Nyproducerad 1:a med exklusiva och smakfulla materialval

Vellinge, Vellinge

Börjesgången 6A

Utgångspris
1 495 000 kr
Avgift
2 755 kr
Antal rum
1
Boarea
31 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1
Hiss
Ja

Nyproducerad 1:a med exklusiva och smakfulla materialval

På oslagbart läge mitt i centrala Vellinge, med utsikt över Lilla Torg ligger denna nyproducerade 1:a med exklusiva och smakfulla materialval

 • Ansvarig mäklare

  Katarina Lindvall

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0739-20 66 78

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

På oslagbart läge mitt i centrala Vellinge, med utsikt över Lilla Torg ligger denna nyproducerade 1:a om 31 kvm. Här bjuds genomgående på exklusiva och smakfulla materialval.
Stilrent grått kök från Ballingslövs bistroserie med bänkskiva i kompositsten. Badrum med marmorinspirerad granitkeramik och utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Via skjutdörrar från sällskapsdelen når man den rymliga balkongen med utsikt över torgets aktivitet. Genomgående skön komfort via golvvärme.
Här bor man riktigt bekvämt med service och centrumhandel direkt utanför porten.
Varmt välkomna på visning!

Interiör

Entré med vitpigmenterade enstavsparkettgolv med slipbar yta av ek och släta vitmålade väggar. Spegelskjutdörrar med klädstång.

Kök från Ballingslöv bistro-serie, släta ljusgråa luckor med integrerade handtag. Bänkskiva och stänkskydd i ljusgrå kompositsten. Underlimmad diskho i rostfritt stål. Vitvaror: integrerad kombinerad kyl/frys, varmluftsugn och kolfiberfläkt. Alla vitvaror är från Siemens.

Vardagsrum
Vitpigmenterade enstavsparkettgolv med slipbar yta av ek och släta vitmålade väggar. Stora skjutdörrspartier i glas ut till balkongen.

Badrum
Golv och väggar i marmorinspirerad granitkeramik. Tak i ljusgrå kulör med infällda spotlights. Spegel limmad på vägg med vägglampa. Golvstående Wc från Duravit. Tvättställ med underskåp i ljusgrå kulör. Kromade dusch- och tvättställsblandare från Hansgrohe. Infällningsbar duschvägg i glas och golvbrunn med "tile insert". Kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Golvvärme via elslingor.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Lilla Torg
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening

Parkering

Det finns 15 p-platser i parkeringsgaraget och 7 p-platser (varav en handikappanpassad) i markplan på gården. Kostnaden för parkeringsplats i garaget är 500 kr/månad och på gården 275 kr/månad.

Cykelparkering finns på gården.

Ekonomi

Andel i föreningen
2,41%

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
2020
Uppvärmning
Luftvattenvärmepump
Ventilation
FTX
Fönster
Aluminiumpartier med 3-glas isolerglasrutor

Övriga byggnader/utrymmen

Tillhörande förråd finns i källarplanet.

TV/bredband

TV, bredband och IP-telefoni via Telia (299 kr/månad för bredband 100/100 Mbit/s, bredbandstelefoni och tv-paket Lagom).

Månadsavgift

Avgift
2 755 kr

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
1 495 000 kr
Lägenhetsnummer
1002
Våningsplan
1
Hiss
Ja
Rum
1
Boarea
31 kvm*

* Area enligt bostadsrättsföreningen

Länkar

Området

Att bo i Vellinge

Vellinge ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen med närhet till Skånes största städer. Här bor du nära naturen och havet med tillgång till ett välmående näringsliv samt ett rikt kultur- och föreningsliv.

Vellinge är en tätort i Vellinge kommun mellan Malmö och Trelleborg. Vellinges bebyggelse består av mindre flerfamiljshus inne i centrum och villaområden samt industriområden i utkanterna. I Vellinge centrum finns kommunhus, huvudbibliotek, butiker och annan service. Här finns ett mycket bra företagsklimat, kommunalskatten är bland de lägsta i landet och närheten till kontinenten påtaglig.

Vellinge har mycket att erbjuda för den som önskar ett aktivt fritids- och friluftsliv. Förutom några av Skandinaviens bästa badstränder finns även det populära badhuset Vanningen med minivattenland, rutschkana, vågbassäng, bubbelpool, banor för motionssimning, undervisningsbassäng och solarium. I området finns också flera fina golfbanor. I juni varje år arrangeras Vellinge marknad med dansbana samt öl- och matserveringar mitt på torget. Runtom på gator, parkeringsplatser och öppna ytor samlas flera hundra knallar. Man brukar även ordna tivoli och ”William Arnes Motorcirkus”, något som nästan blivit en självklarhet på skånska marknader.

Inom Vellinge ommun finns flera unika naturtyper som strandhedar, fukthedar, sanddyner och stäppartade ängar. Hit kommer fågelskådare från hela världen för att se ett magnifikt flyttfågelsträck under hösten. Naturreservaten har en stor biologisk mångfald med flera fridlysta djur- och växtarter. Om du vill hitta bärnsten kan du söka här längs med Östersjöns kust. Bra fyndplatser är beskrivna på det fina Bärnstensmuseet i närliggande Kämpinge. Här finns också Stora Hammars Mölla från slutet av 1800-talet, en så kallad ”holländare” med kvarnhus på stengrund och rörlig hätta så att vingarna kan vridas i alla vindriktningar.

Arrie kyrka är en liten ort belägen i kommunens nordligaste del vid gränsen till Malmö. Arriesjön öster om Malmö var tidigare en grustäkt men består i dag av en sjö och ett fint grönområde för rekreation och biologisk mångfald.

Hököpinge är en tätort strax norr om Vellinge med äldre bebyggelse längs små bygator. Här ligger även Hököpinge kyrkby som har kvar sin charmiga gammalmodiga miljö.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Vellinge? Kontakta Bjurfors mäklare i Höllviken! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Vellinges 3 bästa

3
 • Lilla Torg
  med mysiga restauranger, caféer och butiker
 • Vellingeblomman
  Butik med stor säsongsanpassad utställning
 • Söderslätts golfklubb
  Golf i skånsk lantmiljö

Karta

Börjesgången 6A

Börjesgången 6A,
235 31 Vellinge

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Katarina Lindvall

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0739-20 66 78