Enplanshus med många spännande vinklar och vrån

Käglinge, Malmö

Louisedalsvägen 7

Budgivning pågår
Utgångspris
4 795 000 kr
Antal rum
6
Tomtarea
972 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea / Biarea
180 kvm / 22 kvm

Visning

 • tisdag 24/9, KL 17:00 - 17:30

  Bokad visning.

Boka visning

Enplanshus med många spännande vinklar och vrån

Nu kan vi på Bjurfors stolt presentera ett hus utöver det vanliga fördelat över ett plan med stora sällskapsytor och många spännande vinklar och vrån

 • Ansvarig mäklare

  Ola Petersson

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0739-20 66 62

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning
Alternativ planlösning
Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till Louisedalsvägen 7!

Nu kan vi på Bjurfors stolt presentera ett hus utöver det vanliga med många spännande vinklar fördelat på ett plan med stora sällskapsytor i vardagsrum, kök och uterum. På insidan ger den imponerade takhöjden tillsammans med det fantastiska ljusinsläppet en luftig och ljus känsla genomgående. Hela 4 rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter i samtliga. Köket är rymligt, ljust och luftigt med sina spännande vinklar och den höga takhöjden. Stort helkaklat badrum med jacuzzi och bastu samt en helkaklad gästtoalett. Addera därtill ett dubbelgarage som man når direkt från bostaden med fjärrstyrd port samt stor och lättskött trädgård med en massa fruktträd och en fantastisk utsikt över fälten.

Louisedalsvägen ligger i Käglinge som är beläget i den sydvästra delen av Malmö med kävlingeparkens naturområde som nära granne och för den golfintresserade nås Rönnebäcks golfklubb på nolltid. Goda kommunikationsmöjligheter både med buss för pendlaren men även med bil där ringleden smidigt nås som leder dig vidare mot Köpenhamn, Lund, Malmö och övriga Skåne. För barnfamiljen finns det även skolor från förskola ända upp till högstadie i närheten.

Ett hus som bör upplevas på plats för att få den rätta känslan, varmt välkommen!

Interiör

Hall
Vi välkomna in till en ljus och vacker hall. Här märks det fort att huset är något utöver det vanliga. Tilltalande planlösning med öppet in mot både vardagsrum och kök härifrån. Genomgående ljusa väggar och på golvet vilar slitstarkt klinker.

Kök
Från hallen når vi bostadens kök. Stort och luftigt kök från Ikea med högblanka ljusa luckor och en svart laminatbänkskiva. Köket blir en naturlig samlingsplats i huset och med alla dess fönsterpartier blir det en ljus och behaglig plats att trivas på. Bra med förvaringsutrymmen och arbetsytor. Ljusa väggar och klinker på golvet. Här finns de plats för 8 middagsgäster. Kökets vitvaror består av Side-by-side kyl och frys med is och kallvatten (Electrolux 2006/2007), Diskmaskin (samsung 2010), espressomaskin (Miele 2012, behov av service), micro (2012), Varmluftsugn (2012) samt induktionshäll (2012).

Grovkök
Stort utrymme med separat utgång mot dubbelgaraget. Klinker på golvet och ljust kaklade väggar. Utrustat med tvättmaskin 2012, torktumlare 2012, handfat och inredning och förvaringsskåp från Marbodal. Här inne finns även elpannan.

Vardagsrum
Stort och pampigt vardagsrum som är placerat i mitten av bostaden. Mellan köket, hall och vardagsrummet är det mer eller mindre öppen planlösning. I rummet finner vi även braskaminen som höjer mysfaktorn ytterligare och här möblerar man efter eget tycke och smak. Rummets fönster bidrar till ett fint ljusinsläpp och på golvet ligger det klinker som övergår i parkett samt ljust tapetserade väggar.

Sovrum 1
Mindre sovrum med en separat del för förvaring av kläder och annat. Passar perfekt som barnrum eller kontor. Parkettgolv och ljust målade väggar.

Sovrum 2
Ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och övrig möblering. Här finner vi även en platsbyggd garderob. På golvet ligger även här parkett och målade ljusa väggar.

Sovrum 3
Det tredje sovrummet har en massa spännande vinklar och med en härlig takhöjd som tillsammans med rummet fönster skapar en härlig rymd och ljus. Rummet vetter ut mot baksidan och är utrustat med garderob samtidigt som man får plats med dubbelsäng, skrivbord, byrå med mera. Målade ljusa väggar och parkett på golvet

Sovrum 4
Detta sovrum använder de nuvarande ägarna som master bedroom och även detta rum har en spännande form med burspråk, högt i tak och ett härligt ljusinsläpp från de alla fönsterna. Ett väldigt stort rum som man möblerar efter eget tycke och smak, även detta vetter ut mot trädgårdens baksida med en härlig utsikt över fälten. Parkett på golvet ligger här och väggarna är ljust målade.

Uterum
Uterummet om cirka 22 kvadratmeter som är utrustat med klinker och golvvärme. Detta är placerat centralt med utsikt över trädgården och de vackra fälten.

Badrum
Helkaklat och rymligt badrum i ljusa färger. Badrummet är utrustat med wc-stol, handfat, dusch, jacuzzi, badrumsskåp samt bastu.
Gästtoalett:
Även gästtoaletten är helkaklad. Med wc-stol och handfat med förvaring under.

Garage
Stort och rymligt dubbelgarage med fjärrstyrd garageport och med ingång till och från huset. Även en utgång till trädgården och förrådet på baksidan.

Trädgård
Stor friköpt tomt om 972 kvadratmeter med utsikt över åkrarna och där lugnet verkligen råder. Det är en lättskött trädgård med grässmatt och runt hela huset är det stenlagt och därmed även helt handikappanpassat. Vidare erbjuds 13 olika fruktträd på tomten allt ifrån päron och äpple till aprikos och granatäpplen.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Smultronäpplet 4

Övriga byggnader/utrymmen

Braskamin, väl fungerande.

Planbestämmelser

Fastighetsplan (1998-09-29) Detaljplan (1998-03-26)

Parkering

Dubbelgarage med fjärrstyrd port.

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
4 795 000 kr
Rum
6
Sovrum
4
Max antal sovrum
5
Boarea
180 kvm*
Tomtarea
972 kvm
Biarea
22 kvm

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
1 plan
Byggår
2000*
Fasad
Puts (Enstegstätad fasad)
Grund
Betongplatta
Stomme
Trä och lättbetong
Bjälklag
Trä
Uppvärmning
Vattenburen golvvärme via el/värmepump, öppen spis
Takbeklädnad
Betongpannor
Ventilation
Mekanisk frånluft med återvinning
Utvändigt plåtarbete
Lackerad plåt
Fönster
3 glas från Traryd
Grundmur
Betongsten

* 2000

Ombyggnad, Renoveringar

2015
Målat garaget
Gjort huset handikappanpassat både in – och utvändigt.

2016
Planterat olika sorters fruktträd.

2017
Målat huset, målat förråd, målat uterum.
Bytt skåp i badrum.

TV/bredband

Tv via Telia.

Bredband via mobilnät (valfritt). Fiber finns att ansluta sig till i området, se länk: https://101net.se/

Ekonomi

Taxeringsvärde
2 898 000 kr
Byggnadsvärde
2 080 000 kr
Fastställt
2015
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsskatt/Avgift
8 049 kr

Besiktning

Besiktigad
Nej

Driftskostnad (per år)

Personer i hushållet
2
Sotning
600 kr
Värme
28 000 kr
Försäkring
4 800 kr
Renhållning
3 600 kr
Vatten/Avlopp
4 000 kr
Summa
41 000 kr

I uppvärmningen är elkostnaden också medräknad.

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
E
Energiförbrukning per kvm och år
83
Energideklarationsdatum
2014-08-27

Länkar

Området

Att bo i Oxie

Oxie ligger på bekvämt avstånd från Malmös innerstad. Här består bostäderna till mesta dels av villor som är byggda runt 1970- och 1980-talet. Ett annat landmärke är Oxie vattentorn som byggdes 1972. Byggnaden är 31 meter hög och ligger centralt på en kulle i Oxie, 56 meter över havsytan.

Oxie är en perfekt plats att bo på för den som älskar golf och vill ha närhet till naturen. I området finns totalt tre golfbanor. Den senaste i raden är Oxie Golfklubb med 12 hål. Här finns det alltid grönt gräs på greenen, i form av konstgräs. För den som vill gå 18 hål finns både Rönnebäck Golf club och Sofiedals GK som två alternativ. Samtliga banor ligger med naturliga grönområden runt omkring. För den som efter golfrundan vill fortsätta ut i naturen ligger den vackra Bokskogen på kort avstånd från Oxie.

Bor du i Oxie finns möjlighet till att bara vara i naturen eller motionera då bokskogen erbjuder flera olika motionsspår. Bokskogen vid Torup har i 200 år varit ett av Malmöbornas käraste utflyktsmål. Ett unikt rekreationsområde där du kan uppleva kultur och natur på samma gång. Torups slott erbjuder slottsvisningar och vandringar i den vackra slottsträdgården. I grannorten Toarp finns en populär ekoby där man har som mål att göra odling, kompostering och återvinning till en självklar del i allas vardag.

Här hittar du också Oxievångsbadet ett litet bad fullt av aktiviteter för alla åldrar. Här bjuds det på allt från babysim till relaxkvällar och motionssim. Här finns också ett gym med instruktörer. Badet ligger precis i anslutning till Oxievångsskolan.

I Oxie finns även Tycho Brahe-observatoriet, ett amatörobservatorium som håller öppet för allmänheten och skolklasser. Under stjärnklara måndagar håller observatoriet öppet för allmänheten och du kan titta på stjärnorna genom deras teleskop.

I Käglinge finns en mängd vackra platser för avkoppling och rekreation. Käglinge naturområde har vackra mjuka kullar, skog, vattenytor, ängar och hagmarker.

Från Oxie tar du dig snabbt och smidigt med tåg till Malmö eller Ystad. Pågatågen stannar i Oxie och trafikerar sträckan Malmö-Ystad. Från Käglinge går det direktbuss till bland annat Malmö.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad i Käglinge? Kontakta Bjurfors mäklare på Malmö Öster! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Oxies 3 bästa

3
 • Tycho Brahe-observatoriet
  Titta på stjärnor genom deras teleskop
 • Pågatågsstation
  Ta tåget till Malmö på en kvart
 • Bokskogen
  Rekreationsområdet i Torup är ett populärt utflyktsmål

Karta

Louisedalsvägen 7

Louisedalsvägen 7,
238 41 Oxie

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

Välkommen att boka in dig på visning, eller anmäl dig till budgivningen.

Delta i budgivningen

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Ola Petersson

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0739-20 66 62

Förslag på andra bostäder

 • Friliggande villa

  Käglinge, Malmö

  Besiktigad
  Budgivning pågår
  Adress
  Käglehemsvägen 2
  Utgångspris eller Högstbjudande
  3 695 000 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3-4
  Boarea
  120 kvm
  Tomtarea
  989 kvm

  Visning: 2019-09-22 15.15 Boka här