Genomgående trea

Rosengård, Malmö

Von lingens väg 15

Utgångspris
875 000 kr
Avgift
5 033 kr
Antal rum
3
Boarea
79,5 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
3 av 9
Hiss
Ja

Visning

 • söndag 16/8, KL 13:00 - 13:30

  Bokad visning.

 • måndag 17/8, KL 17:00 - 17:30

  Bokad visning.

För din trygghet

Välj den typ av visning som passar dig bäst! Vi erbjuder både personliga och digitala visningar. Läs mer om våra alternativ.

Boka visning

Genomgående trea

Stor och välplanerad trea på våning tre med inglasad balkong

 • Ansvarig mäklare

  Gustav Cagmo

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0701-64 67 04

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen til Von lingens väg 15

Välkommen till denna prisvärda trerummare belägen på bästa läge på våningsplan 3/9 i Brf Ida. Här bor du i en genomgående lägenhet med fräscha ytskikt och stor inglasad balkong med härlig utsikt. I hallen finns ett helkaklat badrum och en helkaklad gästtoalett. Luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier och två rymliga sovrum. Hela lägenheten är fin och smakfullt renoverad. En bostad som måste upplevas på plats.

Perfekt för barnfamiljen!

Interiör

Entré
På tredje våningen välkomnas vi in till hallen med goda förvaringsmöjligheter i form av flera inbyggda garderober, linneskåp och städskåp. På golvet ligger fint klinker och laminat väggarna är målade.

Vardagsrum
På golvet vilar vackert originalparkett och väggarna är målade i ljus färg. Här finns plats för både stor soffgrupp och matgrupp. De stora fönsterna bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp.

Kök
Fint och påkostat kök från IKEA. Köket blev totalrenoverat under 2008. Stort kök med plats för matbord. Ljusa väggar och laminat på golvet. Från köket finns ytterligare en utgång till balkongen. Bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Utrustat med spis, kyl/frys, ugn och diskmaskin.

Sovrum 1
Till vänster från hallen nås ett av bostadens sovrum. Här finns plats för både säng och garderob. På golvet ligger originalparkett och väggarna är målade.

Sovrum 2
Här finns möjlighet att använda rummet som ett extra sovrum eller hobbyrum. Härifrån kan man komma ut till den stora inglasade balkongen med plats för både lounge-möblemang och matbord. Ljusa väggar och fin originalparkett.

Badrum
Välskött badrum som renoverades under 2008 med väggar kaklade i vitt och klinker på golvet. Här finns wc, dusch, vask och spegel med separat skåp. Kombinerad tvätt/torkmaskin finns installerad.

Gäst WC
Gästtoalett med wc, vask och spegel och liten hylla. Klinker på golvet och kaklade väggar. Gästtoaletten blev totalrenoverad under 2008.

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
HSB Brf Ida
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
738
Antal lokaler
2
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Föreningens verksamhet omfattar förvaltningen av fastigheterna Länsassistenten 1-3 och Länsrevisorn 1-3 vilka innehåller 738 lägenheter och 2 lokaler. Fastigheterna innehas med tomträtt, ny tomträttsavgäld kommer att gälla fr.o.m 2021-01-01. Bostadsrättstillägg ingår i försäkringen till föreningens lägenheter.

Medlemskap:
- Föreningen tillåter sk. delat ägande, dvs. när det finns två ägare till lägenheten, varav endast den ena bor i lägenheten.
- Föreningen godkänner inte juridisk person som medlem.
- Medlemskap i HSB Malmö krävs för att bli godkänd medlem i Brf Ida. Köpare måste inkomma med kvitto på medlemskap innan ansökan skickas till styrelsen.
- Besiktning av lägenheten krävs innan medlemskapet godkänns. Besiktning ska bokas av säljaren genom att kontakta byggansvarig@brfida.se

Ekonomi:
- I dagsläget finns det inga planerade avgiftshöjningar. (Kontroll 2020-08-03)
- Bredablick Förvaltning AB sköter föreningens ekonomiska förvaltning, den tekniska förvaltningen & vicevärdstjänsten åt Brf Ida.

El:
- Föreningen har infört gemensam el. Den boende betalar efter förbrukning, fakturering sker var månad med 5 månaders eftersläpp.

Informationen är hämtad från föreningens årsredovisning och hemsida. En slutlig köpare uppmanas kontrollera uppgifterna med föreningen.
Besök föreningens hemsida: http://www.hsb.se/malmo/ida

Renoveringar - Utförda och planerade

Gjorda renoveringar och underhåll:
2018 nya dörrar till tvättstugorna
2019 Införing av gemensam el

Kommande underhåll och nyinvesteringar:
2020 Utveckling och modernisering av utemiljön, planeras vara klart i november

Parkering

Föreningen har 388 garageplatser till en kostnad av ca 360 kr/plats och 305 p-platser till en kostnad av ca 200 kr/plats. Kösystem tillämpas.

TV/bredband

Bredband via Bahnhof med hastighet på 100/100 mbit/s, ingår i avgiften. Kabel-tv levereras via ComHem, ingår också i avgiften.

Gemensamma utrymmen

Gemensamma tvättstugor finns att tillgå i källaren. Det finns två tvättstugor per huskropp. Höghus har 2 maskiner per tvättstuga, låghus har två maskiner respektive 1 maskin per tvättstuga. Cyklar och mopeder skall placeras i cykelställ inomhus eller utomhus, det finns inhägnade boxar att hyra för 20 kr/månaden i låghusen och det finns även cykel/mopedplatser i cykelhusen. Föreningen har också till medlemmarnas förfogande en fritidslokal som man kan hyra för ca 200 kr/tillfälle.

Ombyggnad, Renoveringar

2008 Totalrenovering av bostaden
2016 Klinker i hallen

Övriga byggnader/utrymmen

Förråd i källaren

Parkering

Föreningen har 388 garageplatser till en kostnad av ca 360 kr/plats och 305 p-platser till en kostnad av ca 200 kr/plats. Kösystem tillämpas.

Månadsavgift

Avgift/hyra
5 033 kr

I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,14303%
Andel av årsavgiften är
0,14303%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
875 000 kr
Lägenhetsnummer
469
Våningsplan
3 av 9
Hiss
Ja
Rum
3
Sovrum
2
Boarea
79,5 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsrättsförening

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
1968

Energideklaration

Utförd
Utförd

Området

Att bo i Östra Malmö

I Östra Malmö hittar du både idylliska äldre villor i Västra Kattarp och mångkulturella områden som Rosengård och Fosie med flerbostadshus. Här finns också industrier och landsbygd samt Östra kyrkogården som är en av Malmös allra vackraste kyrkogårdar.

Johanneslust har fått sitt namn från ett gammalt värdshus som låg längs med Sallerupsvägen. Områdena Johanneslust och Håkanstorp skapades under tidigt 1900-tal som en del i egnahems-rörelsen, därför hittar du mest villor, radhus och kedjehus här. Idag tillhör områdena i stadsdelen Kirseberg.

Rosengård byggdes som en del av miljonprogrammet i slutet av 1960-talet. Tidigare utgjordes platsen av ett jordbruksområde med lantegendomen Rosengårds herrgård från 1817. Rosengård är uppdelat i fem delområden med namnen Törnrosen, Apelgården, Herrgården, Örtgården och Kryddgården. Mitt i området finns ett centrum som har det mesta du behöver vad gäller service.

Västra Kattarp har en historia som går tillbaka ända till 1500-talet, när området kallades för Västra Kattarps by. Det finns tyvärr ingen bevarad bebyggelse kvar från denna tiden. Idag är Västra Kattarp ett av få villaområden i stadsdelen, vilket ökar attraktionsvärdet. Flertalet av husen är byggda runt 1960-talet. I närheten finns även Persborg och Hindby med flerbostadshus, radhus och egnahem. Här ligger också Pågens bageri som sprider frestande dofter av nybakade bullar i området.

I lugna Gullvik är det lätt att trivas. Här bor du på bekvämt avstånd från centrala Malmö samtidigt som du har allt du söker vad det gäller vardagsshopping på nära håll. Området består till största del av villor men det finns även enstaka bostadsrättsradhus. Här finner du både hus från 1920-talet till helt nybyggda hus i modern stil. Gullvik är perfekt att bo i för den som pendlar till Danmark. På bara några minuter är du ute på motorvägen för vidare färd över Öresundsbron. Du tar dig även ut till Malmö flygplats på kort tid.

I mångkulturella Fosie finns företagsamhet, flera vackra grönområden, hus med gamla anor och charmig herrgårdsmiljö. Fosie kyrka och runstenen påminner om det förflutna medan Augustenborgs Ekostad och industrierna i Fosie företagarby symboliserar framtiden.

Köpa eller sälja bostad på Rosengård? Kontakta Bjurfors mäklare på Malmö Öster! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Östra Malmös 3 bästa

3
 • Zlatan court
  Fotbollsplanen som Malmöprofilen är intiativtagar till
 • Bennets bazaar
  Färgsprakande butiker längs Rosengårdsstråket.
 • FC Rosengård
  Malmös Damlag i Allsvenskan

Karta

Von lingens väg 15

Von lingens väg 15,
213 70 MALMÖ

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

För att värna om våra kunder och medarbetare har vi nya rutiner och alternativ för säkrare och mer flexibla visningar. Vi övergår från öppna till endast förbokade visningar med få deltagare. Skulle du önska en digital eller helt privat visning var vänlig kontakta mäklaren.

Du är varmt välkommen till våra fysiska visningar om du är helt frisk och utan symtom på förkylning eller influensa. Annars träffar vi dig gärna i ett digitalt möte.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Gustav Cagmo

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0701-64 67 04

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Rosengård, Malmö

  Adress
  Von lingens väg 13
  Utgångspris
  895 000 kr
  Månadsavgift
  5 100 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  79,5 kvm

  Visning: 2020-08-09 13.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Rosengård, Malmö

  Adress
  Von lingens väg 78
  Utgångspris
  1 050 000 kr
  Månadsavgift
  6 221 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  95 kvm

  Visning: 2020-08-16 13.45 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Rosengård, Malmö

  Adress
  Vougts väg 9
  Pris
  675 000 kr
  Månadsavgift
  6 504 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  84 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Rosengård, Malmö

  Adress
  Vougts väg 7
  Pris
  695 000 kr
  Månadsavgift
  6 504 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  84 kvm
 • Bostadsrätt

  Rosengård, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Widells väg 3
  Utgångspris
  795 000 kr
  Månadsavgift
  5 599 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  84 kvm

  Visning: 2020-08-09 14.00 Boka här