Villa med strandtomt i sköna Smygehamn

Smygehamn, Trelleborg

Beddinge strandväg 2

Exklusiv
Utgångspris
15 000 000 kr
Antal rum
9
Boarea / Biarea
390 kvm / 35 kvm
Tomtarea
7564 kvm
Typ
Friliggande villa
Terrass/uteplats
Ja
Takterrass
Ja

Villa med strandtomt i sköna Smygehamn

Stilfull strandvilla på 400 kvm med genomgående påkostade materialval och obruten utsikt över havet

 • Ansvarig mäklare

  Gustav Cagmo

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0701-64 67 04

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Video/Bilder

Fint strandhus
. Beddinge strandväg 2 - Bjurfors
. Beddinge strandväg 2 - Bjurfors
. Beddinge strandväg 2 - Bjurfors
. Beddinge strandväg 2 - Bjurfors
. Beddinge strandväg 2 - Bjurfors
. Beddinge strandväg 2 - Bjurfors

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Nu kan drömmen om en egen strandtomt bli verklighet. Att få vakna och somna till vågornas skvalp. Strosa barfota ner på sommarmorgnarna för ett dopp i det blå. Följa solen sakta gå ner vid horisonten och färga himmeln rosa.

Läget på Sveriges sydkust är tveklöst det bästa tänkbara för den som vill med havet som granne och samtidigt ha kort cykelavstånd till både butiker och restauranger. Knappt 3 kilometer skiljer från tomten till Beddingestrands centrum. Smygehuk med sitt sköna havsbad ligger blott 600 meter bort. Är havet kallare än du önskar kan du sjunka ner i ett varmt bad i trädgårdens utespa. Den mäktigaste utsikten bjuder takterrassen i söder på, där en ostörd panoramavy över havet och de obebyggda strandängarna uppenbarar sig.

Interiören är minst lika imponerande. Det vitputsade huset i två plan är byggt helt i betong och fördelar 9 rum och kök på en beundransvärd boyta om hela 400 kvadratmeter. Inget annat än det bästa i teknik- och materialväg har kommit innanför tröskeln. Här frossar du bland annat i mahognysnickerier, glaspartier från golv till tak, enorma sällskapsytor, påkostat kök och välplacerade privata rum. Ta ett kliv närmare drömmen och besök detta paradis.

Interiör

Bakom trädens grönska
På Beddinge strandväg 2 har du lyckan att ha både strand, ängar och skog på din tomt utöver ett trädgårdsparti med generöst trädäck. Tomten är på totalt 7 564 kvm och sträcker sig hela vägen ner till vattenbrynet. Huset ligger lite undangömt bland täta skogsdungar från vägen sett medan det från strandsidan reser sig likt ett palats mellan de fria strandängarna. Läget är enskilt och privat med endast en grannvilla inom synhåll. En trädgårdsfest med musik på denna sagolika plats är som tagen ur en klassisk Hollywoodfilm.

Från Smyge strandväg viker du av vid den något anonyma grusvägen som genom en skogsdunge leder in till fastigheten. En stor gårdsplan med gott om biluppställningsplatser välkomnar gäster. Ägarna parkerar bilarna smidigt i dubbelgaraget som är utrustat med fjärrstyrda elportar och golvvärme. Från denna sidan har husets vitputsade fasad en blygsam fönstersättning. Endast ingångar till huset sker från denna sida. Förståeligt nog har glaspartierna koncentrerats kring husets framsida mot vetter ut mot havssidan. Här går fönsterpartierna från golv till tak och maximerar både ljusinsläpp och vyer. Det modernistiska huset uppfördes helt i betong år 2012 med en total boyta om 400 kvm. Välplanerade ytor och hög kvalitet i alla materialval genomsyrar boendet såväl interiört som exteriört – utan kompromisser.

Ett kök för mästerkocken
En liten gång förbi husets västra sida leder fram till husets entré där du kliver rakt in i de ljuvliga sällskapsytorna. Kök och matplats förenas till ett härligt rum som uppmanar till social matlagning. Till vänster finns den eleganta trappan i mahogny som leder upp till det övre våningsplanet. Även husets alla invändiga dörr- och fönstersnickerier är genomgående i mahogny och förstärker det redan påkostade intrycket. Ljusinsläppet är rikt och strömmar in från flera glaspartier i olika nivåer. Väggarna är målade i ”Stockholmsvitt” och taket har infällda spotlights. På golvet ligger funktionella och stilrena klinkers i träimitation med värmeslingor för optimal komfort.

Köksdelen breder ut sig i en vinkel med en stor central köksö som skapar naturlig kontakt med matplatsen. Inredningen i blankt vitt kommer från Siematic som är känt för sin höga kvalitet. De generösa arbetsytorna är en dröm för dig som älskar att bjuda in till stora middagar. Diskho finns både på köksön och den väggfasta inredningen vilket gör det både smidigare och roligare när man är flera som förbereder middagen tillsammans. Köket är minutiöst planerat för att vara smidigt att arbeta i, lättillgängligt och ha gott om utrymme för ditt porslin, maskiner och redskap. Den maskinella utrustningen följer samma påkostade linje som köket i sin helhet. Samtliga maskiner och vitvaror kommer från Gaggenau, bortsett från diskmaskinen som är en av Mieles toppmodeller. Bland utrustningen hittar du bekvämligheter som infällda elkontakter i bänkskivan, vinkyl och ismaskin.

Overkliga havsvyer
Från köket kommer du vidare in till en helt underbar salong som är totalt omsluten av glaspartier från golv till tak som exponerar en helt ostörd utsikt över ängar, strand och hav i 180 graders vinkel. Samma väggkulör och golv som kök och matsal återkommer här. Glasade dörrpartier öppnar ut till generöst, rundat trädäck som rymmer flera olika sittgrupper och funktioner. Läget är i soldränkt söderläge. I nära anslutning finns ett spa för varma bad, när inte havets temperatur lockar. Från däcket tar den anlagda trädgårdstomten vid, som erbjuder härliga gräsytor för lek, planteringar och skogsdungar. Här finns alla möjligheter för att skapa ytterligare rum i trädgården om du önskar. Kanske finns det drömmar om ett orangeri för tomatodling och medelhavsväxter? Från trädgårdsdelen kliver du rakt ut strandängen som sluttar ner mot havet. Trots att allmänheten har rätt att vistas på strandremsans sista 30 meter, kan du vara ganska säker på att bada privat här. För lite mer traditionellt strandliv tar du strandpromenaden ner till Smygehuk, där du också kan avnjuta en god lunch eller middag i restaurangen.

Bakom salongen går en passage som ansluter till ett badrum och två sovrum med trägolv och vita väggar. Det ena av sovrummen är något större och har fönster vänt mot havet. Badrummet är utrustat med dubbla handfat och dusch bakom glasdörrar. Kakel och klinker går i sobert svart och sandfärgat och inredningen i vitt.

Funktionella ytor
Husets groventré nås bredvid garaget via en svart dörr. Innanför dörren möts du av fantastisk volym och rymd. Väggarna är vita, liksom taket som bär infällda spotlights. Fötterna vilar på en klinker med golvvärme, som hela entréplanet är utrustat med. Hallen med dess underbara rymd innebär stor flexibilitet för möblering. Här kan du med goda mått få in en bänk, fristående eller väggfasta hallmöbler och byrå. Här är det ingen som behöver trängas stressiga morgnar. Till vänster om hallen nås ett rum som styr hela fastighetens tekniska system såsom el, tv, bredband, värme, vatten och tre stycken fullhöjdsvinkylar.

Från hallen kommer du vidare till en korridor som fördelar två extrarum, badrum, tvättrum och wc i nära anslutning till garaget. De två rummen ligger i anslutning till varandra, varav det innersta har en egen entré och är därmed ett idealiskt utrymme för övernattande gäster, egenföretagarens kontor eller tonåringen, som vill ha lite avskildhet. Båda rummen har grått klinkergolv med värme, fönster- och dörrsnickerier i mahogny samt vitmålade väggar. I nära anslutning till dessa rum finns en separat toalett med handfat samt ett duschrum med bastu som är under uppbyggnad och kommer vara färdigställt innan överlåtelse. Tvättrummet är placerat i andra delen av huset och är inrett med skåpinredning med ovanliggande bänkskiva och handfat förutom tvättmaskin och torktumlare. I nära anslutning till tvättstugan ligger ett tredje sovrum med trägolv, vita väggar och tak samt snickerier i mahogny. Genom fönstret ser du ut mot trädens grönska.

Skepp o’hoj
Trappan leder upp till ett härligt sällskapsrum med trägolv och ”Stockholmsvita” väggar, som är genomgående för detta plan. En glasad altandörr i rummet öppnar ut till en imponerande takterrass i söder som skjuter ut likt ett båtdäck och blottar en hänförande havsutsikt. Terrassen som är på hela 50 kvm är belagd med klinkers och ramas in av ett glasräcke, så att du inte går miste av en endaste del av panoramavyn. En idealisk plats för mingel och bubbel i glasen en varm sommarkväll.

Även Master bedroom, som ligger intill sällskapsrummet, får ta del av den njutbara terrassen via en skjutdörr av glas. Med anslutande Dressing room och ett luxuöst badrum är hotellkänslan ett faktum. Badrummets väggar och golv är är kaklat i sobert ljusgrått som bryter av något i duschen som har svarta glasdörrar, glasbetong och mönstrat klinker. På vardera sida av ett stort cirkelformat fönster mot grönskan står två vägghängda tvättställ. Toaletten är separat placerad i en nisch. Badrummets blickfång är utan tvekan den inmurade jacuzzin som nås ett par trappsteg upp. Från badet har du fri havsutsikt genom två stora fönsterpartier - ren och skär avkoppling för både kropp och själ. Efter badet slinker du in i ditt Dressing room, där det är lätt att hålla ordning på både kläder och accessoarer.
I anslutning till sällskapsrummet ligger det femte sovrummet, som har ett charmigt runt fönster och bra förvaringsutrymme i stora garderober.

På Beddinge strandväg 2 går drömmen om att bo granne med havet i uppfyllelse - och mer därtill.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Lilla Beddinge 19:31

Ombyggnad, Renoveringar

2020 Utbyggnad av entré
2020. Lagt klinker i stora delar av entréplanet

TV/bredband

Datasystem med kabel till alla rum.

Parkering

Stort dubbelgarage inom bostadshusets kropp. Båda portarna är elektriska och på golvet ligger keramiska klinkerplattor. Garaget är utrustat med tvättfaciliteter. Vattenburen golvvärme med separat styrning.

Ekonomi

Taxeringsvärde
7 415 000 kr
Byggnadsvärde
5 400 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
15 000 000 kr
Rum
9
Sovrum
7
Boarea
390 kvm*
Tomtarea
7564 kvm
Biarea
35 kvm
Bastu
Ja
Trädgård
Ja

* Areauppgifter enligt säljaren

Byggnadssätt

Byggnadstyp
2 plan
Byggår
2012
Fasad
Puts
Grund
Betongplatta på mark
Stomme
Lättbetong
Bjälklag
Betong
Uppvärmning
Jordvärme via jordvärmepump från CTC. Anläggning från 2012
Takbeklädnad
Plåttak
Ventilation
FTX med värmeåtervinning
Utvändigt plåtarbete
Plåt
Fönster
2-glas isoler

Hela huset är byggt med KNX elsystem och det finns i systemet en panel inne i huset där även väderstation är inkopplad.

Centraldammsugare
Larm med kameraövervakning

Samtliga fönster, snickerier så som dörrar och lister är i Mahogny.

Uteplats/balkong

Takterrass
Ja

Tomt

Automatisk trädgårdsbevattning med eget vatten. Märke: Rainbird.

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Samfällighet: Trelleborg Lilla Beddinge S:10, Samfällighet: Trelleborg Lilla Beddinge S:11, Samfällighet: Trelleborg Lilla Beddinge S:39, Samfällighet: Trelleborg Lilla Beddinge S:4, Samfällighet: Trelleborg Lilla Beddinge S:8, Samfällighet: Trelleborg Lilla Beddinge S:9
Skattetal: Mantal 1/32

Last: Ledningsrätt Avlopp, 1287-2224.2

Övrigt

Viktig info om svensk strandrätt gör att du som fastighetsägare, trots att du äger tomt ut i vattnet, inte kan spärra av för allmänheten. 30 meter från havet är det möjlighet för allmänheten att röra sig fritt på svensk strand. Omgivningen är oexploaterad vilket innebär att det inte är något aktivt strandliv just här. Det är dock en mycket fins sträcka med bra bad och sandstrand. Vacker strandpromenad till mysiga Smygehus strandbad.

Besiktning

Besiktigad
Nej

Driftskostnad (per år)

Hushållsström
31 962 kr
Renhållning
2 832 kr
Vatten/Avlopp
5 412 kr
Summa
40 206 kr

I posten el ingår kostnad för uppvärmning

Pantbrev

Det finns 2 st pantbrev uttaget om sammanlagt 8 180 000 kr

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utförd
Ej utförd

Området

Att bo på Söderslätt

På Söderslätt, landet mellan Malmö och Trelleborg, kan du uppleva Skåne när det är som allra vackrast. Här kan du njuta av de guldgula rapsfälten och besöka de vackra små byarna som ligger utspridda över slätten ända ner till sydkusten.

Smygehamn är Sveriges sydligaste samhälle som ligger precis vid kusten i Trelleborgs kommun. Orten byggdes upp med hjälp av fiske, handel och kalkindustri. Här finns idag all tänkbar service som skola, bibliotek, servicelägenheter och äldreboende, hotell, restaurang, affärer och idrottsplats.

Omedelbart väster om Smygehamn ligger Skandinaviens sydligaste udde, Smygehuk. Orten sjuder av liv sommartid och här kan du uppleva en mängd utställningar och musikevenemang. Smygehuk är också välkänt för sina många kaféer och matställen, där du kan njuta av typisk skånsk husmanskost såväl som andra menyer.

Beddingestrand är beläget strax öster om Smygehamn. Den gamla fiskebyn har blivit tätort genom att allt fler fritidshus längs kusten har gjorts om till permanentboende. De äldre sommarbostäderna är mycket charmiga och många är unika i sitt slag.

Böste är sydkustens största och mest välbevarade fiskeläge. I Böste finner du en verklig idyll med välrenoverade hus och underbart vackra miljöer. Husen är ofta byggda av putsad och kalkad flintsten. Flintstenen tillsammans med kalkberg utgör berggrunden här.

Bodarp är en av Söderslätts minsta och charmigaste byar, bestående av fyra gårdar och lika många gatehus samt en medeltida kyrka och en gravhög. Byn ligger högt i ett vägkors och härifrån har du en fantastisk utsikt över det skånska landskapet. Bland de trevligaste sevärdheterna i byn kan nämnas Hallongården. Hammarlöv är en genuin by med områdets enda rundtornskyrka. Från Skegrie finns utmärkta förbindelser med Trelleborg, Malmö och Öresundsbron. Området är perfekt om du vill bo ”på landet” men samtidigt ha nära till storstadens alla bekvämligheter.

Köpa eller sälja bostad i Smygehamn? Kontakta Bjurfors mäklare i Trelleborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Söderslätts 3 bästa

3
 • Hällåkra vingård
  Skånska smaker och goda viner
 • Beddingeglassen
  Populär glasskiosk i trädgårdsmiljö
 • Stranden i Böste
  Lång kritvit sandstrand

Karta

Beddinge strandväg 2

Beddinge strandväg 2,
231 75 Beddingestrand

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Gustav Cagmo

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0701-64 67 04