Tvåa med stor inglasad balkong på andra våningen med hiss från markplan!

Rosengård, Malmö

Von lingens väg 1

Budgivning pågår
Utgångspris
650 000 kr
Avgift
3 827 kr
Antal rum
2
Boarea
59,5 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 9
Hiss
Ja

Budgivning pågår

Nuvarande bud Nuvarande bud: 620 000 kr

Lägg ett bud

Läs mer om budgivning

Tvåa med stor inglasad balkong på andra våningen med hiss från markplan!

Välplanerad tvårumslägenhet med en rogivande och harmonisk utsikt över en välskött innergård från den stora inglasade balkongen.

 • Ansvarig mäklare

  Gustav Cagmo

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0701-64 67 04

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till Sjöblads väg 1!

Via hissen från markplan tar vi oss upp till fjärde våningen till en rymlig och välplanerad tvårumslägenhet. Här erbjuds ett stort vardagsrum som ger plats för både en soffgrupp och matplats, kök med goda ytor för matlagning, ett helkaklat badrum med badkar samt ett stort sovrum med utgång till balkongen. Lägg därtill flertalet inbyggda garderober med mycket förvaringsmöjligheter och du har en perfekt lägenhet. Ett hem med potential och stor trivselfaktor.

Som bostaden självklara höjdpunkt finns här en enorm inglasad balkong som nås från lägenhetens samtliga rum och som kan användas året om. Här ges en fantastiskt utsikt över grönskande miljöer och med gott om plats för växter, lounge hörna och middagsbord.

Precis runt knuten finns skolor, bussförbindelser, tågstation och gott om grönområden om du vill njuta av grönska och natur. Kontinentalbanan med tågstation gör det enkelt för dig som pendlar. På Rosengård bor du omgiven av härliga grönytor och Brf Ida är strategiskt placerad alldeles intill en stor park.

Interiör

På andra våningen med hiss från markplan välkomnas vi in till en rymlig hall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter i flertalet inbyggda garderober.

Från hallen nås köket med vit köksinredning i originalutförande. Härifrån nås utgången till den inglasade balkongen.

Stort och ljust vardagsrum med plats för både soffgrupp och större matbord. Vita väggar med en fondvägg och parkettgolv. Från vardagsrummet nås utgången till bostadens stora balkong.

Helkaklat vitt badrum med klinker och badkar. Badrummet är utrustat med wc, handfat med underskåp och spegelskåp.

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Här finns också en utgång till bostadens balkong. Vita väggar och parkettgolv.

Inglasad balkong som nås från samtliga rum och som kan användas året om. Nytt laminatgolv på hela balkongen.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Länsassistenten 1

Bostadsrättsförening

Namn
HSB Brf Ida
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
738
Antal lokaler
2
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Föreningens verksamhet omfattar förvaltningen av fastigheterna Länsassistenten 1-3 och Länsrevisorn 1-3 vilka innehåller 738 lägenheter och 2 lokaler. Fastigheterna innehas med tomträtt, ny tomträttsavgäld kommer att gälla fr.o.m 2021-01-01. Bostadsrättstillägg ingår i försäkringen till föreningens lägenheter.

Medlemskap:
- Föreningen tillåter sk. delat ägande, dvs. när det finns två ägare till lägenheten, varav endast den ena bor i lägenheten.
- Föreningen godkänner inte juridisk person som medlem.
- Medlemskap i HSB Malmö krävs för att bli godkänd medlem i Brf Ida. Köpare måste inkomma med kvitto på medlemskap innan ansökan skickas till styrelsen.
- Besiktning av lägenheten krävs innan medlemskapet godkänns. Besiktning ska bokas av säljaren genom att kontakta byggansvarig@brfida.se

Ekonomi:
- I dagsläget finns det inga planerade avgiftshöjningar.
- Bredablick Förvaltning AB sköter föreningens ekonomiska förvaltning, den tekniska förvaltningen & vicevärdstjänsten åt Brf Ida.

El:
- Föreningen har infört gemensam el. Den boende betalar efter förbrukning, fakturering sker var månad med 5 månaders eftersläp.

Informationen är hämtad från föreningens årsredovisning och hemsida. En slutlig köpare uppmanas kontrollera uppgifterna med föreningen.
Besök föreningens hemsida: http://www.hsb.se/malmo/ida

Renoveringar - Utförda och planerade

Gjorda renoveringar och underhåll:
2018 nya dörrar till tvättstugorna
2019 Införing av gemensam el

Kommande underhåll:
2020 Utveckling och modernisering av utemiljön, planeras vara klart i november. Föreningen följer en underhållsplan.

Parkering

Föreningen har 388 garageplatser till en kostnad av ca 360 kr/plats och 305 parkeringsplatser till en kostnad av ca 200 kr/plats. Kösystem tillämpas. Hanteras av styrelsen.

TV/bredband

Bredband via Bahnhof med hastighet på 100/100 mbit/s, ingår i avgiften. Kabel-tv levereras via ComHem, ingår också i avgiften.

Gemensamma utrymmen

Gemensamma tvättstugor finns att tillgå i källaren. Det finns två tvättstugor per huskropp. Höghus har 2 maskiner per tvättstuga, låghus har två maskiner respektive 1 maskin per tvättstuga. Cyklar och mopeder skall placeras i cykelställ inomhus eller utomhus, det finns inhägnade boxar att hyra för 20 kr/månaden i låghusen och det finns även cykel/mopedplatser i cykelhusen. Föreningen har också till medlemmarnas förfogande en fritidslokal som man kan hyra för ca 200 kr/tillfälle.

Uteplats/balkong

Inglasad balkong som nås från lägenhetens samtliga rum och som kan användas året runt.

Övriga byggnader/utrymmen

Källarförråd finns och tvättstuga i källaren.

Parkering

Föreningen har 388 garageplatser till en kostnad av ca 360 kr/plats och 305 p-platser till en kostnad av ca 200 kr/plats. Kösystem tillämpas.

Månadsavgift

Avgift
3 827 kr

I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,10868%
Andel av årsavgiften är
0,10868%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
650 000 kr
Lägenhetsnummer
371
Våningsplan
1 av 9
Hiss
Ja
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
59,5 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsrättsförening

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
1968
Uppvärmning
Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energideklarationsdatum
2020-01-07

Området

Att bo i Östra Malmö

I Östra Malmö hittar du både idylliska äldre villor i Västra Kattarp och mångkulturella områden som Rosengård och Fosie med flerbostadshus. Här finns också industrier och landsbygd samt Östra kyrkogården som är en av Malmös allra vackraste kyrkogårdar.

Johanneslust har fått sitt namn från ett gammalt värdshus som låg längs med Sallerupsvägen. Områdena Johanneslust och Håkanstorp skapades under tidigt 1900-tal som en del i egnahems-rörelsen, därför hittar du mest villor, radhus och kedjehus här. Idag tillhör områdena i stadsdelen Kirseberg.

Rosengård byggdes som en del av miljonprogrammet i slutet av 1960-talet. Tidigare utgjordes platsen av ett jordbruksområde med lantegendomen Rosengårds herrgård från 1817. Rosengård är uppdelat i fem delområden med namnen Törnrosen, Apelgården, Herrgården, Örtgården och Kryddgården. Mitt i området finns ett centrum som har det mesta du behöver vad gäller service.

Västra Kattarp har en historia som går tillbaka ända till 1500-talet, när området kallades för Västra Kattarps by. Det finns tyvärr ingen bevarad bebyggelse kvar från denna tiden. Idag är Västra Kattarp ett av få villaområden i stadsdelen, vilket ökar attraktionsvärdet. Flertalet av husen är byggda runt 1960-talet. I närheten finns även Persborg och Hindby med flerbostadshus, radhus och egnahem. Här ligger också Pågens bageri som sprider frestande dofter av nybakade bullar i området.

I lugna Gullvik är det lätt att trivas. Här bor du på bekvämt avstånd från centrala Malmö samtidigt som du har allt du söker vad det gäller vardagsshopping på nära håll. Området består till största del av villor men det finns även enstaka bostadsrättsradhus. Här finner du både hus från 1920-talet till helt nybyggda hus i modern stil. Gullvik är perfekt att bo i för den som pendlar till Danmark. På bara några minuter är du ute på motorvägen för vidare färd över Öresundsbron. Du tar dig även ut till Malmö flygplats på kort tid.

I mångkulturella Fosie finns företagsamhet, flera vackra grönområden, hus med gamla anor och charmig herrgårdsmiljö. Fosie kyrka och runstenen påminner om det förflutna medan Augustenborgs Ekostad och industrierna i Fosie företagarby symboliserar framtiden.

Köpa eller sälja bostad på Rosengård? Kontakta Bjurfors mäklare på Malmö Öster! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Östra Malmös 3 bästa

3
 • Zlatan court
  Fotbollsplanen som Malmöprofilen är intiativtagar till
 • Bennets bazaar
  Färgsprakande butiker längs Rosengårdsstråket.
 • FC Rosengård
  Malmös Damlag i Allsvenskan

Karta

Von lingens väg 1

Von lingens väg 1,
213 70 MALMÖ

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Budgivning

Välkommen att anmäla dig till budgivningen.

Delta i budgivningen

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Gustav Cagmo

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0701-64 67 04

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Rosengård, Malmö

  På förhand
  Adress
  Von lingens väg 104
  Utgångspris
  795 000 kr
  Månadsavgift
  5 292 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  81,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!
  Visning: 2020-12-06 14.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Rosengård, Malmö

  På förhand
  Adress
  Sjöblads Väg 43
  Utgångspris
  740 000 kr
  Månadsavgift
  3 827 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  59,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Rosengård, Malmö

  Adress
  Von lingens väg 114
  Utgångspris
  795 000 kr
  Månadsavgift
  4 097 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  59,5 kvm

  Visning: 2020-11-29 12.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Rosengård, Malmö

  På förhand
  Adress
  Von Lingens Väg 31
  Pris
  695 000 kr
  Månadsavgift
  3 850 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  59,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Rosengård, Malmö

  På förhand
  Adress
  Von lingens väg 5
  Utgångspris
  825 000 kr
  Månadsavgift
  5 216 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  81,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!