Trivsamt livsstilsboende vid Kalkbrottet med närhet till stad, natur och havet.

Limhamn, Malmö

Kalkstensvägen 5

Budgivning pågår
Utgångspris
3 075 000 kr
Avgift
1 169 kr
Antal rum
2
Boarea
64 kvm
Typ
Bostadsrätt
Våningsplan
2 av 5
Hiss
Ja

Budgivning pågår

Nuvarande bud Nuvarande bud: 3 075 000 kr

BudBudgivareDatumTid
3 075 000 krBudgivare 12019-07-0718:01
3 025 000 krBudgivare 22019-07-1120:05
3 000 000 krBudgivare 22019-07-1110:56

Lägg ett bud

Läs mer om budgivning

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Trivsamt livsstilsboende vid Kalkbrottet med närhet till stad, natur och havet.

Nära hav och natur ligger Victoria Park, inbäddat vid lugna och imponerande Kalkbrottet. Parkering går att överta!

 • Ansvarig mäklare

  Robert Hjalmarsson

  Fastighetsmäklare / Partner
  Säljcoach

  :
  Telefon: 0703-114 115

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning
Planskiss
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Smakfull tvåa på andra våningen med hiss. En välplanerad lägenhet med modernt utrustat kök och stort helkaklade badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Stor balkong med härlig utsikt över Kalkbrottet. Välskött och obelånad föreningen Brf Paviljongen. Parkering går att överta! Välkommen på visning!

Interiör

Trivsam lägenhet med en stor välkomnande hall med praktisk förvaring i garderober. På golvet i hallen ligger grått klinkergolv och övrigt på golven ligger ett ekparkettgolv som är genomgående för hela lägenheten samt vitmålade väggar. Trevlig öppen planlösning med stort härligt vardagsrum/kök med utgång till balkong i inglasad påkostat utförande. Köket är välplanerat och utrustat med bra arbetsytor. Maskinpark som består av följande; induktionshäll, inbyggd ugn, mikrovågsugn och helintegrerad diskmaskin. Fint Poggenpohl kök med tidlöst vita luckor och bänkskiva i Ek. Här erbjuds även ett stort sovrum med bra förvaring i klädkammare. Lägenheten präglas av vackert ljus – från två väderstreck. En härlig burspråksvinkel gör av vi njuter av det vackra kalkbrottet som samspelar härligt med vardagsrum och den stora balkongen. I Badrummet finns en kombinerad tvättmaskinen/torktumlare som bildar en praktisk tvättavdelning tillsammans med en hel arbetsbänk och förvaring i överskåp. Spegelskåp, kommod och överskåp ger utmärkta förvaringsutrymmen i badrummet. Härligt ljus med infällda spotlights i tak och på spegelskåpet. Praktiska vikbara duschväggar i glas, väggmonterad WC-stol och självklart golvvärme.

Fakta

Uteplats/balkong

Stor härlig balkong med viss utsikt övre Kalkbrottet.

Månadsavgift

Avgift/hyra
1 169 kr

Inkl. värme och vatten. Obligatoriskt tillägg om 100 kr/mån tillkommer för bredband samt serviceavgift om 1353 kr/månad per person till Four Garden. Föreningen har ett gemensamt elavtal och kostnad för hushållsel debiteras utifrån förbrukning.

Ekonomi

Andel av årsavgiften är
0,52297%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
3 075 000 kr
Lägenhetsnummer
1523
Våningsplan
2 av 5*
Hiss
Ja
Rum
2
Max antal sovrum
1
Boarea
64 kvm**

* Hiss från markplan

** Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
1
Hushållsström
250 kr
Summa
250 kr

Byggnadssätt

Byggår
2008-2009

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
94

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Paviljongen i Limhamn
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
129
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Nej
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Brf Paviljongen i Limhamn. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 129 lägenheter, samtliga upplåts med
bostadsrätt. HSB sköter föreningens ekonomiska förvaltning. Föreningens tomt är friköpt.

Föreningen planerar årliga avgiftshöjningar för att följa index. I dagsläget är inga vidare beslut tagna.

För mer information besök gärna föreningens egen hemsida: www.paviljongen-limhamn.se eller www.fourgardens.se

I samband med en överlåtelse önskar föreningen göra en lägenhetstillsyn tillsammans med säljare och köpare.

Juridsik person godkänns ej.
Föreningen kan vägra medlemskap om det kan antas att förvärvaren för egen del inte skall bosätta sig i lägenheten. Varje fall prövas för sig.

Ovanstående information har inhämtats genom årsredovisningen och kontrollerats med representant från föreningen. Slutgiltig köpare uppmanas att kontakta representant från föreningen för att stämma av ovanstående information.

Renoveringar - Utförda och planerade

Under 2014 utfördes plåtning av takkant för att motstå starka vindar på Victoriabyggnaden
Ny plattsättning utanför receptionen
Åtgärdat belysning längs kalkbrottet (från Victoria-byggnaden till utsiktsplatsen.)

Kommande renoveringar/underhåll:
Kontinuerligt underhåll.

Parkering

I föreningen finns ca 65 st garageplatser, 4 st garageplatser för MC och ca 55 st parkeringsplatser. Garageplats för bil kan hyras till en kostnad
om ca 811 kr/månad, garageplats för MC kan hyras till en kostnad om ca 330 kr/månad och parkeringsplats kan hyras till en kostnad om 520 kr/månad. Till samtliga platser tillämpas kösystem. I föreningen finns även gästparkeringar med 4 timmars fri parkering.

TV/bredband

Föreningen är ansluten till kabel-TV och bredband via Telenor.

Gemensamma utrymmen

Brf Paviljongen erbjuder ett exklusivt livsstilsboende genom gemensamhetsanläggningen Four Gardens (tidigare Victoria Park). Här finns en bemannad reception mellan 07.00-24.00 alla dagar med personal som svarar för service och ordning. Föreningen har en lounge med sociala sällskapsytor, en biograf som visar olika film-, musik- och idrottsevenemang, bibliotek, vinkällare, konferens- och festlokal. Som medlem har du även tillgång till en komplett SPA-anläggning med pooler, bubbelbad och olika bastubad. Om inte solen skiner utomhus så kan du istället slå dig ner i en solstol inomhus och själv välja om du vill ha solljus från Miami, Bali eller Maldiverna. Föreningen har även ett fullt utrustat gym som är fritt att nyttja och några övernattningslägenheter som kan nyttjas mot en kostnad om ca 300-500 kr/dygn beroende på antal personer samt veckodag.
I föreningen finns även en fantastiskt vacker park om hela 17 000 m² med fri tillgång till grill och utemöbler. Här finns natursköna promenadstråk, boulebana, tennisbana och en golf-green. Föreningen har även en utomhuspool där det under sommartid finns en utomhusbar med sallader och snacks. Föreningen tar ut en serviceavgift på 1 353 kr/mån/person för tillgång till gemensamhetsanläggningen. Serviceavgiften utgår för varje person över 15 år som är bosatt i lägenheten.

Samtliga lägenheter är försedda med egen tvättutrustning. I föreningen finns två gemensamma tvättstugor belägna på Kalkstensvägen 5 och 9 vardera
utrustade med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 torkskåp, mangel och strykbräda.

Länkar

Området

Att bo på Limhamn

En pittoresk ”stad i staden”. Den gamla fiskeorten Limhamn känns allt mindre som en del av Malmö och mer som en egen liten stad. Den genuina småskaliga känslan som råder här samt läget vid havet attraherar många. I centrum finns ett rikt utbud av restauranger och butiker. Det finns bland annat köttaffär, ostbutik, fiskrökeri, chocolaterie, tehandel och karamellkokeri.

Limhamn var tidigare en egen ort men är numera en av Malmös rikaste och socialt mest välmående stadsdelar. Gamla Limhamn kännetecknas av charmiga gatuhus från slutet av 1800-talet på små, ibland kullerstensbelagda, gator. En populär samlingspunkt är Limhamns torg som har en stor gräsplätt, lekplats, boulebana, vattenfontän och flera bänkar att koppla av på. Torget fylls med folk när det arrangeras julmarknad och loppmarknad här varje år.

I centrala Limhamn finns flerbostadshus medan utkanterna till största delen består av villaområden. Ön på Limhamn kom ursprungligen till av produktrester ifrån Limhamns kalkbrott. Här finns en mycket populär fiskeplats som lockar många fiskare varje dag. När det gäller kultur kan Limhamn visa upp soldattorpet, som härstammar från 1800-talet. Här finns det ett stort bildarkiv och varierande utställningar. Varje år arrangeras det ett traditionsenligt midsommarfirande där familjer breder ut sina filtar med picknick och dansar runt midsommarstången. Hamnfestivalen är ett också ett populärt evenemang som äger rum under tre dagar i augusti. Då vimlar hamnen av mataktörer, musik, nöjen och vattenaktiviteter.

Vid kalkbrottet, norra Europas största dagbrott, ligger Four Garden – Sveriges första så kallade ”livsstilsboende”. Här kan du bo och leva i exklusiv miljö med tillgång till golfbanor, tennisplaner, vinkällare, spa, gym och mycket annat. En reception är alltid bemannad för de boende här.

Sibbarp ligger vid Öresundsbrons brofäste nära Limhamn. I området finns många bostadshus men det är också ett fritidsområde med en fyrstjärnig camping. Strandhuset är en populär restaurang med havsutsikt och egen minigolfbana i retrostil som har öppet sommartid.

Annetorp är ett bostads- och industriområde mellan Annetorpsvägen och Linnégatan väster om Limhamns kyrka. Området har en blandad bebyggelse med villor, radhus och flerfamiljshus. Här finns också Folkets hus, skolor, förskolor, ishall och idrottsplats. I den södra delen ligger industriområdet med flera hundra verksamma företag. Övriga bostadsområden är Hyllie by och Djupadal. Hyllie by ligger mellan Lorensborgsgatan och Elinelundsvägen, och Djupadal mellan Rudbecksgatan och Inre Ringvägen väster om Elinelundsvägen. Båda områdena består till största delen av villor och radhus. I närheten finns Elinelunds fina koloniområde och Hyllie park folkhögskola. På folkhögskolan kombinerar eleverna teoretiska studier med skapande verksamhet.

Limhamns Sjöstad är ett nytt och växande område med radhus och flerfamiljshus. Här finns Glasbruksskolan som är en grundskola f-6 som slog upp portarna i september 2016. Limhamnsskolan är en ny skola som preliminärt kommer att öppna läsåret 2023/2024. Skolan är planerad för fem parallella klasser i årskurs 7-9 vilket ger plats för cirka 450 elever.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad på Limhamn? Kontakta Bjurfors mäklare på Limhamn! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Limhamns 3 bästa

3
 • Kaka på Kaka
  Lite charmigt och prisbelönat kafé, där det läggs stor kärlek på att baka och laga mat från grunden.
 • Limhamns kött & vilt
  Förstklassig butik med kött utan tillsatser som kommer från lokala bönder och jägare.
 • Mastio
  Tidigare mästerkocksvinnaren Sandra Mastio serverar stenugnsbakade gourmetpizzor med lokala råvaror.

Karta

Kalkstensvägen 5

Kalkstensvägen 5,
216 32 Limhamn

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Budgivning

Välkommen att anmäla dig till budgivningen.

Delta i budgivningen

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Robert Hjalmarsson

  Fastighetsmäklare / Partner
  Säljcoach

  :
  Telefon: 0703-114 115

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Limhamn, Malmö

  På förhand
  Adress
  Sveagatan 100A
  Pris
  1 950 000 kr
  Månadsavgift
  3 926 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  72 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Limhamn, Malmö

  På förhand
  Adress
  Rabygatan 69
  Utgångspris
  2 795 000 kr
  Månadsavgift
  4 950 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  83,9 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrätt

  Limhamn, Malmö

  På förhand
  Adress
  Högatan 11
  Prisidé
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  4 036 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  77 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!