Renoverad hörnlägenhet på lugnt läge!

Lönngården, Malmö

Uddeholmsgatan 36

Pris
925 000 kr
Avgift
3 456 kr
Antal rum
2
Boarea
52,5 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 9
Hiss
Ja

Renoverad hörnlägenhet på lugnt läge!

 • Ansvarig mäklare

  Johan Thulin

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0701-64 19 16

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Utmärkt planerad tvåa, på hörnläge i huset!. Uddeholmsgatan 36 - Bjurfors
Utmärkt planerad tvåa, på hörnläge i huset!
Mycket generöst ljusinsläpp tack vare lägenhetens hörnläge. Ljusinsläpp från två väderstreck.. Uddeholmsgatan 36 - Bjurfors
Mycket generöst ljusinsläpp tack vare lägenhetens hörnläge. Ljusinsläpp från två väderstreck.
. Uddeholmsgatan 36 - Bjurfors
Johan Thulin. Uddeholmsgatan 36 - Bjurfors
Johan Thulin
Från vardagsrummet nås balkongen.. Uddeholmsgatan 36 - Bjurfors
Från vardagsrummet nås balkongen.
Balkong med förmiddagssol.. Uddeholmsgatan 36 - Bjurfors
Balkong med förmiddagssol.

Planskiss

Planlösning
Planritning, vissa avvikelser kan förekomma.

Beskrivning

Beskrivning

Varmt välkommen till en väldisponerad och renoverade tvåa på hörnläge i välskötta Brf Pyramiden. Hela bostaden spacklades och fick vitmålade väggar 2018.

Den inbjudande, praktiska och trevliga hallen med goda avhängningsmöjligheter och gott om plats för jackor och skor ger ett gott första intryck av denna bostad. Därefter hittar vi ett renoverat, och praktiskt kök med mycket förvaring. Här finns matplats för upp till ca 6 personer. Vidare in i lägenheten ligger vardagsrummet, bostadens självklara samlingspunkt. Här finns fönsterpartier i två olika väderstreck, vilket skapar en ljus och härlig boendemiljö. Här kommer ni stortrivas i nära och käras sällskap! Från sällskapsrummet nås balkongen, som har förmiddagssol.
Badrummet är fräscht och renoverat av föreningen (vid stambyte). Badrummets design är mycket smakfullt och har vägghängd wc, handfat, spotlights, dusch och badrumsskåp.
Längst in i bostaden ligger sovrummet, lugnt och svalt beläget i österläge. Här finns gott om plats för dubbelsäng, sängbord och byråer.

Bo i välskötta Brf Pyramiden (som 2018 fick utmärkelsen "Årets hållbarhetsförening"). Njut av föreningens trevliga faciliteter som gym, festlokal, bastu och föreningens härliga innergård. Här finns grillplats, odlingslådor man kan odla på och sköna gröna områden. Runt hörnan ligger lekplats, perfekt för de minsta!

Från Uddeholmsgatan 36 har vi närhet till såväl nya city tunneln Persborgs station, Nobeltorget, centrala Malmö och ringvägarna, vilket gör boende utmärkt för dig som pendlar eller vill ha utmärkta kommunikationsmöjligheter. Från bostaden har vi korta avstånd till ICA Maxi, brett serviceutbud samt flera trevliga grönområden.

Vi ses på visning!

Interiör

Hall: Den inbjudande, praktiska och trevliga hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vitmålade väggar och fint golv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall – goda avhängningsmöjligheter och gott om plats för jackor och skor.

Sällskapsrum: Bostadens självklara samlingspunkt! Här är härligt ljusinsläpp tack vare fönster i två olika väderstreck! Fint golv tillsammans med vita väggar skapar en härlig boendemiljö! Här vilar trevligt parkettgolv. Från vardagsrummet når vi lägenhetens balkong.

Kök: Det fräscha och renoverade köket (IKEA) är stilsäkert och här finns allt för att laga god mat! Kakelplattor som stänkskydd. Rummet har spacklade och vitmålade väggar samt fint laminatgolv. Här finns gott om förvaring och matplatser.

Badrum: Fräscht, stambytt och smakfullt badrum med vägghängd wc, handfat, spotlights, dusch och badrumsskåp. Här ligger klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

Sovrum: Mysigt sovrum som är svalt och skönt beläget (österläge). Här ryms fullstor dubbelsäng samt tillhörande möblemang! Väggarna är spacklade samt vitmålade. Bra förvaringsmöjligheter.

Balkong: I anslutning till bostadens allrum finner du en mysig balkong med härlig förmiddagssol.

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Riksbyggen Brf Pyramiden
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
122
Antal hyresrätter
1
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

Allmänt om föreningen

Brf Pyramidens hus är byggda 1953-1956 och är belägna på det nästan renodlade bostadsrättsområdet, Lönngården, invid en liten idyllisk park. Husen består i huvudsak av ett- till trerumslägenheter. Byggnaderna består av fyra huskroppar med mellan fyra och nio våningar. Sammantaget finns det 122 lägenheter i föreningen varav en hyresrätt.. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen.

Avgiftsförändringar
Föreningen höjde avgiften med 1,7% den 1/4-2019. Inga kommande avgiftshöjningar är beslutade i dagsläget (2019-06-17).

Gemensam el
Föreningen har gemensam el med individuell mätning. Kostnaden läggs på avgiftsavin i efterhand.

Medlemskap
Föreningen accepterar ej juridiska personer som köpare. Föreningen accepterar delat ägande, 10/90.

Hemsida
Besök gärna föreningens hemsida http://www.brfpyramiden.se/

Informationen är hämtad från föreningens årsredovisning, hemsida samt en representant i styrelsen. Avvikelser kan förekomma och som köpare uppmanas du av säljare och mäklare att själv kontrollera samtliga uppgifter, framförallt om något är av extra stor betydelse för dig som köpare.

Renoveringar - Utförda och planerade

Utförda renoveringar
1979 Fasadputsning.
1992+2010 Fönsterbyte.
2001 Balkongrenovering.
2008/09: Nytt tak, helt nya ljudisolerade fönster.
2013-2014: Helt ny el indragen i lägenheterna. Bytt vatten- och avloppsstammar. I samband med detta renoverades alla badrum.
2016: Installation av solceller för minskad energiförbrukning

Kommande renoveringar
I övrigt sker det ett löpande underhåll av fastigheten och innergården. I dagsläget finns inga större underhåll planerade (2019-06-17).

Parkering

Garageplats kostar 400 kr/månad och parkeringsplats kostar 200 kr/månad. Kölista tillämpas. Beräknad kötid: Minst 1 år för parkeringsplats och 2 år för garageplats.

TV/bredband

Kabel-tv och bredband via Sydantenn Tele AB.

Gårdsplats/innergård

Det finns en innergård med grill och utemöbler, tillgängliga för alla boende. Grillgaller mm finns på särskild hylla i källaren i hus 32.

Gemensamma utrymmen

Gemensam tvättstuga finns i varje hus i källaren som är tillgängliga för alla boende. Det finns tvättmaskiner och tumlare i alla, och torkskåp eller torkrum. I hus 32 finns bordsmangel.

Föreningen har många trivsamma gemensamhetsanläggning så som festlokal, bastu och gym/träningslokal för föreningens medlemmar. För gymmet utgår en depositionsavgift på 500 kr för nyckeln och en engångavgift på 300 kr. Depositionen betalas givetvis tillbaka när nyckeln återlämnas. Föreningslokalen kostar 300 kr för ett dygn, alternativt 500kr för en helg.

TV/bredband

Föreningen har kabel-TV via Sydantenn. Basutbudet ingår i avgiften.

Bredband ingår i månadsavgift. Föreningen har bredband via Riksnet. Hastighet 100Mbit/s.

Övrigt

Förråd finns i källaren.
Tvättstuga finns i källaren.

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 456 kr

Följande ingår i avgiften:
- Vatten
- Bredband
- Kabel-TV
- Bostadsrätts-tillägg
(obligatoriskt tillägg om 562:- tillkommer för värme)

Föreningen har gemensam el med individuell mätning. Kostnaden läggs på avgiftsavin i efterhand.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,8129976%
Andel av årsavgiften är
0,82337%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
925 000 kr
Lägenhetsnummer
00002
Våningsplan
1 av 9
Hiss
Ja
Rum
2
Boarea
52,5 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Byggår
1953-1956

Området

Att bo i Södra Innerstaden

I Södra Innerstaden i Malmö är pulsen hög. Här möts människor över något gott att äta på krogarna runt Möllevången eller på en konsert i Folkets Park. Men området omfamnar mycket mer än så. Här kan man hitta hem nära Europas största stadsidrottsområde eller i eleganta Rörsjöstaden där inspirationen kommer från Paris.

Det mest kända området i Södra Innerstaden är utan tvekan Möllevången. Det kallas allmänt för ”Möllan” och är hela Malmös matkvarter. Här finns restauranger som serverar rätter från alla världens hörn och butiker som säljer svåråtkomliga ingredienser för den som själv vill laga kvällens middag. Möllevångstorget är hjärtat i stadsdelen med en livlig och populär torghandel som erbjuder allt inom frukt och grönt.

Närliggande Bergsgatan har varit insvept i goda dofter sedan år 1888 då Mazetti etablerade sig där. Idag är det prisade Malmö Chokladfabrik som huserar i kvarteret. Butiken Möllans Ost är himmelriket för den som gillar ost – här finns det alla sorter.

En av Malmös viktigaste mötesplatser är Folkets Park. Den anlades i början av 1800-talet och är Sveriges äldsta. Här bjuds det på konserter, teaterföreställningar och ett intensivt klubbliv men det finns också mer familjevänliga nöjen som karuseller, minibondgård, minigolfbana och en plaskdamm. Den har också en populär lekplats och på vintern är det många som åker skridskor på Folkets Parks isbana.

I det vackra området Rörsjöstaden har husen arkitektonisk inspiration från nationalromantik, jugend och nyklassicism. Väl omhändertagna bostadsföreningar med exemplariskt skötta innergårdar, puts och studs, är lite av ett kännetecken för Rörsjöstaden. Här tronar S:t Pauli Kyrka.

Rådmansvången ger ett boende mitt i city med utmärkt läge ovanför Pildammsparkens grönska, shoppinggator utanför porten och Triangelns tågstation under fötterna. Precis bortom Pildammsparken ligger Stadionområdet som är ett av Europas största stadsidrottsområden. Mellan Pildammsparken och Stadiongatan ligger Borgmästaregården, som uppfördes i mitten av 1960-talet.

Nobelvägen löper från Malmös östra infarter genom bostadsområdet Katrinelund. Här bor man nära både cityliv och grönområden. I området Flensburg ligger köpcentret Mobilia som rymmer fler än 100 butiker under sina tak.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad i Södra Innerstaden? Kontakta Bjurfors mäklare i Malmö City! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Södra Innestadens 3 bästa

3
 • Pildammsparken
  En oas med flera dammar och rikligt fågelliv.
 • Casual Street Food
  Njut av vällagade hamburgare, fish tacos, fish n chips, milkshakes i avslappnad miljö.
 • Mat- och Chokladstudion
  En butik som ägs av Joel Lindquist, vinnaren av Dessertmästarna 2014.

Karta

Uddeholmsgatan 36

Uddeholmsgatan 36,
214 50 Malmö

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

För att värna om våra kunder och medarbetare har vi nya rutiner och alternativ för säkrare och mer flexibla visningar. Vi övergår från öppna till endast förbokade visningar med få deltagare. Skulle du önska en digital eller helt privat visning var vänlig kontakta mäklaren.

Du är varmt välkommen till våra fysiska visningar om du är helt frisk och utan symtom på förkylning eller influensa. Annars träffar vi dig gärna i ett digitalt möte.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Johan Thulin

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0701-64 19 16

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Lönngården, Malmö

  Adress
  Lönngatan 50C
  Utgångspris
  895 000 kr
  Månadsavgift
  2 272 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  41 kvm

  Visning: 2020-05-31 13.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Lönngården, Malmö

  På förhand
  Adress
  Lönngatan 40C
  Utgångspris
  950 000 kr
  Månadsavgift
  2 664 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  48 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrätt

  Lönngården, Malmö

  På förhand
  Adress
  Lönngatan 48B
  Pris
  950 000 kr
  Månadsavgift
  3 214 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  53 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!