen. Limhamn var tidigare en egen ort men är numera en av Malmös rikaste och socialt mest välmående stadsdelar. I centrala Limhamn finns många flerbostadshus medan utkanterna till största delen består av villaområden. Ön på Limhamn kom ursprungligen till av produktrester ifrån Limhamns kalkbrott. Här finns bland annat en mycket populär fiskeplats samt BioCentrum, Sveriges enda Bollywoodbiograf.

Vid kalkbrottet, norra Europas största dagbrott, ligger det omtalade Victoria Park – Sveriges första så kallade ”livsstilsboende”. Här kan du bo i exklusiv miljö med tillgång till golfbanor, tennisplaner, vinkällare, spa, gym och mycket annat. Här finns dessutom en reception som alltid är bemannad.

Sibbarp ligger vid Öresundsbrons brofäste nära Limhamn. I området finns många bostadshus och även ett fritidsområde med en fyrstjärnig camping. I närheten ligger ett fint kallbadhus och en fin grund strand som brukar kallas för ”Barnviken”.

Annetorp är beläget mellan Annetorpsvägen och Linnégatan. Hyllieby ligger mellan Lorensborgsgatan och Elinelundsvägen, och Djupadal mellan Rudbecksgatan och Inre ringvägen väster om Elinelundsvägen. Här finns villor, radhus och flerfamiljshus. I närheten finns Elinelunds fina koloniområde samt Hyllie Park folkhögskola.

Köpa eller sälja bostad på Limhamn? Kontakta Bjurfors mäklare på Limhamn! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Förslag på andra bostäder

 • Friliggande villa

  Hyllie, Malmö

  Adress
  Bysmedsgatan 31
  Pris
  3 750 000 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  120 kvm
  Tomtarea
  440 kvm

  Visning: 2018-05-22 16.30 Boka här