Modernt radhus i två plan på idylliskt läge!

Klågerup, Svedala

Mårten Bengtssons Väg 1E

Budgivning pågår
Utgångspris eller Högstbjudande
2 295 000 kr
Avgift
4 241 kr
Antal rum
4
Typ
Bostadsrättsradhus
Våningsplan
1,2 av 2
Boarea
96 kvm

Budgivning pågår

Nuvarande bud Nuvarande bud: 1 995 000 kr

Lägg ett bud

Läs mer om budgivning

Modernt radhus i två plan på idylliskt läge!

På underbart läge i barnvänliga Klågerup erbjuds detta moderna radhus från 2018 med underbara ljusinsläpp och stort trädäck!

 • Ansvarig mäklare

  Daniel Lundstam

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0701-64 19 22

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till ett modernt boende på familjevänligt och idylliskt läge! Bostaden erbjuder förutom en härlig öppen planlösning med mycket ljusinsläpp också en mysig uteplats med stort trädäck att spendera sommarkvällarna på. Här erbjuds ett stort kök som erbjuder både generösa arbetsytor och har gott om plats för både matbord och mingel! Härifrån når vi radhusets underbara uteplats på trädäcket där man kan njuta av solens strålar från förmiddag till kvällen. På första plan finns ett sovrum, ett stort badrum med tvättmaskin och torktumlare samt gott om garderober. Våning två erbjuder ett spektakulärt allrum med imponerande takhöjd och fönster som skänker ett underbart ljusflöde till rummet. Här finns också ytterligare två rymliga sovrum och ovanvåningens badrum. Hela huset har golvvärme som kan styras individuellt.

Bostaden är belägen i ett barnvänligt och trivsamt nybyggnadsområde med blandad bebyggelse av villor och BR-radhus. Ett stenkast från bostaden finns en livsmedelsbutik med det viktigaste som kan tänkas behövas. I området finns även en grundskola med årskurs 0–9 samt dagis för de mindre endast 1500 meter bort!

Interiör

Hall
Innanför ytterdörren möts du av en rymlig hall. Längst hela vänstersidan finns inbyggda garderober med skjutdörrar som erbjuder massvis av förvaring. På golvet i hallen vilar praktisk ljus klinker som matchar fint med de vitmålade väggarna.

Kök / Vardagsrum entréplan
Om du följer hallen in i bostaden så möts du av ett härlig vardagsrum i öppen planlösning med köket. Underbart stora fönsterpartierna gör att hela bostaden blir väldigt ljus. Vardagsrummet är tack vare den öppna planlösningen sammankopplat med köket vilket gör det härligt att laga mat i sällskap med resten av familjen.

Köket hyser en modern känsla över sig med stora vita luckor. Stänkskyddet är i svart klinker bryter av på ett snyggt sätt från de övriga vita. Köket är från Marbodal och alla vitvaror är från Whirlpool. Golvet är vitlaserat och väggarna vitmålade. Det finns gott om arbetsytor i köket för både matlagning och bakning. I direkt anslutning till köket ligger trädgården med trädäcket som är perfekt för sena grillkvällar hela sommaren.

Badrum entréplan
Här erbjuds ett generöst badrum med goda tvättmöjligheter. Golvet består av ljusgrå klinker, väggarna av vitt kakel, tak med spotlights och vattenburen golvvärme och handdukstork som går på el allt du behöver i ett badrum helt enkelt.

Badrum ovanvåning
Badrummet på ovanvåningen erbjuder allt som badrummet på nedanvåningen förutom tvättmöjligheterna, så att det finns spotlights, vattenburen golvvärme, handdukstork som går på el och duschkabin i glas.

Vardagsrum ovanvåning
Uppför trappan hittar du bostadens andra vardagsrum som delvis är tillbyggt av byggfirma. Tidigare var här till större delen öppet ner till nedanvåningen men bjälklag och golv har lagts och adderat värdefulla kvadratmeter till rummet. Golvet består även här av vitlaserad ekparkett.

Sovrum entréplan
Direkt till vänster från hallen finner du bostadens första sovrum. Golvet består av vitlaserad ekparkett och det finns gott om förvaring tack vare 3 garderober. Detta rum är perfekt som barnrum, gästrum eller kontor.

Sovrum 2 och 3 ovanvåning
Två rymliga sovrum på ovanvåningen med vackra golv av vitlaserad ekparkett, vitmålade väggar och gott om plats för både säng och garderober.

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Kvadrat i Klågerup
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
24
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1182*
Föreningen tillåter delat ägande
Nej
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Kvadrat i Klågerup är en äkta bostadsrättsförening med 24 lägenheter i Klågerup. Föreningen bildades år 2016 och bostadshuset är en nybyggnation. Den ekonomiska förvaltningen sköter SBC.

Man betalar sin egen värme, vatten och el efter egen förbrukning. För vatten betalar man 340 per månad i schablon avgift och efter ett år ska det läsas av och man korrigerar avgiften. Finns inga planerade avgiftshöjningar (2020-04-22)

Föreningens ekonomi

Inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget 2020-04-22.

Renoveringar - Utförda och planerade

Föreningen har monterat cykelhållare på den gemensamma byggnaden på gården som vätter ut mot stora parkeringen.
Bostadsrätterna genomgår 2-års besiktning i maj 2020.

Parkering

I varje lägenhet ingår det en obligatorisk bilplats i Carport och den kostar 300 per månad.

TV/bredband

Det finns öppen fiber och man beställer vad man vill ha av kabel-TV samt bredband.

Gårdsplats/innergård

Miljöhus finns att tillgå.

Gemensamma utrymmen

Ett förråd för föreningen finns att tillgå.
Alla har egen tvättmaskin och torktumlare i badrummet på undervåningen.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Bostadsrättsradhus
Byggår
2018
Uppvärmning
Värmepump

TV/bredband

Öppen fiber

Öppen fiber

Parkering

I varje lägenhet ingår det en obligatorisk bilplats i Carport och den kostar 300 per månad.

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 241 kr

Kostnad för uppvärmning och hushållsel tillkommer. Obligatorisk tillägg tillkommer för carport 300 kr/mån samt för vatten 340 kr/månad.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,03959%
Andel av årsavgiften är
3,9594%

Information

Typ
Bostadsrättsradhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris eller Högstbjudande
2 295 000 kr
Lägenhetsnummer
6
Våningsplan
1,2 av 2
Hiss
Nej
Rum
4
Sovrum
3
Boarea
96 kvm*

* Säljarens information 1
1 Säljaren har byggt till del av allrummet på ovanvåningen som tidigare var öppet upp i nock från BV.

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
4
Hushållsström
1 507 kr
Vatten/Avlopp
340 kr
Övrigt
300 kr
Summa
2 147 kr

Övrigt avser obligatoriskt tillägg för carport. I elförbrukningen ingår både hushållsel och uppvärmning.

Länkar

Området

Att bo i Svedala kommun

Svedala är en expansiv kommun med en levande bygd. Här finns ett mycket aktivt näringsliv och en ständigt pågående inflyttning till nya bostadsområden. I Svedala ligger också Malmö Airport som är södra Sveriges största flygplats med både nationella och internationella avgångar.

Orten ligger strax utanför Malmö, där Söderslätt övergår i det sydskånska sjöoch backlandskapet. Vid Börringesjöns nordvästra strand ligger Lindholmens borg varifrån unionsdrottning Margrethe I styrde de nordiska länderna i slutet av 1300-talet. Borgkullen finns kvar och man kan fortfarande se rester av vallgravarna. Svedala har också många vackra kyrkor från medeltiden.

I Svedala kommun har du många möjligheter till en aktiv fritid, här finns bland annat ridanläggningen Bökebergs gård där man förutom ridsportsevenemang även har konferenslokaler i vackra miljöer samt anordnar mässor och utställningar. I närheten finns också Sturup Raceway, Bokskogens GK, Sturup Park GK och PGA National.

Bara är en tätort i norra Svedala ca 15 km öster om Malmö. Bara kyrka och prästgård ligger norr om den nuvarande tätorten som började byggas på 1960-talet. På bekvämt avstånd från Malmö har detta hemtrevliga moderna villasamhälle gradvis växt fram. Här finns närhet till vacker natur samt ett fint friluftsbad, fotbollsplaner och idrottshall. Söder om Bara har företaget PGA National Sweden byggt en golfbana som klassas som en av de bästa i Europa enligt det brittiska fackmagasinet Golf World.

Klågerup är en levande tätort längs med länsväg 108. Här ligger Klågerups slott från början av 1400-talet. Klågerup är historiskt mest känt för Klågerupskravallerna 1811 då bönder drabbade samman med militär från Malmö. Det hela slutade i att ett trettiotal bönder fick sätta livet till. Dessa är begravda på en en äng som idag går under namnen ”Döängen”.

Torup är ett av Nordens bäst bevarade medeltida slott med anor från 900-talet. Här kan du gå en guidad rundtur i slottet eller besöka den vackra slottsträdgården. Strax intill ligger den tvåhundra år gamla bokskogen som är ett unikt rekreationsområde. Här kan du njuta av naturen och utnyttja fina motionsspår, promenadstigar eller ridvägar. Bokskogens golfklubb har två natursköna och utmanande 18-hålsbanor som angränsar till sjön Yddingens strand.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Klågerup? Kontakta Bjurfors mäklare på Malmö Öster! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Svedalas 3 bästa

3
 • PGA National
  En av Europas bästa golfbanor
 • Vismarlövs Café och Bagarstuga
  Mysigt stenugnsbageri
 • Törringelund
  Populärt för söndagsmiddag

Karta

Mårten Bengtssons Väg 1E

Mårten Bengtssons Väg 1E,
233 76 Klågerup

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Budgivning

Välkommen att anmäla dig till budgivningen.

Delta i budgivningen

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Daniel Lundstam

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0701-64 19 22