Jordbro, Haninge

Pusshagen 47

Såld, 2019-10-08
Besiktigad
Slutpris
3 120 000 kr
Antal rum
4
Boarea / Biarea
119 kvm / 7 kvm
Typ
Radhus
Terrass/uteplats
Ja
Tomtarea
238 kvm

Vill du veta vad din bostad är värd?

Oavsett om du vill sälja nu, eller bara veta vad din bostad är värd, hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri värdering.

  • Ansvarig mäklare

    Mikaela Hertzman

    Fastighetsmäklare

    :
    Mobil: 070-725 06 80

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Området

Att bo i Jordbro

Jordbro ligger cirka 3 km söder om Handen. Dagens drygt 9 000 Jordbrobor lever mitt i en av det forntida Sveriges stora centralorter. Detta kanske överraskar en och annan nyinflyttad, som i första hand förknippat detta samhälle med 60-talets mycket snabba bostadsbyggande i stockholmsregionen, men redan för 7 000 år sedan var människor verksamma i Jordbro.
I Jordbro Centrum finns bibliotek, vårdcentral, folktandvård, familjecentral, affärer och restauranger. I Jordbro Företagspark finns också restauranger.
Kommunikationerna är mycket goda med pendeltåget mellan Stockholm och Västerhaninge/Nynäshamn samt direktbussar i rusningstrafik till Gullmarsplan. Höglundaparken i anslutning till centrum har bollplan, tennisbanor, utomhusbassäng, stora gräsytor och elljusspår. Natursköna omgivningar öster och söder om bostadsområdet, bland annat Jordbrogravfältet, ett av Sveriges största järnåldersgravfält, samt naturreservatet Gullringskärret.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Jordbro? Kontakta våra mäklare i Haninge! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.