Kästa, Huddinge

Kavlevägen 151

Såld, 2019-11-18
Slutpris
2 270 000 kr
Avgift
5 853 kr
Antal rum
3
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 2
Boarea
90 kvm

Vill du veta vad din bostad är värd?

Oavsett om du vill sälja nu, eller bara veta vad din bostad är värd, hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri värdering.

 • Ansvarig mäklare

  Vanja Andelkovic

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-57 56 75

 • Extra kontaktperson

  Anna-Maria Tiilikainen

  Säljkoordinator

  :
  Mobil: 0732-57 56 70

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Området

Att bo i Kästa

Kästa är ett villaområde med naturnära boende och mycket bra kommunikationer. I Kästa får barnen lite extra med en egen profilskola och spännande lekpark.

Kästa är ett villaområde i kommundelen Flemingsberg. Geografiskt hänger den ihop med Tullinge Trädgådsstad. Kommungränsen skär genom det sammanhängande villaområdet. Det finns drygt 400 hushåll i Kästa.

Kästa skola, som öppnades i augusti 2015, är Sveriges största passivhus-skola (F6) och förskola. Det är en byggnad som är ett skolexempel både på miljöhänsyn och goda pedagogiska förutsättningar. Varje klass har ett eget rum som möbleras och inreds efter skoldagens behov, samlat kring ett torg.

Kästa skola ligger i ett grönt område omgiven av Södertörns högskola, Polishögskolan, Huddinge universitetssjukhus och Karolinska Institutet.

Det finns två förskolor i Kästa och flera näraliggande i Flemingsberg, liksom grundskolor (F9).

Lekparken Kästadalsparken kommer att rustas upp under 2018 med bl.a. trädhus och platser som "den förtrollande skogen" och "hemma hos jätten".

Det är gångavstånd till Huddinge sjukhus, Flemingsberg Centrum, m.m. I Flemingsberg finns både fjärrtågs- och pendeltågsstation med goda förbindelser till Stockholm C (17 minuter), Södertälje och Arlanda. Med buss når man Tullinge, Skärholmen och Kungens Kurva.

Flemingsberg är närcentrum med 20-tal affärer, vårdcentral, IT-gymnasium m.m. Det är nära till Kungens Kurva, Europas största handelsområde med bl.a. IKEA och Heron City, och flera andra handelsområden.

Trots det centrala läget är det också nära till strövområden. Det är gång- och cykelavstånd till flera badsjöar, t.ex. Gömmaren, nära till Flottsbro friluftsområde med slalombacke, och till Sörmlandsleden och Gömmarskogen.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Kästa? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Huddinge! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Kästa, Huddinge

  På förhand
  Adress
  Kavlevägen 141
  Utgångspris
  1 795 000 kr
  Månadsavgift
  3 893 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  59,7 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!