Fräscha inslag genom hela bostaden samt en fantastisk utsikt från balkongen belägen på högsta våning

Flemingsberg, Huddinge

Terapivägen 14D

Pris
1 395 000 kr
Avgift
8 086 kr
Antal rum
4
Boarea
85 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
11 av 12
Hiss
Ja

Visning

 • söndag 31/5, KL 13:00 - 13:30

  Bokad visning under rådande omständigheter! Vänligen föranmäl.

 • måndag 1/6, KL 17:00 - 17:30

  Bokad visning under rådande omständigheter! Vänligen föranmäl.

För din trygghet

Välj den typ av visning som passar dig bäst! Vi erbjuder både personliga och digitala visningar. Läs mer om våra alternativ.

Boka visning

Fräscha inslag genom hela bostaden samt en fantastisk utsikt från balkongen belägen på högsta våning

Optimalt planerad 4:a i populär förening belägen i expansivt område. Närhet till pendeltåg, högskola, Flemingsbergs centrum samt Huddinge sjukhus.

 • Ansvarig mäklare

  Linus Molin

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-62 06 78

 • Extra kontaktperson

  Vanja Andelkovic

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-57 56 75

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Vardagsrum. Terapivägen 14D - Bjurfors
Vardagsrum
Entré. Terapivägen 14D - Bjurfors

Välkomnande och ljus entré

Entré. Terapivägen 14D - Bjurfors
Entré
Master bedroom. Terapivägen 14D - Bjurfors
Master bedroom
Vardagsrum. Terapivägen 14D - Bjurfors
Vardagsrum
Vardagsrum. Terapivägen 14D - Bjurfors
Vardagsrum

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

10 trappor!

Välkomna att ta del av denna optimalt planerade 4:a i Huddinges expansiva område Flemingsberg. Denna rymliga bostad med ytskikt i bra skick, belägen i en populär samt lugn förening erbjuder bostaden allt från bra ljusinsläpp, fräscha färger samt en otrolig utsikt över Flemingsbergs trätoppar. Bostaden är väl omhändertagen i alla delar vilket gör att den är väldigt fräsch och redo att bara flytta in i. En otrolig förmån om man inte vill lägga ner kostnader och tid på renoveringar.

Flemingsberg är ett område under stor expansion då man har planer att i framtiden låtas bygga shopping center, en arena för 16 000 besökare samt tvärbana. Flemingsberg är med andra ord ett område under stor satsning vilket gör detta till den perfekta platsen att köpa bostad i.

Närhet till alla typer av kommunikationer genom pendeltåg och buss samt närhet till bekvämligheter som ett centrum bara en kort promenad från bostaden. Bostaden är även perfekt för dig som börjar studera på Södertörns högskola då du genom en promenad på 5 minuter tar dig till campus, med andra ord vardagslyx! Närhet till en handfull restauranger, mataffärer, gym samt apotek finner du en 5 minuters promenad från porten i Flemingsbergs centrum.

Välkomna på visning!
Med vänliga hälsningar
Linus Molin - Bjurfors Huddinge
073-262 06 78

Interiör

Entré
Välkomnande och ljus hall med goda avhängningsmöjligheter genom klädhängare, samt en otroligt luftig känsla genom bostadens fantastiska ljusinsläpp. Ljusa väggar samt ett ljust parkettgolv vilket gör att du direkt möts av en uppfriskande känsla när du kliver in i bostaden.

Master bedroom
Mycket rymligt och trevligt sovrum med väggar i vit samt grå kulör vilket skapar en frisk känsla som sträcker sig genom hela bostaden. Från detta rum har du även en fin utsikt över Flemingsbergs trevliga naturområde. Här får du med enkelhet plats för en dubbelsäng samt enkelsäng om det skulle vara av preferens, plats för tillhörande nattduksbord samt TV finns även. Gott om ljusinsläpp från fönsterpartiet där solen gärna tittar in på morgonen och väcker dig som boende på ett harmoniskt sätt.

Vardagsrum
Välkommen in i vardagsrummet, detta rum är otroligt rymligt. Fönsterpartierna skapar ett väldigt trevligt ljus i detta utrymme som hjälper att ge rummet en uppfriskande samt pigg känsla. Rymligheten i detta rum ger dig goda möjligheter för olika typer av möblering, även denna del av bostaden har vitmålade väggar med ett ljust parkettgolv vilket ger bostaden en fräsch touch!

Kök
Kök i ljus färg vilket skapar en fräsch känsla som i resterande delar av bostaden. Vitvaror i bra skick genom spishäll med tillhörande fläktsystem, kyl/frys, micro, ugn samt en diskmaskin för att göra vardagen lite enklare. Köket är i väldigt bra kvalitet och är något som utmärker sig i denna bostad då storleken och arbetsutrymmet är väldigt rymligt. Här kan du med enkelhet få matlagningen utförd samtidigt som du njuter av en fin utsikt.

Badrum
Fräscht badrum med större delar av väggarna beklädda i vitt kakel med inslag av blåa detaljer. Golvet är en plastmatta i blå färg som hjälper till att skapa en fräsch känsla i badrummet. Gott om utrymme för tvättmaskin alternativt kombimaskin samt goda möjligheter för förvaring, stort och bra duschutrymme vilket gör detta till ett praktiskt och fint badrum.

Balkong
Utrymmet är otroligt rymligt vilket gör att du lätt kan få plats med diverse möblering. Utsikten är dock något som sätter "wow" känslan här, här kan du sitta och avnjuta morgonkaffet eller varför inte en kall dryck på kvällen.

Sovrum
Rymligt sovrum med väggar beklädda i en vit färg samt ett ljust parkettgolv. Här får du plats med en enkelsäng och även en mindre dubbelsäng med tillhörande möblering som nattduksbord. Även i detta utrymme får du avnjuta en bra utsikt över Huddinge!

Sovrum 2
Rymligt sovrum med väggar beklädda i en vit färg samt ett ljust parkettgolv. Här får du plats med en enkelsäng och även en mindre dubbelsäng med tillhörande möblering som nattduksbord. Även i detta utrymme får du avnjuta en bra utsikt.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Vårdaren 7

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Kullen
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
471
Antal hyresrätter
54
Antal lokaler
9
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Föreningen har adresserna Terapivägen 10-14 och består av 471 lägenheter varav 54 hyresrätter och 9 lokaler.

Renoveringar - Utförda och planerade

Renoveringar:
2016 - Stamspolning
2017 - Byte av fönster
2017 - Renovering av trapphus (påbörjas)

Kommande renoveringar
2020 - Renovering av gården ( beräknas påbörjas 2020)
2024 - Stambyte (planerad start tidigast)

Parkering

Föreningen har 227 stycken garageplatser.

TV/bredband

Kabel-tv: Com Hem - Basutbudet ingår i månadsavgiften.
Bredband via Bredbandsbolaget.

Gemensamma utrymmen

Föreningen har tvättstuga, bastu och gym.

Övrigt

Medlemskap i HSB Södertrön är ett krav.
Kontakta HSB Södertörn gällande medlemskapsavgifter.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
1975

Uteplats/balkong

Stor balkong med fin utsikt

Övrigt

Vi använder oss av öppen budgivning, vilket innebär att mäklaren löpande redovisar det högsta budet till budgivarna som då har möjligheten att bjuda över varandra. Mäklaren noterar samtliga bud med namn på budgivaren, tidpunkt och bud, samt eventuella villkor med budet.
Alla som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivningslistan med budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till säljare och köpare.

Spekulanter uppmanas att noggrant undersöka lägenheten före köpet, som överlåtes i det skick och med den utrustning som föreligger i dag, med undantag av säljarens åtagande om flyttstädning

BRF kräver individuellt medlemskap i HSB-föreningen.

Månadsavgift

Avgift/hyra
8 086 kr

Ekonomi

Andel i föreningen
0,27289%
Andel av årsavgiften är
0,27289%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
1 395 000 kr
Lägenhetsnummer
415
Våningsplan
11 av 12
Hiss
Ja
Rum
4
Boarea
85 kvm*

* Area inhämtad från föreningen

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
150 kr
Försäkring
150 kr
Summa
300 kr

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energideklarationsdatum
2008-12-29

Området

Att bo i Flemingsberg

Flemingsberg är Huddinges mest expansiva kommundel. Här växer en urban stadsmiljö fram i en ny stadsdel runt tågstationen. I Huddinge finns flera högskolor och företag kopplade till utveckling och forskning. Flemingsberg har ett stort antal flerfamiljshus från 60- och 70-talet och i det utvecklingsprogram som startats kommer 12.000 nya bostäder byggas i centrum, arbetsplatser skapas och en utökad service erbjudas. Här finns restauranger, shopping och nöjen.

Flemingsberg har närhet till idrott och rekreation, bl.a. nya Fleminghallen, sportcentrat i Visättra, Flottsbro alpina skidbacke, mountainbike-banor och badsjöar. Sörmlandsleden och Sverigeleden (cykel) passerar nära Flemingsberg.

Campus Flemingsberg har ca 17.000 studenter och flera högskolor (t.ex. Södertörns Högskola, KTH, Polishögskolan) och ett forskningscentra, Novum forskningspark. Den största arbetsgivaren är Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. I och i anslutning till området finns många förskolor, flera grundskolor och två gymnasieskolor (IT-gymnasiet och Yrkesskole-gymnasiet). I centrum finns en fritidsgård, Ungzon, för 13-19 år. Här finner man även ett äldreboende.

Flemingsberg är hållplats för såväl fjärrtåg som pendeltåg. Man tar sig lätt både till Arlanda och Stockholm C (18 min.). Förutom många busslinjer, som redan nu finns, kommer en spårväg att byggas. Det blir en tvärförbindelse till andra kommundelar, t.ex. Kungens Kurva, med ändhållplats i Älvsjö.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Flemingsberg? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Huddinge! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Terapivägen 14D

Terapivägen 14D,
14156 HUDDINGE

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

För att värna om våra kunder och medarbetare har vi nya rutiner och alternativ för säkrare och mer flexibla visningar. Vi övergår från öppna till endast förbokade visningar med få deltagare. Skulle du önska en digital eller helt privat visning var vänlig kontakta mäklaren.

Du är varmt välkommen till våra fysiska visningar om du är helt frisk och utan symtom på förkylning eller influensa. Annars träffar vi dig gärna i ett digitalt möte.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Linus Molin

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-62 06 78

 • Extra kontaktperson

  Vanja Andelkovic

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-57 56 75

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Flemingsberg, Huddinge

  Adress
  Terapivägen 14D
  Pris
  1 095 000 kr
  Månadsavgift
  6 380 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  73 kvm