Såld, 2019-08-07
Slutpris
900 000 kr
Avgift
3 843 kr
Antal rum
2
Boarea
52,5 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 3
Balkong
Ja

 • Ansvarig mäklare

  Stefan Ekelund

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Mobil: 0739206686
  Telefon: 0410-72 46 04

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Området

Att bo i Trelleborg

”Palmernas stad” eller ”Sydkustens Copacabana” är några av smeknamnen på staden som ligger vid den 3 mil långa kustremsan. Med vyer som får en att tappa andan. I Trelleborg erbjuds ett boende nära havet med bra pendlingsmöjligheter till de närliggande städerna.

När du vandrar längs gatorna i centrala Trelleborg infinner sig genast en historisk känsla. Detta är faktiskt en av Skånes äldsta städer, med anor som sträcker sig så långt tillbaka som till medeltiden. De äldsta bevarade delarna finns kring Gamla torg med charmiga gatuhus i ett och ett halvt plan.

Förutom den sköna kustremsan så ramas Trelleborg in av tätortsnära naturområden som Albäcksskogen, Dalköpinge ängar och Maglarps sandtag. För den som bosätter sig centralt kan en promenad i den romantiska Stadsparken eller en picknick på Östervångsparken stora gräsytor vara ett trevligt alternativ till att avnjuta naturlivet. Vill du uppleva kulturen i staden är ett tips att besöka Trelleborgs Museum och Konsthallen, eller varför inte se en film på Biograf Grand.

För den aktive inbjuder Söderslättshallen till massvis med olika sportaktiviteter med en ishall, bowlinghall, styrketränings- och brottningslokaler, bordtennishall och skjutbana. Badhuset i staden har bland annat två motionsbassänger, äventyrsbad och varmvattenbassäng.

I början av juni planteras flera hundra palmer ut runtom i staden och står framme till dess att den första frosten slår till någon gång i oktober. Därav smeknamnet ”Palmernas stad”. Detta ger Trelleborg en kul, exotisk touch och uppskattas såväl av de boende som av turisterna.

Trelleborgs centrum har på senare år blomstrat upp och idag finns flera olika restauranger, allt från husmanskost, italienskt, japanskt till mysiga caféer. För den som gillar shopping finns köpcentret Valen och ett flertal butiker längs centrumgatorna.

Med stadsbussen pendlar du bland annat enkelt till Malmö, Höllviken, Skanör och Falsterbo. Regionsbussar går till Alstad, Svedala, Lund och Ystad. Pågatågen går en gång i halvtimmen mellan sträckan Trelleborg – Helsingborg och omvänt.
Trelleborg har även ett mycket bra cykelnätverk med fina banor som underlättar för den som vill pendla miljövänligt.

För barnfamiljer kan det vara bra att känna till att det finns flera alternativ till förskolor, bland annat Klämman och Prästkragen. Vid Liljeborgsskolan går elever från årskurs 4-9 och i centrala Trelleborg ligger även Söderslättsgymnasiet.

Ett av Trelleborgs mest genomtänkta bostadsområde är Gula Gården som byggdes i slutet på 60-talet. Här finns bra parkeringsmöjligheter, välskötta innergårdar, trevliga uteplatser med grillmöjligheter och roliga lekplatser för barnen.

Köpa eller sälja bostad i centrala Trelleborg? Kontakta Bjurfors mäklare i Trelleborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Trellborgs 3 bästa

3
 • Trelleborgs badhus
  Kul för både vuxna och barn
 • Den lille danske
  Äkta smörrebröd
 • Axel Ebbes konsthall
  Historisk konsthall från 1935

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Trelleborg - Centralt, Trelleborg

  Adress
  Norra Vallgatan 19C
  Utgångspris
  1 095 000 kr
  Månadsavgift
  4 274 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  59 kvm

  Visning: 2019-10-24 17.00

 • Bostadsrättslägenhet

  Trelleborg - Centralt, Trelleborg

  Adress
  Hesekillegatan 37A
  Utgångspris
  850 000 kr
  Månadsavgift
  3 678 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  63 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Trelleborg - Centralt, Trelleborg

  Adress
  Hesekillegatan 35B
  Utgångspris
  875 000 kr
  Månadsavgift
  4 342 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  64 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Trelleborg - Centralt, Trelleborg

  Adress
  Hedvägen 25
  Utgångspris
  945 000 kr
  Månadsavgift
  3 801 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  53 kvm

  Visning: 2019-10-26 12.30