Fantastiskt fin villa belägen i naturnära samt stillsamma Riksten, trygghet och lugn ingår i köpet!

Tullinge - Riksten, Botkyrka

Vandrarvägen 10

Budgivning pågår
Accepterat pris
5 650 000 kr
Antal rum
5
Tomtarea
442 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea / Biarea
158 kvm / 20 kvm

Fantastiskt fin villa belägen i naturnära samt stillsamma Riksten, trygghet och lugn ingår i köpet!

Med moderna bekvämligheter som uppvärmd krypgrund, badrum med fräscha detaljer samt ett fantastiskt ljusinsläpp blir, det svårt att inte trivas här!

 • Ansvarig mäklare

  Linus Molin

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-62 06 78

 • Extra kontaktperson

  Vanja Andelkovic

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-57 56 75

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Fasad. Vandrarvägen 10 - Bjurfors
Fasad
Fasad. Vandrarvägen 10 - Bjurfors
Fasad
Entré. Vandrarvägen 10 - Bjurfors
Entré
Kök. Vandrarvägen 10 - Bjurfors
Kök
Kök. Vandrarvägen 10 - Bjurfors
Kök
Kök. Vandrarvägen 10 - Bjurfors
Kök

Beskrivning

Beskrivning

OBS! Accepterat pris.

Välkommen in i värmen!

Här möts du direkt av ett helt fantastiskt ljus som släpps in genom stora fönsterpartier i flera väderstreck, det genererar dig som boende en frisk känsla som sedan fyller dig med positivitet inför dagens alla utmaningar. En blandning mellan stilfullt och charmigt är något som ger denna bostad det lilla extra, här kan du njuta av trevlig natur samt en stor altan som ligger ut mot den fina grönskan, på altanen finns även en elektronisk markis installerad. På den fina tomten har man även låtit planteras en häck som nu vuxit upp och ger dig som boende minimal insyn från grannarna.

Tillval gjorda som golvvärme i badrum, samtliga maskiner i bostaden som kyl, frys, mikro, inbyggnadsugn, keramikhäll från Bosch är allt från 2014. Det är alltså väldigt bra skick på dessa maskiner. Uppvärmd krypgrund finns även för att minimera risken med framtida fuktproblem. Fiber är något som finns i fastigheten och är klar att använda vilket är en förmån för dig som boende.

Vill du bo i ett område berikat av natur med en närhet till allt från matbutik, centrum med bra utbud av affärer och restauranger. Ett idrottsområde vid Riksten som erbjuder allt från löparspår, hockeyhall, fotbollsplan samt springbanor är detta bostaden för dig. Tullinge som område kännetecknas av ett lugn, här kan man fly undan storstadens stress en stund och bara andas!

Välkommen på visning!
Med vänliga hälsningar
Linus Molin - Bjurfors Huddinge
073-262 06 78

Interiör

Entré
Välkomnande hall med ljusa tapetserade väggar samt ljust parkettgolv, detta skapar verkligen en frisk och uppiggande känsla i bostaden. Fastigheten har stora fönsterpartier vilket skapar ett fantastiskt ljusinsläpp som välkomnar dig in i den trevliga entré.

Kök
Fint vedum kök placerat intill utgången till altanen vilket skapar ett fantastiskt ljusinsläpp även i denna del av bostaden. Fina material samt vitvaror från 2014 vilket innebär otroligt bra skick. Vitvaror som finns är kyl, frys, mikro, inbyggnadsugn, keramikhäll från Bosch, diskmaskin från siemens. Ljusa fina färger samt ett ljust parkettgolv. Här blir matlagningen ett nöje!

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum som har ett helt fantastiskt ljusinsläpp från flera olika väderstreck. Detta utrymme är centralt placerat i fastigheten och ligger intill köket, med den halvöppna planlösningen blir detta verkligen den perfekta sociala ytan för hela familjen att umgås på. Ljusa fräscha färger genom ett ljust parkettgolv samt väggar beklädda i samma ljusa kulör, med ljusinsläppets hjälp lyses verkligen väggar och golv upp.

Badrum
Helkaklat badrum beklädd i en vit färg samt klinkergolv av mörk karaktär. Modernt badrum med stort duschutrymme, väl tilltagna förvaringsmöjligheter genom spegelskåp över handfatet. Är kvalitet viktigt för dig är detta badrum perfekt.

Sovrum
På detta plan finns två likadana sovrum, dessa rum passar bra som barnrum då det smidigt och lätt får plats en enkelsäng med tillhörande möblering. Fina golv av ljus parkett samt ljusa väggar vilket skapar bra ljusinsläpp även här.

Tvättstuga
Tvättstuga finns i bostaden där det även finns en extra ingång. Här får du plats med all typ av tvättutrustning samt även torkskåp.

Allrum
Välkommen upp en våning! Här finner du ett stort vardagsrum, även detta utrymme har ett bra ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Du får med enkelhet plats för en soffa, tv, tv-bänk samt ett par stolar om det skulle vara av preferens. Ljust parkettgolv, vita väggar skapar den friska känslan som man ovant nämnt finner genomgående i bostaden.

Master bedroom
Här har du ett stort sovrum där du med enkelhet får plats med en king-size säng samt tillhörande möblering som nattduksbord. Stora klädkammare finns att tillgå i sovrummet för mer möjlighet att förvara kläder och diverse annat. Även i denna del av bostaden finner du stora fönsterpartier som skapar ett fantastiskt ljus i detta rum.

Badrum
Lyx är vad som kännetecknar detta badrum. Helkaklade väggar i en mycket trevlig vit färg samt ett klinkergolv i en ljusgrå stenfärg. Minimalistiskt inredd, unik toalett samt väldigt goda förvaringsmöjligheter genom underskåp vid handfatet. Pricken över i:t i detta badrum är verkligen kvaliteten, fina detaljer och goda tillval ger detta badrum en wow-känsla.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Fastighetsbeteckning

Eskadern 39

Planbestämmelser

Detaljplan Vattenskyddsområde

Övrigt

INTECKNINGAR/PANTBREV - 4 125 000

BUDGIVNING - Vi använder oss av öppen budgivning, vilket innebär att mäklaren löpande redovisar det högsta budet till budgivarna som då har möjligheten att bjuda över varandra. Mäklaren noterar samtliga bud med namn på budgivaren, tidpunkt och bud, samt eventuella villkor med budet.
Alla som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivningslistan med budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till säljare och köpare.

Spekulanter uppmanas att noggrant undersöka lägenheten före köpet, som överlåtes i det skick och med den utrustning som föreligger i dag, med undantag av säljarens åtagande om flyttstädning.

AVGIFTER/STÄMPELSKATT
2020 tas en fastighetsavgift ut om 8 349 kr/år. Den ersätter tidigare fastighetsskatt och regleras, enligt upplupen tid, på tillträdesdagen.
Lagfartskostnad: 1.5 % av köpeskillingen för privatperson och 4.25 % för företag samt en avgift om f.n. 825 kr. Pantbrevskostnad: på nya pantbrev 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift om f.n. 375 kr.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
2 plan
Byggår
2014
Fasad
Stående träpanel
Grund
Krypgrund
Stomme
Trä
Uppvärmning
Fjärrvärme
Takbeklädnad
Betongpannor
Ventilation
FTX
Grundmur
Betong

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

TV/bredband

Fiber finns indraget i fastigheten

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Botkyrka Eskadern GA:1

Ekonomi

Taxeringsvärde
3 640 000 kr
Byggnadsvärde
2 363 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Accepterat pris
5 650 000 kr
Rum
5
Sovrum
4
Boarea
158 kvm*
Tomtarea
442 kvm
Biarea
20 kvm

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Besiktning

Besiktigad
Nej

Driftskostnad (per år)

Hushållsström
17 000 kr
Värme
12 000 kr
Försäkring
6 000 kr
Summa
35 000 kr

Pantbrev

Det finns 3 st pantbrev uttaget om sammanlagt 4 125 000 kr

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energideklarationsdatum
2020-04-07

Länkar

Karta

Vandrarvägen 10

Vandrarvägen 10,
14634 Tullinge

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Budgivning

Välkommen att anmäla dig till budgivningen.

Delta i budgivningen

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Linus Molin

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-62 06 78

 • Extra kontaktperson

  Vanja Andelkovic

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-57 56 75