Omgiven av böljande sädesfält ligger Wilhelmsro - gården för dig som vill förverkliga drömmar!

Sireköpinge, Svalöv

Sireköpinge 1161

Utgångspris
6 750 000 kr
Antal rum
5
Tomtarea
3569 kvm
Typ
Gård
Boarea / Biarea
140 kvm / 400 kvm

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Omgiven av böljande sädesfält ligger Wilhelmsro - gården för dig som vill förverkliga drömmar!

Omgiven av böljande sädesfält ligger Wilhelmsro - gården för dig som vill förverkliga drömmar! Stora intäktsmöjligheter (upp till 25.000 kr/vecka)!

 • Ansvarig mäklare

  Kent Malmström

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0701-64 67 30

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Underbara Wilhelmsro. Sireköpinge 1161 - Bjurfors
Underbara Wilhelmsro
Granne med Flinckmans café. Sireköpinge 1161 - Bjurfors
Granne med Flinckmans café
Luftigt. Sireköpinge 1161 - Bjurfors
Luftigt
Husets hjärta och samlingspunkt. Sireköpinge 1161 - Bjurfors
Husets hjärta och samlingspunkt
Underbart lantkök med synliga takbjälkar. Sireköpinge 1161 - Bjurfors
Underbart lantkök med synliga takbjälkar
Lantköket med bl.a. vedspis. Sireköpinge 1161 - Bjurfors
Lantköket med bl.a. vedspis

Planskiss

Planlösning
Planlösning
Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Omgiven av böljande sädesfält ligger Wilhelmsro - gården för dig som vill förverkliga drömmar! Här finner du genomgående lantlig charm i både boningshus och ekonomibyggnader som omger den stenlagda innergården. Stora intäktsmöjligheter finns på upp till 25.000 kr/vecka enligt Bo i Skåne. Möjlighet finns även att göra om ateljén till lägenhet och hyra ut och på så sätt tjäna ännu mer.

I ekonomibyggnaderna finner du en ateljé, ett galleri, fyra uthyrningslägenheter (se http://monfort.se/intro.html för mer information om lägenheterna) och otaliga förvaringsutrymmen. I dagsläget finns korttidshyresavtal för uthyrningslägenheterna. Byggnaderna ger goda möjligheter för egen verksamhet eller hobby. Boningshuset är en härlig skånelänga med originalgolv från 1850 och ett stort lantligt kök med öppet upp i nock och framtagna takbjälkar. Kakelugn, vedspis och färger valda med omsorg är ytterligare några attribut som flätar ihop känsla, årtal och atmosfären i huset. Tomten är lummig och utan insyn från grannar. På tomten finns flertalet fruktträd och buskar och här finns även en damm. På andra sidan gatan ligger välbekanta Flinckmans café och då och då fås besök av ett antal fasaner.

Kontakta gärna mig, Kent Malmström, vid frågor.
070-164 67 30
kent.malmstrom@bjurfors.se

Varmt välkomna!

Interiör

Efter att singlet krasat under bilens däck öppnar ni grinden in till den stenbelagda innergården. Här är ni helt omgärdade av fyra stycken byggnader som ger insyns- och vindskydd. Boningshuset ligger till vänster där ett pardubbeldörrar öppnar upp entrén. Till höger öppnar det magnifika och charmiga köket (2007) upp sig. Här njuter du av sällskap och matlagning så det står härliga till! Öppet upp i nock med vackra framtagna takbjälkar och ett stort härligt takfönster. Vill ni laga mat i traditionell stil så finns här en vacker gjutjärnsspis - bara att langa in en vedklabb! Det finns även en modern elspis. Köket inbjuder till socialt umgänge och gott om plats att laga stora och härliga måltider i. På golvet ligger ett vackert brädgolv med handsmidda spikar som troligtvis är original från 1850! Vask, kran och knoppar i snygg mässing från Arne Jacobsen och längs ena väggen finns en platsbyggd soffa. Vidare kommer du till en hall med golvvärme och uppgång till andra våningen. Efter hallen kommer vardagsrummet med en vacker kakelugn (med kassett) som stoltserar i mitt av rummet. Här inne finns också det vackra brädgolvet samt pardörrar på varsin sida av rummet. Väggarna pryds av importerade tidstypiska tapeter från Osborne & Little i England. På andra sidan hallen finns ett rum som binder ihop vardagsrummet med köket. Perfekt som kontor eller sovrum. Även här ligger brädgolvet. Går du vidare genom köket kommer du till badrummet som är öppet och luftigt. Badrummet nås både från köket och master bedroom. I master bedroom får det plats med dubbelsäng och här har du egen utgång till altanen utanför. I rummet finns också en fin gammal bakugn (används inte längre). I nästa rum finns tvättstugan och förlängningen av köket. Här finns ett WC samt en gjutjärnsspis som gömmer sig under en bänkskiva.

Ovanvåningen nås via den ena hallen. Här är det öppen hela vägen samt upp i nock, med en gång över köket mellan de olika golven. Varför inte göra rum samt badrum här uppe? Taket består av brädor, på golvet finns heltäckningsmatta och här finns ett stort takfönster som släpper in härligt med ljus.

Genomgående i huset finns äldre charmiga detaljer som synliga takbjälkar, tröskelbleck, spegeldörrar m.m. Vackra marmorfönsterbräden är genomgående i huset. Tack vare planlösningen skapas här flertalet fina rum-i-fil.

Ateljén ligger i en av sidobyggnaderna och har högt i tak, helkaklat badrum med bubbelbadkar och separat WC. Här finns även en bastu för ytterligare njutning. Precis utanför badrummet och bastun finns en altan att sätta sig på för att antingen svalka av sig eller koppla och bara njuta av de vackra vyerna utanför. Varför inte göra ateljén till en stor uthyrningslägenhet?

Galleriet är ett vackert tegelhus om ca 44 kvm med 4 rum. Här är förberett för värme och vatten.

Lägenhet 1:
Boarea ca 60 kvm om två plan samt ca 35 kvm i biyta. Bottenvåningen består av kök och badrum. Ovanvåningen består av vardagsrum och sovdel med dubbelsäng och två separat bäddar. Totalt finns 4 st bäddar.

Lägenhet 2:
Boarea ca 40 kvm om två plan samt ca 10 kvm i biyta. Bottenvåningen består av vardagsrum och pentry. Sovloft med två bäddar. Totalt finns 2 st bäddar.

Lägenhet 3:
Boarea ca 45 kvm om två plan samt ca 8 kvm i biyta. Bottenvåningen består av vardagsrum, kök och badrum. Sovloft med dubbelsäng. Totalt finns 4 st bäddar.

Lägenhet 4:
Boarea ca 90 kvm om två plan samt ca 12 kvm i biyta. Bottenvåningen är handikappanpassad och består av vardagsrum, kök, sovrum med dubbelsäng och badrum. På ovanvåningen finns två till sovrum. Totalt finns 6 bäddar.

Alla lägenheter är utrustade med tvättmaskin.

I dagsläget genererar uthyrningen 262.000 kr/år i intäkter.

Se http://monfort.se/intro.html för mer info om lägenheterna.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Brödåkra 1:56

Ombyggnad, Renoveringar

2017 Fasad lägenhet 4
2017 Ny vattenberedare
2016 Badrum och golv lägenhet 3
2015 Ny trekammarbrunn för lägenheterna (klarar upp till 20 personer)
2015 Kalkfilter
2011 Ateljé (förberett för kök)
2011 Kassett i kakelugn
2011-2012 Luftvärmepumparna
2009 Uthyrningslägenheterna
2000 Fönster och dörrar i den västra delen byttes (övriga är från 1950-talet)

Tomt

Boningshuset har avskild tomt och lägenheter har egen terrass
Tomten är unik med ca 28 olika rossorter, päronträd, perenner,blåregn, magnolia och buxbomsklot
Egen damm med karpar

Parkering

Flertalet platser på singelbelagda ytor

Information

Typ
Gård
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
6 750 000 kr
Rum
5
Sovrum
3
Boarea
140 kvm*
Tomtarea
3569 kvm
Biarea
400 kvm

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Driftskostnad (per år)

Personer i hushållet
1
Sotning
3 444 kr
Hushållsström
68 641 kr
Försäkring
11 169 kr
Renhållning
2 480 kr
Summa
85 734 kr

Observera att den årliga fastighetsavgiften inte är medräknad under driftkostnader.

Vatten/Avlopp

Enskilt vatten (egen brunn), Enskilt avlopp (trekammarbrunn till lägenheterna, boningshuset är sammankopplat med grannarna)

Uteplats/balkong

Runt om på tomten finns flertalet platser att njuta av lugn och ro, sol och skugga och ladda dina batterier på. Varför inte på en egen brygga ut i dammen? På innergården sitter du i en härlig miljö omgiven av kullerstenar, blåregn, magnolia och rosor. Sitter du på någon av platserna utanför innergården så njuter du av prunkande grönska och oändliga mil av vackra åkrar.

Övriga byggnader/utrymmen

Ateljé
Galleri
Fyra uthyrningslägenheter
Övriga utrymmen används idag till förvaring

TV/bredband

Parabol

Fiber

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Förmån: Avtalsservitut: Avloppsrör, 1214IM-07/32709.1

Ekonomi

Taxeringsvärde
634 000 kr
Byggnadsvärde
402 000 kr
Fastställt
2015
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsskatt/Avgift
4 755 kr

Besiktning

Besiktigad
Nej

Byggnadssätt

Byggnadstyp
1 ½ plan
Byggår
1850
Fasad
Puts
Grund
Torpargrund och krypgrund
Stomme
Sten
Bjälklag
Trä
Uppvärmning
Element, kakelugn, vedspis & viss golvvärme. Jordvärme i lägenheterna.
Takbeklädnad
Plåt
Ventilation
Självdrag
Utvändigt plåtarbete
Hängrännor
Fönster
2-glasfönster

Larm (Älvsborgs larmcentral) finns att överta. 239 kr/mån

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
66
Energideklarationsdatum
2010-06-09

Länkar

Området

Att bo i Svalövs kommun

Svalövs kommun, mitt i den expansiva Öresundsregionen, har gott om attraktiva boendemiljöer. Här fokuserar man på en god kommunal service, trygghet och livskvalitet. Villabebyggelsen är den vanligaste, men det finns bostäder av alla sorter. Området har mycket att erbjuda, främst den fantastiskt vackra naturen. Runt om i kommunen finns också flera trevliga kaféer, restauranger och sevärdheter.

Resan med tåg till Lund och Helsingborg tar cirka 20 minuter och ytterligare tio minuter för att nå Malmö. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla från Svalöv.

Köpa eller sälja bostad i Svalövs kommun? Kontakta Bjurfors mäklare i Landskrona! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Sireköpinge 1161

Sireköpinge 1161,
268 75 Tågarp

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Kent Malmström

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0701-64 67 30