Idylliskt boende med exklusiv tillbyggnad och underbar grönskande trädgård med flera uteplatser.

Strandhem, Malmö

Dagliljevägen 1

Utgångspris eller Högstbjudande
3 995 000 kr
Antal rum
5
Tomtarea
542 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea
100 kvm

Visning

 • tisdag 31/3, KL 17:00 - 18:30

  Bokad visning.

FÖR DIN TRYGGHET

LÄS OM VÅRA RUTINER OCH ALTERNATIVA VISNINGAR FÖR ATT FÖRHINDRA SPRIDNINGEN AV CORONAVIRUSET.

Boka visning

Idylliskt boende med exklusiv tillbyggnad och underbar grönskande trädgård med flera uteplatser.

Med ett optimalt läge på idylliska Strandhem välkomnas du till denna välbyggda och renoverade 1 plans villan med exklusiv tillbyggnad. Måste ses!

 • Ansvarig mäklare

  Anette Andersson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0708-73 83 63

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning
Planlösning
Planlösning
Alternativ planlösning för större sovrum
Planlösning
Alternativ planlösning för större sovrum

Beskrivning

Beskrivning

Med ett optimalt läge på idylliska Strandhem välkomnas du till denna mycket välbyggda och renoverade 1 plans villan med exklusiv och mycket smakfullt inredd tillbyggnad på en underbar grönskande trädgårdstomt i soligt sydvästläge med flera uteplatser. På tomten finns även en mysig gäststuga samt förråd. Ett stilfullt hem med ljusa och tidlösa ytskikt i modern planlösning. Bostaden erbjuder bland annat ett generöst vardagsrum med gott om plats för social samvaro. I anslutning till vardagsrummet finns ett ljust fint allrum. Härifrån nås hemmets ljuvliga trädäck varav en del under tak samt stensatt terrass. Den mycket charmiga tillbyggnaden byggdes 2019 och är om ca 25 kvm med sovrum, fint loft, toalett och öppet upp till nock. Tillbyggnaden används idag som lyxigt master bedroom. Här finns gott om förvaringsmöjligheter som dagens krav ställer på ett modernt boende. Det finns ytterligare ett till rymligt sovrum, arbetsrum, helkaklat badrum och kök med matplats för fyra till sex personer. I det ljusa köket finns gott om skåp och lådor för kökets alla redskap. Här bor man i en rogivande lugn miljö med närhet till havet, vackra strövområden och någon minuts gångväg till busshållplats. Ett extra plus är områdets/samfällighetens tennis och basketplan, fotbollsplan, bouleplan, lekplats och badbrygga. Bostaden måste ses!

Interiör

Entré och hall: Välkommen in till detta smakfullt renoverade hem. I hallen finns avhängning direkt till höger samt en praktisk garderob till vänster som tar hand om klädförvaringen. Väggarna är släta målade med vit färg och på golvet ligger en matt vitlackad ekparkett som är genomgående i hela bostaden.

Vardagsrum: Vardagsrummet är ljust och luftigt tack vare många fönsterpartier i sydväst. Plats finns för soffa med tillhörande möblemang och tv-möbel utan att den luftiga känslan går förlorad. Väggarna är släta målade med vit färg och på golvet ligger en matt vitlackad/pigmenterad ekparkett.

Allrum: Allrummet ligger i anslutning till vardagsrummet och är ett ljust härligt rum. Härifrån når du ett av hemmets ljuvliga uteplats med trädäck och trädgård i soligt sydväst läge.

Badrum: Badrummet är renoverat 2016 och ligger till höger om entrén och går i klassiska färger. Ljust kakel möter ljusgrå klinkers. Här finns toalett, dusch med vikbara duschväggar, handfat med kommod, handdukstork, golvvärme, väggfast spegelskåp och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Spotlights i taket skänker belysning.

Kök: Köket renoverades 2019 och går i smakfulla färg- och materialval. Här erbjuds gott om förvaring, bra arbetsytor och matplats för fem-sex personer. Vita köksluckor från Ikea kontrasteras snyggt med bänkskivor i ek. Spotlights i taket skänker belysning. Den maskinella utrusningen består av induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn, kyl/frys, micro och diskmaskin. Väggarna är släta målade med vit färg och på golvet ligger en matt vitlackad/pigmenterad ekparkett.

Sovrum 1: Sovrum 1 ligger till vänster om entrén. Här sover ni lugnt och ostört mot de grönskande omgivningarna utanför. Plats finns för dubbelsäng med tillhörande möblemang och arbets- eller läshörna. Väggarna har vacker mönstrad tapet och på golvet ligger en matt vitlackad/pigmenterad ekparkett.

Sovrum 2/arbetsrum: Sovrum 2 är ett mindre sovrum som idag används som kontor. Detta rum passar även som barnrum. Plats finns för barnsäng och arbets- eller läshörna. Väggarna är släta målade med vit färg och på golvet ligger en matt vitlackad/pigmenterad ekparkett.

Sovrum 3 i tillbyggnaden: I anslutning till allrummet med två trappsteg ner ligger den exklusiva och mycket smakfullt inredda tillbyggnaden. Rummet används idag som lyxigt master bedroom med eget toalettrum. Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang och arbets- eller läshörna. Flera garderober tar hand om klädförvaringen som dagens krav ställer på ett modernt boende. Väggarna är släta målade med vit färg och på golvet ligger en matt vitlackad/pigmenterad ekparkett. Spotlights i taket skänker belysning. En nätt trappa tar dig upp till fint praktiskt loft som idag används till arbetsyta. Här finns gott om förvaringsmöjligheter samt ca 50 kvm/kallvind. I tillbyggnaden har man installerat luft/luft värmepump (AC)

Toalett : Toalettrummet i master bedroom är helkaklat med högklassiska stilrena materialval. Här finns toalett, handfat med kommod, golvvärme och väggfast spegelskåp.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Bunkeflostrand 28:50

Ombyggnad, Renoveringar

2016 Omdragen el samt nytt elskåp i hela fastigheten.
2016 Nytt badrum.
2016 Målat fasad.
2016 Staket.
2016-2018 Nya ytskikt väggar och golv.
2017 Lagt in plast och installerat avfuktare i grunden samt kanalfläkt installerad 2019.
2017 Renoverat gäststuga, förråd.
2018 Nytt plåttak.
2018-2019 Nytt trädäck framsida och baksida, stensatt terrass (2015).
2019 Renoverat kök.
2019 Ny tillbyggnad om ca 25 kvm.
2016-2020 Löpande underhåll.

Planbestämmelser

Stadsplan Detaljplan Ändring Av Dp Detaljplan

Parkering

Biluppställningsplats för 2 bilar.

Ekonomi

Taxeringsvärde
1 464 000 kr
Byggnadsvärde
495 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsskatt/Avgift
8 349 kr

Besiktning

Besiktigad
Nej

Byggnadssätt

Byggnadstyp
1 plan
Byggår
1948
Fasad
Trä (målat 2016)
Grund
Plinatar
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Uppvärmning
Luft/luft värmepump.
Takbeklädnad
Plåt
Ventilation
Själdrag
Utvändigt plåtarbete
Plåt
Fönster
2-glasfönster spröjs/isoler med spröjs

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uteplats/balkong

Uteplats med stort trädäck och terrass i sydvästläge samt uteplats med trädäck i nordost.

Övriga byggnader/utrymmen

Gäststuga och förråd.

Tomt

Grönskande trädgårdstomt med fruktträd, bärbuskar och örter.

TV/bredband

Fiber

Fiber: Leverantör Ownit. 500-1000 Mbps.

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Malmö Bunkeflostrand GA:11

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris eller Högstbjudande
3 995 000 kr
Rum
5
Sovrum
2
Max antal sovrum
3
Boarea
100 kvm*
Tomtarea
542 kvm

* Areauppgifter enligt säljarens uppmätningtaxeringsinformationen 1
1 Taxerad boare är 65 kvm.

Driftskostnad (per år)

Personer i hushållet
2
Hushållsström
6 000 kr
Värme
14 000 kr
Samfällighetsavgift
10 000 kr
Renhållning
2 460 kr
Övrigt
3 492 kr
Summa
35 952 kr

I samfällighetskostnaden ingår VA, vägavgift/snöröjning. Avgiften debiteras kvartalsvis 2.500:-. I den gemensamma samfälligheten får fastighetsägare tillgång till faciliteter som tennis och basketplan, fotbollsplan, bouleplan, lekplats och brygga. Det finns även en båtklubb (separat medlemskapsansökan).

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
E
Energideklarationsdatum
2020-03-25

Länkar

Området

Att bo i Bunkeflo

I Bunkeflo bor du på lugnt läge nära den vackra Öresundskusten. Ursprungligen var detta en plats för kalkbrytning och cementtillverkning i kalkbrotten, som numera är vattenfyllda. Numera är Bunkeflo känt för sin fina natur.

Bunkeflostrand som ligger söder om Öresundsbron, ingår i stadsdelen Limhamn. En del av Bunkeflostrand består av villor och flerbostadshus medan en annan del fortfarande huvudsakligen är landsbygd som så smått bebyggs. Ängslätt centrum ligger mitt i samhället. Här bor du nära havet med bra kommunikationer till Malmö och Köpenhamn. Området Annestad ligger nära broförbindelsen och den framväxande stadsdelen Hyllie.

Klagshamn är ett delområde i stadsdelen Limhamn. Området består av ett tidigt industrisamhälle som även omfattar landsbygd samt kustområden kända för sin rika fauna och sitt fågelliv. Tidiga planer på bostadsbebyggelse stoppades just med hänsyn till det unika växtlivet. Grunden för samhället i Klagshamn var kalkbrytning och cementtillverkning. Nu när denna tillverkning är nedlagd har man byggt fina hus längs kanten till det vattenfyllda kalkbrottet. Vingården i Klagshamn planterade sina första vinrankor 2001 och den första skörden togs 2003. Resultatet blev det vita vinet Silex som nu finns på Systembolaget. Silex är det latinska namnet för flinta, en bergart som det finns gott om i vingårdens jordmån.

Vintrie är ett annat litet område nära Bunkeflo norr om yttre ringvägen mellan Trelleborgsvägen och Lorensborgsgatan. Nu när citytunneln är klar förbättras kommunikationerna eftersom det finns en närliggande station i angränsande stadsdelen Hyllievång. Med hjälp av citytunneln kan du till exempel ta dig direkt in till Köpenhamn helt utan tågbyten.

Tygelsjö ligger en liten bit in från kusten strax väster om e6. Tygelsjö by härstammar från medeltiden och redan i slutet av 1800-talet byggdes en station vid järnvägen mellan Trelleborg och Malmö. Här ligger det nyare bostadsområdet Sjötorps ängar, som består av flera småhus.

Västra Klagstorp är en liten tätort med medeltida anor och lantlig atmosfär som ligger strax norr om Tygelsjö. Västra Klagstorps kyrka byggdes i slutet av 1800-talet.

Köpa eller sälja bostad i Bunkeflo? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Malmö! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Bunkeflos 3 bästa

3
 • SAV på Vindåkra
  På en vacker gård bland åkrarna serveras nordiska smaker.
 • Klagshamnsstranden
  Fin sandstrand med badbrygga, lekplats, kiosk och stora träd. Perfekt för barnfamiljen.
 • Vingården i Klagshamn
  En unik och lokal upplevelse för den vinintresserade.

Karta

Dagliljevägen 1

Dagliljevägen 1,
21834 Bunkeflostrand

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

För att värna om våra kunder och medarbetare har vi nya rutiner och alternativ för säkrare och mer flexibla visningar. Vi övergår från öppna till endast förbokade visningar med få deltagare. Skulle du önska en digital eller helt privat visning var vänlig kontakta mäklaren.

Du är varmt välkommen till våra fysiska visningar om du är helt frisk och utan symtom på förkylning eller influensa. Annars träffar vi dig gärna i ett digitalt möte.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Anette Andersson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0708-73 83 63