Utsökt våning på anrika Regementsgatan

Slottsstaden, Malmö

Regementsgatan 66A

På förhand
Pris
3 695 000 kr
Avgift
5 284 kr
Antal rum
4
Boarea
100 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
4 av 5
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Utsökt våning på anrika Regementsgatan

Vi presenterar en av årets höjdpunkter, en utsökt våning med otrolig ljus och rymd. Högt i tak och precisionssäkert renoverad, något för den kräsne!

 • Ansvarig mäklare

  Dennis Berg

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0701-64 67 24

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

I omtyckta Slottsstadenkvarter på anrika Regementsgatan presenterar vi en av årets höjdpunkter, en utsökt våning på attraktivt hörnläge med generöst ljusinsläpp. Välkommen till Regementsgatan 66A och vår nyfunna bostadsdröm.

Känslan av kvalitetsboende infinner sig omgående när man äntrar det rustika trapphuset och tar hissen upp till fjärde våningen. Väl i lägenheten möter vi en välkomnande hall som sedermera tas oss vidare in i en av områdets kanske finaste fyrarummare. Här möter vi en ljus och trivsam bostadsmiljö som är renoverad med oerhört stilsäker komponering. Bostaden är starkt präglad av den tilltagna takhöjden, stora fönsterpartier, vackra golv, takstuckatur och inte minst den halvöppna planlösningen mellan kök och vardagsrum som bjuder in till sociala tillställningar. Addera därtill funktionella sovrum, gäst-wc samt helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Utöver de fantastiska sällskapsytorna är lägenhetens huvudnummer det precisionssäkert renoverade köket med detaljer som marmor och guldbeslag. En representativ bostad för dig som gillar att stå värd när vänner och familj ska samlas.

På Regementsgatan lever du i hjärtat av en av Malmös mest populära stadsdelar. Närheten till mängder av bekvämligheter såväl som hav, strand och parker skapar mervärden och det är lätt att bli bortskämd. Bostadsrättsföreningen är inte heller den blygsam utan här kan du tryggt ansluta till en förening med välskött fastighet och engagerad styrelse.

Låt mig välkomna dig hem, du med högt ställda krav på ditt nästa boende.

Interiör

Bjurfors presenterar en välrenoverad våning med fyra rum och kök. Nedan följer en konkret beskrivning av bostadens samtliga rum med materialval och attribut.

Entré
Fiskbensparkett pryder golvet och väggarna är gråmålade. Förvaring på hatthylla och större förvaring finns i inbyggd garderob längre in i bostaden.

Kök
Centrerat i lägenheten återfinns bostadens hjärta, köket. Med halvöppen och social planlösning mot vardagsrummet bjuds här in till trevlig tillställningar. Köket är utrustat maskinpark från 2018 och består av häll (Ikea), ugn (Smeg), kyl/frys (Ikea), fläkt (Ikea) samt diskmaskin (Ikea). Skåpsinredningen löper i grått med guldbeslag och detta matchas mot bänkskiva i marmor och vitt kakel som stänkskydd. I övrigt vitmålade väggar och fiskbensparkett på golvet. Här finns dessutom en köksö som tillhandahåller förvaring, arbetsyta samt bardisk/matplats för ca 2 personer.

Vardagsrum
Fiskbensparketten återfinns även här och väggarna är målade i en sober grå nyans. Rummet får en tidsenlig och charmig karaktär tack vare burspråk, takstuckatur och skjutdörrar. Ljusinsläppet är bra och takhöjden ger en känsla av rymd.

Sovrum / Master bedroom
Pampigt sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng, sängmöbler, skrivbord och garderober. Fiskbensparkett vilar på golvet och väggarna är målade i en grön/grå nyans. Rummet ligger i husets hörn med stora fönsterparti som delger bra ljusinsläpp.

Sovrum / Barnrum
Brädgolv i original kombineras med ljust gråmålade väggar. Rummet erbjuder plats för säng, garderober och mer därtill.

Sovrum / Kontor / Gästrum
Brädgolv i ek (nylagt 2018) matchas mot målade väggar i petrolblå. Rummet disponeras med fördel som barnrum, gästrum eller kontor.

Gäst-wc
Halvkaklat i vitt med gråmålade väggar upptill och grått klinkergolv. Här finns infällda spotlights i tak, wc-stol, handfat med mässingblandare och skåp.

Badrum
Helkaklat badrum i smakfull färgkombination när svart möter vitt. Här finns wc-stol, handfat med underskåp, duschhörna, förvaringsskåp samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Samsung (nyköpt 2018).

Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Tärningen
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
30
Antal hyresrätter
2
Antal lokaler
4
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Brf Tärningen bildades 2004 och äger fastigheten Reval 1. Föreningens byggnad uppfördes år 1930. Verksamheten omfattar förvaltningen av 30 lägenheter (2 hyresrätter kvar) och fyra lokaler på adresserna Regementsgatan 66 A & B och Tärningholmsgatan 1. Föreningen ingår i en samfällighetsförening "Reval" som förvaltar innergården. Föreningens andel i samfälligheten är 42%. Föreningens tomt är friköpt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen.

Avgiftshöjningar
Föreningen planerar en årlig avgiftshöjning på 2%. Nästa höjning kommer att ske 2019/2020 (kontrollerat med styrelsen 2019-07-12).

Medlemskap
Föreningen accepterar delat ägande, dvs. att föräldrar köper en lägenhet och låter sitt barn bo i den. Den boende måste äga minst 50%. Juridiska personer accepteras ej som medlemmar.

Renoveringar - Utförda och planerade

Föreningens utförda underhåll
2006 Rörstammar renoverades genom relining.
2008 Nya badrum i hela föreningen.
2009/2010 Elstamsbyte och installation fiberkabel.
2012 Takomläggning, fasadrenovering mot innergård, nya källarfönster, nygjord grund, nya trappor till källare och lokal.
2014 Renovering av uppvärminingssystemet.
2015 Renovering på innergården, ny grillplats och gunga samt sandlåda.
2016 Ny entréport på Tärningholmsgatan 1.
2017 Fönsterrenovering.

Kommande underhåll
Fönstermålning klar till hösten 2019. Kommande renovering kommer bli källarfönster mot Regementsgatan samt underhåll av entrédörrar.

Parkering

I området råder boendeparkering. Boendeparkering kan erhållas om man är folkbokförd på adressen. För mer information se www.malmo.se.

TV/bredband

Kabel-TV (basutbud) via Canal Digital. Bredband (100/10) via Telia. Tillkommer som ett obligatoriskt tillägg om 200kr/mån på avin.

Gårdsplats/innergård

Härlig innergård med lummig miljö. Lugn gård omsluten av huskroppar vilket helt utesluter trafikbuller samt obehöriga. På gården återfinns fruktträd, bärbuskar, lekplats m.m. Gården delas med grannföreningarna (sammfällighetsföreningen Reval).

Gemensamma utrymmen

I källaren finns en gemensam tvättstuga som är utrustad med två större tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. Ett separat mangelrum med stenmangel.

Övrigt

Informationen är hämtad från föreningens årsredovisning samt en representant i styrelsen. Avvikelser kan förekomma och som köpare uppmanas du av säljare och mäklare att själv kontrollera samtliga uppgifter, framförallt om något är av extra stor betydelse för dig som köpare.

Övriga byggnader/utrymmen

Det tillhör 2st förråd (vind och källare). Ca 10 kvm vardera (Areauppgift från säljaren).

Övrigt

Säljaren informerar om att samtliga garderober inkluderas i överlåtelsen (om inget annat avtalas med berörd köpare).

Säljaren har svarat på en frågelista om kända fel/brister och man upplyser inte om något specifikt.

Lägenheten är i föreningens lägenhetsförteckning registrerad som 3 rum och kök med boarea 94 kvm. Bostaden har renoverats och disponeras därefter som 4 rum och kök. Bostaden har av tidigare ägare blivit uppmätt till 100 kvm. Bostaden marknadsförs därför som 100 kvm med 4 rum och kök. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Månadsavgift

Avgift/hyra
5 284 kr

Inkl värme, vatten och bostadsrättstillägg. Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg på 200kr/mån avseende kabel-tv och bredband.

Ekonomi

Andel i föreningen
4,66106%
Andel av årsavgiften är
4,55518%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
3 695 000 kr
Lägenhetsnummer
304
Våningsplan
4 av 5
Hiss
Ja
Rum
4
Boarea
100 kvm*

* Areauppgifter enligt säljaren.

Byggnadssätt

Byggår
1930

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
F
Energiförbrukning per kvm och år
164

Länkar

Området

Att bo i Slottsstaden

Får det vara en smash, dubbel skruv eller en kardemummabulle? I Slottsstaden finns verkligen det mesta för den som gillar ett aktivt liv men också goda möjligheter att njuta av en lugn fikastund. Det säger en hel del om vardagslivet i Slottsstaden där det ligger fint placerat mellan havets lugn och citys puls. Det här området lockar många olika grupper som pensionärer, småbarnsfamiljer och yngre med sin sköna mix.

Slottsstaden, som följer Slottssparkens kant, är en del av Västra Innerstaden i Malmö. Stadsdelen tog sin form redan under 1950-talet och många som flyttade in då har bott kvar i området sedan dess. Detta har gjort att Slottsstaden i folkmun kallats för Käppastan. Är man till åren kommen är det ibland skönt att ha en käpp att stödja sig på.

I slottsstaden har det sedan ett par år tillbaka pågått ett generationsskifte och idag är området väldigt populärt för såväl äldre som yngre medborgare. De trevliga flervåningshusen i kombination med läget gör området attraktivt för unga människor likväl som småbarnsfamiljer. Det finns flera förskolor och grundskolor med mycket gott rykte som sedan länge är etablerade i Slottsstaden. Närheten till Malmös centrum, shoppingcentret Triangeln och Citytunneln är givetvis också positivt.

De tre gatorna Köpenhamnsvägen, Mariedalsvägen och Regementsgatan är huvudgatorna i området och här finns många mysiga specialbutiker som blomsteraffärer men också caféer och restauranger. I Slottsstaden finns mängder med grönområden, all tänkbar service och goda kommunikationsmöjligheter med innerstadsbussar och cykelvägar. För den som vill går det också att promenera in till city eller Pildammsparken på bara några minuter.

Fågelbacken och Hästhagen är två sammankopplade områden som är belägna mellan Slottsstaden och Davidshall. Fågelbacken består av varierad bebyggelse och angränsar mot Mariedalsvägen. Flerfamiljshusen innehåller både bostadsrätter och hyresrätter, de flesta lägenheterna är tvåor och treor. Majoriteten uppfördes runt 1940-1950-talen. Områdets mest kända byggnad är Kronprinsen. Byggnaden, som stod färdig 1964, är Sveriges femte högsta skyskrapa och täckt med 1,9 miljoner små mosaikbitar. Här finns köpcenter, bowlingoch tennishall.

Området Hästhagen angränsar mot Fersens väg och namnet härstammar från förr då Malmö husarregementes hästar betade där och den militära historien lever kvar i flera gatunamn. Den nuvarande bebyggelsen består främst av flerfamiljshus från början av 1900-talet och en av områdets mest kända byggnader är Sockerbolagets hus, som numera är kontor. En mörk tegelbyggnad med vackert grönt koppartak från 1922 som stoltserar med charmig arkitektur.

Köpa eller sälja bostad i Slottsstaden? Kontakta Bjurfors mäklare på Malmö Väster! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Slottsstadens 3 bästa

3
 • Atrium
  Charmig kaffebar med uteservering på gården.
 • Yesterday Retro Form
  Retrobutik som köper och säljer möbler och saker från 1950-60-talet.
 • Spoonery
  Välsmakande långkok i form av både soppor och grytor med hembakat surdegsbröd.

Karta

Regementsgatan 66A

Regementsgatan 66A,
217 51 Malmö

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Dennis Berg

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0701-64 67 24

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  På förhand
  Adress
  Herrestadsgatan 1B
  Utgångspris
  3 495 000 kr
  Månadsavgift
  4 892 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  100 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  På förhand
  Adress
  Köpenhamnsvägen 13A
  Utgångspris
  3 495 000 kr
  Månadsavgift
  4 388 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  86,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrätt

  Slottsstaden, Malmö

  På förhand
  Adress
  Köpenhamnsvägen 20D
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 384 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  80,4 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  På förhand
  Adress
  Köpenhamnsvägen 11A
  Utgångspris eller Högstbjudande
  2 695 000 kr
  Månadsavgift
  4 128 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  83,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  På förhand
  Adress
  Köpenhamnsvägen 43A
  Utgångspris
  2 395 000 kr
  Månadsavgift
  5 288 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  77 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!