En genuint trevlig villa för dig som vill förverkliga din dröm.
Besiktigad
Utgångspris eller Högstbjudande
3 195 000 kr
Antal rum
5
Tomtarea
518 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea / Biarea
105 kvm / 31 kvm

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

En genuint trevlig villa för dig som vill förverkliga din dröm.

Ett ypperligt tillfälle för er som vill skapa ert egna drömhem i denna välplanerade 1-plans villa i Jägersro Villastad.

 • Ansvarig mäklare

  Lidija Jakob

  Fastighetsmäklare / Partner
  Områdesansvarig

  :
  Telefon: 0739-20 66 76

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning
Nuvarande planlösning
Planlösning
Alternativ planlösning
Planlösning
Nuvarande planlösning
Planlösning
Alternativ Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Varmt välkomna till Fuxgatan 14 i Jägersro Villastad och denna fina och mycket välplanerade 1-enplansvilla om 105 kvm, 31 kvm biarea. Här finner vi ett hus för er som vill förverkliga er dröm!

Med bra potential och bevarad charm är detta en bostad med väl planerad planlösning. Hemmet fördelar sig på fyra rum och kök samt en mycket bra förvaring och stora ytor för socialt umgänge.
I bostaden finns ett stort och generöst sällskapsrum med plats för både soffmöblemang och matsalsdel, tre sovrum samt badrum och gäst-wc.

Mycket kärlek har lagts i detta hus och nu har ni chans att sätta eran egna prägel i bostaden. Här finns alla möjligheter att skapa ert drömhem.

Jägersro Villastad är ett mycket lugnt och barnvänligt område, med närhet till grönområden, dagis, skola, lekplats och Jägersro Center. Det finns här goda kommunikationsmöjligheter med stadsbuss och nära till ringvägen för vidare resor.

Bostadens badrum är stort och rymligt. Väggarna är helkaklade och på golvet vilar linoleummatta. Badrummet erbjuder ett badkar, inbyggt handfat med underskåp, spegel och wc.
Det finns också en gäst-wc med svart glansigt kakel på vägg i harmoni med vit porslinsinredning såsom toalett, spegelskåp och handfat.
I direkt anslutning och utgång/ingång till och från garaget finns tvättstugan med bra förvaring samt tvättmaskinen.

Detta hus ger oss en fin och mysig känsla och är perfekt för dig som vill skapa ditt dröm hem, här finns alla möjligheter för familjen att trivas när ni bestämt själva hur ni vill ha det med er egna prägel på det! Ett ypperligt tillfälle för dig med känsla och visioner samt händighet att förvärva denna fastighet med fina välbevarade detaljer.

Interiör

Du välkomnas till villan via en stenlagd uppfart med bra plats för två bilar. Där finns även ett garage och en fin och lummig trädgård med mycket grönska, fruktträd, bärbuskar, en fantastisk grönskande oas samt en stenlagd och inglasad uteplats mot trädgårdens mysiga grönska. Ett praktiskt garage med plats för en bil samt perfekt integrerat med förrådet.

När du kommer in i huset välkomnas du av en generös möblerbar hall med praktisk klinker på golvet samt garderober med plats för bra förvaring. Vidare från hallen finns vardagsrummet. Ett stort och generöst rum med parkett som klär hela golvet. Det finns mycket plats för soffmöblemang och yta för matsalsmöbler också. Bra ljusinsläpp genom rummets enorma fönster som täcker hela ena sidan. Här finns utgången till uterummet och den grönskande trädgårdens idylliska växtlighet.

Bostadens barkök går i brun kulör och harmoniserar med kvadratisk klinker från svunna tider över diskbänken som stänkskydd.Kökets matplats samspelar fint med de övriga ytorna i köket samt erbjuder dig plats för 5–6 personer. Kökets fönster ger ett härligt ljusinsläpp och den lugna känslan infinner sig, här vill du äta din frukost eller middag.

I andra delen av huset, ligger den avskilda sovrumsdelen. Här finns fyra rymliga sovrumsfönster åt två väderstreck. Rummen kan användas till tex barnrum eller kontor likaså, här är det ni som bestämmer och valmöjligheterna för ert framtida boende är många.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Fuxen 16

Planbestämmelser

Stadsplan Tomtindelning

Övrigt

Jägersro villastad är ett område i stadsdelen Husie, Malmö. Området utgörs av villor byggda på 1960-talet. Det ligger mellan Jägersro travbana och Amiralsgatan, öster om Agnesfridsvägen. Längs Amiralsgatan finns en del nyare småindustrier och kontorslokaler.
Villastaden har tio gator: Hästvägen, Remontgatan, Fuxgatan, Ponnygatan, Skimmelgatan, Tränaregatan, Kuskgatan, Veterinärgatan, Hästägargatan och Hovslagarvägen. Centralt i området finns Jägersro förskola.

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris eller Högstbjudande
3 195 000 kr
Rum
5
Sovrum
4
Boarea
105 kvm*
Tomtarea
518 kvm
Biarea
31 kvm

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Ombyggnad, Renoveringar

Olech 2008-06-27. Renovering av tak.
Byte av bärläkt och ströläkt, nockbräda, nockband ny takpapp, nya fågellister samt tvätt av takpannor.

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Malmö Rosengård GA:47

Ekonomi

Taxeringsvärde
2 100 000 kr
Byggnadsvärde
1 377 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsskatt/Avgift
8 349 kr

Besiktning

Besiktigad
Ja

Byggnadssätt

Byggnadstyp
1 plan
Byggår
1968
Stomme
Lättbetong
Uppvärmning
Fjärrvärme
Takbeklädnad
Tegelpannor
Fönster
3-glas & 2-glas

Sadeltak med råspont, papp, läkt och tegelpannor.

Länkar

Området

Att bo i Husie

I Husie bor du på bekvämt avstånd från centrala Malmö samtidigt som du är nära natur och grönområden. Här finner du områden som Jägersro med travbana och stort köpcenter och gemytliga Kvarnby med vackra hus och golfbana med 18 hål. Området är perfekt för pendlare då du på kort tid tar dig ut på motorvägen och vidare över Öresundsbron till Köpenhamn.

Östra Malmö är populärt att bosätta sig för dem som vill bo lite utanför stan men med direkt närhet till centrala delarna och service och kommunikationer. Tack vare Östra Malmös läge är området perfekt att bo på för den som pendlar. På bara några minuter befinner du dig både på ringvägen för vidare färd in mot stan eller ut på motorvägen. Detta gör att många som pendlar till Köpenhamn väljer att bosätta sig här. Även Malmö City Airport finns på pendelavstånd.

Bosätter du dig i Kvarnby får du verkligen njuta av naturen på nära håll. I direkt anslutning till bostadsområdet finns Kvarnby GK. En 18-hålsgolfbana som är väldigt populär bland Malmöborna. I gamla Kvarnby by finns också Kvarnby folkhögskola. Området är barnvänligt, lugnt, behagligt och nära till kommunikationer. Med närheten till såväl förskola som grundskola, blir det enkelt för barnfamiljen.

I stadsdelen Husie ligger områdena Röda Höja, Vita Höja och Gula Höja. Här bor du högt över havet eftersom Höja är Malmös högsta naturliga punkt. Här finns både småhus och flerfamiljshus. Södra Sallerup som ligger öster om yttre ringvägen består till största delen av landsbygd och gårdar. Här finns också Wowragården, en gammal korsvirkesgård som numera är museum, samt Södra Sallerups kyrka från 1100-talet.

Riseberga och Virentofta är två populära bostadsområden. Här finner du bra skolor i ett lungt och skönt område. Dina grannar består av barnfamiljer blandat med äldre personer. Från Riseberga och Virentofta kan du utan problem cykla till jobbet i centrala Malmö.

Jägersro är inte bara en trav- och galoppbana. Strax intill finns ett idylliskt villaområde samt en del nyare småindustrier och kontorslokaler. Jägersro Center erbjuder omväxlande shopping med en mängd olika butiker under samma tak. Precis intill Jägersro ligger villaområdet Stenkällan. Området består i huvudsak av friliggande villor från 1960–1970-talen. Området är döpt efter en äng på Västra Skrävlinge bys mark.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad i Jägersro Villastad? Kontakta Bjurfors mäklare på Malmö Öster! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Husies 3 bästa

3
 • Kvarnby GK
  En av Malmös populära golfbanor.
 • Jägersro trav och galopp
  Sveriges äldsta stationära tävlingsbana för hästsport.
 • Perfekt för bilpendlare
  På bara några minuter når du motorvägen mot tex Köpenhamn

Karta

Fuxgatan 14

Fuxgatan 14,
21235 Malmö

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Lidija Jakob

  Fastighetsmäklare / Partner
  Områdesansvarig

  :
  Telefon: 0739-20 66 76