Bo i en jättefin tvåa med uteplats, belägen i attraktiva Segeltorp!

Segeltorp, Huddinge

Palissadvägen 10

På förhand
Accepterat pris
2 250 000 kr
Avgift
3 801 kr
Antal rum
2
Boarea
55 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 4
Hiss
Ja

Bo i en jättefin tvåa med uteplats, belägen i attraktiva Segeltorp!

Välplanerad och ljus med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Hög standard med bl a genomgående ekparkett. 2,60 m i takhöjd!

 • Ansvarig mäklare

  Christoffer Kihlman

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0732-57 56 76

 • Extra kontaktperson

  Vanja Andelkovic

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-57 56 75

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Lägenheten är välplanerad och har genomgående parkettgolv och ljusa väggar. Fräscht helkaklat badrum med värmegolv och tvättpelare. Trivsamt sovrum med intilliggande stor inredningsbar klädkammare. Den öppna planlösningen ger rymd och ansluter till en trädäckad uteplats i fint solläge och belägen mot lugn innergård.

Brf Palissaden ligger en kort promenad ifrån Kungens Kurva med allt vad det har att erbjuda i butiker, varuhus, restauranger och nöjen. Bussen stannar strax utanför och både skola och förskolor finns inom räckhåll. Dessutom kan man promenera till Sätras tunnelbanestation.

Interiör

Hall - Välkomnande hall med plats för avhängning samt skåp med förvaring. Parkettgolv i ek och vitmålade väggar. Ingång till badrum.

Sovrum - Rymligt sovrum med ingång till egen klädkammare. Parkettgolv i ek och vitmålade väggar.

Badrum - Fräscht och fint helkaklat badrum med golvvärme. Tvättpelare, wc, handfat med kommod, handukstork samt spegelskåp.

Kök - Ljust och trivsamt kök med vita skåpluckor och mörka fina arbetsytor. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt rymlig matplats och utgång till bostadens altan och uteplats. Utrustning: diskmaskin, kyl/frys, integrerad ugn och mikro. Parkettgolv i ek och vitmålade väggar.

Vardagsrum - Lättmöblerat vardagsrum med parkettgolv i ek och vitmålade väggar.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Uteplats/balkong

Rymlig trädäckad altan belägen i ett fint solläge.

Övriga byggnader/utrymmen

Bra förvaring i vindsförråd.

TV/bredband

Bredband och Kabel-TV ingår i månadsavgiften.

Övrigt

BUDGIVNING - Vi använder oss av öppen budgivning, vilket innebär att mäklaren löpande redovisar det högsta budet till budgivarna som då har möjligheten att bjuda över varandra. Mäklaren noterar samtliga bud med namn på budgivaren, tidpunkt och bud, samt eventuella villkor med budet. Alla som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivningslistan med budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till säljare och köpare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta

Tillträde

Enligt överenskommelse

Månadsavgift

Avgift
3 801 kr

I månadsavgiften ingår uppvärmning, vatten, kabel-TV och bredband samt IP-telefoni.

Ekonomi

Andel i föreningen
1,6943%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Accepterat pris
2 250 000 kr
Lägenhetsnummer
D1003
Våningsplan
1 av 4*
Hiss
Ja
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
55 kvm**

* Markplan med uteplats

** Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
70

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Palissaden
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
48
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1120*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Brf Palissaden är en bostadsrättsförening med 48 bostadsrättslägenheter. Brf Palissaden är belägen på Palissadvägen 10 -16 och Smista allé 26 i Segeltorp. Föreningens fastighet består av tre flerbostadshus om 4 våningar med 48 lägenheter. Fastighetens byggnader är uppförda 2012/2013 av NCC.

I månadsavgiften ingår förutom värme, vatten, sophämtning och fastighetsunderhåll även kabel-tv, bredband via fiber och tele via Telia Trippel play. I avgiften ingår även det bostadsrättstillägg som behövs till din hemförsäkring. Egen hemförsäkring samt abonnemang och förbrukning av hushållsel tecknas själv. Föreningen har idag avtal om fastighetsskötsel och teknisk förvaltning via HSB Södertörn. Föreningens ekonomi sköts av Fastum. Brf Palissaden är utformad med stor hänsyn till omgivningens förutsättningar. De tre husen har fyra våningar med tre lägenheter kring varje trapphus. Husen har ett lätt sluttande pulpettak och fasader i en ljus, slät puts med markerade delar i målad träpanel. Den lummiga innergården har fått mycket fokus för att den ska vara användbar. Den utformas med planteringar och gröna rum som ger utrymme för rekreation och möten. Du har full uppsikt över lekplatserna eftersom alla balkonger och uteplatser är förlagda mot gården. Även soprum och cykelrum finns här.

Parkering

För dig med bil finns parkeringsplatser att hyra, både vid infarten till husen och längre in i området. Här finns även flera gästparkeringar samt handikapp plats. I föreningen finns 52 platser. Möjlighet till fler parkeringsplatser finns också på intilliggande villagator samt avgiftsbelagd besöksparkering på Visirvägen och Hjälmvägen som ligger nära.

Gemensamma utrymmen

På entréplan finns ett gemensamt barnvagnsförråd. I föreningen finns även cykelrum och soprum. Föreningen har en trevlig, grönskande gård med sittgrupp och lekplats.

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
400 kr
Försäkring
158 kr
Summa
558 kr

Detta är nuvarande ägares driftskostnader och kan variera bl.a. beroende på hur många personer som ingår i hushållet samt vilka avtal man väljer.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
2012

Länkar

Området

Att bo i Segeltorp

I Segeltorp finns flera mindre villaområden, stora radhusområden, obebyggda naturmarker och ett av Europas största handelsområden, Kungens Kurva.

Segeltorp är en kommundel i den nordvästliga delen av Huddinge. Segeltorp består av sex delområden (från norr till söder): Jakobslund, Smista, Juringe, Kråkvik, Kolartorp och Kungens Kurva.

Bebyggelsen är till största delen villor och radhus från olika tidsåldrar. I mitten av 1990-talet byggdes ett bostadsområde med lägenheter på Skansberget, ett bergskrön mellan Skansbergsvägen och Smista allé. Området har byggts ut med ytterligare flerfamiljshus de senaste åren.

Skansberget är en av Huddinges fornborgar, troligen anlagd under folkvandringstiden omkr. 500-talet ef.Kr. I Segeltorp finns gravfält från yngre järnåldern och flera gårdar med gamla anor, t.ex. Juringe gård och Segerstorp, varifrån namnet kommer. I början av 1900-talet började avstyckningen av de stora gårdarna till villatomter.

Segeltorp har nu många invånare, men fortfarande stora områden obebyggd naturmark. Här finns 12 förskolor och 5 grundskolor. Två ytterligare förskolor är under planering. En av grundskolorna är Segeltorpsskolan (F-9) vid Häradsvägen. Skolan har anor från 1917. Den nya invigdes 2010. Närmaste gymnasium finns i Stuvsta/Huddinge.

I Segeltorps naturmarker hittar man Långsjön och Gömmarens naturreservat. Långsjön ligger norr om Segeltorp. Här finns elljusspår, bågskyttebana och många stigar och vandringsleder, som kan ta dig ända till Gömmarens naturreservat i södra Segeltorp. Här finns också en badsjö, klarvattensjön Gömmaren, som erbjuder både klippbad och en liten sandstrand. Kalla vintrar kan man åka skridskor.

Segeltorp har mer att erbjuda för den som vill motionera och idrotta. 2007 invigdes ishallen Segeltorpshallen. Det finns flera häststall och ridhus i området. Idrottsföreningarna har fotboll, innebandy, ishockey m.m. på sina program.

I centrala Segeltorp finns närservice med vårdcentral, frisör, bibliotek, konditori, restaurang, café, gym. m.m. Ett av Europas största handelscentra, Kungens Kurva, finns placerat i Segeltorp vid E4:an. Kungens Kurva har kunder från hela Storstockholm. Här finns IKEA, Heron City och många stormarknader. I närheten av Kungens Kurva finns den välkända och populära handelsträdgården Zetas – finsmakarens trädgård. I Smista Allé, norr om Kungens Kurva, finns de flesta bilmärken representerade i de många bilaffärer som etablerat sig som ett pärlband efter allén.

I Segeltorp har de bilburna nära ut till E4/E20. Det finns flera busslinjer. I centrala Segeltorp går linjerna 703, 704, 707 och 710. Till Stuvsta pendeltågsstation är det 10 minuter, till T-bana Fruängen 8 minuter, T-bana Skärholmen 15 minuter. Bor man i Segeltorps västra delar har man även gångavstånd till T-bana (röda linjen, station Sätra).

Köpa, sälja eller värdera bostad i Segeltorp? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Huddinge! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Palissadvägen 10

Palissadvägen 10,
141 74 Segeltorp

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Christoffer Kihlman

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0732-57 56 76

 • Extra kontaktperson

  Vanja Andelkovic

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-57 56 75