Trivsamt hörnradhus i omtyckt område

Ribby, Haninge

Villavägen 166

På förhand
Boarea / Biarea
122 kvm / 8 kvm
Tomtarea
278 kvm
Typ
Friliggande villa

Trivsamt hörnradhus i omtyckt område

 • Ansvarig mäklare

  Cecilia Elveback

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 070-716 58 68

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Beskrivning

Beskrivning

Snart finns möjligheten att bli ny ägare till detta smakfullt renoverade hörnradhus i ett lugnt gemytligt bostadsområde. Bostaden fördelar sig över två plan där entréplanet erbjuder en rymlig hall, tvättstuga, wc, samt stora sociala ytor där matsal och vardagsrum samsas i en öppen planlösning med en värmande kakelugn som tillför en hög mysfaktor. På övre plan finner du bostadens sovrum, goda förvaringsmöjligheter i klädkammare, helkaklat badrum och utgång till balkong med utsikt över den grönskande tomten. Två härliga uteplatser i insynsskyddat läge för sol hela dagen.

Villavägen är ett lugnt och familjärt område med en härlig bullerbykänsla. Här är närheten till lekkamrater, förskola/skola och goda kommunikationer något som ger en bekväm vardag för både vuxna och barn. En kort promenad bort finns Coop Nära och Västerhaninge centrum med affärer, apotek, bageri, pendeltåg- och busstation.

Bra parkeringsmöjligheter i det egna garaget i länga samt på områdets gemensamma parkeringsytor.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Ribby 1:296

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Haninge Ribby GA:3

Last: Avtalsservitut: Transformatorstation Mm, 01-IM8-68/1900.1

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
122 kvm*
Tomtarea
278 kvm
Biarea
8 kvm

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnadssätt

Byggår
1967

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Planbestämmelser

Stadsplan

Inskrivna servitut och övriga gravationer

Avtalsservitut Transformatorstation Mm

Ekonomi

Taxeringsvärde
2 973 000 kr
Byggnadsvärde
1 771 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsskatt/Avgift
8 524 kr

Besiktning

Besiktigad
Nej

Pantbrev

Det finns 14 st pantbrev uttaget om sammanlagt 3 156 000 kr

Länkar

Området

Att bo i Haninge kommun

Mitt i naturen, med en underbar skärgård runt hörnet ligger Haninge kommun. Perfekt för den som värdesätter ett aktivt friluftsliv. Inom kommunens gränser finns allt av service man behöver. Och storstadens puls finns bara 20 minuter bort i huvudstaden.

I den vackra skärgårdskommunen Haninge är det aldrig lång till havet och övärlden som består av 3 600 öar, kobbar och skär. Några av de mest kända öarna i Stockholms skärgård ligger här, till exempel Utö och Muskö samt halvön och naturreservatet Gålö. Det finns hela 17 olika naturreservat inom kommunens gränser, varav Tyresta nationalpark och naturreservat är en. Här kan du uppleva trolsk vildmark, vandra i urskog och bada i eller åka skridskor på klara skogssjöar.

Möjligheterna för en aktiv fritid med bland annat bad, golf, båtliv, klättring, paddling och fiske är mycket goda. Kommunen är indelad i sju större delar, alla med sin egen särprägel, miljö och historia. De allra flesta bostadsområdena ligger nära kusten och naturen. Bebyggelsen är blandad med villaområden, småhusbebyggelse och flerfamiljshus. Södra Haninge har lantlig karaktär med många hästgårdar.

I centrala Haninge finns all service samlad som till exempel dagligvaruhandel, bank, apotek, post och flera stora butikskedjor. Här finns också ett populärt kulturhus med bland annat bibliotek och kafé. För den som söker storstadens puls ligger Stockholms city bara 20 minuter bort med pendeltåg. Kollektivtrafiken är väl utbyggd med bussar och pendeltåg som går ofta både mot Stockholm och söderut mot Nynäshamn. Inom kommunen binder gång- och cykelvägar ihop många av bostadsområdena och gör det lätt att förflytta sig.

Även företagen trivs i Haninge och i Albyberg håller en helt ny företagspark på att växa fram. Det som lockar både stora och mindre företag är snabba kommunikationer, närheten till Stockholm, läget ut mot Östersjön och Europa samt samarbetet på högskoleområdet med KTH.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Haninge kommun? Kontakta våra mäklare i Haninge! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Villavägen 166

Villavägen 166,
13738 Västerhaninge

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Cecilia Elveback

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 070-716 58 68