LÄGENHET MED LÅG AVGIFT OCH BRA LÄGE!

Kvarnbergsplan, Huddinge

Vikingavägen 9, 1tr

På förhand
Utgångspris
1 795 000 kr
Avgift
2 435 kr
Antal rum
1
Boarea
40 kvm
Typ
Bostadsrätt
Våningsplan
2 av 7
Hiss
Ja
Balkong
Ja

LÄGENHET MED LÅG AVGIFT OCH BRA LÄGE!

Fin och ljus lägenhet i attraktiv och populär förening med bra ekonomi. Stor inglasad balkong. Bredband ingår i avgiften.

 • Ansvarig mäklare

  Stefan Voigt

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0732-57 56 77

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Fasad framsida. Vikingavägen 9, 1tr - Bjurfors
Fasad framsida
Entré/hall. Vikingavägen 9, 1tr - Bjurfors
Entré/hall
Badrum. Vikingavägen 9, 1tr - Bjurfors
Badrum
Kök. Vikingavägen 9, 1tr - Bjurfors
Kök
Rum. Vikingavägen 9, 1tr - Bjurfors
Rum
Rum. Vikingavägen 9, 1tr - Bjurfors
Rum

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Fin och ljus lägenhet i attraktiv och populär bostadsrättsförening med bra ekonomi. Välplanerad lägenhet med genomgående ljusa ytskikt. Hall med flera garderober. Mycket fräscht och stambytt badrum med kakel och klinker. Rymligt rum med stora fönster och plats för både soffa och säng. Från rummet nås den inglasade balkongen med morgonsol. Rejält kök med matplats.

Lägenheten har bra läge med gångavstånd till Huddinge centrum med bra affärsutbud och pendeltåg. Även nära till bussar, livsmedelsbutik, pizzeria, sim- och sporthall mm. Mycket bra förening med låg månadsavgift som inkluderar bredband.

Utvald detaljbild

Fakta

Uteplats/balkong

Rymlig och inglasad balkong.

Övrigt

BUDGIVNING
Vi använder oss av öppen budgivning, vilket innebär att mäklaren löpande redovisar det högsta budet till budgivarna som då har möjligheten att bjuda över varandra. Mäklaren noterar samtliga bud med namn på budgivaren, tidpunkt och bud, samt eventuella villkor med budet.
Alla som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivningslistan med budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till säljare och köpare.

AVGIFTER TILL HSB
Köparen skall betala en andelsavgift till HSB Södertörn om f n 500:-/delägare samt en årsavgift om f n 300:-/hushåll. Andelsavgiften återbetalas vid avflyttning från lägenheten och utträde ur HSB.

Spekulanter uppmanas att noggrant undersöka lägenheten före köpet, som överlåtes i det skick och med den utrustning som föreligger i dag, med undantag av säljarens åtagande om flyttstädning.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Månadsavgift

Avgift
2 435 kr

I avgiften ingår värme, vatten, bredband samt kabel-TV.

Information

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
1 795 000 kr
Lägenhetsnummer
74
Våningsplan
2 av 7*
Hiss
Ja
Rum
1
Boarea
40 kvm**

* Våningsplan 2 av (1 trappa).

** Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
250 kr
Försäkring
200 kr
Summa
450 kr

Detta är nuvarande ägares driftskostnader och kan variera bl.a. beroende på hur många personer som ingår i hushållet samt vilka avtal man väljer.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glasfönster

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
112

Bostadsrättsförening

Namn
Kvarnberget
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Stabil och välskött HSB-förening med 216 lägenheter, fem tvättstugor med två separata torkrum, två övernattningsrum (ett med fyra bäddar och ett med sex bäddar), föreningslokal, flertalet cykelförråd och lägenhetsförråd. Alla gemensamma utrymmen ligger i entréplan och lägenhetsförråden på vinden.
Bokning av tvättstugor, övernattningsrum samt föreningslokal kan göras av medlemmarna via bokningstavlor som finns i varje port eller via internet.

Föreningen har god ekonomi och inga höjningar är planerade (november 2019).

Föreningens hemsida: http://www.kvarnberget.n.nu/

Föreningens ekonomi

Föreningen har god ekonomi och inga höjningar är planerade (november 2019).

AVGIFTER TILL HSB
Köparen skall betala en andelsavgift till HSB Södertörn om f.n. 500 kr/delägare samt en årsavgift om f.n. 300 kr/hushåll. Andelsavgiften återbetalas vid avflyttning från lägenheten och utträde ur HSB

Renoveringar - Utförda och planerade

Fastighetens underhåll sköts av HSB med en 20-års underhållsplan som grund. Förutom det löpande underhållet har ett antal större insatser gjorts.
2019: Fasadtvätt och stuprörsbyte
2018: Förnyelse av lekparken
2016: Brandgatan på parksidan omasfalterad och ny kantsten satt.
2016: Stamspolning genomförd i hela fastigheten.
2015: Samtliga balkonger är bytta mot nya större och inglasade balkonger.
2013: Kontroll av yttertak och byte av skadade takpannor. Byte av rökgasspjäll till nya elektriskt manövrerade.
2012: Renovering till originalskick av samtliga portar mot Vikingavägen samt byte av dörrar mot parken. Klinker lagt i resterande del av centrala gången i fastigheten.
2010: Stambyte och helrenovering av badrummen i alla lägenheter.
2010: Renovering av samtliga tvättstugor och torkrum.
2010: Klinker lagt i gångarna utanför tvättstugorna och torkrummen.
2010: Elektronisk passersystem för portar och gångar samt bokningssystem infört till tvättstugor, övernattningsrum och lokal.
2008: Renovering och uppdatering av samtliga soprum.
2008: Nya motorer till ventilationsanläggningarna monterade.
2003: Byte av samtliga fönster och balkongdörrar.
2000: Dränering runt byggnaden samt installation av pumpgropar.
1995: Nytt tak och takbeklädnad.
1990: Tilläggsisolering och ny fasadplåt på husets samtliga fasader.

Parkering

Det finns 159 parkeringsplatser som kostar 150 kr/mån (utan el) och 230 kr/mån (med el). Gästparkeringar finns i början av Vikingavägen och utanför port 15. Mellan port 13 och 15 finns två st 15 minuters parkeringar längs vägen. Garagen som finns i början av Vikingavägen tillhör Vikingens Garageförening.

TV/bredband

Kabel-TV via Com Hem där grundutbudet ingår i avgiften.
Bredband via Ownit ingår i månadsavgiften (250 Mbit/s).

Gemensamma utrymmen

Tvättstugor, torkrum, övernattningsrum, föreningslokal, cykelförråd i entréplan och lägenhetsförråd på vinden.

Området

Att bo i Huddinge kommun

Huddinge är för dig som söker närhet till badklippor, strövområden och sportaktiviteter men samtidigt direkt närhet till storstadspulsen i centrala Stockholm.

Sett till folkmängd så är Huddinge den näst största kommunen i Stockholms län. Det gör att kommunen erbjuder en stor bredd av olika boenden. I norra delen av Huddinge som gränsar mot Stockholms stad ligger Stuvsta-Snättringe och Segeltorp. Här finns villor och småhus, men även flerfamiljshus såsom kedjehus och radhus i Myrängen och Snättringedalen.


Söderöver ligger Sjödalen-Fullersta som utgör Huddinges centrala delar. Området består till hälften av villor och radhus, och till hälften flerfamiljshus. Här ligger Huddinge Centrum med sin charmiga småstadskänsla och öppna torgmiljö. I centrumet kan du spendera timmar med att botanisera bland såväl de mest kända klädkedjorna som små specialbutiker. Välsorterade matvarubutiker finns i form av Hemköp och Coop där den senare fungerar som postombud. Centrumet inkluderar även faciliteter som vårdcentral, apotek, optiker och tandläkare. Från centrumet tar du dig enkelt till pendeltågsstationen och därifrån vidare till Stockholms innerstad på ca en kvart.

Vid sidan av Huddinge centrum finns lokala affärscentrum utspridda på en rad platser i kommunen, däribland ett av Stockholms mest populära i form av Kungens kurva intill Segeltorp. Här ligger världens största IKEA-varuhus och ett flertal andra kända varuhuskedjor. I Kungens kurva ligger även shopping- och nöjescentret Heron City med ett brett utbud av butiker, bowling, restauranger, 18 olika biodukar med mera.

Populära Rådsparken ligger ca 10 minuters gångväg från Huddinge centrum och är perfekt för barnfamiljer. Bland annat finns skatepool, klätterblock och konstgräsplan. Men mest uppskattat är ett stall för djurintresserade barn i alla åldrar. Stallet innehåller bland annat åsnor, getter, får, kaniner och höns där barn får delta i verksamheten och lära sig att ta hand om djuren. I anslutning till parken finns faciliteter som toaletter med skötbord, café och micro för medhavd matsäck.

I närheten av Huddinge centrum ligger även Sjödalsparken. Där finns två boulebanor, en tillgänglighetsanpassad lekplats och en scen. En årlig höjdpunkt är den populära blues- och jazzfestivalen som hålls i parken.

Naturupplevelser och fritidsaktiviteter bjuder Huddinge generöst på där ungefär en tredjedel av kommunens yta är naturreservat. Längs Huddinges många sjöar och vattendrag finns badmöjligheter från klippor och stränder – några lugna, andra mer livfulla. I Gömmarens naturreservat finns en särskild hundbadplats där hundar får bada okopplade. För den fiskeintresserade så tillåts fiske i flera av vattnen där fångsten kan bestå av allt från öring och abborre till gädda och mört. Oftast krävs att du köper ett fiskekort för några hundralappar.

Ett välbesökt friluftsområde är Flottsbro ca 3 km från Huddinge centrum. I området finns flera vandringsleder och motionsspår. Träningen kan avslutas med ett dopp vid det populära Flottsbrobadet. Här finns även möjlighet att hyra kanoter och trampbåtar. På vintern åker man skridskor när sjön frusit till is eller tar skidorna till Flottsbrobacken som är länets högsta skidbacke med tillhörande skidanläggning.

I Huddinge finns ett stort antal förskolor och grundskolor samt fyra kommunala och två fristående gymnasieskolor. I Flemingsberg ligger dessutom Södertörns högskola.

Flera vårdcentraler finns i kommunen samt Karolinska universitetssjukhuset, ett av Europas ledande universitetssjukhus som erbjuder ett brett spektrum av vård.

Kollektivtrafiken till och från Huddinge utgörs av pendeltåg, tunnelbana och bussar. Via bil tar det ca 20 minuter från Huddinge centrum till centrala Stockholm. Även inom kommunen är kommunikationen i regel god.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Huddinge? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Huddinge! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Vikingavägen 9, 1tr

Vikingavägen 9, 1tr,
141 48 Huddinge

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Stefan Voigt

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0732-57 56 77

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Kvarnbergsplan, Huddinge

  Adress
  Kvarnbergsvägen 31E
  Utgångspris
  1 595 000 kr
  Månadsavgift
  2 216 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  32 kvm

  Visning: 2021-03-14 11.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Kvarnbergsplan, Huddinge

  Adress
  Kansligränd 18
  Utgångspris
  1 650 000 kr
  Månadsavgift
  2 011 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  29 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Kvarnbergsplan, Huddinge

  På förhand
  Adress
  Kansligränd 20
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  2 763 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  46 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!