Industriell känsla och nytänk!

Sorgenfri, Malmö

Industrigatan 17K

Utgångspris
1 095 000 kr
Avgift
2 014 kr
Antal rum
1
Boarea
33 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 4
Hiss
Ja

Visning

 • söndag 25/8, KL 15:00 - 15:30

  Bokad visning.

Boka visning

Industriell känsla och nytänk!

Välkomna till denna nyproducerade etta med industriell känsla och alla bekvämligheter på plats. Belägen i ett av Malmös snabbast växande område!

 • Ansvarig mäklare

  Patrik Sawicki

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0739-20 66 85

 • Extra kontaktperson

  Charlotte Andersson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0701-64 19 17

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkomna till Industrigatan 17 och Brf Industrial Corner!

Sorgenfri är idag kanske ett av Malmös snabbast växande stadsdel och ligger som närmsta granne till Rörsjöstaden och S:t Knut. Här växte stadens industrier en gång fram men området genomgår idag en livfull förändring. Det tidigare stillsamma Värnhemstorget tillhör idag en av Malmös största knytpunkter med pendlingsmöjligheter och ett rikt utbud av restauranger och dagligvaruhandel. Kommunen satsar hårt, både Malmö Plaza, Sorgenfris nybyggnationsområde och Rörsjöstaden förstärker attraktionen för såväl gammal som ung.

Bostaden som presenteras ligger i det nybyggda Industrial Corner. Historieätaren känner till att grannområdet, Rörsjöstaden, ursprungligen hämtade inspiration från Manhattan. Kanske är det därför ingen slump att Industrial Corner kan dra paralleller till Brooklyn, New York. Arkitekturen präglas av forna industribyggnader där råbetong varvas med vitpigmenterade ekbänkar, låga fönsterpartier och tilltagen takhöjd i ett supermodernt tänk, men med de moderna lösningarna som vi älskar idag, såsom öppna lösningar, smarta förvarings och möbleringsmöjligheter. Redan goda transportmöjligheter förstärks med nytänk. Vi erbjuds blanda annat cykelstationer för cyklar, bilpool och displaytavla med stenkoll på kollektivtrafiken. Allt detta förpackat i rött, grått och svart schatterat tegel.

Interiör

Fördelarna med nyproduktion är många, inte minst med tanke på det helt inflyttningsklara skicket och moderna öppna lösningarna som efterfrågas. Den egna ingången välkomnar oss in och redan från första parkett möts vi av hall, kök och vardagsrum i en samspelande och öppen lösning. Den unika arkitekturen fångar direkt vår uppmärksamhet där råbetong varvas med fina vitpigmenterad ekparkett på golvet och den tilltagna takhöjden ger en unik rymd.

Sällskapsrummet är anpassat för matplats och soffgrupp men den idag smarta lösningen med loftsäng ger möjlighet att även kombinera sovavdelning utan att stjäla kvadratmeter från sällskapsytorna. Den öppna lösningen mot köket är perfekt för den som vill samtala med sina gäster när man lagar mat. Precis som resten av bostaden varvas här råbetong med vitpigmenterad ekparkett.

Känslan i köket följer den i övriga bostaden med moderna ytskikt och industriell känsla. Matta, vita luckor varvas med vitlaserad bänkskiva och råbetong som är grunden i hela bostaden. Köket är välutrustat med kyl/frys, spis, fläkt, micro samt diskmaskin. Köket är från Marbodal med all maskinell utrustning från 2017/2018. Tack vare disponeringen ges matplats för fyra.

Längst in i bostaden väntar utöver utsökta förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober och större förråd/klädkammare det stora badrummet. Vita kakelplattor smyckas med schackrutigt klinkergolv. Utrustning: Dusch, toalett, tvättställ, badrumsskåp, elburen handdukstork och kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Malmö Grytan 1

Övriga byggnader/utrymmen

Det finns inga separata förråd till lägenheten förutom förrådet i bostaden.

Finns ett gemensamt miljöhus i föreningen.

Tvättmöjligheter på varje våning.

Uppställningsplats för cyklar finns på innergården. Servicestation för cyklar finns på gården invid cykeluppställningen.

TV/bredband

Kabel-TV genom Boxer.

Fiberanslutning till fastigheten. Internt kopparnät till varje lägenhet. Utöver ovan angiven årsavgift tillkommer en obligatorisk kostnad
för bredband/bilpool med 225 kr/mån. Bredband via Öretel. http://oretel.se/

Parkering

Föreningen har tecknat avtal med Sunfleet om bilpool i 10 år vilket innebär att föreningen är del av en bilpool. En fast månadsavgift utgår per lägenhet samt en avgift vid nyttjande av bil. Hcp och bilpoolsplats finns. Det finns möjlighet att hyra p-plats genom Qpark (sammanlagt 25 platser) på en annan fastighet och kostar ca 400 kr. Det finns också 9 besöks p-platser i närheten (betalas av användaren). https://www.q-park.se/sv-se/

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 014 kr

I avgiften ingår värme & vatten. Det tillkommer obligatoriskt tillägg om 300 kr avseende el, samt 225kr för fiber och bilpool.

Ekonomi

Andel i föreningen
1,16049%
Andel av årsavgiften är
1,16049%
Pantsatt
Ja

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
1
Hushållsström
300 kr
Renhållning
100 kr
Summa
400 kr

Byggnadssätt

Byggår
2017/2018
Uppvärmning
Fjärrvärme. Vattenradiatorer
Ventilation
FTX
Fönster
3-glas isolerglas

Innergård med grill och utemöbler.

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Industrial Corner
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
44
Antal lokaler
10
Överlåtelseavgift
1000
Föreningen äger marken
Ja

Allmänt om föreningen

Brf Industrial Corner är en bostadsrättsförening i Malmö. Föreningen bildades år 2016. Föreningens byggnad färdigställdes 2018 och föreningen äger marken. Ett flerbostadshus i fem våningar. Bostadsrättsföreningen har genom nybyggnad uppfört ett flerbostadshus med 54 bostadsrättslägenheter (varav 10 är lokaler) och 1 lokal på fastigheten Malmö Grytan 1. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Amentum. Tomten är friköpt.

El
Föreningen tecknar ett gemensamt abonnemang för el. Individuell mätning finns
i varje lägenhet och bostadsrättshavarna ska betala för sin egen förbrukning.

Avgiftshöjningar
Hänvisar köpare till den ekonomiska planen. Föreningen kommer ev. höja avgiften för att finansiera staket runt om innergården.

Renoveringar - Utförda och planerade

Nybyggd fastighet som färdigställdes 2018. Finns inga planerande renoveringar. Ev. kommer föreningen sätta upp staket runt innergården.

Parkering

Föreningen har tecknat avtal med Sunfleet om bilpool i 10 år vilket innebär att föreningen är del av en bilpool. En fast månadsavgift utgår per lägenhet samt en avgift vid nyttjande av bil. Hcp och bilpoolsplats finns. Det finns möjlighet att hyra p-plats genom Qpark (sammanlagt 25 platser) på en annan fastighet och kostar ca 400 kr. Det finns också 9 besöks p-platser i närheten (betalas av användaren). https://www.q-park.se/sv-se/

TV/bredband

Fiberanslutning till fastigheten, internt kopparnät till varje lägenhet. Utöver ovan angiven årsavgift tillkommer en obligatorisk kostnad
för bredband/bilpool med 225 kr/mån. Bredband via Öretel. http://oretel.se/

Gårdsplats/innergård

Det finns ett gemensamt miljöhus på föreningens innergård. Uppställningsplats för cyklar finns på gården. Servicestation för cyklar finns på gården vid cykeluppställningen.

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
1 095 000 kr
Lägenhetsnummer
1003
Våningsplan
1 av 4
Hiss
Ja*
Rum
1
Boarea
33 kvm**

* En hiss och loftgångar

** Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Energideklaration

Utförd
Ej utförd

Länkar

Området

Hitta din nya bostad i Malmö kommun

Malmö är Sveriges tredje största stad, med över 300 000 invånare. Tillväxten märks också på bostadsmarknaden, då nya hus hela tiden byggs upp runt om i staden. På några ställen har före detta industriområden gjorts om till mycket attraktiva platser att bo på. Ett exempel på detta är Dockan och Västra Hamnen.

I Malmö finns också ett stort utbud av kultur – och fritidsaktiviteter. Runt staden kan du hitta flera fina badplatser och på knappt femton minuter tar du dig till Köpenhamn via Öresundsbron. Sturups flygplats har många internationella avgångar varje dag. Den som vill shoppa kan välja mellan flera stora köpcentra eller uppsöka de lite mer exklusiva butikerna inne i staden. Du kan också hitta lugn och avkoppling i de grönskande parkerna, eller uppleva pulserande stadsliv och alla nöjen du kan önska dig.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad i Malmö? Välkommen att kontakta Bjurfors mäklare på Malmö City, Malmö Väster, Malmö Öster eller på Limhamn. Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Industrigatan 17K

Industrigatan 17K,
212 14 Malmö

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

Välkommen att boka in dig på visning.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Patrik Sawicki

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0739-20 66 85

 • Extra kontaktperson

  Charlotte Andersson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0701-64 19 17