MYCKET FIN & CENTRALT BELÄGEN HÖRNLÄGENHET FRÅN 2017!

Centrala Huddinge, Huddinge

Finslipargränd 15, 4tr

Accepterat pris
2 675 000 kr
Avgift
3 573 kr
Antal rum
2
Boarea
55 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
4 av 8
Hiss
Ja
Balkong
Ja

MYCKET FIN & CENTRALT BELÄGEN HÖRNLÄGENHET FRÅN 2017!

Modern lägenhet från 2017 - Bra läge med gångavstånd till Huddinge C & pendeltåg - Ljus och fin - Balkong i sydost - Bra och öppen planlösning.

 • Ansvarig mäklare

  Stefan Voigt

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0732-57 56 77

 • Extra kontaktperson

  Vanja Andelkovic

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-57 56 75

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Öppen planlösning. Finslipargränd 15, 4tr - Bjurfors
Öppen planlösning
Finslipargränd 15. Finslipargränd 15, 4tr - Bjurfors
Finslipargränd 15
Entré/hall. Finslipargränd 15, 4tr - Bjurfors
Entré/hall
. Finslipargränd 15, 4tr - Bjurfors

Badrum med duschhörna och kombimaskin för tvätt/tork

Sovrum. Finslipargränd 15, 4tr - Bjurfors
Sovrum
Vardagsrum. Finslipargränd 15, 4tr - Bjurfors
Vardagsrum

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Nu kan vi erbjuda en mycket fin och rymlig tvåa från 2017. Lägenheten har ljusa och moderna ytskikt samt bra planlösning med entré/hall, badrum, sovrum samt kök/matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Här finns också balkong i sydostläge. Lägenheten flödar i ljus tack vare hörnläget och fönster i flera väderstreck.

Bostaden är belägen i ett lugnt område med gångavstånd till Huddinge centrum. I centrum finns det mesta i serviceväg, bl.a. livsmedelsbutiker, restauranger, bra affärsutbud, banker, apotek, vårdcentral samt pendeltåg och bussar mm. Även nära naturen, skolor och förskolor.

Tillträde enligt överenskommelse.

Interiör

ENTRÉ/HALL
Entré med vitpigmenterat parkettgolv, ljust målade väggar, säkerhetsdörr och spotlights i tak. Två inbyggda garderober samt städskåp.

DUSCHRUM/WC
Fräscht duschrum med kakel, klinker, spotlights i tak och golvvärme. Duschhörna, wc, tvättställ, skåp, kombimaskin för tvätt/tork samt arbetsbänk.

SOVRUM
Sovrum med vitpigmenterat parkettgolv, ljust målade väggar samt två inbyggda garderober.

VARDAGSRUM
Ljust vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Vitpigmenterat parkettgolv, ljust målade väggar samt utgång till balkong.

KÖK/MATPLATS
Ljust kök i öppen planlösning mot vardagsrum. Vitpigmenterat parkettgolv, ljust målade väggar och matplats. Kyl/frys, induktionshäll, fläkt, integrerad diskmaskin samt inbyggd ugn och mikro.

Utvald detaljbild ej bildlista Utvald detaljbild ej bildlista

Fakta

Uteplats/balkong

Balkong i sydostläge

Övriga byggnader/utrymmen

Förråd på vinden

Övrigt

En kort promenad från lägenheten ligger Huddinge centrum med det mesta av den service man kan förvänta sig av ett medelstort centrum; restauranger, kläd- och matbutiker, banker och på huvudtorget bjuds det emellanåt på underhållning och speciella marknadsdagar. Bostaden ligger även nära vackra Sjödalsparken där det ibland anordnas uppskattade evenemang. I centrum finns även pendeltåg som når Stockholm central på ca 16 minuter. Invid pendelstationen ligger bussterminalen med ett flertal busslinjer.

BUDGIVNING
Vi använder oss av öppen budgivning, vilket innebär att mäklaren löpande redovisar det högsta budet till budgivarna som då har möjligheten att bjuda över varandra. Mäklaren noterar samtliga bud med namn på budgivaren, tidpunkt och bud, samt eventuella villkor med budet.
Alla som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivningslistan med budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till säljare och köpare.

Spekulanter uppmanas att noggrant undersöka lägenheten före köpet, som överlåtes i det skick och med den utrustning som föreligger i dag, med undantag av säljarens åtagande om flyttstädning.

Läs mer om Huddinge kommuns planer för centrala Huddinge på;
https://www.huddinge.se/stadsplanering-och-trafik/planer-projekt-och-arbeten/pagaende-planer-projekt-och-arbeten-via-lista/sjodalen-fullersta/huddinge-centrum---program/

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Ekonomi

Andel i föreningen
1,52536%
Andel av årsavgiften är
1,52519%
Pantsatt
Ja

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
300 kr
Försäkring
100 kr
Summa
400 kr

Driftskostnaderna består av hushållsel och försäkring. Detta är nuvarande ägares driftskostnader och kan variera bl.a. beroende på hur många personer som ingår i hushållet samt vilka avtal man väljer.
Förbrukning: Ca 1 450 kWh/år.

Bostadsrättsförening

Namn
Moroten i Sjödalen
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
91
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Brf Moroten består av 91 lägenheter på adresserna Förrådsvägen 18 och 22 samt Finslipargränd 15. Föreningen bildades 2015 och husen stod klar för inflytt under sommaren 2017. Brf Moroten har ett centralt läge med gångavstånd till Huddinge centrum med pendeltåg/bussar.

Parkering

Föreningen har 36 st parkeringsplatser i garage under fastigheten som kostar 936 kr/mån. Garaget nås via hissen. Det är separat kö till p-platserna.

TV/bredband

TV, bredband och telefoni via Com Hem.
Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 87 kronor/mån för detta.

Gemensamma utrymmen

Till varje lägenhet hör ett förråd på vinden eller i källaren. Storlekarna på förråden varierar beroende på lägenhetsstorlek. I mån av tillgänglighet kan extra förråd hyras för 660 kr/mån.
Det finns även cykelrum, barnvagnsrum, rullstolsförråd och sopbehållare under gården samt sopnedkast på gården.

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 573 kr

I avgiften ingår kabel-TV, bredband, värme och vatten

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Accepterat pris
2 675 000 kr
Lägenhetsnummer
3-1306
Våningsplan
4 av 8
Hiss
Ja
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
55 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
2017
Ventilation
Mekanisk frånluft
Fönster
3-glasfönster

Energideklaration

Utförd
Ej utförd

Länkar

Området

Att bo i Centrala Huddinge

Centrala Huddinge är en levande stadsdel med en blandning av boende, service, butiker och restauranger. Det är Huddinges kommuncentrum och handelscentrum.

När järnvägen mellan Stockholm och södra Sverige byggdes ut på 1860-talet formades stationssamhället Huddinge. 1902 lanserades det som Huddinge villastad på vars mark senare Huddinge centrum växte upp. Redan på 1920-talet uppstod ett litet affärscentrum med enkla byggnader.

Centrala Huddinge utgör idag delar av kommundelarna Sjödalen och Fullersta. När Huddinge Centrum byggdes där på 50-talet var det främst en villastad. Numera dominerar flerfamiljshusen.

Kommunikationerna är utmärkta med såväl pendeltåg samt bussterminal för många anslutande busslinjer. Man är bara en pendeltågsstation från Södertörns högskola. Med pendeltåg kan man ta sig in till Stockholm C på ca 15 minuter och söderut till Södertälje tar det ca 25 minuter.

Det finns rikligt med förskolor, flera grundskolor och gymnasieskolor i anslutning till området. Men trots det centrala läget är man fortfarande nära promenadstråk, friluftsområden och idrottsanläggningar samt sjön Trehörningen.

Intill centrum finner man trivsamma och inbjudande Sjödalsparken som anlades under 60-talet och där det varje år anordnas flera omtyckta evenemang, konserter, marknader och aktiviteter. Här finns en större öppen gräsyta med bänkar, stora träd, scen och lekplats. Från samtliga håll finns gång- och cykelvägar som kopplar an till omgivningarna.

Centrala Huddinge är i ett expansivt läge. Kommunen har antagit en ambitiös utvecklingsplan som syftar till bland annat att förstärka centrum som mötesplats med ett brett utbud för olika målgrupper. Kärnans gångstråk ska öppnas upp och kopplas ihop med grönområden, infrastrukturen förbättras. Redan nu byggs nya bostäder och de kommersiella delarna med ett 80-tal butiker utvecklas med nya och kända varumärken. Huddinge centrum erbjuder redan idag en levande torgmiljö med öppna gator där väletablerade kedjor blandas med mataffärer, gym, vårdinrättningar och många små lokala handlare samt flertal restauranger. För mer information, besök gärna: www.huddingecentrum.se/

Köpa, sälja eller värdera bostad i Centrala Huddinge? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Huddinge! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Finslipargränd 15, 4tr

Finslipargränd 15, 4tr,
14146 Huddinge

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Stefan Voigt

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0732-57 56 77

 • Extra kontaktperson

  Vanja Andelkovic

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-57 56 75

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Huddinge, Huddinge

  Adress
  Finslipargränd 15
  Utgångspris
  1 795 000 kr
  Månadsavgift
  2 173 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  35 kvm

  Visning: 2020-08-09 12.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Huddinge, Huddinge

  Adress
  Lackerargränd 12
  Pris
  2 450 000 kr
  Månadsavgift
  2 949 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  47 kvm

  Visning: 2020-08-06 17.30

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Huddinge, Huddinge

  Adress
  Sjödalsvägen 17
  Accepterat pris
  2 760 000 kr
  Månadsavgift
  2 492 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  46 kvm
 • Bostadsrätt

  Centrala Huddinge, Huddinge

  På förhand
  Adress
  Domarvägen 14, 2tr
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  2 295 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  57 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättsradhus

  Centrala Huddinge, Huddinge

  På förhand
  Adress
  Lagmansvägen 17
  Accepterat pris
  3 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 239 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea / Biarea
  77 kvm / 10 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!