Optimalt planerad tvåa med stor balkong!

Västra Hamnen, Malmö

Lilla Varvsgatan 21C

Utgångspris
2 195 000 kr
Avgift
2 915 kr
Antal rum
2
Boarea
50 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 5
Hiss
Ja
Balkong
Ja

Visning

 • söndag 9/8, KL 11:45 - 12:15

  Bokad visning.

 • tisdag 11/8, KL 16:45 - 17:15

  Bokad visning.

För din trygghet

Välj den typ av visning som passar dig bäst! Vi erbjuder både personliga och digitala visningar. Läs mer om våra alternativ.

Boka visning

Optimalt planerad tvåa med stor balkong!

På havsnära adress i underbara Västra Hamnen finner du denna oemotståndliga tvåa med stor balkong och garage i föreningen.

 • Ansvarig mäklare

  Mathilda Skoglund

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0701-64 67 02

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

På havsnära adress i underbara Västra Hamnen finner du denna oemotståndliga tvåa belägen i nybyggd fastighet. Bostaden erbjuder optimal planlösning, generösa sällskapsytor och ljuvligt stor balkong för sommarens soliga dagar.

På andra våningen möts du av en stilren boendemiljö där väldisponerade kvadratmeter fördelar sig över kök och vardagsrum som förenas i en social och öppen planlösning med stora fönsterpartier i fokus. Genomgående parkettgolv, sovrum med garderobsvägg, hall med förvaring samt helkaklat badrum med dusch och tvättmöjligheter. Njut av ett superbt boende i ett av Malmö mest expansiva bostadsområden där högklassiga restauranger, butiker och salta bad väntar alldeles runt knuten. Promenadstråk, goda kommunikationer och diverse träningsaktiviteter finns i bostadens absoluta närområde.

Välkommen på visning!

Interiör

Rumsbeskrivning: HALL
Välkomnande hall med plats för avhängning samt en garderob till höger. Vita väggar och fin ekparkett följer oss genom bostadens samtliga rum.

KÖK/VARDAGSRUM
Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum utgör bostadens naturliga mötesplats och rymmer med enkelhet både soffgrupp och matplats. Fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier gör att denna trivsamma avdelning fullkomligt badar i ljus.

Från sällskapsavdelningen nås den ljuvligt stora balkongen som bjuder in till många trevliga stunder under sommarens soliga dagar.

Köket erbjuder smakfull köksinredning bestående av vita luckor och vitt kakel ovan den mörka bänkskivan. Här ges bra skåpsförvaring och bekväma arbetsytor. Köket har försetts med komplett maskinpark bestående av kyl/frys, ugn, häll, mikrovågsugn samt diskmaskin.

SOVRUM
Bostadens sovrum är väl tilltaget med gott om plats för dubbelsäng och sängbord. Goda förvaringsmöjligheter ges i en rymlig skjutdörrsgarderob längs med ena väggen.

BADRUM
Från hallen nås bostadens badrum i stilrent utförande. Här möts du av mörkt klinkergolv och helkaklade, vita väggar. Badrummet är fullt utrustat med toalett, handfat med kommod, dusch med vikbara dörrar, handdukstork samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Fakta

Uteplats/balkong

Balkong

TV/bredband

Fiberoptisk TV, bredband och telefoni via ComHem.

Parkering

Föreningen disponerar ca 72 garageplatser. Garageplatserna upplåts med sidoavtal och separat kösystem. Kostnad för garageplats debiteras separat, f.n kostar en plats 895 kr/månad. Vid överlåtelse av bostadsrätten återgår parkeringsplatsen till föreningen. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Bonea.

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd.

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 915 kr

I avgiften ingår värme och vatten. Obligatoriskt tillägg om 180kr/mån avseende TV och bredband.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,8051%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 195 000 kr
Lägenhetsnummer
4-1104
Våningsplan
2 av 5
Hiss
Ja*
Rum
2
Boarea
50 kvm**

* Hiss från markplan

** Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Energideklaration

Utförd
Ej utförd

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Fika Malmö
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
104
Antal lokaler
2
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Fika Malmö. Bostadsrättsföreningen kommer uppföra 104 bostadsrättslägenheter och 2 lokaler. Inflytt beräknas preliminärt att ske mellan augusti 2018 och december 2018. Föreningens adresser är Lilla Varvsgatan 19 A-B, 21 A-C och Mastgränd 19-23. Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av BoNea.
Föreningen planerar att höja avgiften med 2 % årligen. I dagsläget är inga vidare beslut tagna.

Slutgitlig köpare uppmanas kontrollera ovanstående information med föreningen.

Renoveringar - Utförda och planerade

Inga planerade renoveringar.

Parkering

Föreningen kommer delta i en blivande gemensamhetsanläggning genom vilken föreningen kommer att disponera ca 72 garageplatser. Garageplatserna upplåts med sidoavtal. Kostnad för garageplats debiteras separat, f.n kostar en plats 895 kr/månad. Vid överlåtelse av bostadsrätten återgår parkeringsplatsen till föreningen. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Bonea.

TV/bredband

Föreningen är ansluten till ComHem.

Gårdsplats/innergård

Föreningen har en grön och ombonad innergård med vackra planteringar och stenläggningar. Här finns sittplatser, cykelparkeringar, odlingslotter och lekyta för de minsta.

Gemensamma utrymmen

Samtliga lägenheter har egna tvättmöjligheter. I föreningen finns en gästlägenhet med pentry, WC och dusch. Gästlägenheten kan hyras till en kostnad om 250 kr/natt.

Byggnadssätt

Byggår
2018

Länkar

Området

Att bo i Västra Hamnen

Det som började som en vision om att skapa en ny typ av boendemiljö har vuxit fram som en spännande stadsdel som sjuder av liv. Under sommarhalvåret drar Västra Hamnen och Dockan åt sig särskilt många besökare. Malmöbor och andra skåningar kommer kanske för att ta ett dopp utmed den långa strandpromenaden. Minst lika många, också utländska turister, fascineras året om av den varierande arkitekturen i boendemiljön där Turning Torso står lika tydlig som ett utropstecken – här är det!

Västra hamnen är en ekologiskt hållbar stadsbebyggelse och den började ta sin form under bostadsmässan Bo01, som hölls sommaren 2001. Syftet med mässan var att visa upp för allmänheten hur övergiven industrimark kunde förvandlas till bostadsområden med affärer, restauranger, hotell och kontor i en levande miljö. Den otillgängliga kustremsan förvandlades också till en mötesplats med utrymme för lekplatser, parker, skateramper, motionsstråk och brygghäng.

Ambitionen att skapa en levande stadsdel infriades verkligen. Idag är Västra Hamnen ett mycket attraktivt bostadsområde där förskolor och skolor hör till Malmös mest uppskattade. Här finns också all service, som t ex apotek, gym och matbutiker. Även flera topprestauranger har etablerat sig här lockade av möjligheten att bjuda gästerna på en upplevelse utöver det vanliga. Flera har borden precis utmed kajkanten och serverar förstås gärna fisk- och skaldjursrätter. Det är också enkelt att vara nära naturen i Västra Hamnen. De boende uppskattar möjligheten att ta ett kvällsdopp vid Scaniabadet och njuter av solnedgången i sundet vid Öresundsbron.

Idag är västra hamnen känd för sin spännande arkitektur med landmärket Turning Torso som stor turistattraktion. Den imponerande 190 meter höga byggnaden har satt Malmö på kartan och besökare från såväl Sverige som övriga världen kommer för att beskåda den.

Granne med Västra Hamnen ligger Dockan. Namnet på området är hämtat från förr då just varvsindustri och Kockums dominerade kustområdet. Nu är det ett trevligt bostadsområde som definieras av flervåningshus med närkontakt till vattnet, restauranger och en fri sikt ut mot horisonten. Den ursprungliga båtdockan har återanvänts och förvandlats till en attraktiv småbåtshamn. Man kan som boende parkera båten utanför porten.

Blandningen av gammalt och nytt är ledord i utformningen av Dockans miljö och flertalet äldre byggnader har fått nya användningsområden, bland annat har Malmö Högskola sin verksamhet i en gammal ubåtshall. Studenter blandas också med kontorsanställda då många små företag men även större internationella sådana har kontor i området. Även Bjurfors har sitt huvudkontor här.

Köpa eller sälja bostad i Västra Hamnen? Kontakta Bjurfors mäklare på Malmö City! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Västra Hamnens 3 bästa

3
 • Årstiderna By The Sea
  Gourmetmat från havet vid havet
 • Stapelbädden
  Skateboardpark och kreativt centrum
 • Bar Italia
  Kafé med den godaste italienska glassen

Karta

Lilla Varvsgatan 21C

Lilla Varvsgatan 21C,
211 76 Malmö

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

För att värna om våra kunder och medarbetare har vi nya rutiner och alternativ för säkrare och mer flexibla visningar. Vi övergår från öppna till endast förbokade visningar med få deltagare. Skulle du önska en digital eller helt privat visning var vänlig kontakta mäklaren.

Du är varmt välkommen till våra fysiska visningar om du är helt frisk och utan symtom på förkylning eller influensa. Annars träffar vi dig gärna i ett digitalt möte.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Mathilda Skoglund

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0701-64 67 02

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Adress
  Einar Hansens Esplanad 20 A
  Utgångspris
  1 695 000 kr
  Månadsavgift
  2 178 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  35,5 kvm

  Visning: 2020-08-10 17.00

 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  På förhand
  Adress
  Signalgatan 6
  Utgångspris
  2 895 000 kr
  Månadsavgift
  3 379 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  69 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Adress
  Flöjelgatan 4
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  3 082 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  50 kvm

  Visning: 2020-08-10 16.15 Boka här

 • Bostadsrätt

  Västra Hamnen, Malmö

  På förhand
  Adress
  Lilla Varvsgatan 19A
  Utgångspris eller Högstbjudande
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  2 958 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  51 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!