Välkomna upp till Tingsbergsvägen 5, en bostad med helt egen karaktär samt en otrolig utsikt!

Tullinge - Trädgårdsstad, Botkyrka

Tingsbergsvägen 5

Pris
5 495 000 kr
Antal rum
6
Tomtarea
1626 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea / Biarea
175 kvm / 20 kvm

Välkomna upp till Tingsbergsvägen 5, en bostad med helt egen karaktär samt en otrolig utsikt!

Belägen i vackra samt lugna Tullinge - Trädgårdsstad finner man denna fantastiska fastighet där man med omsorg skapat det perfekta boendet.

 • Ansvarig mäklare

  Linus Molin

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-62 06 78

 • Extra kontaktperson

  Vanja Andelkovic

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-57 56 75

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Fastighet med tillhörande uthyrningsdel. Tingsbergsvägen 5 - Bjurfors
Fastighet med tillhörande uthyrningsdel
Fasad. Tingsbergsvägen 5 - Bjurfors
Fasad
Kök + Matplats. Tingsbergsvägen 5 - Bjurfors
Kök + Matplats
Kök med otrolig takhöjd. Tingsbergsvägen 5 - Bjurfors
Kök med otrolig takhöjd
Matplats. Tingsbergsvägen 5 - Bjurfors
Matplats
Kök. Tingsbergsvägen 5 - Bjurfors
Kök

Planskiss

Planlösning
Planlösning
Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Här presenteras nu en fantastisk bostad belägen på toppen av Tullinge-Trädgårdsstad. Här får du som boende avnjuta allt från fantastisk utsikt över Tullinges trätoppar, luftiga samt ljusa utrymmen men även en fastighet renoverad med omsorg i alla delar. Du får ta del av en charmig trävilla från 1965 men även alla bekvämligheter som kommer med en helt ny bostad. Fastighetens otroliga takhöjd skapar verkligen en känsla, känslan av luftighet, uppiggande ljus men framförallt en hemtrevnad som man som boende känner av direkt man tar det första klivet in. Fastigheten har även en otrolig förmån genom en stor uthyrningsdel med tillhörande uteplats. Uthyrningsdelen består av ett rymligt allrum samt ett extra rum, detta rum disponeras i dagsläget som ett sovrum.

Bostadens unika karaktär samt den fina utsikten är vad som särskiljer detta objekt från andra. Den natursköna miljön som omringar bostaden hjälper verkligen till att skapa den hemtrevliga och charmiga känsla som finns både i bostaden men även i närområdet. Med närhet till alla typer av kommunikationer som buss och pendel blir det otroligt smidigt att ta sig runt, med pendeltåget tar du dig in till Stockholms innerstad på dryga 20 minuter från Tullinge station.

Förskolan bikupan ligger en kort promenad från bostaden men även Trädgårdsstadsskolan samt Tullinge gymnasium finner du även i närområdet. Detta område passar helt enkelt perfekt för både små och stora. Du som boende finner även i närheten Stendalsbadet där du och familjen kan avnjuta ett trevligt kvällsdopp under sommarens vackra solnedgång. Tullinge centrum är ett charmigt litet centrum med en handfull restauranger och affärer, här kan du enkelt utföra vardagshandlandet men även avnjuta en trevlig middag tillsammans med familjen. Vill du bo i ett naturskönt område med utsikt över vackra trätoppar, i en fastighet som blivit omsorgsfullt omvårdad med moderna renoveringar är detta bostaden för dig!

Renoveringar som utförts. Komplett fasadrenovering samt byte av paneler och plåtar. Renovering av tak,

Välkommen på visning!
Med vänliga hälsningar
Linus Molin - Bjurfors Huddinge
073-262 06 78

Interiör

Entré
Välkomnande entré med ett helt fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier intill ingången. Fint trägolv i ljus färg, massiv furu närmare bestämt. Väggarna är beklädda med en fin ljusgrå kulör som verkligen lyser upp väggarna med hjälp av ljusinsläppet. Så fort dörren öppnas känner man sig som hemma.

Kök
Nyrenoverat kök med en helt otrolig takhöjd, denna takhöjd är något man finner genom hela bostaden och är verkligen något som bidrar till bostadens otroligt luftiga känsla. Ljust och fräscht kök med noggrant utvalda material samt vitvaror i nyskick. Vitvaror som finns i bostaden är kyl/frys, micro, diskmaskin, spishäll med tillhörande fläktsystem. Det som gör detta kök unikt är den fantastiska utsikt man som boende får avnjuta när man kikar ut. Denna plats gör matlagningen till en ynnest!

Master bedroom
Välkommen in till det stora sovrummet! Med högt i tak, fräscha nymålade väggar samt ett nylagt fint trägolv i furu. Här möts du direkt av hemtrevlig känsla och när du på morgonen vaknar upp gör du detta till en fantastiskt trevlig utsikt mot grönskan Tullinge erbjuder. Stora fönsterpartier, rymliga ytor samt ett ljus som måste upplevas är vad detta rum kännetecknar.

Badrum
Stort och nyrenoverat badrum. Detta utrymme är påkostat med nya helkaklade väggar, mörkt och fint klinkergolv, golvvärme, handdukstork samt badkar. Spegelskåp med goda förvaringsmöjligheter samt även underskåp som är utdragbara. Alla dessa detaljer är omsorgsfullt utvalda vilket gör att badrummet skriker kvalitet. Spottar är uppsatta i taket vilket ger dig det mysiga ljuset, ett trevligt fönsterparti finns även intill badkaret där man kan avnjuta ett naturskön utsikt samtidigt som man tar ett bad eller varför inte en dusch.

Extra badrum
Ett extra badrum erbjuds även till den som förvärvar bostaden. Otroligt rymligt samt med samma fräscha inslag som i huvudbadrummet, helkaklade vita väggar, mörkt klinkergolv samt golvvärme. Goda dusch möjligheter, stort spegelskåp samt tillhörande underskåp vilket ger dig goda förvaringsmöjligheter även här.

Walk in Closet
Bostaden är påkostad med en stor walk in closet som sätter pricken över i:t vad kommer till kvaliteten denna bostad erbjuder. Otroligt rymligt vilket gör att du som boende på ett enkelt samt snyggt sätt kan förvara dina kläder och tillbehör. Fräscha nymålade väggar i vit kulör samt ett nylagt furugolv. Även här har du ett mysigt fönsterparti där du kan avnjuta en naturskön utsikt!

Vardagsrum
Behöver du koppla av är detta rummet för dig! Med en otrolig takhöjd, stora fönsterpartier som släpper in ett fantastiskt ljus och lyser upp rummet vilket ger det en helt egen karaktär. Nymålade väggar i en stilren ljusgrå kulör samt även här ett nylagt trägolv i furu, kaminen som låtits installeras i denna del av bostaden hjälper dig genom den kyliga vintern och värmer dig som boende, detta hjälper även uppvärmningen av bostaden vilket i sin tur leder till en förmånligare boendekostnad.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Fastighetsbeteckning

Tullinge 17:66

Planbestämmelser

Detaljplan Ändring Av Dp Nybyggnadsförbud

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Last: Avtalsservitut: Kraftledning, 01-IM7-18/353.1
Last: Avtalsservitut: Vattenledning, 01-IM7-23/371.1

Ekonomi

Taxeringsvärde
5 525 000 kr
Byggnadsvärde
3 719 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsskatt/Avgift
8 349 kr

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Pris
5 495 000 kr
Rum
6
Sovrum
5
Boarea
175 kvm*
Tomtarea
1626 kvm
Biarea
20 kvm

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Besiktning

Besiktigad
Nej

Driftskostnad (per år)

Hushållsström
3 000 kr
Försäkring
12 329 kr
Vatten/Avlopp
3 200 kr
Summa
18 529 kr

Pantbrev

Det finns 7 st pantbrev uttaget om sammanlagt 4 304 000 kr

Energideklaration

Utförd
Utförd

Ombyggnad, Renoveringar

2014

TV/bredband

Fiber indraget i fastigheten

Inskrivna servitut och övriga gravationer

Avtalsservitut Kraftledning
Avtalsservitut Vattenledning

Övrigt

INTECKNINGAR/PANTBREV - 4 304 000 KR

BUDGIVNING - Vi använder oss av öppen budgivning, vilket innebär att mäklaren löpande redovisar det högsta budet till budgivarna som då har möjligheten att bjuda över varandra. Mäklaren noterar samtliga bud med namn på budgivaren, tidpunkt och bud, samt eventuella villkor med budet.
Alla som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivningslistan med budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till säljare och köpare.

Spekulanter uppmanas att noggrant undersöka lägenheten före köpet, som överlåtes i det skick och med den utrustning som föreligger i dag, med undantag av säljarens åtagande om flyttstädning.

AVGIFTER/STÄMPELSKATT
2020 tas en fastighetsavgift ut om 8 349 kr/år. Den ersätter tidigare fastighetsskatt och regleras, enligt upplupen tid, på tillträdesdagen.
Lagfartskostnad: 1.5 % av köpeskillingen för privatperson och 4.25 % för företag samt en avgift om f.n. 825 kr. Pantbrevskostnad: på nya pantbrev 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift om f.n. 375 kr.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
2 plan i souterräng
Byggår
1965
Grund
Krypgrund
Stomme
Trästomme
Uppvärmning
Luftvärme/Vattenpump
Takbeklädnad
Plåttak på råspont
Ventilation
Frånluft
Grundmur
Lättklinker

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Länkar

Karta

Tingsbergsvägen 5

Tingsbergsvägen 5,
14650 Tullinge

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Linus Molin

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-62 06 78

 • Extra kontaktperson

  Vanja Andelkovic

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-57 56 75