Accepterat pris - NÄRA HUDDINGE C - MÖJLIG 2,5:A I ATTRAKTIV & VÄLSKÖTT BRF MED LÅGA AVGIFTER

Kvarnbergsplan, Huddinge

Rådsvägen 7D, 2tr

Accepterat pris
2 100 000 kr
Avgift
2 559 kr
Antal rum
2
Typ
Bostadsrätt
Våningsplan
2 av 3
Boarea
64,7 kvm

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Accepterat pris - NÄRA HUDDINGE C - MÖJLIG 2,5:A I ATTRAKTIV & VÄLSKÖTT BRF MED LÅGA AVGIFTER

Vid Kvarnbergsplan finns flera busslinjer, livsmedelsbutik, pizzeria, sim- och sporthall med gym. Huddinge C ligger endast ca 10 min gångväg bort.

 • Ansvarig mäklare

  Christoffer Kihlman

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0732-57 56 76

 • Extra kontaktperson

  Anna-Maria Tiilikainen

  Mäklarassistent

  :
  Mobil: 0732-57 56 70

Bilder

. Rådsvägen 7D, 2tr - Bjurfors
Utvald detaljbild. Rådsvägen 7D, 2tr - Bjurfors
Utvald detaljbild. Rådsvägen 7D, 2tr - Bjurfors
. Rådsvägen 7D, 2tr - Bjurfors

Trivsam matplats vid fönster!

. Rådsvägen 7D, 2tr - Bjurfors
. Rådsvägen 7D, 2tr - Bjurfors
. Rådsvägen 7D, 2tr - Bjurfors
. Rådsvägen 7D, 2tr - Bjurfors

Fint kök med inbyggda vitvaror!

. Rådsvägen 7D, 2tr - Bjurfors
. Rådsvägen 7D, 2tr - Bjurfors
. Rådsvägen 7D, 2tr - Bjurfors
. Rådsvägen 7D, 2tr - Bjurfors
. Rådsvägen 7D, 2tr - Bjurfors
. Rådsvägen 7D, 2tr - Bjurfors
. Rådsvägen 7D, 2tr - Bjurfors
. Rådsvägen 7D, 2tr - Bjurfors
Utvald detaljbild. Rådsvägen 7D, 2tr - Bjurfors
. Rådsvägen 7D, 2tr - Bjurfors

Föreningens fina innergård!

På bekvämt gångavstånd till Huddinge C. Rådsvägen 7D, 2tr - Bjurfors
På bekvämt gångavstånd till Huddinge C

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Fin och välplanerad lägenhet som även skulle kunna disponeras som en 2,5:a. Bostaden är belägen i attraktiv och välskött brf med god ekonomi och låga avgifter.

Välkommen till Rådsvägen 7D och den populära föreningen Brf Rådet. Ni finner lägenheten två trappor upp i fastigheten med stor inglasad balkong som vetter mot ett härligt söderläge. Inne i bostaden möts vi av en välkomnade hall med förvaring. Fint Sentense kök och rostfria vitvaror samt matplats för 4-6 personer, sovrum med utgång till inglasad balkong, helkaklat och stambytt badrum. Dessutom ett lättmöblerat vardagsrum med utsikt över föreningens lugna innergård. All el utbytt och det är jordade eluttag i hela lägenheten.

Utanför husets entré finner du föreningens innergård med sandlåda och grillplats till sommarens sammankomster med släkt och vänner. Runt knuten finns barnvänliga Rådsparken som är den största parken i området. Rådsparken erbjuder ett stort utbud av aktiviteter såsom djurklubb för de små, parklek med café och grillplats, lekplats med klätterblocks och konstgräsplan samt skatepool, en oas för barnfamiljen eller dig som bara vill koppla av i trivsam miljö! Nytt i föreningen är den bokningsbar bastu som kommer finnas tillgänglig för medlemmarna under början av 2019.

Vid Kvarnbergsplan finns flera busslinjer, livsmedelsbutik, pizzeria, sim- och sporthall med gym. Huddinge centrum ligger ca 10 min gångväg bort där finner du butiker och restauranger samt pendeltåg som tar dig till Söder på ca 13 min och till Stockholm central på ca 16 min.

Interiör

HALL - Välkomnande hall med ljust fint golv och tapetserade väggar samt plats för avhängning.

BADRUM - Helkaklat och stambytt badrum med klinkergolv. Utrustning: Handfat med kommod, spegelskåp och wc.

KÖK - Fräscht kök med vita skåpluckor och matplats vid fönster. Goda arbetsytor och förvaringsmöbler samt utrustning bestående av: kyl/frys, inbyggd ugn och mikrovågsugn dessutom diskmaskin, spishäll och fläkt.

SOVRUM - Rymligt sovrum med utgång till inglasad balkong. Ljust golv och tapetserade väggar samt garderobsvägg med förvaring.

VARDAGSRUM - Luftigt vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp. Fint parkettgolv i ek och tapetserade väggar samt klädkammare/förråd.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Uteplats/balkong

Stor inglasad balkong belägen i ett lugnt läge med möjlig em-sol.

Ombyggnad, Renoveringar

2005 - Badrum
2007/2008 - Kök
2007/2008 - El

Övriga byggnader/utrymmen

1st källarförråd tillhör lägenheten.

Övrigt

Vi använder oss av öppen budgivning, vilket innebär att mäklaren löpande redovisar det högsta budet till budgivarna som då har möjligheten att bjuda över varandra. Mäklaren noterar samtliga bud med namn på budgivaren, tidpunkt och bud, samt eventuella villkor med budet. Alla som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivningslistan med budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till säljare och köpare.

Spekulanter uppmanas att noggrant undersöka lägenheten före köpet, som överlåtes i det skick och med den utrustning som föreligger i dag, med undantag av säljarens åtagande om flyttstädning.

Kvarnbergsplan som ligger 1-2 minuters gångväg bort som fungerar som en knutpunkt med bussar till Huddinge, Flemingsberg, Farsta, Högdalen och Skärholmen mm. Även nattbussen (791/792) stannar vid Kvarnbergsplan och den tar t.ex. ca 22 minuter från Skanstull. Pizzerian vid Kvarnbergsplan har mycket gott rykte och där finns även välsorterad Icabutik samt omtyckta Alfreds café.

En stenkast bort ligger Huddingehallen med sport- och simhall och gym. Även nära till familjevänliga Rådsparken där barnen kan leka med djuren på djurklubben, lekplatsen eller klättra. Här finns också konstgräsplan för fotboll/basket, skatepool, utegym och café.

I Huddinge centrum ca 10 min gångväg bort finns pendeltåg som tar dig till Söder på ca 13 min och till Stockholm central på ca 16 min. I närheten finns även ett flertal förskolor och grundskolor samt gymnasieskola.

Info till köpare ang utbyggnad av närliggande skola: https://www.huddinge.se/globalassets/huddinge.se/stadsplanering-och-trafik/planer-projekt-och-arbeten/gallande-detaljplaner/sjodalen-fullersta/plankarta0126k-16540.pdf

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Information

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Accepterat pris
2 100 000 kr
Lägenhetsnummer
141
Våningsplan
2 av 3
Hiss
Nej
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
64,7 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
1960
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glasfönster

Bostadsrättsförening

Namn
Rådet
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1000*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

En av Huddinges mest populära föreningar. Fastigheten är byggd 1960 och omfattar två bostadshus med 175 lägenheter och 13 lokaler, varav 10 lokaler är hyresrätter.
Lägenhetsfördelning:
41 st 1 rum och kök, kokvrå eller kokskåp.
91 st 2 rum och kök eller kokvrå.
26 st 3 rum och kök.
13 st 4 rum och kök.
4 st 5 rum och kök.

Föreningens ekonomi

Inga planerade avgiftsförändringar (januari 2019).
Äldre och stabil förening med mycket god ekonomi och låga avgifter.

Föreningen tillåter endast och max 2 ägare per lägenhet.

Renoveringar - Utförda och planerade

Uförda renoveringar:
2010: Spolning av stammarna.
2010: Ommålning av trapphus.
2010: Målning och renovering av portar.
2011: Installation av bredband. Hastigheten är 100 Mbit/s.
2011: Byte av fönster.
2015-16: Relining av stammarna.

Kommande renoveringar:
Föreningen kommer fortsätta med relining av stammar, kommer ta till ca år 2020 innan alla stammar är klara. Mellan ca år 2020-2025 kommer taket på hus 5 att bytas samt taket på hus 7 kommer ses över.

Parkering

Föreningen har 26 garageplatser och 91 p-platser.
P-plats med elstolpe: 260 kr/mån. P-plats utan elstolpe: 160 kr/mån.
Garageplatser (kallgarage) på Rådsvägen 15 hyrs ut av Heba Fastighets AB. Kostnad från 470 kr. För mer info ring, 08-442 44 45.

TV/bredband

Kabel-TV via Com Hem (grundutbud ingår i avgiften).
Bredband via Bredbandsbolaget (100 Mbit/s) eller Com Hem.

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 559 kr

Värme, vatten, kabel-tv och förråd.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,65012%
Andel av årsavgiften är
0,65%
Pantsatt
Ja

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
245 kr
Försäkring
94 kr
Summa
339 kr

Detta är nuvarande ägares driftskostnader och kan variera bl.a. beroende på hur många personer som ingår i hushållet samt vilka avtal man väljer.

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
118

Länkar

Området

Att bo i Huddinge kommun

Huddinge är för dig som söker närhet till badklippor, strövområden och sportaktiviteter men samtidigt direkt närhet till storstadspulsen i centrala Stockholm.

Sett till folkmängd så är Huddinge den näst största kommunen i Stockholms län. Det gör att kommunen erbjuder en stor bredd av olika boenden. I norra delen av Huddinge som gränsar mot Stockholms stad ligger Stuvsta-Snättringe och Segeltorp. Här finns villor och småhus, men även flerfamiljshus såsom kedjehus och radhus i Myrängen och Snättringedalen.


Söderöver ligger Sjödalen-Fullersta som utgör Huddinges centrala delar. Området består till hälften av villor och radhus, och till hälften flerfamiljshus. Här ligger Huddinge Centrum med sin charmiga småstadskänsla och öppna torgmiljö. I centrumet kan du spendera timmar med att botanisera bland såväl de mest kända klädkedjorna som små specialbutiker. Välsorterade matvarubutiker finns i form av Hemköp och Coop där den senare fungerar som postombud. Centrumet inkluderar även faciliteter som vårdcentral, apotek, optiker och tandläkare. Från centrumet tar du dig enkelt till pendeltågsstationen och därifrån vidare till Stockholms innerstad på ca en kvart.

Vid sidan av Huddinge centrum finns lokala affärscentrum utspridda på en rad platser i kommunen, däribland ett av Stockholms mest populära i form av Kungens kurva intill Segeltorp. Här ligger världens största IKEA-varuhus och ett flertal andra kända varuhuskedjor. I Kungens kurva ligger även shopping- och nöjescentret Heron City med ett brett utbud av butiker, bowling, restauranger, 18 olika biodukar med mera.

Populära Rådsparken ligger ca 10 minuters gångväg från Huddinge centrum och är perfekt för barnfamiljer. Bland annat finns skatepool, klätterblock och konstgräsplan. Men mest uppskattat är ett stall för djurintresserade barn i alla åldrar. Stallet innehåller bland annat åsnor, getter, får, kaniner och höns där barn får delta i verksamheten och lära sig att ta hand om djuren. I anslutning till parken finns faciliteter som toaletter med skötbord, café och micro för medhavd matsäck.

I närheten av Huddinge centrum ligger även Sjödalsparken. Där finns två boulebanor, en tillgänglighetsanpassad lekplats och en scen. En årlig höjdpunkt är den populära blues- och jazzfestivalen som hålls i parken.

Naturupplevelser och fritidsaktiviteter bjuder Huddinge generöst på där ungefär en tredjedel av kommunens yta är naturreservat. Längs Huddinges många sjöar och vattendrag finns badmöjligheter från klippor och stränder – några lugna, andra mer livfulla. I Gömmarens naturreservat finns en särskild hundbadplats där hundar får bada okopplade. För den fiskeintresserade så tillåts fiske i flera av vattnen där fångsten kan bestå av allt från öring och abborre till gädda och mört. Oftast krävs att du köper ett fiskekort för några hundralappar.

Ett välbesökt friluftsområde är Flottsbro ca 3 km från Huddinge centrum. I området finns flera vandringsleder och motionsspår. Träningen kan avslutas med ett dopp vid det populära Flottsbrobadet. Här finns även möjlighet att hyra kanoter och trampbåtar. På vintern åker man skridskor när sjön frusit till is eller tar skidorna till Flottsbrobacken som är länets högsta skidbacke med tillhörande skidanläggning.

I Huddinge finns ett stort antal förskolor och grundskolor samt fyra kommunala och två fristående gymnasieskolor. I Flemingsberg ligger dessutom Södertörns högskola.

Flera vårdcentraler finns i kommunen samt Karolinska universitetssjukhuset, ett av Europas ledande universitetssjukhus som erbjuder ett brett spektrum av vård.

Kollektivtrafiken till och från Huddinge utgörs av pendeltåg, tunnelbana och bussar. Via bil tar det ca 20 minuter från Huddinge centrum till centrala Stockholm. Även inom kommunen är kommunikationen i regel god.

Köpa eller sälja bostad i Huddinge? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Huddinge! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Rådsvägen 7D, 2tr

Rådsvägen 7D, 2tr,
141 48 Huddinge

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Christoffer Kihlman

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0732-57 56 76

 • Extra kontaktperson

  Anna-Maria Tiilikainen

  Mäklarassistent

  :
  Mobil: 0732-57 56 70

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrätt

  Kvarnbergsplan, Huddinge

  På förhand
  Adress
  Vikingavägen 9, 1tr
  Utgångspris
  1 795 000 kr
  Månadsavgift
  2 435 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  40 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!