Malmö Live, Malmö

Nordenskiöldsgatan 7B

På förhand
Utgångspris eller Högstbjudande
1 895 000 kr
Avgift
2 397 kr
Antal rum
1
Boarea
39 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 5
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

 • Ansvarig mäklare

  Daniel Lundstam

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0701-64 19 22

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Kaj 306
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
102
Antal lokaler
5
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Kaj 306 bildades 2017 i samband med byggnation av flerbostadshuset, Skanska är byggherre. Föreningen innehar fastigheten Trollhättan 4 med tomträtt. För första tioårsperioden utgår en rabatt på avgälden med 62%, efter 2027 gäller ordinarie avgäld fram till 2033 därefter sker nya avgäldsförhandlingar. Adresserna är Bassänggatan 1 & 3, Beijerskajen 2 & 4 och Nordenskiöldsgatan 5 & 7. Föreningen består av 102 stycken bostadsrättslägenheter samt 5 stycken lokaler. Bostadsrätterna är inflyttningsklara juni 2020 och den planerade verksamheten i lokalerna är butik och café.

Medlemskap
Enligt stadgarna kan föreningen neka juridiska personer som medlemmar.
Föreningen godkänner delat ägande. Finns inget krav på fördelning av ägarandelar.

Avgiftsförändringar
I detta skede finns ingen formell styrelse utan endast en interimsstyrelse, frågan om avgiftshöjningar granskas inte av interimsstyrelsen utan kommer bli en fråga för styrelsen när den är tillsatt.

Parkering

Föreningen har ett eget garage med 44 stycken platser för medlemmar att hyra till en kostnad om ca 1200 kr/månaden. För närvarande finns inga lediga garageplatser och det står flera i kö (kontrollerat 2020-02-19).

För alla medlemmar i föreningen kommer ett medlemskap hos Sunfleet att ingå under de första 10 åren (t.om. 2027), poolbilarna finns placerade i närliggande garage. En rörlig avgift tillkommer för nyttjaren.

TV/bredband

Tv och Bredband (100/100) via ComHem, kostnaden för detta ingår i avgiften.

Gårdsplats/innergård

Mysig innergård med planteringar och gångar. På gården finns enklare lekutrustning, sittbänkar och cykelställ.

Gemensamma utrymmen

Till samtliga lägenheter finns ett förråd, vilket är placerat i källaren.
I källaren finns även rum för barnvagnar, rullstolar och cyklar.
Miljöhus är placerat på innergården.
Samtliga lägenheter har egen tvättmöjlighet, således finns det ingen gemensam tvättstuga.

Övrigt

Informationen är inhämtad från den ekonomiska planen och kontakt med Skanska. Som köpare uppmanas du att själv kontrollera uppgifterna, framför allt om något är av extra stor betydelse för dig som köpare.

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 397 kr

inklusive tv, telefoni och bredband. Kostnad för varmvatten och elförbrukning tillkommer.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,582%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris eller Högstbjudande
1 895 000 kr
Lägenhetsnummer
E1102
Våningsplan
2 av 5
Hiss
Ja
Rum
1
Boarea
39 kvm*

* Föreningens information

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
1
Hushållsström
220 kr
Värme
190 kr
Summa
410 kr

Kostnad för hushållsel och varmvatten är beräknade årsavgifter som kommer avräknas årsvis efter förbrukning. Retroaktiv reglering med anledning av faktisk förbrukning kommer att ske. Beslut kan komma att fattas att istället debitera årsavgift för varmvatten i efterskott mot verklig förbrukning. Uppgifter hämtade från den ekonomiska planen.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggår
2019
Fönster
3-glas

Länkar

Området

Att bo i Malmö City

I Malmö City går livet i takt med storstadens puls med allt man kan önska vad gäller shopping, service, skolor, nöjen, kaféer och restauranger. Samtidigt utmärker sig områden som alla har en egen speciell karaktär vad gäller boende, livsstil och tillgång till de oaser som kan vara lövgröna eller havsblå. Hela Öresundsregionen och särskilt Malmö är attraktivt som bostadsort, populariteten fortsätter att stiga och det är särskilt de centrala delarna som lockar mest.

Det finns över fem kilometer kanaler i centrala Malmö idag och utmed dessa uppskattade vattenvägar finns vägar, parker, kontor och bostadshus. Malmö fick sitt stadsbrev år 1275 och redan då hade bebyggelsen växt utmed vattnet i flera århundraden. Drottningtorget, som uppfördes på 1800-talet, ligger vid det som var dåtidens shoppingområde, ”torggatan” Adelgatan. Nu för tiden hålls här den populära Bondens Marknad där närproducerade varor lyfts fram. Vid torget finns en boulebar samt en populär glassbutik där alla varianter av glass och sorbet tillverkas för hand. Längre österut fanns Slussen och där ligger nu flerfamiljshus uppförda från början av 1900-talet och framåt.

Gamla staden är det område som klarade sig bäst under rivningsboomen på 1970-talet och idag finns det många charmiga flerfamiljshus av äldre sort vid gatorna runt Stortorget och Lilla Torg likväl som nyskapande restauranger som gör avtryck på den gastronomiska kartan. Runt Lilla Torg ligger också flera designbutiker och nöjeslivet är intensivt på sommarhalvåret då uteserveringarna ramar in ytan av kullersten.

Till det gamla Malmö hör också naturligtvis slottet Malmöhus. Det byggdes på 1500-talet och inramas av kanaler och växtlighet. Malmö är känt som ”parkernas stad” och de gröna oaserna med lekparker och kaféer finns i nästan alla områden. Malmöhus ligger i Slottsparken men det finns totalt 15 större parker i staden.

När man bor i Malmö City ligger det mesta bara en promenad eller cykeltur bort. I kvarteren i områden som Lugnet och vid Kapellplan finns flera köpgator och gallerior, t ex Hansacompagniet, Caroli City och Triangeln. I området Rådmansvången, där bostäder blandas med butiker och kontor, finns också en viktig förklaring till varför så många pendlare väljer att bo i Malmö City, nämligen Triangelns tågstation. Den underjordiska kommunikationslösningen stod färdig år 2010 och är nu en av Europas mest trafikerade stationer, då det går både snabbt och smidigt att pendla lokalt och regionalt. På mindre än 30 minuter tar man sig via Kastrup vidare till Köpenhamn.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad vid Malmö Live? Kontakta Bjurfors mäklare på Malmö City! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Malmö Citys 3 bästa

3
 • Slottsträdgårdens kafé
  TV-kocken Tareq Taylors gröna fik
 • Paddla kanot
  Kanalturen går förbi 6 parker och under 20 broar
 • Malmö Konsthall
  Svensk och internationell samtida konst

Karta

Nordenskiöldsgatan 7B

Nordenskiöldsgatan 7B,
211 19 Malmö

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Daniel Lundstam

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0701-64 19 22