Malmö

Sivs Gränd 9B

Utgångspris
1 695 000 kr
Avgift
2 044 kr
Antal rum
2
Boarea
46 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
4 av 4
Hiss
Ja

 • Ansvarig mäklare

  Emmeli Ryd

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0701-64 67 48

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Hissen tar dig till fjärde våningen på Sivs gränd 9B, en lägenhet som du borde ta en närmare titt på om du drömmer om ett hem där allt är nytt och fräscht. I denna nyproducerade lägenhet finns mycket att tycka om så som stora sociala ytor och stilrena materialval. De öppna ytorna är optimala för umgänge med familj och vänner.

Det första som du möts av i denna lägenhet är en öppen hall med plats för avhängningmöjligheter. Vidare finns kök och vardagsrum som integreras i en öppen planlösning. Köket har stilren köksinredning med bra förvaringsmöjligheter i över- och underskåp. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar flera möbleringsmöjligheter och det finns gott om plats för både soffgrupp, mediemöbel och matplats. Det rymliga vardagsrummet bjuder på härliga umgängesytor med fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier och en fransk balkong. Vidare nås ett mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Sovrummet är avskiljt med en skjutdörr vilket är en fin detalj och praktisk lösning. Modernt badrummet i smakfull inredning där kombimaskinen med tvätt och tork underlättar vardagen.

Sedan Hylliestationen öppnade i samband med Citytunneln 2010 har det varit full fart framåt för området med intensiv expandering. Området kantas av spännande arkitektur med bostäder, skolor och inte minst ett blomstrande näringsliv. Trenden är tydlig med allt fler region- och huvudkontor som etablerar sig i Malmö, och många riktar blickarna söderut mot Hyllieområdet. Här finns utbyggnadskapacitet för tusentals arbetsplatser och en stor efterfrågan för bostäder. Området har idag vuxit fram till ett av Malmös mer attraktiva och dragningskraften växer sig starkare i takt med områdets fortsatta expansion.

På Sivs gränd 9B bor du i en ny och spännande stadsdel med oslagbara pendlingsmöjligheter inom Malmö och även till Köpenhamn. I direkt anslutning ligger Malmö Arena som är hemmaborg för Malmö Redhawks och som dessutom tillhandahåller förstklassiga evenemang inom underhållning och sport. Addera därtill Emporia, ett av Skandinaviens främsta shoppingcenter med ca 230 butiker och ett antal restauranger, samt Hylliebadet - Malmös nya äventyrsbad. Från tågstationen ligger Kastrup ca 12 minuter bort. Detta är det perfekta läget för den som vill bo klimatsmart med närhet till kommunikationer, service och grönområden.

Bostaden kommer ut till försäljning i slutet av december. Kontakta mäklaren för mer information/visning!

Interiör

Hall: I den öppna hallen möts man av plats för avhängning. Vita väggar som går fint ihop med mörkt klinkergolv. Säkerhetsdörren är dels en extra säkerhet men hjälper även till att stänga ute ljud.

Kök: Det stilrena och moderna köket har ljusgrå väggar och parkettgolv. Köksinredningen skiljer sig från standardutförandet med fina gråa köksluckor, bänkskiva i ek och kaklat stänkskydd. Utrustningen består av induktionshäll, kyl, mikrovågsugn, kombinerad kyl/frys, ugn, diskmaskin och fläkt i svart och rostfritt. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter i över- och underskåp, släta luckor, öppen planlösning mot vardagsrummet och gott om plats för matbord och stolar.

Vardagsrum: Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt – ett lättmöblerat, öppet och rymligt rum med parkettgolv och ljusgrå väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier och en fransk balkong. Härliga umgängesytor med plats för soffa, matgrupp och mediemöbel.

Sovrum: Rogivande sovrum med fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier och plats för dubbelsäng samt garderober. Rummet nås från vardagsrummet och har parkettgolv och ljusgrå väggar.

Badrum: Stort och smakfullt badrum med mörkt klinkergolv och väggar i vitt kakel samt en effektfull fondvägg med gråa stora kakelplattor. Utrustat med toalett, dusch, kommod, handfat, handdukstork och kombimaskin (tvätt/tork).

Fakta

Fastighetsbeteckning

Ymer 1

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 044 kr

I avgiften ingår kallvatten. Individuell mätning och debitering av varmvatten och el (el ca 230 kr/mån och varmvatten ca 138 kr/mån). Obligatoriskt tillägg om 215 kr/mån för bredband, telefoni och TV.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,623%
Andel av årsavgiften är
0,62%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
1 695 000 kr
Lägenhetsnummer
1411
Våningsplan
4 av 4
Hiss
Ja
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
46 kvm*

* Ekonomisk plan.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
2019

Energideklaration

Utförd
Ej utförd

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Prisma Hyllie
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
115
Antal lokaler
2
Överlåtelseavgift
1183
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

Allmänt om föreningen

Brf Prisma Hyllie består av 115 lägenheter fördelade på tre huskroppar Lux, Lumen och Spektra. Lux och Lumen är fyra våningar medan Spektra är sex våningar. Fastighetsbeteckningen är Malmö Ymer 1. Föreningens adressen är Ymers gata 19A-B, 21 A-C, 23 A-C, Sivs gränd 9A-B, 11. Taken är i papp och sedum och solcellsinstallation på ca 50% av takytan vilket skapar karaktär till byggnaden.

Ekonomi:
- Föreningens tomt är friköpt. Vilket är mycket positivt då det innebär att föreningen inte hyr marken av kommunen (tomträtt) vilket kan bidra till att månadsavgifterna måste höjas i samband med en omförhandling av tomträtten. Då föreningen äger tomten kommer detta inte bli aktuellt.
- Individuell mätning och debitering av varmvatten och el. Elen debiteras enligt schablon till varje lägenhet. Föreningen mäter den faktiska förbrukningen per lägenhet en gång per kvartal och justerar kostnaden mot det ni har betalt. Kostnaden för varmvatten debiteras enligt schablon till varje lägenhet. Föreningen mäter den faktiska förbrukningen och justerar därefter.
- I området planeras 5 000 bostäder att stå klara år 2020 – och mer än dubbelt så många kommer att byggas därefter. Detta är positivt för föreningen i den form att nyproduktion bidrar ofta till att kvadratmeterpriserna höjs i området.

Medlemskap:
- Andrahandsuthyrning tillåts av föreningen. Det är viktigt att medlemmen ansöker om tillstånd att hyra ut din bostadsrätt i andra hand. All uthyrning ska godkännas av styrelsen i förväg.
Enligt föreningens stadgar och ordningsregler ska andrahandsuthyrning vara godkänd av styrelsen. Föreningen beviljar tillstånd för max ett år, sedan måste en ny ansökan skickas in om andrahandsuthyrningen ska fortsätta.

Information är inhämtad från föreningens hemsida samt ekonomiska plan. Information som är av särskild betydelse för spekulanter uppmanas att dubbelkollas med någon i styrelsen. Besök gärna föreningens informativa hemsida: https://www.brfprismahyllie.se/

Renoveringar - Utförda och planerade

Då byggåret är 2019 så finns inga planerade renoveringar inom de närmsta åren. Sedvanligt underhåll sker löpande.

Entreprenadgaranti:
Bostadsrättsföreningen har en femårig entreprenadgaranti som räknas från godkänd slutbesiktning.
6-månadersbesiktning:
Om ni efter att ni flyttat in upptäcker fel som fanns vid inflyttningen eller som förelåg vid slutbesiktningen kommer ni ha möjlighet att påtala dessa fel vid en 6-månadersbesiktning. Den sker ca 6 månader efter att ni har tillträtt er lägenhet. En oberoende besiktningsman bedömer om det är fel som ska åtgärdas.
Garantibesiktning:
Två år efter slutbesiktningen utförs en garantibesiktning av en oberoende besiktningsman för att kontrollera om fel har uppkommit efter slutbesiktningen.

Parkering

Det finns ett gemensamt underliggande garage med källare. Här finns 39 garageplatser samt cykelförvaring. Det finns även en bilpoolsplats utomhus. Som boende i denna fastighet har du fritt medlemskap utan anslutningsavgift i Sunfleets bilpool t o m 2029 - September

TV/bredband

Fiberanslutning till samtliga bostäder för TV och bredband. Bostadsrättsföreningen har tecknat ett förmånligt gruppavtal med ComHem för en kostnad om 215 kr/mån för varje lägenhet. Paketet innehåller bredband via Fiber med hastigheten 100 MBit/s, Telefoni Bas samt Digitalt basutbud för TV. Möjlighet finns att teckna tilläggsavtal med ComHem för att uppgradera bredband och TV, till rabatterat pris.

Gårdsplats/innergård

Föreningen har en trevlig innergård med grönska, uteplatser, möblemang, cykelförvaring och lekplats. Fastigheten ligger vid den cirka fem hektar stora gröna parken med vattendrag och promenadstråk.

Gemensamma utrymmen

Det finns ett gemensamt miljörum och cykelrum. Det finns även en föreningslokal i Spektra. I Spektra finns även en kommersiell lokal med tillhörande miljörum. Varje lägenhet har ett tillhörande förråd som finns i källaren. Förrådet är uppmärkt med adress plus lägenhetsnummer, exempelvis 23BXXXX.

Länkar

Området

Hitta din nya bostad i Malmö kommun

Malmö är Sveriges tredje största stad, med över 300 000 invånare. Tillväxten märks också på bostadsmarknaden, då nya hus hela tiden byggs upp runt om i staden. På några ställen har före detta industriområden gjorts om till mycket attraktiva platser att bo på. Ett exempel på detta är Dockan och Västra Hamnen.

I Malmö finns också ett stort utbud av kultur – och fritidsaktiviteter. Runt staden kan du hitta flera fina badplatser och på knappt femton minuter tar du dig till Köpenhamn via Öresundsbron. Sturups flygplats har många internationella avgångar varje dag. Den som vill shoppa kan välja mellan flera stora köpcentra eller uppsöka de lite mer exklusiva butikerna inne i staden. Du kan också hitta lugn och avkoppling i de grönskande parkerna, eller uppleva pulserande stadsliv och alla nöjen du kan önska dig.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad i Malmö? Välkommen att kontakta Bjurfors mäklare på Malmö City, Malmö Väster, Malmö Öster eller på Limhamn. Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Sivs Gränd 9B

Sivs Gränd 9B,
21535 Hyllie

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Emmeli Ryd

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0701-64 67 48

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  På förhand
  Adress
  Södra Esplanaden 20B
  Utgångspris
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  2 477 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  39 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Galjevången, Lund

  På förhand
  Adress
  Lagerbrings väg 6D
  Utgångspris
  2 095 000 kr
  Månadsavgift
  4 179 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  56,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Hisings Kärra, Göteborg

  Adress
  Lillekärr Södra 134
  Utgångspris
  1 950 000 kr
  Månadsavgift
  4 221 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  62 kvm

  Visning: 2020-07-13 19.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Central Väster, Örebro

  Adress
  Trumpetaregatan 9A
  Utgångspris
  1 450 000 kr
  Månadsavgift
  3 549 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  50,5 kvm

  Visning: 2020-07-13 17.00 Boka här

 • Bostadsrätt

  Rynningeåsen, Örebro

  Nyproduktion
  Adress
  Pionjärgatan 20
  Fast pris
  1 650 000 kr
  Månadsavgift
  3 657 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  67 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  På förhand
  Adress
  Hjortgatan 12A
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Antal rum
  1
  Sovrum
  1
  Boarea
  30 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Valla, Linköping

  Adress
  Ombergsgatan 2A
  Utgångspris
  2 100 000 kr
  Månadsavgift
  4 297 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  68 kvm

  Visning: 2020-07-12 15.00

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Väsby, Upplands Väsby

  Adress
  Nils Åhlins Väg 4
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  3 547 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  52 kvm

  Visning: 2020-07-12 13.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Märsta, Sigtuna

  Adress
  Valsta gårdsväg 4
  Utgångspris
  1 750 000 kr
  Månadsavgift
  3 094 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  55 kvm

  Visning: 2020-07-09

 • Bostadsrättslägenhet

  Stöten, Malung-Sälen

  Nyproduktion
  Adress
  Brf Granfjällspisten C2
  Fast pris
  2 652 000 kr
  Månadsavgift
  2 975 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  68 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Vipelyckan, Lund

  På förhand
  Adress
  Astrid Lindgrens Väg 4D
  Utgångspris
  2 595 000 kr
  Månadsavgift
  3 673 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  71 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Almby, Örebro

  Adress
  Björkmansgatan 10
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  3 320 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  66 kvm

  Visning: 2020-07-13 18.00 Boka här