Skanör, Vellinge

Trastvägen 11

Såld, 2017-12-01
Slutpris
5 000 000 kr
Antal rum
8
Boarea / Biarea
227 kvm / 61 kvm
Tomtarea
1178 kvm
Typ
Friliggande villa
Uteplats
Ja
Terrass/uteplats
Ja

 • Ansvarig mäklare

  Peter Bergström

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 040-608 30 91

Bilder

Området

Att bo i Skanör

Skanör är en ort i Vellinge kommun som idag är i stort sett sammanväxt med tvillingorten Falsterbo. Området erbjuder dig ett härligt varierat liv med många olika aktiviteter. Här hittar du bland annat tio naturreservat, två golfbanor, fantastiska stränder och ett paradis för fågelskådare. Det underbart vackra ljuset från havet och de böljande sanddynerna har inspirerat många kända konstnärer.

I centrala Skanör finns Bäckatorget med moderna affärer och all service du kan behöva. Falsterbo upptäcktes som badort kring förra sekelskiftet, men är idag kanske mest känd för den fashionabla och mycket uppskattade Falsterbo Horseshow. Varje sommar kan den motorintresserade också få sitt när bilutställningen Falsterbo Auto Classic går av stapeln. Här finns också den fina golfklubben som är Sveriges tredje äldsta.

Något av det bästa med Skanör är ändå den fantastiska kilometerlånga stranden som brukar kallas för ”Sveriges Riviera”. Den mellersta delen av kuststräckan kallas Flommen och består av ett för landet unikt lagunlandskap omgivet av strandängar. Här ligger också Måkläppen, en fridlyst halvö med ett rikt djur- och naturliv.

Köpa eller sälja bostad i Skanör? Kontakta Bjurfors mäklare i Höllviken! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Förslag på andra bostäder

 • Friliggande villa

  Skanör, Vellinge

  Adress
  Trastvägen 9
  Utgångspris
  6 995 000 kr
  Antal rum
  9
  Sovrum
  5
  Boarea / Biarea
  303 kvm / 50 kvm
  Tomtarea
  1155 kvm