Representativ villa med all extra lyx

Gudö, Haninge

Högdalsvägen 17

Besiktigad
På förhand
Utgångspris
7 995 000 kr
Antal rum
3
Boarea
180 kvm
Tomtarea
3434 kvm
Typ
Friliggande villa
Terrass/uteplats
Ja
Pool
Ja

Representativ villa med all extra lyx

Pampig och påkostad villa i lugnt och lantligt läge med en helt insynsskyddad uteplats med pool, utespa och vinterbonat uterum.

 • Ansvarig mäklare

  Mikaela Hertzman

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-725 06 80

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Unikt och påkostat hus med underbar uteplats. Högdalsvägen 17 - Bjurfors
Unikt och påkostat hus med underbar uteplats
Mycket representativ villa med pampig entré. Högdalsvägen 17 - Bjurfors
Mycket representativ villa med pampig entré
Stort och luftigt vardagsrum med fina sociala ytor. Högdalsvägen 17 - Bjurfors
Stort och luftigt vardagsrum med fina sociala ytor
Platsbyggda hyllor och vy mot hallen. Högdalsvägen 17 - Bjurfors
Platsbyggda hyllor och vy mot hallen
Stilrent kök med mycket goda förvarings- och arbetsytor. Högdalsvägen 17 - Bjurfors
Stilrent kök med mycket goda förvarings- och arbetsytor

Planskiss

Planlösning
Entréplan
Planlösning
Övre plan

Beskrivning

Beskrivning

Accepterat pris, Pampig och påkostad villa med ett lugnt och lantligt läge i populära Gudö. Här bor man med all extra lyx så som pool, utespa, vinterbonat uterum med kamin, varmgarage och ett gästhus. Stor tomt om hela 3434 kvm med mycket välplanerade ytor som ger gott om plats för många bilar, stora fordon och bra uppställningsytor. På den underbara baksidan kan man helt insynsskyddad och ostört njuta av alla lyxiga faciliteterna som uteplatsen har att erbjuda, ett svalkande dopp i poolen, en varmt och avkopplande bad i utespaet eller en trevlig middag i det vinterbonade uterummet med braskamin.

Bostadshuset fördelar sig över ett stort vardagsrum med en trevlig kontakt mot det väl tilltagna köket med köksö, gott om plats för socialt umgänge. Master bedroom med en walk-in closet. Ett stort och påkostat badrum för två med direkt access ut till uteplatsen. Separat wc och tvättstuga med bergvärmepump vilket generar bra driftskostnader. På övre plan finns ett stort sovrum med helkaklat badrum samt möjlighet till egen balkong. Genomgående påkostade materialval med bland annat inbyggda spotlights i tak i hela huset samt inbyggt högtalarsystem i alls rum på entréplan. Stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus och skapar en luftig känsla utan insyn från någon granne.

På fastigheten finns även ett stort inrett dubbelgarage med övervåning samt ett vinterbonat gästhus, perfekt för uthyrning, tonåringen eller när övernattande gäster kommer på besök.

Varmt välkomna på visning.

Interiör

RUMSBESKRIVNING

Genomgående vattenburen golvvärme, mörkt klinkergolv och vitmålade väggar vilket skapar en stilrent känsla. Påkostade materialval med bland annat inbyggda spotlights i tak och fönsternischer i hela huset samt inbyggt högtalarsystem i samtliga rum på entréplan.

ENTRÉPLAN

Luftig hall med klinkerplattor vilket gör ytan slittålig. Möblerbara ytor med plats för hallmöbel om så önskas. Platsbyggda skjutdörrsgarderob med gott om plats för avhängning av ytterkläder.

I anslutning till hallen finns en separat wc. Mörkt klinker på golv och väggar i mörk mosaik. Här finns en wc-stol, handfat och spegel.

Vidare nås en rymlig tvättstuga med bra bänkytor, tvättmaskin, torktumlare, tvättho, god förvaring i skåp och värmepannan. Här finns även ett runt fönster ut mot uteplatsen och poolområdet.

Stort vardagsrum i en öppen och luftigt planlösning med högt i tak. Stora fönsterpartier som släpper i rikligt med ljus och inbyggda spotlights i tak. I vardagsrummet ryms en stor soffgrupp med tillhörande möblemang. Platsbyggd vägg för hyllor, högtalarsystem och plats för tv. Vardagsrummet har en trevlig kontakt mot köket vilket ger bra sociala ytor att umgås på.

Kök i modern design vita snickerier och mörkt stänkskydd ovan bänkskiva i sten. Full maskinell utrustning med bland annat integrerad diskmaskin, kyl och frys samt inbyggd micro, ugn och kaffemaskin. Stor köksö som ger utmärkt med arbetsytor och förvaring. Utgång till den underbara baksidan med stort poolområde.

Sovrum 1 utgör master bedroom med högt i tak och egen walk-in closet. Gott om plats för en dubbelsäng och tillhörande möblemang.

Badrum 1 i helkaklat utförande med mörkt klinkergolv och vitt kakel på väggar. Badrummet är anpassat för två med dubbelhandfat med kommod, dubbeldusch, stor spegel och vägghängd wc. Från badrummet har man direkt access ut till uteplatsen och poolområdet.

ÖVRE PLAN

Sovrum 2 med stora lättmöblerade ytor som rymmer en större säng och annan möblering. Två stora takfönster och stora fönsterpartier som släpper i rikligt med ljus. Bra med förvaring i platsbyggd skjutdörrsgarderob. Möjlighet till balkong ( altandörr finns).

Helkaklat badrum med mörkt klinker på golv och väggar i mörk mosaik. Inbyggda spotlights i tak, wc-stol, handfat, spegel och en duschhörna.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Högdalen 1:66

Ombyggnad, Renoveringar

2008-2010: Ombyggnation och renovering av hela huvudbyggnaden. Planering och anläggning av markarbeten samt uteplats med poolområde och uterum.

2014: Nytt enskilt avlopp ( 3-kammarbrunn).

2018: Nydrag el i uterum samt ommålning av väggar och tak.

2019 Nymålat invändigt samt nya lampor i led i alla spotlights i huvudbyggnaden.

Tomt

Tomtarea 3 434 m² (friköpt).

Inskrivna servitut och övriga gravationer

Avtalsservitut Avloppstank

Parkering

Stor grusad infart med gott om plats för många bilar, större fordon eller uppställning av båt. I anslutning till huset finns en stor asfalterad yta med gott om plats för flera bilar, elstolpe för motorvärmare.

Dubbelgarage finns.

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
7 995 000 kr
Rum
3
Sovrum
2
Boarea
180 kvm*
Tomtarea
3434 kvm
Kakelugn/Öppen spis
Ja
Trädgård
Ja

* Areauppgifter enligt ritning

Byggnadssätt

Byggnadstyp
2 plan
Byggår
1990/2011
Fasad
Puts
Grund
Ombyggd plintgrund till torpargrund / betongplatta
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Uppvärmning
Bergvärmepump
Takbeklädnad
Plåt
Ventilation
FTX-ventilation
Utvändigt plåtarbete
Hängrännor och stuprör
Fönster
3-glasfönster isoler

- Pool ca 4.30 x 8.70 och djup ca 150
- Avfuktare finns i krypgrunden
- Luft/luftpump i uterum ca 2015
- Robotgräsklippare finns
-

Vatten/Avlopp

Enskilt vatten, Enskilt avlopp.

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
F
Energideklarationsdatum
2017-04-13

Uteplats/balkong

Underbar baksida i helt insynsskyddat läge med utsikt mot naturen. Trädäckad altan som sedan övergår i betong runt poolområdet. Gott om plats för utemöbler, inbyggt belysning i altangolv samt i räcke runt uteplatsen. Inbyggt högtalarsystem, framdraget kall och varmvatten, pool och utespa.

Stort vinterbonat uterum med både luft/luft pump samt en braskamin. Inbyggt system för tv och högtalare. Inbyggda spotlights i tak. Skjutdörrar som kan öppnas ut helt mot poolområdet samt en stor markis som kan fällas ut.

Övriga byggnader/utrymmen

Stort dubbelgarage om ca 53 m² med inredd vind och ett fristående vinterbonat gästhus om ca 12,6 m².

Planbestämmelser

Byggnadsplan Detaljplan

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Haninge Högdalen GA:1, Gemensamhetsanläggning: Haninge Österäng GA:1

Last: Avtalsservitut: Avloppstank, 01-IM8-90/14401.1

Ekonomi

Taxeringsvärde
3 193 000 kr
Byggnadsvärde
1 741 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsskatt/Avgift
8 524 kr

Besiktning

Besiktigad
Ja

Driftskostnad (per år)

Personer i hushållet
4
Sotning
200 kr
Värme
58 000 kr
Försäkring
12 887 kr
Samfällighetsavgift
4 300 kr
Renhållning
3 019 kr
Summa
78 406 kr

I uppvärmningskostnaderna ingår även hushållselen. I nuvarande ägare elförbrukning ingår uppvärmning av huset, garage, gäststuga, pool ( sommartid), utespa och uterum.
Driftskostnaderna är individuella och ser olika ut beroende på antal personer i hushållet samt den egna förbrukningen.

Pantbrev

Det finns 13 st pantbrev uttaget om sammanlagt 2 871 500 kr

Länkar

Området

Att bo i Haninge kommun

Mitt i naturen, med en underbar skärgård runt hörnet ligger Haninge kommun. Perfekt för den som värdesätter ett aktivt friluftsliv. Inom kommunens gränser finns allt av service man behöver. Och storstadens puls finns bara 20 minuter bort i huvudstaden.

I den vackra skärgårdskommunen Haninge är det aldrig lång till havet och övärlden som består av 3 600 öar, kobbar och skär. Några av de mest kända öarna i Stockholms skärgård ligger här, till exempel Utö och Muskö samt halvön och naturreservatet Gålö. Det finns hela 17 olika naturreservat inom kommunens gränser, varav Tyresta nationalpark och naturreservat är en. Här kan du uppleva trolsk vildmark, vandra i urskog och bada i eller åka skridskor på klara skogssjöar.

Möjligheterna för en aktiv fritid med bland annat bad, golf, båtliv, klättring, paddling och fiske är mycket goda. Kommunen är indelad i sju större delar, alla med sin egen särprägel, miljö och historia. De allra flesta bostadsområdena ligger nära kusten och naturen. Bebyggelsen är blandad med villaområden, småhusbebyggelse och flerfamiljshus. Södra Haninge har lantlig karaktär med många hästgårdar.

I centrala Haninge finns all service samlad som till exempel dagligvaruhandel, bank, apotek, post och flera stora butikskedjor. Här finns också ett populärt kulturhus med bland annat bibliotek och kafé. För den som söker storstadens puls ligger Stockholms city bara 20 minuter bort med pendeltåg. Kollektivtrafiken är väl utbyggd med bussar och pendeltåg som går ofta både mot Stockholm och söderut mot Nynäshamn. Inom kommunen binder gång- och cykelvägar ihop många av bostadsområdena och gör det lätt att förflytta sig.

Även företagen trivs i Haninge och i Albyberg håller en helt ny företagspark på att växa fram. Det som lockar både stora och mindre företag är snabba kommunikationer, närheten till Stockholm, läget ut mot Östersjön och Europa samt samarbetet på högskoleområdet med KTH.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Haninge kommun? Kontakta våra mäklare i Haninge! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Högdalsvägen 17

Högdalsvägen 17,
13675 Vendelsö

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Mikaela Hertzman

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-725 06 80