Spektakulär familjetrea med låg avgift

Gudö, Haninge

Gudö Ekväg 30

På förhand
Avgift
2 989 kr
Antal rum
3
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
75,2 kvm

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

FÖR DIN TRYGGHET

LÄS OM VÅRA RUTINER OCH ALTERNATIVA VISNINGAR FÖR ATT FÖRHINDRA SPRIDNINGEN AV CORONAVIRUSET.

Spektakulär familjetrea med låg avgift

I lugnt och barnvänligt område saluförs snart en familjetrea med egen altan, tomt och terrass.

 • Ansvarig mäklare

  Jennifer Hertzman

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-916 58 46

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Snart saluförs denna spektakulära familjetrea med egen altan, tomt och terrass som får kompisarna att häpna och grannarna att avundas. En nyproducerad (2017) pärla med hög standard och såväl genomtänkt som anpassningsbar planlösning fördelad på två plan med sociala ytor som kök och vardagsrum på entréplan och två sovrum avskilt belägna på övre plan. På entréplan finns även ett badrum med tvättmaskin samt en trädäckad altan och egen tomt perfekt för kubbspel, kullerbyttor och grillkalas i eftermiddag och kvällssol. På övre plan finns även en gäst-wc samt en terrass med kvällssol.

Trots sitt lugna och natursköna läge har du ändå närhet till såväl förskolor/skolor, matbutiker, restauranger och service samt utmärkta kommunikationer som direktbuss i rusningstrafik som tar dig till Stockholm C på ca 25 min.

Kontakta ansvarig mäklare Jennifer Hertzman 070-916 58 46 för mer information.

Fakta

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 989 kr

Ekonomi

Andel i föreningen
8,3%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
2
Våningsplan
0
Hiss
Nej
Rum
3
Boarea
75,2 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Länkar

Området

Att bo i Haninge kommun

Mitt i naturen, med en underbar skärgård runt hörnet ligger Haninge kommun. Perfekt för den som värdesätter ett aktivt friluftsliv. Inom kommunens gränser finns allt av service man behöver. Och storstadens puls finns bara 20 minuter bort i huvudstaden.

I den vackra skärgårdskommunen Haninge är det aldrig lång till havet och övärlden som består av 3 600 öar, kobbar och skär. Några av de mest kända öarna i Stockholms skärgård ligger här, till exempel Utö och Muskö samt halvön och naturreservatet Gålö. Det finns hela 17 olika naturreservat inom kommunens gränser, varav Tyresta nationalpark och naturreservat är en. Här kan du uppleva trolsk vildmark, vandra i urskog och bada i eller åka skridskor på klara skogssjöar.

Möjligheterna för en aktiv fritid med bland annat bad, golf, båtliv, klättring, paddling och fiske är mycket goda. Kommunen är indelad i sju större delar, alla med sin egen särprägel, miljö och historia. De allra flesta bostadsområdena ligger nära kusten och naturen. Bebyggelsen är blandad med villaområden, småhusbebyggelse och flerfamiljshus. Södra Haninge har lantlig karaktär med många hästgårdar.

I centrala Haninge finns all service samlad som till exempel dagligvaruhandel, bank, apotek, post och flera stora butikskedjor. Här finns också ett populärt kulturhus med bland annat bibliotek och kafé. För den som söker storstadens puls ligger Stockholms city bara 20 minuter bort med pendeltåg. Kollektivtrafiken är väl utbyggd med bussar och pendeltåg som går ofta både mot Stockholm och söderut mot Nynäshamn. Inom kommunen binder gång- och cykelvägar ihop många av bostadsområdena och gör det lätt att förflytta sig.

Även företagen trivs i Haninge och i Albyberg håller en helt ny företagspark på att växa fram. Det som lockar både stora och mindre företag är snabba kommunikationer, närheten till Stockholm, läget ut mot Östersjön och Europa samt samarbetet på högskoleområdet med KTH.

Köpa eller sälja bostad i Haninge kommun? Kontakta våra mäklare i Haninge! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Gudö Ekväg 30

Gudö Ekväg 30,
136 75 Vendelsö

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Jennifer Hertzman

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-916 58 46