Vega, Haninge

Vardövägen

Nyproduktion
Pris
4 098 000 kr
Avgift
5 476 kr
Boarea
100 kvm
Typ
Bostadsrättsradhus
Antal rum
4

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

100 kvadrat trivsel, funktionell bostad i två plan som upplevs mycket rymlig. Höga fönsterpartier gör att dagsljuset kan flöda fritt genom bostaden.

 • Ansvarig mäklare

  Per Hybbinette

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-782 00 57

Bilder

Altan. Vardövägen - Bjurfors
Altan
Kvällsbild. Vardövägen - Bjurfors
Kvällsbild
Kök och vardagsrum. Vardövägen - Bjurfors
Kök och vardagsrum
Allrum. Vardövägen - Bjurfors
Allrum
Framsida. Vardövägen - Bjurfors
Framsida
Kök. Vardövägen - Bjurfors
Kök
Allrum. Vardövägen - Bjurfors
Allrum
Sovrum. Vardövägen - Bjurfors
Sovrum

Beskrivning

Beskrivning

DET SMARTA RADHUSET
I Brf Tallhöjden finns totalt 29 bostadsrätter, fördelade i sju radhuslängor. En länga består av fem bostäder, de övriga består av fyra vardera. Kvarteret ligger i en sluttning, vilket gör att bostäderna ibland är placerade med viss höjdförskjutning. Fasaderna är av liggande träpanel i fem olika varma kulörer, med fint kontrasterande, ljusa partier av stående panel. På taken ligger bandfalsad plåt och förråden får gröna sedumtak.

VÄLKOMNANDE OCH LÄTTSKÖTT
På framsidan möts du av en välkomnande huvudentré, tydligt markerad med en stilren hussiffra. Här finns också en praktisk groventré som leder in i tvättstugan. Framsidan är plattbelagd med plats för en liten sittgrupp. Baksidan vetter mot en bergssluttning, vilket gör att varje tomt blir unik och gräsytorna varierar och övergår i naturmark. Gavellägenheterna får något större gräsytor och passar exempelvis den lilla familjen som värdesätter lekytor för barnen. Det finns också flera tomter för den som önskar minimal skötsel.

NYCKELFÄRDIGT
För oss hänger allt ihop, allt är en helhet. Av oss köper du inte bara en bostad, du köper ett genomtänkt område där du och din familj kommer att trivas och känna boglädje. Till varje bostad hör en egen parkeringsplats och ett kallförråd. När du flyttar in är plattytor lagda, gräsmattan utrullad och häckar planterade. Förberett och klart så att du kan njuta av ditt nya hem från dag ett.

I Brf Tallhöjden har vår arkitekt skapat en funktionell bostad i två plan som upplevs mycket rymlig. Tack vare den generösa takhöjden på 2,5 meter tillsammans med höga fönster får ditt nya hem ljus och rymd. Fönstersättningen gör att dagsljuset kan flöda fritt genom bostaden.

PRAKTISKT OCH FUNKTIONELLT
Innanför entrén finns plats att hänga av ytterkläder på hängare eller i hallens garderober. Här finns också bottenvåningens badrum med dusch. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Förutom överskåp finns dessutom ett smart förvaringsutrymme under trappan.

PLATS FÖR UMGÄNGE
I bostadens sociala ytor väljer du antingen en öppen planlösning eller att separera kök och allrum med en avskiljande vägg. Oavsett vilken lösning du föredrar får du dubbla utgångar den mysiga uteplatsen med trädäck. Hela bottenvåningen har behaglig golvvärme.

RUM FÖR RO
En trappa upp finns tre sovrum, varav det ena på hela 12 kvm. Ett av de mindre sovrummen har både garderob och en klädkammare medan de båda andra har skjutgarderober. Som tillval kan du välja bort ett sovrum för att istället få ett allrum. Även på övervåningen finns ett badrum.

Välkommen till en skön vardag i Brf Tallhöjden!

SKÖNHET KOMMER INIFRÅN
God design är viktigt för att du ska trivas. Vi har därför tagit hjälp av inredningsarkitekt Kerstin Ronnemark, som har arbetat fram våra fem noggrant utformade designlinjer. Varje designlinje har en grund där alla delar harmonierar med genomtänkta färger och material. Du kan antingen välja en komplett designlinje, med förutbestämda färger och material. Eller gör du dina designval lite mer personliga, genom att plocka delar från övriga tillval som vi erbjuder. Designlinjerna utgår från köket och bygger främst på material- och färgval. Valen gör det enklare för dig att skapa ett vackert hem utifrån din personliga stil och de möbler och färger du tycker om. Din bostad är i grunden utrustad med designlinje Classic, enligt rumsbeskrivning.

VI GUIDAR – DU VÄLJER
För att du ska få en bra bild av våra designlinjer bjuder vi in till designkväll för dig och dina blivande grannar. Här kan du inte bara mingla och titta på olika materialprov, utan också får höra inredningsarkitekt Kerstin Ronnemarks tankar kring inredning och designval. Kerstins blick för vad som är bestående och vackert gör att du kan känna dig trygg, din bostad kommer att vara vacker, modern och personlig under lång tid framöver. Dina val gör du sedan smidigt på vår designwebb. Här kan du i lugn och ro prova dig fram och diskutera med familj och vänner tills du känner dig nöjd med dina val. Du kan hela tiden se hur inredningen förändras genom de val du gör. I vår broschyr Design & tillval får du inspiration att inreda ditt nya hem.

HÖG STANDARD SOM STANDARD
När du köper ett Kärnhem kan du vara säker på att du får mycket hög standard med genuin omsorg om detaljer och design oavsett vad du väljer. Inredning och vitvaror kommer från välkända varumärken. Med design och kvalitet säkrar vi din investering och ökar din trivsel.

TRYGGHET I ALLA STEG
När du köper en bostad av oss kan du känna dig trygg. Vi finns med hela vägen fram till du får sätta nyckeln i dörren till ditt nya hem. Kärnhem samarbetar med en mäklare på orten som svarar på dina frågor kring köp av våra bostäder. Är du nyfiken på att veta mer om våra designval kan du kontakta din kundansvariga i projektet. Vill du ha en personlig boendekostnadskalkyl så rekommenderar vi dig att prata med din bank. Så snart du bestämt dig för en bostad skrivs ett bokningsavtal. I samband med detta erlägger du en första handpenning på 25 000 kr som är en del av insatsen. I samband med byggstartsbeslut skrivs sedan förhands- eller upplåtelseavtal mellan dig och bostadsrättsföreningen. Du behöver då ett lånelöfte från din bank. Samtidigt erlägger du en andra handpenning på 100 000 kr som också är en del av insatsen. Resterande belopp av insatsen betalas i samband med tillträdet. Hos Kärnhem får du hög standard på material och inredning. Du köper din bostad i designlinje Classic enligt rumsbeskrivningen. Du har möjlighet att skapa en personlig prägel på din bostad och när byggnationen startat arrangerar Kärnhem en designkväll där vi går igenom de olika designalternativen. Därefter gör du dina personliga val samt faktureras 10% av kostnaden för dessa designval, resterande Under bygg-nationen kommer vi även att arrangera ett inflyttningsmöte där du får all praktisk information. Slutgiltigt besked om exakt inflyttningsdag meddelas skriftligen senast fyra månader i förväg.

VÄLKOMMEN TILL KÄRNHEM!

VI BYGGER FÖR FRAMTIDEN
Kärnhem har sedan företaget grundades 2003 arbetat med att bygga resurs och energieffektiva hus. Byggnation förbrukar stora mängder av jordens resurser, vilket motiverar oss att ta ansvar och hitta hållbara lösningar för att göra ett så litet avtryck på miljön som möjligt. Våra bostäder ska vara ekologiskt och socialt hållbara idag och i framtiden.

HÅLLBART BYGGANDE
Våra grupphus bygger vi huvudsakligen i trä, vilket i sig kräver väldigt lite energi. Vi väljer också långsiktigt hållbara och beständiga fasadmaterial i alla projekt. Våra bostäder ska inte innehålla några material som är farliga för dig, oss eller miljön. Vår utgångspunkt är att skapa attraktiva bostäder som ger dig som kund en god driftekonomi och låg energianvändning, samtidigt som vi minimerar byggnadens miljöpåverkan. Vi föreskriver lokalt producerad och förnyelsebar energi. Merparten av våra bostäder ansluts till fjärrvärmenätet och i allt fler projekt installeras sol-cellspaneler för elproduktion. Komforten i våra bostäder tillgodoses bland annat genom hög isoleringsnivå och behovsstyrd ventilation via FTX-system med värmeåtervinning. Alla våra flerbostadshus ska certifieras enligt Miljöbyggnad, som lägst nivå silver. Vad det innebär kan du läsa om på sgbc.se.

KLIMATSMART VARDAG
För oss är det inte bara viktigt att tänka nytt och utveckla nya koncept och arbetssätt som bidrar till ett mer hållbart samhälle. Vi vill också att du som ska bo i någon av våra bostäder ska känna att du har gjort ett bra val. Det ska vara enkelt att både trivas och leva hållbart i våra kvarter. Vår strävan är att du upplever gemenskap och trygghet i din bostadsrättsförening. Därför lägger vi extra fokus på utformningen av våra kvarter och utemiljöer. På gemensamma uteplatser och gårdar skapas förutsättningar för odling och social samvaro, gärna över generationsgränser. Vi är också noga med att informera om hur du kan leva mer hållbart och uppmuntrar till klimatsmarta val i vardagen. I vår affärsfilosofi ligger att skapa prisvärda bostäder. Med detta når vi många
människor och olika familjekonstellationer, med olika behov och förutsättningar.

Alla ska ha råd att leva, inte bara att bo.

ATT BO I BOSTADSRÄTT
Innan du flyttar in i din nya bostadsrätt är det en god idé att sätta sig in i vad som gäller i just din förening. Vi stöttar er och hjälper föreningen att komma igång. Att bo i bostadsrätt innebär att du, tillsammans med övriga medlemmar i bostadsrättsföreningen, äger och förvaltar bostäderna och andra gemensamma delar som ingår i föreningens fastighet. Du som bor i en bostadsrätt betalar en insats för att få flytta in i din nya bostad. Du betalar även en årsavgift som ska täcka din bostads andel av föreningens kostnader, såsom räntor och amorteringar på föreningens gemensamma lån, men även drift- och underhållskostnader. När du köpt en bostadsrätt är du också delägare i föreningens gemensamma tillgångar. Du och dina grannar bestämmer över era bostäder genom styrelsen ni väljer vid den årliga föreningsstämman.

GARANTITID
2 års garanti på material och 5 års garanti för utfört arbete.

FÄRDIGSTÄLLANDEFÖRSÄKRING
Som säkerhet för projektets färdigställande lämnas borgen från Kärnhems moderbolag alternativt en färdigställandeförsäkring. Skyddet täcker merkostnader som kan uppstå om entre-prenören inte kan färdigställa sitt arbete på grund av konkurs.

KÄRNHEMS ANSVAR FÖR OSÅLDA BOSTADSRÄTTER
Efter färdigställandet svarar Kärnhem för de kostnader som rör bostadsrättslägenheter som eventuellt inte har sålts. Är de efter sex månader fortfarande osålda köper Kärnhem bostads-rätterna ifråga och svarar därigenom, som bostadsrättsinnehavare även fortsättningsvis för lägenhetens avgifter.

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Tallhöjden
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Föreningen tillåter delat ägande
Nej
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

Månadsavgift

Avgift/hyra
5 476 kr

Information

Typ
Bostadsrättsradhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
4 098 000 kr
Lägenhetsnummer
110
Rum
4
Boarea
100 kvm

Länkar

Området

Att bo i Vega

Vega ligger i Haninge kommuns nordvästra del och består av områdena Kolartorp, Kvarntorp, Söderbypark och Söderhagen. Bebyggelsen är främst villor med inslag av mindre områden med grupphus. I Kolartorp och i södra Vega är bebyggelsen mer blandad. Här finns både fritidshus och året runt-boenden.

Vega både Länna köpkvarter, port 73 och flera stormarknader på bekvämt avstånd. Vega - Söderhagen gränsar till vackra Drevviken som erbjuder bad under sommartid och goda möjligheter till skridskoåkning under vintern. Området är bland annat populärt för dem som vill åka långfärdsskridsko.

Köpa eller sälja bostad i Tungelsta? Kontakta våra mäklare i Haninge! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Genom att klicka på "Skicka" godkänner du Bjurfors användarvillkor.

 • Ansvarig mäklare

  Per Hybbinette

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-782 00 57