Modern & välplanerad 1:a på populära Vikingavägen!

Kvarnbergsplan, Huddinge

Vikingavägen 9

Budgivning pågår
Utgångspris
1 695 000 kr
Avgift
2 473 kr
Antal rum
1
Boarea
40 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
5 av 6
Hiss
Ja

Budgivning pågår

Nuvarande bud Nuvarande bud: 1 850 000 kr

Lägg ett bud

Läs mer om budgivning

Modern & välplanerad 1:a på populära Vikingavägen!

Bo i en av Huddinges mest välskötta föreningar med mycket god ekonomi.

 • Ansvarig mäklare

  Vanja Andelkovic

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-57 56 75

 • Extra kontaktperson

  Anna-Maria Tiilikainen

  Säljkoordinator

  :
  Mobil: 0732-57 56 70

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Fasadbild. Vikingavägen 9 - Bjurfors
Fasadbild
Balkong. Vikingavägen 9 - Bjurfors
Balkong
Allrum. Vikingavägen 9 - Bjurfors
Allrum
Allrum. Vikingavägen 9 - Bjurfors
Allrum
Allrum. Vikingavägen 9 - Bjurfors
Allrum
Allrum. Vikingavägen 9 - Bjurfors
Allrum

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Med massor av charm och ett ypperligt centralt läge kan vi nu presentera denna moderna och välplanerade etta om 40 kvm på populära Vikingavägen! Lägenheten har en låg månadsavgift om 2 473 kr, ligger på femte våningen, är genomgående och från allrummet nås den rymliga, inglasade balkongen i österläge. Bostaden erbjuder fräscht helkaklat badrum, rymligt kök samt ett rum som enkelt avgränsas så en sovalkov kan skapas. Här bor man även i en skötsam förening med mycket god ekonomi. Gångavstånd till mataffär och Huddinge centrum där allt man behöver finns. Shopping, restauranger samt mycket bra kommunikationer in till city. Varmt välkommen till denna fantastiska bostad vid Kvarnbergsplan!

För mer information kontakta ansvarig mäklare.

Interiör

ENTRÉ/HALL
Välkomnande hall med plats för avhängning. Garderob till vänster om ytterdörren. Klinkergolv med golvvärme och tapetserade väggar.

KÖK
Fint och stort kök med plats för matgrupp. Även här klinkergolv samt gråmålade väggar. I köket finns diskmaskin, spisfläkt, spishäll, inbyggnadsugn, kyl/frys och stora skåp med mycket förvaring.

BADRUM
Fräscht badrum med dusch, handfat, spegelskåp, wc, handdukstork. Spotlights i tak, vit/mörkgrå kakel samt mörkgrått klinkergolv med golvvärme. (2010 gjordes stambyte och helrenovering av badrummen i alla lägenheter).

ALLRUM
Mycket ljust och stort allrum som enkelt avgränsas så en sovalkov kan skapas och i direkt anslutning till rymlig klädkammare. Ljust parkettgolv, vitmålade väggar samt en tapetserad fondvägg. Fönster i två väderstreck.

BALKONG
Underbar balkong med inglasning och utan insyn med förmiddagssol.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Uteplats/balkong

Rymlig inglasad balkong utan insyn i österläge.

TV/bredband

Kabel-TV via Com Hem där grundutbudet ingår i avgiften.
Bredband via Ownit ingår i månadsavgiften (250 Mbit/s).

Parkering

Det finns 159 parkeringsplatser som kostar 150 kr/mån (utan el) och 230 kr/mån (med el). Gästparkeringar finns i början av Vikingavägen och utanför port 15. Mellan port 13 och 15 finns två st 15 minuters parkeringar längs vägen. Garagen som finns i början av Vikingavägen tillhör Vikingens Garageförening.

Övrigt

BUDGIVNING - Vi använder oss av öppen budgivning, vilket innebär att mäklaren löpande redovisar det högsta budet till budgivarna som då har möjligheten att bjuda över varandra. Mäklaren noterar samtliga bud med namn på budgivaren, tidpunkt och bud, samt eventuella villkor med budet. Alla som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivningslistan med budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till säljare och köpare.

Spekulanter uppmanas att noggrant undersöka lägenheten före köpet, som överlåtes i det skick och med den utrustning som föreligger i dag, med undantag av säljarens åtagande om flyttstädning.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 473 kr

I månadsavgiften ingår uppvärmning, vatten, kabel-tv, bredband samt sophämtning.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,34796%
Andel av årsavgiften är
0,34796%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
1 695 000 kr
Lägenhetsnummer
90
Våningsplan
5 av 6
Hiss
Ja
Rum
1
Boarea
40 kvm*

* Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
2
Hushållsström
230 kr
Försäkring
166 kr
Summa
396 kr

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
1964

Bostadsrättsförening

Namn
Kvarnberget
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Stabil och välskött HSB-förening med 216 lägenheter, fem tvättstugor med två separata torkrum, två övernattningsrum (ett med fyra bäddar och ett med sex bäddar), föreningslokal, flertalet cykelförråd och lägenhetsförråd. Alla gemensamma utrymmen ligger i entréplan och lägenhetsförråden på vinden.
Bokning av tvättstugor, övernattningsrum samt föreningslokal kan göras av medlemmarna via bokningstavlor som finns i varje port eller via internet.

Föreningen har god ekonomi och inga höjningar är planerade (november 2019).

Föreningens hemsida: http://www.kvarnberget.n.nu/

Föreningens ekonomi

Föreningen har god ekonomi och inga höjningar är planerade (november 2019).

AVGIFTER TILL HSB
Köparen skall betala en andelsavgift till HSB Södertörn om f.n. 500 kr/delägare samt en årsavgift om f.n. 300 kr/hushåll. Andelsavgiften återbetalas vid avflyttning från lägenheten och utträde ur HSB

Renoveringar - Utförda och planerade

Fastighetens underhåll sköts av HSB med en 20-års underhållsplan som grund. Förutom det löpande underhållet har ett antal större insatser gjorts.
2019: Fasadtvätt och stuprörsbyte
2018: Förnyelse av lekparken
2016: Brandgatan på parksidan omasfalterad och ny kantsten satt.
2016: Stamspolning genomförd i hela fastigheten.
2015: Samtliga balkonger är bytta mot nya större och inglasade balkonger.
2013: Kontroll av yttertak och byte av skadade takpannor. Byte av rökgasspjäll till nya elektriskt manövrerade.
2012: Renovering till originalskick av samtliga portar mot Vikingavägen samt byte av dörrar mot parken. Klinker lagt i resterande del av centrala gången i fastigheten.
2010: Stambyte och helrenovering av badrummen i alla lägenheter.
2010: Renovering av samtliga tvättstugor och torkrum.
2010: Klinker lagt i gångarna utanför tvättstugorna och torkrummen.
2010: Elektronisk passersystem för portar och gångar samt bokningssystem infört till tvättstugor, övernattningsrum och lokal.
2008: Renovering och uppdatering av samtliga soprum.
2008: Nya motorer till ventilationsanläggningarna monterade.
2003: Byte av samtliga fönster och balkongdörrar.
2000: Dränering runt byggnaden samt installation av pumpgropar.
1995: Nytt tak och takbeklädnad.
1990: Tilläggsisolering och ny fasadplåt på husets samtliga fasader.

Parkering

Det finns 159 parkeringsplatser som kostar 150 kr/mån (utan el) och 230 kr/mån (med el). Gästparkeringar finns i början av Vikingavägen och utanför port 15. Mellan port 13 och 15 finns två st 15 minuters parkeringar längs vägen. Garagen som finns i början av Vikingavägen tillhör Vikingens Garageförening.

TV/bredband

Kabel-TV via Com Hem där grundutbudet ingår i avgiften.
Bredband via Ownit ingår i månadsavgiften (250 Mbit/s).

Gemensamma utrymmen

Tvättstugor, torkrum, övernattningsrum, föreningslokal, cykelförråd i entréplan och lägenhetsförråd på vinden.

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energideklarationsdatum
2010-04-16

Området

Att bo i Huddinge kommun

Huddinge är för dig som söker närhet till badklippor, strövområden och sportaktiviteter men samtidigt direkt närhet till storstadspulsen i centrala Stockholm.

Sett till folkmängd så är Huddinge den näst största kommunen i Stockholms län. Det gör att kommunen erbjuder en stor bredd av olika boenden. I norra delen av Huddinge som gränsar mot Stockholms stad ligger Stuvsta-Snättringe och Segeltorp. Här finns villor och småhus, men även flerfamiljshus såsom kedjehus och radhus i Myrängen och Snättringedalen.


Söderöver ligger Sjödalen-Fullersta som utgör Huddinges centrala delar. Området består till hälften av villor och radhus, och till hälften flerfamiljshus. Här ligger Huddinge Centrum med sin charmiga småstadskänsla och öppna torgmiljö. I centrumet kan du spendera timmar med att botanisera bland såväl de mest kända klädkedjorna som små specialbutiker. Välsorterade matvarubutiker finns i form av Hemköp och Coop där den senare fungerar som postombud. Centrumet inkluderar även faciliteter som vårdcentral, apotek, optiker och tandläkare. Från centrumet tar du dig enkelt till pendeltågsstationen och därifrån vidare till Stockholms innerstad på ca en kvart.

Vid sidan av Huddinge centrum finns lokala affärscentrum utspridda på en rad platser i kommunen, däribland ett av Stockholms mest populära i form av Kungens kurva intill Segeltorp. Här ligger världens största IKEA-varuhus och ett flertal andra kända varuhuskedjor. I Kungens kurva ligger även shopping- och nöjescentret Heron City med ett brett utbud av butiker, bowling, restauranger, 18 olika biodukar med mera.

Populära Rådsparken ligger ca 10 minuters gångväg från Huddinge centrum och är perfekt för barnfamiljer. Bland annat finns skatepool, klätterblock och konstgräsplan. Men mest uppskattat är ett stall för djurintresserade barn i alla åldrar. Stallet innehåller bland annat åsnor, getter, får, kaniner och höns där barn får delta i verksamheten och lära sig att ta hand om djuren. I anslutning till parken finns faciliteter som toaletter med skötbord, café och micro för medhavd matsäck.

I närheten av Huddinge centrum ligger även Sjödalsparken. Där finns två boulebanor, en tillgänglighetsanpassad lekplats och en scen. En årlig höjdpunkt är den populära blues- och jazzfestivalen som hålls i parken.

Naturupplevelser och fritidsaktiviteter bjuder Huddinge generöst på där ungefär en tredjedel av kommunens yta är naturreservat. Längs Huddinges många sjöar och vattendrag finns badmöjligheter från klippor och stränder – några lugna, andra mer livfulla. I Gömmarens naturreservat finns en särskild hundbadplats där hundar får bada okopplade. För den fiskeintresserade så tillåts fiske i flera av vattnen där fångsten kan bestå av allt från öring och abborre till gädda och mört. Oftast krävs att du köper ett fiskekort för några hundralappar.

Ett välbesökt friluftsområde är Flottsbro ca 3 km från Huddinge centrum. I området finns flera vandringsleder och motionsspår. Träningen kan avslutas med ett dopp vid det populära Flottsbrobadet. Här finns även möjlighet att hyra kanoter och trampbåtar. På vintern åker man skridskor när sjön frusit till is eller tar skidorna till Flottsbrobacken som är länets högsta skidbacke med tillhörande skidanläggning.

I Huddinge finns ett stort antal förskolor och grundskolor samt fyra kommunala och två fristående gymnasieskolor. I Flemingsberg ligger dessutom Södertörns högskola.

Flera vårdcentraler finns i kommunen samt Karolinska universitetssjukhuset, ett av Europas ledande universitetssjukhus som erbjuder ett brett spektrum av vård.

Kollektivtrafiken till och från Huddinge utgörs av pendeltåg, tunnelbana och bussar. Via bil tar det ca 20 minuter från Huddinge centrum till centrala Stockholm. Även inom kommunen är kommunikationen i regel god.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Huddinge? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Huddinge! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Vikingavägen 9

Vikingavägen 9,
141 48 Huddinge

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Budgivning

Välkommen att anmäla dig till budgivningen.

Delta i budgivningen

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Vanja Andelkovic

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-57 56 75

 • Extra kontaktperson

  Anna-Maria Tiilikainen

  Säljkoordinator

  :
  Mobil: 0732-57 56 70

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Kvarnbergsplan, Huddinge

  Adress
  Runvägen 10
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 086 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  62 kvm
 • Bostadsrätt

  Kvarnbergsplan, Huddinge

  På förhand
  Adress
  Vikingavägen 9, 1tr
  Utgångspris
  1 795 000 kr
  Månadsavgift
  2 435 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  40 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!