FIN & RYMLIG TVÅA MED MYCKET BRA LÄGE!

Kvarnbergsplan, Huddinge

Kommunalvägen 42, 1tr

På förhand
Utgångspris
2 595 000 kr
Avgift
4 620 kr
Antal rum
2
Boarea
69 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 5
Hiss
Ja
Balkong
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

FIN & RYMLIG TVÅA MED MYCKET BRA LÄGE!

Modern lägenhet från 2008 - Bra läge med närhet till det mesta - Ljus och fin - Rymlig - Öppen planlösning

 • Ansvarig mäklare

  Stefan Voigt

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0732-57 56 77

 • Extra kontaktperson

  Linus Molin

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-62 06 78

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Rymlig balkong. Kommunalvägen 42, 1tr - Bjurfors
Rymlig balkong
Fasad från gatan. Kommunalvägen 42, 1tr - Bjurfors
Fasad från gatan
Entré/hall. Kommunalvägen 42, 1tr - Bjurfors
Entré/hall
Fint badrum. Kommunalvägen 42, 1tr - Bjurfors
Fint badrum
. Kommunalvägen 42, 1tr - Bjurfors

Badrum med duschhörna och tvättutrustning

Bra kök med matplats. Kommunalvägen 42, 1tr - Bjurfors
Bra kök med matplats

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Nu kan vi erbjuda en mycket rymlig, smakfull och tilltalande 2-rumslägenhet i centrala Huddinge. Lägenheten är från 2008 och är i mycket gott skick. Genomgående ekparkett/klinkergolv och ljusa, moderna färger.

Välkomnande hall med stor garderob. Fräscht och helkaklat badrum med duschhörna och tvättutrustning. Trevligt kök med matplats och maskinell utrustning i rostfritt utförande samt öppen planlösning mot vardagsrum. Bra sovrum med med utgång till inglasad balkong. Kabel-TV, bredband samt IP-telefoni ingår i avgiften.

Ett komfortabelt och modernt boende nära buss, livsmedelsbutik, pizzeria, dagis/skola samt sim- och sporthall mm. Även gångavstånd till Huddinge centrum med ett bra utbud av butiker samt pendeltåg.

Tillträde enligt överenskommelse.

Interiör

HALL/ENTRÉ
Entré med klinkergolv och ljust målade väggar. Garderob, hatthylla och säkerhetsdörr. Längre in i hallen finns stor garderob med skjutdörrar.

BADRUM
Fräscht, helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme. Duschhörna (plats för badkar), wc, tvättställ och handdukstork. Här finns också tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk samt skåp med ekluckor.

KÖK
Trevligt kök med matplats, ekparkett och ljust målade väggar. Fullutrustat kök med inbyggd ugn och mikro, häll, fläkt och kyl/frys i rostfritt utförande samt integrerad diskmaskin. Öppen planlösning mot vardagsrum.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Ekparkett, ljust målade väggar och utgång till balkong. Öppen planlösning mot kök.

SOVRUM
Sovrummet har ljust målade väggar, golv av ekparkett, en garderob samt utgång till inglasad balkong.

Utvald detaljbild ej bildlista Utvald detaljbild ej bildlista Utvald detaljbild ej bildlista

Fakta

Uteplats/balkong

Stor och inglasad balkong mot innergård

Övrigt

OMRÅDET
Kvarnbergsplan som ligger ett par minuters gångväg bort som fungerar som en knutpunkt med bussar till Huddinge, Flemingsberg, Farsta, Högdalen och Skärholmen mm. Även nattbussen (791/792) stannar vid Kvarnbergsplan och den tar t.ex. ca 22 minuter från Skanstull. Pizzerian vid Kvarnbergsplan har mycket gott rykte och där finns även välsorterad Icabutik samt omtyckta Alfreds café.
En stenkast bort ligger Huddingehallen med sport- och simhall och gym. Även nära till familjevänliga Rådsparken där barnen kan leka med djuren på djurklubben, lekplatsen eller klättra. Här finns också konstgräsplan för fotboll/basket, skatepool, utegym och café.
I Huddinge centrum ca 10 min gångväg bort finns pendeltåg som tar dig till Söder på ca 13 min och till Stockholm central på ca 16 min. I närheten finns även ett flertal förskolor och grundskolor samt gymnasieskola.

BUDGIVNING
Vi använder oss av öppen budgivning, vilket innebär att mäklaren löpande redovisar det högsta budet till budgivarna som då har möjligheten att bjuda över varandra. Mäklaren noterar samtliga bud med namn på budgivaren, tidpunkt och bud, samt eventuella villkor med budet.
Alla som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivningslistan med budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till säljare och köpare.

Spekulanter uppmanas att noggrant undersöka lägenheten före köpet, som överlåtes i det skick och med den utrustning som föreligger i dag, med undantag av säljarens åtagande om flyttstädning.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 620 kr

I månadsavgiften ingår värme, vatten och Telias Triple Play (TV, bredband och telefoni)

Ekonomi

Andel i föreningen
0,6706%

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
2008
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft
Fönster
3-glasfönster

Bostadsrättsförening

Namn
Kvarnbergsplan
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
125
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen består av 125 bostadsrätter i två huskroppar och 111 parkeringsplatser. Husen byggdes 2007-2008 av JM.

Samtliga lägenheter har uteplats eller balkong med utsikt mot den trevliga innergården. Sopor sorteras och lämnas i soprum i separata byggnader på innergården.

Bostäderna värms med fjärrvärme och har en mekanisk frånluftsventilation.

Tillgång till gemensamhetslokal samt övernattningsrum. Cykelrum, barnvagn- och rullstolsförråd i entréplan samt i anslutning till carportlängorna.

Telefoni, Kabel-TV, internet: Föreningen har avtal med Telia beträffande TV, telefoni och bredband. Avtalet innebär att man har tillgång till bredband (100/10 Mbit/sek), grundutbud av 15 st TV-kanaler samt fast telefoni där den fasta kostnaden (abonnemanget) ingår. Samtalstaxa enligt Telias normaltaxor tillkommer.

Cykelförråd finns i anslutning till carportlängorna samt i anslutning till en del av portarna mot gårdssidan.

Barnvagnsrum finns inne i alla portar.

TV/bredband

TV: Föreningen har avtal med Telia beträffande TV, telefoni och bredband. Avtalet innebär att man har tillgång till bredband (100/10 Mbit/sek), grundutbud av 15 st Tv-kanaler samt fast telefoni där den fasta kostnaden (abonnemanget) ingår. Samtalstaxa enligt Telias normaltaxor tillkommer. Internet: Bostaden är utrustad med ett antal uttag som kallas multimediauttag. Oftast hittar du uttagen i vardagsrummet, köket och det största sovrummet.

Husen är uppkopplade till den senaste IT-tekniken med bredband, telefoni och TV via fiberuppkoppling.

För mer information, kontakta Telia.

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 595 000 kr
Lägenhetsnummer
2523
Våningsplan
2 av 5*
Hiss
Ja
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
69 kvm**

* (1 trappa)

** Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
132

Området

Att bo i Huddinge kommun

Huddinge är för dig som söker närhet till badklippor, strövområden och sportaktiviteter men samtidigt direkt närhet till storstadspulsen i centrala Stockholm.

Sett till folkmängd så är Huddinge den näst största kommunen i Stockholms län. Det gör att kommunen erbjuder en stor bredd av olika boenden. I norra delen av Huddinge som gränsar mot Stockholms stad ligger Stuvsta-Snättringe och Segeltorp. Här finns villor och småhus, men även flerfamiljshus såsom kedjehus och radhus i Myrängen och Snättringedalen.


Söderöver ligger Sjödalen-Fullersta som utgör Huddinges centrala delar. Området består till hälften av villor och radhus, och till hälften flerfamiljshus. Här ligger Huddinge Centrum med sin charmiga småstadskänsla och öppna torgmiljö. I centrumet kan du spendera timmar med att botanisera bland såväl de mest kända klädkedjorna som små specialbutiker. Välsorterade matvarubutiker finns i form av Hemköp och Coop där den senare fungerar som postombud. Centrumet inkluderar även faciliteter som vårdcentral, apotek, optiker och tandläkare. Från centrumet tar du dig enkelt till pendeltågsstationen och därifrån vidare till Stockholms innerstad på ca en kvart.

Vid sidan av Huddinge centrum finns lokala affärscentrum utspridda på en rad platser i kommunen, däribland ett av Stockholms mest populära i form av Kungens kurva intill Segeltorp. Här ligger världens största IKEA-varuhus och ett flertal andra kända varuhuskedjor. I Kungens kurva ligger även shopping- och nöjescentret Heron City med ett brett utbud av butiker, bowling, restauranger, 18 olika biodukar med mera.

Populära Rådsparken ligger ca 10 minuters gångväg från Huddinge centrum och är perfekt för barnfamiljer. Bland annat finns skatepool, klätterblock och konstgräsplan. Men mest uppskattat är ett stall för djurintresserade barn i alla åldrar. Stallet innehåller bland annat åsnor, getter, får, kaniner och höns där barn får delta i verksamheten och lära sig att ta hand om djuren. I anslutning till parken finns faciliteter som toaletter med skötbord, café och micro för medhavd matsäck.

I närheten av Huddinge centrum ligger även Sjödalsparken. Där finns två boulebanor, en tillgänglighetsanpassad lekplats och en scen. En årlig höjdpunkt är den populära blues- och jazzfestivalen som hålls i parken.

Naturupplevelser och fritidsaktiviteter bjuder Huddinge generöst på där ungefär en tredjedel av kommunens yta är naturreservat. Längs Huddinges många sjöar och vattendrag finns badmöjligheter från klippor och stränder – några lugna, andra mer livfulla. I Gömmarens naturreservat finns en särskild hundbadplats där hundar får bada okopplade. För den fiskeintresserade så tillåts fiske i flera av vattnen där fångsten kan bestå av allt från öring och abborre till gädda och mört. Oftast krävs att du köper ett fiskekort för några hundralappar.

Ett välbesökt friluftsområde är Flottsbro ca 3 km från Huddinge centrum. I området finns flera vandringsleder och motionsspår. Träningen kan avslutas med ett dopp vid det populära Flottsbrobadet. Här finns även möjlighet att hyra kanoter och trampbåtar. På vintern åker man skridskor när sjön frusit till is eller tar skidorna till Flottsbrobacken som är länets högsta skidbacke med tillhörande skidanläggning.

I Huddinge finns ett stort antal förskolor och grundskolor samt fyra kommunala och två fristående gymnasieskolor. I Flemingsberg ligger dessutom Södertörns högskola.

Flera vårdcentraler finns i kommunen samt Karolinska universitetssjukhuset, ett av Europas ledande universitetssjukhus som erbjuder ett brett spektrum av vård.

Kollektivtrafiken till och från Huddinge utgörs av pendeltåg, tunnelbana och bussar. Via bil tar det ca 20 minuter från Huddinge centrum till centrala Stockholm. Även inom kommunen är kommunikationen i regel god.

Köpa eller sälja bostad i Huddinge? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Huddinge! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Kommunalvägen 42, 1tr

Kommunalvägen 42, 1tr,
141 63 Huddinge

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Stefan Voigt

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0732-57 56 77

 • Extra kontaktperson

  Linus Molin

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-62 06 78

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Kvarnbergsplan, Huddinge

  Adress
  Arrendatorsvägen 6A
  Pris
  1 895 000 kr
  Månadsavgift
  3 444 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  50 kvm

  Visning: 2020-02-02 12.30