Första bostaden på Malmö Living - Påkostad och lyxig bostad på vån 13

Inre Hamnen, Malmö

Carlsgatan 7F

Pris
3 975 000 kr
Avgift
3 515 kr
Antal rum
2
Boarea
62 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
13 av 20
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Första bostaden på Malmö Living - Påkostad och lyxig bostad på vån 13

Malmö Livings första bostad på marknaden! Bli först att köpa i Malmö Living och flytta redan i slutet av November. 2 rum och kök om 62 kvm på vån 13!

 • Ansvarig mäklare

  Robert Hjalmarsson

  Fastighetsmäklare / Partner
  Säljcoach

  :
  Telefon: 0703-114 115

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Balkong och utsikt i 3D ( reservation för avvikelser). Fantastisk utsikt mot Malmö Live och city. Carlsgatan 7F - Bjurfors
Balkong och utsikt i 3D ( reservation för avvikelser). Fantastisk utsikt mot Malmö Live och city
. Carlsgatan 7F - Bjurfors
. Carlsgatan 7F - Bjurfors
. Carlsgatan 7F - Bjurfors
. Carlsgatan 7F - Bjurfors
. Carlsgatan 7F - Bjurfors

Planskiss

Planlösning
Planritning 2D ( reservation för avvikelser )
Planlösning
Planritning (reservation för avvikelser).

Beskrivning

Beskrivning

Bjurfors Successionsavdelning ges nu möjligheten att presentera Malmö Livings första bostad på Marknaden! Bli först att köpa i Malmö Livning och Flytta in redan i slutet av November. 2 rum och kök om 62 kvm på otroliga våningsplanet om 13 av 20.

OBS FÖR INBOKNING AV VISNING OCH FULLSTÄNDIG INFORMATION SE BOSTADEN SOM NYPRODUKTION PÅ BJURFORS.SE

Mitt i Malmö börjar nu något helt nytt. Det är stadsdelen Nyhamnen som växer fram och som tar sin början med Malmö Living – granne med Centralen.
En mer levande del av staden får man leta efter. Ta hissen ner till stan. Tar du hissen hem till dig och stiger in i lugnet känner du att du har
Malmö för dina fötter. Allt är nära och med denna nya stadsdel växer ett nytt spännande Malmö fram. Här har man låtit influeras av Manhattan och även av den gröna urbana livsstilen som nu tar storstäderna med storm. Planerna för området är spektakulära och kommer att sätta Malmö än mer på kartan.

Modern arkitektur med gröna tak, stadsplanering med sköna mötesplatser och gröna stråk gör att fokus kommer att riktas på hur denna stadsdel blir något alldeles extra. Här omvandlas industrimark till Malmös mest åtråvärda kvarter. I takt med att allt fler väljer att pendla kollektivt istället för att ta bilen, kommer Centralen att få en ännu mer central roll i folks liv och detta blir porten till Malmö. Bara några steg bort är du vid kajkanten och upplever Öresund från den svenska sidan och kan blicka över till vårt grannland. Men så klart, du kan också stanna hemma och blicka ut över ett Malmö som blir bättre och bättre. (Text från Veidekke)

Denna stora och ljusa tvåa på husets sydvästra gavel med stora fönster ger ett flödande ljus och den öppna planlösningen ger en luftig interiör. Smarta lösningar i köket skapar avgränsningar mot vardagsrummet och bra förvaring skjutdörrsgarderob i hallen. Stor balkong i soligt sydvästläge med utsikt ner över staden och vyer ut mot havet från Våning 13. Till lägenheten tillhör ett förråd. Bostadsrättsföreningen innehar även en egen privat och gemensam takterrass på våning 8 (En egen separat grön oas om hela ca 340 kvm) Föreningen disponerar även en övernattningslägenhet om ca 27 kvm på våning 8. Detta Svanenmärkta hus ger även medlemskap i bilpool hos Sunfleet. Garage finns till föreningens förfogande precis intill byggnaden, finns att tillgå efter kortare kötid.

Interiör

Rumsbeskrivning samt tillval : Då byggnation fortfarande pågår av fastigheten ges köparen en helt ny bostad som ingen flytta in i. Tanken att få möjligheten att av att vara den som vrider om nyckeln för första gången är oerhört kittlande.

Interiört har otroligt många tillval utförts.

GOLV OCH VÄGGAR
Skandinaviska ljusa toner från golv till tak gör din lägenhet lätt att möblera och matcha med dina personliga detaljer. De ljusa väggarna ger en harmonisk inramning till din konst och bilder. Smakfull parkett matchas med dina mattor. Skjutdörrsgarderoben är en bekvämt när du vill få plats till dina kläder, men slippa se dem.

Allt är genomtänkt för att du ska få en lägenhet att trivas i. Känn efter vad som passar dig och ditt sinne. ( Text av Veidekke )

Tillval, utöver standard:
Golv: Parkettgolv Gospel - Ek Vit - Trä - 3-stav - vitmattlack Ek
Tröskel: Tröskel Ek - Trä - Swedoor i Ek vitlackerad
Innerdörrar: Swedoor (Stable) - Massiv slät vit
Skjutdörrsgarderob/Hall: Spegeldörrar

KÖK
Visst är det frestande med alla restauranger utanför, men vi kan lova att ditt nya kök ger mersmak – frukost, lunch och middag. Alla lägenheter är utformade med
tanke på att få största möjliga matglädje – Köket står i centrum för
både matlagning och småprat. Och håll med om att det känns lyxigt att flytta in till ett helt nytt och modernt kök med plats för allt som behövs för att kokkonsten ska nå oanade höjder. ( Text av Veidekke )

Tillval, utöver standard:
Kökslucka: Marbodal – Lucka, Arkitekt Plus – Ljusgrå
Bänkskiva: Marbodal - Zeus Antracit - Antracit – Laminat
Kakel, kök: Kakel Carrara - Marmorimitation Matt
Mikrovågsugn: Siemens - Inbyggnadsmikro – Rostfri
Ugn: Siemens - Varmluftsugn - Svart/Rostfri – Varmluftsugn
Kyl/Frys: Siemens - Rostfri stål - Energiklass: A++ 260 kWh/år - EasyClean och VarioZone
Diskmaskin: Siemens - Helintergrerad - Samma som kökslucka - Energieffektivitetsklass: A+++ Köksfläkt: Swegon Casa Salsa - Utdragbar - Svart/Silver

BADRUM
God morgon och god kväll. Det är oftast här din dag börjar och slutar. Välkommen till din tvättstuga i dubbel bemärkelse. Här i ditt eget lilla spa kan du ta en lång skön dusch, men också tvätta dina kläder. Sköna material och behaglig färgskala ger ett lyxigt intryck.

Kakel, klinker, spegel och kommod ska passa med mjuk frotté och kanske en väldoftande tvål. Små detaljer som växter, färgen på handdukar och snygga flaskor kan göra stor skillnad. Välj med omsorg så att du får en god morgon och en god kväll och en självklar plats för tandborsten. ( Text av Veidekke )

Tillval, utöver standard:
Klinker/Badrum: Norrvik Granitkeramik - Helförband – Grå
Fog/Klinker/Badrum: Fog Grå Nr 7
Kakel/Badrum: Vit Matt - Helförband - Kakel från Centro Glaserad
Möbelpaket/Badrum: Aspen Paket Ikon Antracit, Spegelskåp med ovanbelysning
Blandare/Tvättställ: Grohe – Krom – Ettgrepp
Duschvägg: Linc Angel - Glas - Klarglas - Raka dörrar blank profil
Bänkskiva/Badrum: Marbodal - Laminat - Bänkskiva Gomera
Badrumsbelysning: Spotlights infällda i Badrumstak - 4 st – Vit
Väggskåp/Badrum: Marbodal - Väggskåp Aspekt kritvit, Beslag Solo krom

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Malmö Living
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
86
Antal lokaler
2
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Nej
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Brf Malmö Living består av totalt 86 lägenheter och två lokaler med adresserna Carlsgatan 7 E-G och Lokgatan 14-16. Inflyttning i lägenheterna beräknas ske i fyra etapper med första inflyttning i oktober 2019, etapp 2 och 3 i november 2019 och etapp 4 i december 2019. Fastigheten innehas med äganderätt.

Föreningen har individuell mätning för el och varmvatten.

För mer information se ekonomisk plan.

Renoveringar - Utförda och planerade

Fastigheten färdigställs 2019.

Parkering

Föreningens medlemmar kommer att ha möjlighet att hyra parkeringsplatser av Q-Park i närliggande garage. Kösystem tillämpas.
Föreningen är ansluten till bilpool och cykelpool genom Sunfleet. Det finns även en cykelverkstad.

TV/bredband

Föreningen är anslutna till Telia Triple Play.

Gemensamma utrymmen

Föreningen har en gemensam takterass om hela 340 m² på våning 8. I föreningen kommer det finnas en övernattningslägenhet som medlemmar kan hyra, cykelparkering, rullstols- och barnvagnsförvaring, miljörum.

Lägenhetsförråd kan vara placerat i lägenheten eller på våning 3-7.

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 515 kr

Exklusive hushållsel, varmvatten och internet/TV/telefoni.

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
3 975 000 kr
Lägenhetsnummer
2202
Våningsplan
13 av 20*
Hiss
Ja
Rum
2
Boarea
62 kvm**

* Våningsplan 13 av 20.

** Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
150 kr
Försäkring
150 kr
Summa
300 kr

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
2019

Länkar

Området

Att bo i Västra Hamnen

Det som började som en vision om att skapa en ny typ av boendemiljö har vuxit fram som en spännande stadsdel som sjuder av liv. Under sommarhalvåret drar Västra Hamnen och Dockan åt sig särskilt många besökare. Malmöbor och andra skåningar kommer kanske för att ta ett dopp utmed den långa strandpromenaden. Minst lika många, också utländska turister, fascineras året om av den varierande arkitekturen i boendemiljön där Turning Torso står lika tydlig som ett utropstecken – här är det!

Västra hamnen är en ekologiskt hållbar stadsbebyggelse och den började ta sin form under bostadsmässan Bo01, som hölls sommaren 2001. Syftet med mässan var att visa upp för allmänheten hur övergiven industrimark kunde förvandlas till bostadsområden med affärer, restauranger, hotell och kontor i en levande miljö. Den otillgängliga kustremsan förvandlades också till en mötesplats med utrymme för lekplatser, parker, skateramper, motionsstråk och brygghäng.

Ambitionen att skapa en levande stadsdel infriades verkligen. Idag är Västra Hamnen ett mycket attraktivt bostadsområde där förskolor och skolor hör till Malmös mest uppskattade. Här finns också all service, som t ex apotek, gym och matbutiker. Även flera topprestauranger har etablerat sig här lockade av möjligheten att bjuda gästerna på en upplevelse utöver det vanliga. Flera har borden precis utmed kajkanten och serverar förstås gärna fisk- och skaldjursrätter. Det är också enkelt att vara nära naturen i Västra Hamnen. De boende uppskattar möjligheten att ta ett kvällsdopp vid Scaniabadet och njuter av solnedgången i sundet vid Öresundsbron.

Idag är västra hamnen känd för sin spännande arkitektur med landmärket Turning Torso som stor turistattraktion. Den imponerande 190 meter höga byggnaden har satt Malmö på kartan och besökare från såväl Sverige som övriga världen kommer för att beskåda den.

Granne med Västra Hamnen ligger Dockan. Namnet på området är hämtat från förr då just varvsindustri och Kockums dominerade kustområdet. Nu är det ett trevligt bostadsområde som definieras av flervåningshus med närkontakt till vattnet, restauranger och en fri sikt ut mot horisonten. Den ursprungliga båtdockan har återanvänts och förvandlats till en attraktiv småbåtshamn. Man kan som boende parkera båten utanför porten.

Blandningen av gammalt och nytt är ledord i utformningen av Dockans miljö och flertalet äldre byggnader har fått nya användningsområden, bland annat har Malmö Högskola sin verksamhet i en gammal ubåtshall. Studenter blandas också med kontorsanställda då många små företag men även större internationella sådana har kontor i området. Även Bjurfors har sitt huvudkontor här.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad i Inre Hamnen? Kontakta Bjurfors mäklare på Malmö City! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Västra Hamnens 3 bästa

3
 • Årstiderna By The Sea
  Gourmetmat från havet vid havet
 • Stapelbädden
  Skateboardpark och kreativt centrum
 • Bar Italia
  Kafé med den godaste italienska glassen

Karta

Carlsgatan 7F

Carlsgatan 7F,
211 20 Malmö

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Robert Hjalmarsson

  Fastighetsmäklare / Partner
  Säljcoach

  :
  Telefon: 0703-114 115

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Inre Hamnen, Malmö

  Nyproduktion
  Adress
  Carlsgatan 7F - Nyproduktion
  Pris
  3 975 000 kr
  Månadsavgift
  3 515 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  62 kvm