Väl tilltagen villa på hela 233 kvm med underbar planlösning och en stor välskött tomt!

Käglinge, Malmö

Ida Nilssons gata 14

Pris
6 195 000 kr
Antal rum
7
Tomtarea
843 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea / Biarea
233 kvm / 45 kvm

Väl tilltagen villa på hela 233 kvm med underbar planlösning och en stor välskött tomt!

På bästa läget i Käglinge har vi nöjet att erbjuda denna lyxigt stora och representativa 1 ½ - plans villa i vinkel på en insynsfri solig tomt!

 • Ansvarig mäklare

  Daniel Lundstam

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0701-64 19 22

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till grönskande Käglinge med närhet till natur och rekreationsområden alldeles inpå husknuten! Här har vi nöjet att erbjuda ett rejält stort hus byggt 2004 av Trivselhus med representativa ytor som imponerar stort och en planlösning som gör att även den stora barnfamiljen eller generationsboende får plats utan att det känns trångt. Redan i entrén imponeras vi av takhöjd och rymd. Här öppnar nedre plan upp sig via en stor välkomnande ingång till matsalen rakt fram. På golvet finner vi ett vackert grått klinkersgolv och vitmålade, släta väggar. En vackert kaklad gästwc finner vi direkt till vänster samt därefter en gång in till vardagsrummet. Det majestätiska vardagsrummet har fönster i tre väderstreck och delas enkelt upp i sektioner med soffgrupper och tevehörna på olika ställen. Vackert parkettgolv i ek och vitmålade väggar. Matsalen har öppen planlösning med köket och i burspråket med två utgångar till trädgården är det helt idealiskt att placera det stora matsalsbordet. Köket från Tibro är byggt i vinkel har full maskinell utrustning och en praktisk köksö i mitten som fyller funktionen av både matplats och arbetsyta samt med förvaringsskåp under. Vita köksluckor, bänkskiva i massiv valnöt och mörk italienskt kakel som stänkskydd. Bakom köket finner vi tvättstugan med vidare ingång till det stora dubbelgaraget.

På ovanvåningen erbjuds ett väl tilltaget allrum perfekt för mysiga familjekvällar i tevesoffan. Här finns fyra stycken väl tilltagna sovrum, två vackra badrum med dusch och hörnbadkar och en helt underbart stor walk-in-closet med ingång från både allrum och Master Bedroom. Det största sovrummet har också en egen ingång till ett av ovanvåningens badrum, det finaste med både hörnbadkar och dusch. Lyxigt så det förslår och som för tankarna till de amerikanska husen som vi sett i otalet teveserier och filmer från USA.

Trädgården gör ingen besviken med en perfekt gräsmatta för barnens lek och minglet på sommarkvällarnas tillställningar. Stenlagt vid entrén och på baksidan där man får plats med flertalet avdelningar för loungemöblerna i rotting. Gästerna har också lätt att parkera då tomten och garaget erbjuder uppställningsplats för hela sju bilar!

Välkommen på visning!

Interiör

HALL
Redan i hallen känner vi att detta huset är något utöver det ordinära. Generösa ytor, vackert stengolv och stor öppning rakt fram till matsalen där vi skymtar det imponerande burspråket och vardagsrummets generösa fönsterpartier. Garderober för avhängning, gästwc till vänster och trappan till ovanvåningen på höger sida.

GÄSTWC
Väl tilltagen gästwc med mörkt klinkers och vackert, mörkt kakel på ena väggen samt resterande väggar som är putsade vita. Matchande nyare mörk kommod med vask, badrumsspegel och wc.

VARDAGSRUM
Imponerande stort vardagsrum med fönsterpartier och burspråk i tre väderstreck som ger ett helt underbart ljusflöde. Snyggt parkettgolv i ek och vitmålade, släta väggar. Gott om plats för flertalet sittgrupper och öppet mot matsalsdelen som erbjuder en generös matbordsplats i burspråket för det stora sällskapet. Från vardagsrummet finns det en utgång till trädgården och från matsalsavdelningen finns det ytterligare två utgångar.

KÖK
Köket har öppen planlösning med matsalen och här finns en praktisk stor köksö med både sittplatser och arbetsytor. Köket är från Tibrokök och har vita köksluckor, massiv bänkskiva i valnöt och italienskt, mörkt kakel som stänkskydd. Här finns en induktionshäll, rostfri kyl och frys, spisfläkt och diskmaskin.

TVÄTTSTUGA
Bakom köket finner vi husets tvättstuga med grovvask, tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Från tvättstugan finns ytterligare en utgång till trädgården samt även ingång till husets dubbelgarage. Här finns också en extra kyl / frys med ismaskin.

ALLRUM OVANVÅNING
Från entréns vackra trappa når vi ovanvåningens knutpunkt med gott om plats för tevesoffan och en gemensam läshörna därtill. Här finns också en AC installerad för effektiv kylning om sommardagarna blir extra varma. Allrummet har parkettgolv och ingång till alla fyra sovrummen, ett av badrummen samt husets stora walk in closet. Från allrummet kan du också ta dig upp på vinden där man finner ytterligare förvaringsmöjligheter. Parkettgolv och vitmålade släta väggar.

BADRUM 1
Rymligt och helkaklat med vitt, matt kakel på väggarna och klinkers i en ljusbeige nyans. Duschhörna i glas samt vask med kommod och wc.

SOVRUM 1
Första sovrummet på vänster sida har parkettgolv och släta, gråmålade väggar. Här finns också en inbyggd garderob med skjutdörr.

SOVRUM 2
Andra sovrummet på vänster sida har parkettgolv och släta, gråmålade väggar samt garderob med skjutdörr.

SOVRUM 3 / Master Bedroom
Med ingång från både husets stora stor walk-in-closet samt egen ingång till ovanvåningens andra luxuösa badrummet måste det som vi kallar sovrum nr 3 vara husets Master Bedroom! En dröm som kan gå i uppfyllelse för många som drömt om det rejäla, lyxiga huset precis som på teve!

SOVRUM 4
Ytterligare ett rymligt sovrum med parkettgolv.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Ananasäpplet 7

TV/bredband

Bredband Fiber via Ownit för 98 kr/mån.

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Malmö Käglinge GA:5 ändamål: Vägar, Avloppsanläggning, Grönområden, Gemensamhetsanläggning: Malmö Käglinge GA:9 ändamål: Radio-tv och/eller tele

Ekonomi

Taxeringsvärde
3 928 000 kr
Byggnadsvärde
3 247 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsskatt/Avgift
8 349 kr

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Pris
6 195 000 kr
Rum
7
Sovrum
4
Boarea
233 kvm*
Tomtarea
843 kvm
Biarea
45 kvm

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Driftskostnad (per år)

Personer i hushållet
2
Hushållsström
22 804 kr
Försäkring
3 000 kr
Samfällighetsavgift
1 500 kr
Renhållning
1 990 kr
Vatten/Avlopp
4 365 kr
Summa
33 659 kr

I elförbrukning ingår både hushållsel samt uppvärmning.

Pantbrev

Det finns 2 st pantbrev uttaget om sammanlagt 3 100 000 kr

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
C
Energiförbrukning per kvm och år
37
Energideklarationsdatum
2019-09-03

Övriga byggnader/utrymmen

Dubbelgarage med vidare ingång till grovköket/tvättstugan.

Planbestämmelser

Detaljplan

Parkering

Dubbelgarage samt uppställningsplats utomhus för ca 5 bilar.

Övrigt

Omgivning
Oxievångsbadet/simhall 800 m promenad, Idrottsplats 3-400 m, Närhet till Käglinge, Arrie och Törringelund rekreationsområde.

Kommunikation
Stadsbussar nr 1 ca 800 m, stadsbuss 32 ca 1 km, Oxie station 1,3 km (t.ex tåg till Hyllie, Malmö C, Ystad, Svedala)
Nära pendling och farleder utan att höra dem, väg 101, E65 och E6.

Närservice
Oxie centrum 1,2 km med Coop, Apotek, vårdcentral, folktandvård, konditori, veterinär, frisör, bankomat. bibliotek, blomsteraffär, pizzeria och restaurang.

Övrigt
Förskola, 1-6 skola, högstadieskola ca 1 km till vardera

Fitness
24 Seven 1,2 km vid Oxie centrum

Besiktning

Besiktigad
Nej

Byggnadssätt

Byggnadstyp
1 ½ plan i vinkel
Byggår
2004
Fasad
Enstegstätad fasad
Grund
Betongplatta på mark
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Uppvärmning
Jordvärme kombinerad vatten/luft värmepump IVT Twin 495
Takbeklädnad
Betongpannor
Ventilation
Mekanisk
Fönster
3-glas fönster i aluminium

Vattenburen golvvärme på hela entréplan. Radiatorer på ovanvåningen samt elektrisk golvvärme i båda badrummen. Radiatorer i garaget.

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Länkar

Området

Att bo i Oxie

Oxie ligger på bekvämt avstånd från Malmös innerstad. Här består bostäderna till mesta dels av villor som är byggda runt 1970- och 1980-talet. Ett annat landmärke är Oxie vattentorn som byggdes 1972. Byggnaden är 31 meter hög och ligger centralt på en kulle i Oxie, 56 meter över havsytan.

Oxie är en perfekt plats att bo på för den som älskar golf och vill ha närhet till naturen. I området finns totalt tre golfbanor. Den senaste i raden är Oxie Golfklubb med 12 hål. Här finns det alltid grönt gräs på greenen, i form av konstgräs. För den som vill gå 18 hål finns både Rönnebäck Golf club och Sofiedals GK som två alternativ. Samtliga banor ligger med naturliga grönområden runt omkring. För den som efter golfrundan vill fortsätta ut i naturen ligger den vackra Bokskogen på kort avstånd från Oxie.

Bor du i Oxie finns möjlighet till att bara vara i naturen eller motionera då bokskogen erbjuder flera olika motionsspår. Bokskogen vid Torup har i 200 år varit ett av Malmöbornas käraste utflyktsmål. Ett unikt rekreationsområde där du kan uppleva kultur och natur på samma gång. Torups slott erbjuder slottsvisningar och vandringar i den vackra slottsträdgården. I grannorten Toarp finns en populär ekoby där man har som mål att göra odling, kompostering och återvinning till en självklar del i allas vardag.

Här hittar du också Oxievångsbadet ett litet bad fullt av aktiviteter för alla åldrar. Här bjuds det på allt från babysim till relaxkvällar och motionssim. Här finns också ett gym med instruktörer. Badet ligger precis i anslutning till Oxievångsskolan.

I Oxie finns även Tycho Brahe-observatoriet, ett amatörobservatorium som håller öppet för allmänheten och skolklasser. Under stjärnklara måndagar håller observatoriet öppet för allmänheten och du kan titta på stjärnorna genom deras teleskop.

I Käglinge finns en mängd vackra platser för avkoppling och rekreation. Käglinge naturområde har vackra mjuka kullar, skog, vattenytor, ängar och hagmarker.

Från Oxie tar du dig snabbt och smidigt med tåg till Malmö eller Ystad. Pågatågen stannar i Oxie och trafikerar sträckan Malmö-Ystad. Från Käglinge går det direktbuss till bland annat Malmö.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad i Käglinge? Kontakta Bjurfors mäklare på Malmö Öster! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Oxies 3 bästa

3
 • Tycho Brahe-observatoriet
  Titta på stjärnor genom deras teleskop
 • Pågatågsstation
  Ta tåget till Malmö på en kvart
 • Bokskogen
  Rekreationsområdet i Torup är ett populärt utflyktsmål

Karta

Ida Nilssons gata 14

Ida Nilssons gata 14,
23841 Oxie

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Daniel Lundstam

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0701-64 19 22