Toppskick med två stora altaner

Gudö, Haninge

Gudö Gårdsväg 33

På förhand
Pris
4 500 000 kr
Avgift
4 495 kr
Boarea
141 kvm
Typ
Bostadsrättskedjehus
Antal rum
5

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

FÖR DIN TRYGGHET

LÄS OM VÅRA RUTINER OCH ALTERNATIVA VISNINGAR FÖR ATT FÖRHINDRA SPRIDNINGEN AV CORONAVIRUSET.

Toppskick med två stora altaner

Bra läge, ljust och mycket välplanerat med direkt närhet till förskola och goda kommunikationer

 • Ansvarig mäklare

  Cecilia Elveback

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 070-716 58 68

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till ett mycket trivsamt kedjehus i två plan i naturskönt område. Huset erbjuder en interiör med sobra färgval och en välgenomtänkt planlösning med hela fyra sovrum samlade på övre planet. På entréplanet ligger kök, matrum och vardagsrum med utgång till två altaner för att ta tillvara på såväl morgon- som eftermiddagssol. Mer information om objektet kommer inom kort. Ring gärna mäklaren för ytterligare information.

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Gudö park
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
21
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen äger marken
Ja

Allmänt om föreningen

Lite söder om Stockholm har Järntorget byggt 21 st kedjehus som utgår från den moderna familjens önskemål och behov. Ett funktionellt och tryggt boende i en vacker och naturnära miljö. Kedjehusen rymmer 5 rok på 141 kvm i två plan och är placerade längs med båda sidor av Gudö Gårdsväg, en bit in från Tutviksvägen och Gudöbroleden. Området är beläget med gångavstånd till pendlingsparkeringen på andra sidan Tutviksvägen där bussar går till Gullmarsplan, Tyresö och Nacka. I området finns även lokala busslinjer som går till Haninge centrum och pendeltågstationen.

Husen uppfördes 2015 hade sin första inflyttning i december 2015.

Renoveringar - Utförda och planerade

Kedjehusen byggdes inomhus i fabrik, i en torr, ren, och kontrollerad miljö med reglerad temperatur och luftfuktighet. Ett bygge helt fritt från regn, snö och smuts. Husen byggdes i trävolymer med hög precision som sedan monteras på plats på tomten. En byggmetod som gör att ingen fukt byggs in och husen får en frisk och sund inomhusmiljö.

Parkering

Carport finns på uppfarten vid varje hus med plats för två bilar. Fler parkeringsmöjligheter finns på gemensam besöksparkering i anknytning till Gudö Gårdsväg. Parkeringstillstånd krävs.

Övrigt

Kommunikationerna är en av fördelarna med att bo här! Busshållplatsen som ligger ett par minuter bort har mycket täta avgångar till Stocholm C, Gullmarsplan, Tyresö och Haninge. Butiker och restauranger finns i Trollbäcken och några minuter åt andra håller ligger ICA Maxi, systembolag, apotek, Port 73 med mera.

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 495 kr

Vattentillägg 285 kr
Kabel-TV 170 kr

Ekonomi

Andel i föreningen
4,7619%
Andel av årsavgiften är
4,7619%

Information

Typ
Bostadsrättskedjehus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
4 500 000 kr
Våningsplan
0
Hiss
Nej
Rum
5
Sovrum
4
Boarea
141 kvm

Området

Att bo i Haninge kommun

Mitt i naturen, med en underbar skärgård runt hörnet ligger Haninge kommun. Perfekt för den som värdesätter ett aktivt friluftsliv. Inom kommunens gränser finns allt av service man behöver. Och storstadens puls finns bara 20 minuter bort i huvudstaden.

I den vackra skärgårdskommunen Haninge är det aldrig lång till havet och övärlden som består av 3 600 öar, kobbar och skär. Några av de mest kända öarna i Stockholms skärgård ligger här, till exempel Utö och Muskö samt halvön och naturreservatet Gålö. Det finns hela 17 olika naturreservat inom kommunens gränser, varav Tyresta nationalpark och naturreservat är en. Här kan du uppleva trolsk vildmark, vandra i urskog och bada i eller åka skridskor på klara skogssjöar.

Möjligheterna för en aktiv fritid med bland annat bad, golf, båtliv, klättring, paddling och fiske är mycket goda. Kommunen är indelad i sju större delar, alla med sin egen särprägel, miljö och historia. De allra flesta bostadsområdena ligger nära kusten och naturen. Bebyggelsen är blandad med villaområden, småhusbebyggelse och flerfamiljshus. Södra Haninge har lantlig karaktär med många hästgårdar.

I centrala Haninge finns all service samlad som till exempel dagligvaruhandel, bank, apotek, post och flera stora butikskedjor. Här finns också ett populärt kulturhus med bland annat bibliotek och kafé. För den som söker storstadens puls ligger Stockholms city bara 20 minuter bort med pendeltåg. Kollektivtrafiken är väl utbyggd med bussar och pendeltåg som går ofta både mot Stockholm och söderut mot Nynäshamn. Inom kommunen binder gång- och cykelvägar ihop många av bostadsområdena och gör det lätt att förflytta sig.

Även företagen trivs i Haninge och i Albyberg håller en helt ny företagspark på att växa fram. Det som lockar både stora och mindre företag är snabba kommunikationer, närheten till Stockholm, läget ut mot Östersjön och Europa samt samarbetet på högskoleområdet med KTH.

Köpa eller sälja bostad i Haninge kommun? Kontakta våra mäklare i Haninge! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Cecilia Elveback

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 070-716 58 68

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättsparhus

  Gudö, Haninge

  Adress
  Gudö Ekväg 32
  Pris
  4 495 000 kr
  Månadsavgift
  4 988 kr
  Antal rum
  6
  Sovrum
  4
  Boarea
  145 kvm

  Visning: 2020-03-29 12.00 Boka här