Videdal, Malmö

Nolhögsgatan 16A

Såld, 2018-12-04
Slutpris
2 560 000 kr
Avgift
3 617 kr
Boarea
104,5 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
4,5

 • Ansvarig mäklare

  Jacob Friberg

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0701-64 67 08

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Radhusets trädgård i direkt anslutning till föreningens gemensamma gård. Nolhögsgatan 16A - Bjurfors
Föreningens gård som erbjuder boule, bandy/basketplan, lekplats och grillplats. Nolhögsgatan 16A - Bjurfors
Bild över hela föreningen. Nolhögsgatan 16A - Bjurfors

Bild över hela föreningen

Kök med gott om utrymme för stor matgrupp. Nolhögsgatan 16A - Bjurfors
. Nolhögsgatan 16A - Bjurfors
Matplats/vardagsrum i direkt anslutning till köket. Nolhögsgatan 16A - Bjurfors

Området

Videdal

Lummiga och natursköna Videdal är beläget i villastadsdelen Husie med nära avstånd från centrala Malmö. Perfekt för dig som uppskattar en mysig och familjär miljö i grönområde kombinera med närhet till stadspuls, restauranger och kulturliv.

Videdal har blivit ett populärt område att bosätta sig i för de som uppskattar att bo lite utanför stan men samtidigt önskar närhet till storstad. Ett delområde i stadsdelen Husie i Malmö och ligger mellan Inre Ringvägen och Videdalsvägen, söder om Sallerup. Med smidiga kommunikationsalternativ hittar du stadspuls några minuter samtidigt som du bor i ett idylliskt villaområde med hus och trädgård. Att cykla går lika bra som att ta bilen och pendlar du till Köpenhamn är Videdal en perfekt stadsdel att bosätta sig i bara några minuter bort från ringvägen. I Videdal finns all närservice du kan önska dig; skolor, förskolor, vårdcentral och livsmedelsaffärer. Med direkt närhet till parker och lekplats får du en fantastisk omgivningsmiljö, inte minst för dig som jobbar i centrala Malmö, ett skönt avbrott helt enkelt. Videdal består till stor del av villabebyggelser från 1960-talet och domineras av barnfamiljer och något äldre hushåll.

Videdal är en del av Malmös största utvecklingsområden och pågående byggprojekt är i full gång. En stadsdel som är under tillväxtfas och planerar en exploatering mellan Yttre ringvägen och själva stadsdelen. Friluftslivs hittar du ett stenkast bort på Friluftsfrämjandet Husie, perfekt för dig som uppskattar natur och skog. För barnen finns barnverksamheten SkogMulle som erbjuder både stora och små friluftsäventyr, en perfekt nöje för hela familjen.

Köpa eller sälja bostad på Videdal? Kontakta Bjurfors mäklare på Malmö Öster! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Videdals 3 bästa

3
 • Jägersro Center
  Malmös fjärde största köpcentrum med ett brett utbud av butiker för alla åldrar
 • Husiebiblioteket
  Husiebiblioteket är det lilla biblioteket med det stora hjärtat i Husie
 • Bondgårdslekparken
  I Videdalsparken ligger denna temalekpark med tema “Bondgård"