Hoppa till innehåll

Välplanerad 1:a om 30 kvm med närhet till tunnelbanan!

  • På förhand
  • 30 kvm
  • 1 rum
  • 1 250 000 kr

Alby, Botkyrka

Lagmansbacken 4

Utgångspris:
1 250 000 kr
Avgift:
2 472 kr*
Antal rum:
1
Boarea:
30 kvm**
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
3 av 5
Hiss:
Ja

*I avgiften ingår värme, vatten & sophantering.

**Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen och säljaren.

På Förhand – Vad är det?

På Förhand ligger bostäder som av olika anledningar inte är ute till försäljning just nu men som kan komma att säljas om förutsättningarna är rätt.

Läs mer om På Förhand

Ansvarig mäklare

Tobias Pillai

Fastighetsmäklare

Kontakta mig

Bjurfors Botkyrka

BOKA EN KOSTNADSFRI VÄRDERING

Välplanerad 1:a om 30 kvm med närhet till tunnelbanan!

Välplanerad - Öppen planlösning - Balkong med plats för möblemang

Beskrivning

Välkommen in! Det första du som boende möts av är ett fantastiskt ljusinsläpp som lyser upp hela bostaden och skapar en frisk och uppiggande känsla. Med en trevlig utsikt från balkongen blir det inte svårt att känna harmoni när du på morgonen avnjuter den första koppen kaffe. Detta boende är perfekt för dig som söker ett praktiskt samt stilrent boende i ett fräscht och trivsamt område. Inom gångavstånd från bostaden finner du även tunnelbana som tar dig direkt till Stockholms innerstad på drygt 30 minuter. Fräscha inslag, fina material samt ytskikt är vad denna bostad erbjuder. Detta är det perfekta förstaboendet, goda sociala ytor samt bra planering ger dig en luftig lägenhet med väl disponerade kvadratmeter.

Området består av 700 nyproducerade bostadsrätter på Tingstorget intill Alby tunnelbanestation. Läget är eftertraktat och ni bor här i ett lugnt och barnvänligt område. Inom promenadavstånd finns grönområden, badplatser, förskolor och skola. I Alby centrum finns livsmedelsaffär, apotek och caféer. Alldeles intill Alby Centrum finns även Ica Maxi, Biltema och Bauhaus. Större shoppingcenter finns i Kungens kurva med Heron city, Ikea och Skärholmens centrums breda shoppingutbud.

Tobias Pillai - Fastighetsmäklare - Bjurfors

Kontakta mäklaren för mer information!

Håll koll på detta objekt

Bilder

Fakta om bostaden

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
1 250 000 kr
Lägenhetsnummer
02-1306
Våningsplan
3 av 5
Hiss
Ja
Rum
1
Boarea
30 kvm*

*Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen och säljaren.

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 472 kr

I avgiften ingår värme, vatten & sophantering.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
2018

Parkering

18 p-platser

Ekonomi

Andel i föreningen
0,5059%
Andel av årsavgiften är
0,498817%
Pantsatt
Ja

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
300 kr
Försäkring
110 kr
Summa
410 kr

Detta är nuvarande ägares uppskattade driftkostnader och kan variera bl.a. beroende på hur många personer som ingår i hushållet samt vilka avtal man väljer och tecknar.

Bostadsrättsförening

Namn
Tingsterrassen
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
124
Antal lokaler
1
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 208 kr*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

*Betalas av köpare

Parkering

18 p-platser

TV/bredband

Nätet ägs av Botkyrka Stadsnät. Botkyrka Stadsnät är ett öppet nät med ett stort utbud av tjänsteleverantörer.

På tjänsteportalen Zmarket kan du jämföra priser och beställa internet. Du är inte låst till en tjänsteleverantör utan alla kan välja fritt ur vårt utbud.

Övrigt

BUDGIVNING
Vi använder oss av öppen budgivning, vilket innebär att mäklaren löpande redovisar det högsta budet till budgivarna som då har möjligheten att bjuda över varandra. Mäklaren noterar samtliga bud med namn på budgivaren, tidpunkt och bud, samt eventuella villkor med budet.
Alla som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivningslistan med budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till säljare och köpare.

Spekulanter uppmanas att noggrant undersöka lägenheten före köpet, som överlåtes i det skick och med den utrustning som föreligger i dag, med undantag av säljarens åtagande om flyttstädning.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Om Alby

Alby är en kommundel i norra Botkyrka, endast en halvtimme från Stockholm C, men nära naturen och Albysjön. Ett nytt centralt bostadsområde med spektakulära hus växer fram vid Tingstorget och kompletterar bebyggelsen från 70- och 90-talen.

Alby blev tätort 1970. Bostäderna som då byggdes ingick i miljonprogrammet. Botkyrkabyggen har ca 3000 lägenheter. Även ett radhusområde byggdes. Alby fick en tunnelbanestation 1975. Under 90-talet tillkom nya hus, bl.a. byggde Riksbyggen bostadsrätter. Alby har nu drygt 14.000 invånare.

På 2000-talet tog Botkyrka Kommun beslut om att utveckla centrala Alby med nytt centrum och 14 nya punkt- och lamellhus. Dessa växer nu fram på höjden ovanför T-banan vid Tingstorget. Husen har modern exteriör och bostadsrätter av hög standard. Utsikten uppe på berget är svårslagen.

Söder om Alby ligger naturområden innan man är framme i Tumba. Österut ligger Albysjön med badplats, småbåtshamn och koloniområde. Norr om Alby ligger Hallunda och Fittja. Västerut ligger Eriksbergs industriområde, som också anlades på 70-talet. I norra delen av området ligger flera stormarknader, som Biltema, Bauhaus, Rusta och ICA Maxi. I södra delen finns ett stort antal företag i varierande branscher.

Alby har ett mindre centrum med vårdcentral, BVC, apotek, gym, klädesaffärer, caféer och en mataffär, Alby Matcenter, med mat från hela världen. Det är bara några minuters bilresa till de stora butiksområdena, Heron City, Kungens Kurva, Skärholmens centrum och Botkyrka Handelsplats i Fittja.

Med sitt läge nära E4/E20 och egen tunnelbanestation har Alby utmärkta kommunikationsvägar. En bilresa till Södertälje tar 15-20 minuter och till Stockholm 20 minuter. T-banan till Stockholm C tar 29 minuter. Det finns flera busslinjer som trafikerar Alby. De går t.ex. till Huddinge, Södertörns Högskola, Fruängen och Tumba (med pendeltågsstation).

Det finns fyra kommunala förskolor i Alby och en fristående. De närmaste grundskolorna är Grindtorpsskolan F-9, Kvarhagsskolan F-9 . St Botvids Gymnasium är Albys gymnasieskola. Alby har ett vård- och omsorgsboende, Alby Äng, nära Albysjön.

I Alby har kulturen en viktig och central plats. Botkyrka Kulturskola med fokus på musik, dans, teater och animation har verksamhet för unga upp till 20 år. Skolan samarbetar med Tumba Gymnasiums estetiska program i musik. Subtopia är en kommunal satsning på upplevelse och cirkus. Ett 50-tal organisationer ingår i Subtopia. Kända och populära Cirkus Cirkör har förlagt sitt huvudkontor, Cirkörhuset, till Rotemannavägen i Alby.

Utbudet av motion, idrott och annan sysselsättning är också stort. Det finns badhus i Fittja, sporthall, idrottsplatser, gym.salar, ishuset, konstfrusen isbana, fotbollsplaner, bandyplan, styrketräning och Albyparkens lek och spel. Man kan också ägna sig åt sportfiske, åka skidor i Flottsbro på andra sidan Albysjön, promenera på Hälsans Stig eller andra grönområdena runt Alby.

Även om Alby är ett ungt samhälle tillhör det ändå de äldsta. Alby är den hittills enda kända boplatsen i Mälardalen från bronsålderns andra period. Albykistan är en hällkistegrav från yngre stenåldern, ca 1800 år f.Kr. Det är det första av Albys kulturminnen och mycket ovanlig i Mälardalen. Göta landsväg var den viktigaste farleden i Sverige från 1600-talet och framåt. Den gick genom Alby och en bit av landsvägen ser man vid avfarten till Eriksbergs industriområde, där den reparerade stenvalvbron står kvar som kulturminne. Nedanför Albyberget ligger en av medeltidens kändaste platser, Svartlötens Tingsplats. Den har anor från mitten av 1200-talet. Tinget blev så småningom Huddinge tingsrätt.

Alby Gård har också anor från Medeltiden, även om nuvarande huvudbyggnad med ekonomibyggnader kommer från slutet av 1800-talet. Det var då Lars Magnus Ericsson (LM Ericsson) ägde gården. Gården är ett exempel på småskalig industrimiljö präglad av Ericssons innovativa inställning till jordbruk och byggnadsteknik. Sedan 1947 äger Botkyrka kommun gården.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Alby? Kontakta Bjurfors mäklare i Botkyrka! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Lagmansbacken 4

Lagmansbacken 4

145 56 Norsborg

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Boendekalkyl

Kontakta mäklaren om du behöver hjälp att ta fram en boendekalkyl.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Jag är intresserad av Lagmansbacken 4

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Kampanjbild Boneo

Liknande bostäder