Stor genomgående 2,5:a belägen på andra våningen

Lönngården, Malmö

Lönngatan 54D

På förhand
Utgångspris
875 000 kr
Avgift
2 968 kr
Boarea
53 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 4

Visning

 • söndag 12/1, KL 12:30 - 13:00

  Bokad visning.

 • tisdag 14/1, KL 18:00 - 18:30

  Bokad visning.

Boka visning

Stor genomgående 2,5:a belägen på andra våningen

Välkommen till denna genomgående och fina lägenhet om 53 kvadratmeter. Ett hem att trivas i

 • Ansvarig mäklare

  Gustav Cagmo

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0701-64 67 04

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

. Lönngatan 54D - Bjurfors
. Lönngatan 54D - Bjurfors
. Lönngatan 54D - Bjurfors
. Lönngatan 54D - Bjurfors
. Lönngatan 54D - Bjurfors
Bild GC. Lönngatan 54D - Bjurfors
Bild GC
. Lönngatan 54D - Bjurfors

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till denna fina 2,5:a och denna genomgående lägenhet om 53 kvadratmeter. Här erbjuds ett helkaklat och mycket fräscht badrum som blev renoverat 2012, bra med förvaringsmöjligheter, halva med plats för större matbord, fint kök som blev renoverat under 2017 samt ett stort vardagsrum med stora fönsterpartier. Här finner vi charmiga 30-tals attribut såsom takrosetter, fönsterbänkar i sten samt generös takhöjd. Lägg där till en stabil och välskött förening med låg månadsavgift. Den perfekta bostaden för den studerande eller förstagångsköparen!

På denna trevliga adress bor du på kort cykelavstånd från city med närhet till pendlarvänliga kommunikationer och grönområden. Huset omges av trevliga gårdar med grill och utemöbler för sommarhalvårets soliga dagar.

Interiör

Interiör: Hall
Rymligt och hemtrevlig hall med vackert parkettgolv och vita väggar. I hallen finns gott om förvaring och en stor klädkammare.

Vardagsrum
Stort vardagsrum med vita väggar med en fondvägg. Fina parkettgolv och högt i tak. Här finns gott om plats för soffa. I anslutning till vardagsrummet finns också en halva. För er som vill går det att flytta ut köket hit och göra om till en trea.

Kök
Välplanerat kök från Härjedalskök med vita fina luckor. Köket blev renoverat under 2017. På golvet ligger charmigt brädgolv som är laserat och väggarna är målade i vitt. Utrustat med spis (Electrolux), ugn (Electrolux), mikro (Samsung 2015), kyl/frys (Cylinda), fläkt (AEG).

Badrum
Helkakalt badrum från 2012. Grå klinker på golvet och vitkaklade väggar. Kvalitetsdokument finns på utfört arbete. Utrustat med dusch, handfat, toalett och badrumsskåp.

Sovrum
Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och annan förvaring. Målade väggar och en tapetserad vägg. På golvet ligger fin originalparkett.

Varmt välkomna

Fakta

Fastighetsbeteckning

Raden 6

Ombyggnad, Renoveringar

2012 Renovering av badrum
2017 Renovering av köket

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 968 kr

I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband från ComHem.

Ekonomi

Andel i föreningen
1,00837%
Andel av årsavgiften är
1,012%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
875 000 kr
Lägenhetsnummer
76
Våningsplan
2 av 4
Hiss
Nej
Boarea
53 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsrättsförening

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
1936
Uppvärmning
Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd
Beställd

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Raden
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
96
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Nej
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Brf Raden är en äkta förening. Föreningen förfogar över två hus, Raden 6 och Raden 7 och består av totalt 96 lägenheter. Fastighetens adress är Lönngatan 52 och 54. Tomten är friköpt för båda byggnaderna. Örehus Fastighetsförvaltning sköter den ekonomiska förvaltningen.

I dagsläget finns det en planerad avgiftshöjning i början av 2020 som är på 2% (kontroll 2019-11-06). Föreningen har planer att öka avgiften med 2% i början av varje år för att täcka ökade kostnader.

Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare.
Föreningen godkänner inte delat ägande, de vill att man ska bo i lägenheten.

Fastigheterna är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar där ingår kollektivt bostadsrättstillägg till föreningens medlemmar.
Varje lägenhet har egen elmätare.

I samband med tillträde önskar föreningen genomför tillsyn av lägenheten med köpare och säljare. Tillsyn bokas av säljare med Cecilia Grahn tel. 0704-23 37 37 eller på styrelsen@brfraden.se

Den slutlige köparen uppmanas att kontrollera ovanstående uppgifter med föreningen. Föreningen har en väldigt informativ hemsida www.brfraden.se eller kontakta föreningens ordförande Cecilia Grahn tel: 0704-23 37 37

Renoveringar - Utförda och planerade

Genomförda renoveringar:
1998 Nya fönster
2001 Byte av tappvattenledningar
2004 Nya elledningar
2005 Renovering av gårdar
2007 Renovering av tvättstugor
2012 Byte av avloppsstammar till kök, relining av avloppsstammar i badrum
2013 Grillplats byggd
2015 OVK
2016 Byte av fasad och nytt tak, nya källarfönster
2017 Nya entrépartier i trapphus

Bortsett från normalt underhåll finns det inga större poster planerade enligt tioårsplanen kommande år. De flesta större åtgärderna är genomförda, nästkommande i framtiden är byte av element.

I dagsläget finns ingen aktuell energideklaration för byggnaden, denna är beställd men det är kö för att få den gjord. Kontrollerat 2019-11-06

Parkering

Området har nyligen fått avgiftsbelagd parkering med möjlighet för billigare boendeparkering.

TV/bredband

Föreningen har Comhem som leverantör av bredband och kabel-TV. Grundutbudet av TV-kanaler och 10 mbit ingår i avgiften. Kontakta Comhems kundtjänst vid beställning.

Gårdsplats/innergård

Föreningen har en trevlig utegård med utemöbler och två grillar. Alla medlemmar är välkomna att använda grillarna. På utegården finns förrådsutrymme med tre cykel- och barnvagnsrum samt soprum.

Gemensamma utrymmen

Det finns fyra tvättstugor som kan bokas alla dagar, kostnadsfritt och ett mangelrum. Mellan husen ligger förrådsbyggnad som rymmer tre cykel- och barnvagnsrum samt soprum.

Länkar

Området

Att bo i Södra Innerstaden

I Södra Innerstaden i Malmö är pulsen hög. Här möts människor över något gott att äta på krogarna runt Möllevången eller på en konsert i Folkets Park. Men området omfamnar mycket mer än så. Här kan man hitta hem nära Europas största stadsidrottsområde eller i eleganta Rörsjöstaden där inspirationen kommer från Paris.

Det mest kända området i Södra Innerstaden är utan tvekan Möllevången. Det kallas allmänt för ”Möllan” och är hela Malmös matkvarter. Här finns restauranger som serverar rätter från alla världens hörn och butiker som säljer svåråtkomliga ingredienser för den som själv vill laga kvällens middag. Möllevångstorget är hjärtat i stadsdelen med en livlig och populär torghandel som erbjuder allt inom frukt och grönt.

Närliggande Bergsgatan har varit insvept i goda dofter sedan år 1888 då Mazetti etablerade sig där. Idag är det prisade Malmö Chokladfabrik som huserar i kvarteret. Butiken Möllans Ost är himmelriket för den som gillar ost – här finns det alla sorter.

En av Malmös viktigaste mötesplatser är Folkets Park. Den anlades i början av 1800-talet och är Sveriges äldsta. Här bjuds det på konserter, teaterföreställningar och ett intensivt klubbliv men det finns också mer familjevänliga nöjen som karuseller, minibondgård, minigolfbana och en plaskdamm. Den har också en populär lekplats och på vintern är det många som åker skridskor på Folkets Parks isbana.

I det vackra området Rörsjöstaden har husen arkitektonisk inspiration från nationalromantik, jugend och nyklassicism. Väl omhändertagna bostadsföreningar med exemplariskt skötta innergårdar, puts och studs, är lite av ett kännetecken för Rörsjöstaden. Här tronar S:t Pauli Kyrka.

Rådmansvången ger ett boende mitt i city med utmärkt läge ovanför Pildammsparkens grönska, shoppinggator utanför porten och Triangelns tågstation under fötterna. Precis bortom Pildammsparken ligger Stadionområdet som är ett av Europas största stadsidrottsområden. Mellan Pildammsparken och Stadionvägen ligger Borgmästaregården, som uppfördes i mitten av 1960-talet.

Nobelvägen löper från Malmös östra infarter genom bostadsområdet Katrinelund. Här bor man nära både cityliv och grönområden. I området Flensburg ligger köpcentret Mobilia som rymmer fler än 100 butiker under sina tak. ovan. ta en promenad runt dammarna i pildammsparken så har du fått dagens motion. nedan. roa dig i folkets park, grundad av frank suell på 1800-talet.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad i Södra Innerstaden? Kontakta Bjurfors mäklare i Malmö City! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Södra Innestadens 3 bästa

3
 • Pildammsparken
  En oas med flera dammar och rikligt fågelliv.
 • Casual Street Food
  Njut av vällagade hamburgare, fish tacos, fish n chips, milkshakes i avslappnad miljö.
 • Mat- och Chokladstudion
  En butik som ägs av Joel Lindquist, vinnaren av Dessertmästarna 2014.

Karta

Lönngatan 54D

Lönngatan 54D,
214 49 Malmö

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

Välkommen att boka in dig på visning.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Gustav Cagmo

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0701-64 67 04

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Lönngården, Malmö

  På förhand
  Adress
  Lönngatan 36F
  Pris
  850 000 kr
  Månadsavgift
  2 664 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  48 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Lönngården, Malmö

  På förhand
  Adress
  Lönngatan 40C
  Utgångspris
  845 000 kr
  Månadsavgift
  2 586 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  48 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrätt

  Lönngården, Malmö

  På förhand
  Adress
  Lönngatan 48B
  Pris
  950 000 kr
  Månadsavgift
  3 214 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  53 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrätt

  Lönngården, Malmö

  På förhand
  Adress
  Uddeholmsgatan 34a
  Utgångspris
  795 000 kr
  Månadsavgift
  3 617 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  54 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!