Änghög, Trelleborg

Änghögsgatan 35

Såld, 2018-08-06
Avgift
8 021 kr
Antal rum
5
Boarea
121 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
0

 • Ansvarig mäklare

  Marie Kullberg

  Fastighetsmäklare
  Områdesansvarig

  :
  Telefon: 0704-24 40 10

Bilder

Välplanerad marklägenhet med carport. Änghögsgatan 35 - Bjurfors
Ljust välplanerat kök med bra plats för matbord. Änghögsgatan 35 - Bjurfors
bra med förvaring och praktiskt med hel kyl och frys. Änghögsgatan 35 - Bjurfors
Interiörbild. Änghögsgatan 35 - Bjurfors
Interiörbild. Änghögsgatan 35 - Bjurfors
En skärmvägg delar av vardagsrummet idag. Änghögsgatan 35 - Bjurfors

Området

Att bo i Norra Trelleborg

Trelleborg är centralort i Trelleborgs kommun och stadens huvudnäringar är hamn – och industriverksamhet. Här hittar du det goda boendet nära havet. Den tre mil långa kusten är fantastiskt vacker med vyer som nästan får dig att tappa andan.

I norra Trelleborg finns många vackra grönområden och parker. Östervångsparken anlades 1938 och har såväl alléer av vackra träd som långa fina rosenrabatter. I en del av parken finns en bassäng för barnen, och runtom finns gott om plats att koppla av eller kanske njuta av en medhavd picknick på sommaren.

För en aktiv fritid erbjuder Trelleborg mycket. Här har du nära till bland annat Söderslättshallen och Vångavallen. Vångavallen är en stor fotbollsanläggning som även är hemmaplan för Trelleborgs FF och IFK Trelleborg. Söderslättshallen är medelpunkt för inomhussporterna i staden.

I norra delarna av Trelleborg finns gott om skolor och bra kommunikationer till andra orter i området. Du tar dig snabbt till centrum där du kan besöka museum, bibliotek och hitta all tänkbar service och shopping. I närheten finns också den vackra Albäcksskogen och Dalabadet. På Lillevång brukar man arrangera en vårfest med en massa lekar för barnen. Knäckekärr är ett lugnt område i utkanten av staden, perfekt för familjer med nära till skolor och till centrum.

Köpa eller sälja bostad i Norra Trelleborg? Kontakta Bjurfors mäklare i Trelleborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.