Välplanerad 1,5:a med uteplats!

Segeltorp, Huddinge

Skansbergsvägen 42D

På förhand
Avgift
2 651 kr
Antal rum
1,5
Boarea
45 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 2

Välplanerad 1,5:a med uteplats!

Naturskönt villaområde med närhet till shopping, kommunikationer samt skolor/förskolor.

 • Ansvarig mäklare

  Vanja Andelkovic

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-57 56 75

 • Extra kontaktperson

  Linus Molin

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-62 06 78

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Uteplats. Skansbergsvägen 42D - Bjurfors
Uteplats
Uteplats. Skansbergsvägen 42D - Bjurfors
Uteplats
Entré/Hall. Skansbergsvägen 42D - Bjurfors
Entré/Hall
Vardagsrum. Skansbergsvägen 42D - Bjurfors
Vardagsrum
Vardagsrum. Skansbergsvägen 42D - Bjurfors
Vardagsrum
Vardagsrum. Skansbergsvägen 42D - Bjurfors
Vardagsrum

Planskiss

Planlösning
Planritning

Beskrivning

Beskrivning

I barnvänliga och populära Segeltorp ligger denna mycket trivsamma 1,5 om 45 kvm! Egen ingång välkomnar dig in i denna ljusa och öppna bostad. I lägenheten har du allt du behöver: Välutrustat kök. Sovrum med garderobsvägg. Helkaklat badrum med bekvämligheter som golvvärme, tvättmaskin samt torktumlare. Ljust och härligt vardagsrum i direkt anslutning till uteplats med eftermiddags- och kvällssol. Från uteplatsen blickar du ut över föreningens innergård och lekplats! Till lägenheten hör en egen parkeringsplats och ett förråd.

Segeltorp är ett av Huddinges mest omtyckta områden. Med närheten till naturen, förskolor, skolor, kommunikationer och dessutom Kungens Kurva och all dess tänkbara service är det inte så svårt att förstå varför.

Välkommen på visning!

Interiör

HALL
Ljus och välkomnande entré med praktiskt klinkergolv i entrén. Vidare in i lägenheten ligger genomgående ekparkett. I entrén finns avhängningsyta och en garderob.

SOVRUM
Sovrum med bra förvaring och plats för dubbelsäng och sängbord.

KÖK
Öppet och trivsamt kök med svart kakel. Skjutdörrar med stor öppning mot vardagsrummet. Utrustningen i köket består av ugn, kyl, frys, diskmaskin och fläkt. Fönster ovanför diskhon.

DUSCH/WC/TVÄTT
Bekvämt och rymligt! Smakfullt inrett med ljust klinkergolv med golvvärme och vitt kakel på väggarna. Här finns handfat, spegelskåp, wc, badkar samt tvättmaskin och torktumlare.

VARDAGSRUM
Ljust och härligt vardagsrum. Fint ljusinsläpp och utgång till den trevliga uteplatsen.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Silverskeden
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
12
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Förening: Brf Silverskeden

Bostadsrättsföreningen består av två hus med 12 bostäder totalt. Mellan husen finns en trivsam bilfri gård med lekplats. Framför huset finns ett insynsskyddat skogsparti.

Liten samt trevlig förening intill naturskönt villaområde, charmigt och trevligt med god stämning bland boende och arrangerade gemensamma aktiviteter. Föreningen har trädgårdsredskap m.m till utlåning för medlemmarna.

Gångavstånd till Kungens Kurva och Skärholmen Centrum. 2006 sänktes avgiften med 10%. Inga planerade avgiftsändringar är inplanerade. Kostnaden för uppvärmning tillkommer utöver avgiften. Varje lägenhet har separat eldriven värmepump detta är dock något föreningen planerar att förändra inom kort för att få lägre elkostnader till varje hushåll. Driftskostnaden för uppvärmning samt hushållsel är i dagsläget ca 700-1.500:-/mån.

Föreningens ekonomi

Föreningen har god ekonomi.

Parkering

En fast parkeringsplats med eluttag tillhör varje bostad

TV/bredband

Kabel-tv och Bredband finns via Comhem

Basutbud kabel tv ingår i månadsavgiften

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
00002
Våningsplan
1 av 2
Hiss
Nej
Rum
1,5
Boarea
45 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen och säljaren

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energideklarationsdatum
2008-10-23

TV/bredband

Bredband via comhem

Parkering

En fast parkeringsplats med eluttag tillhör varje bostad

Övrigt

BUDGIVNING
Vi använder oss av öppen budgivning, vilket innebär att mäklaren löpande redovisar det högsta budet till budgivarna som då har möjligheten att bjuda över varandra. Mäklaren noterar samtliga bud med namn på budgivaren, tidpunkt och bud, samt eventuella villkor med budet.
Alla som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivningslistan med budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till säljare och köpare.

Spekulanter uppmanas att noggrant undersöka lägenheten före köpet, som överlåtes i det skick och med den utrustning som föreligger i dag, med undantag av säljarens åtagande om flyttstädning.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Månadsavgift

Avgift
2 651 kr

I avgiften ingår vatten, kabel-TV, parkeringsplats med elstolpe.

Ekonomi

Andel i föreningen
5,50766%
Andel av årsavgiften är
5,50766%

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
3

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
2003
Uppvärmning
Fjärrvärme

Länkar

Området

Att bo i Segeltorp

I Segeltorp finns flera mindre villaområden, stora radhusområden, obebyggda naturmarker och ett av Europas största handelsområden, Kungens Kurva.

Segeltorp är en kommundel i den nordvästliga delen av Huddinge. Segeltorp består av sex delområden (från norr till söder): Jakobslund, Smista, Juringe, Kråkvik, Kolartorp och Kungens Kurva.

Bebyggelsen är till största delen villor och radhus från olika tidsåldrar. I mitten av 1990-talet byggdes ett bostadsområde med lägenheter på Skansberget, ett bergskrön mellan Skansbergsvägen och Smista allé. Området har byggts ut med ytterligare flerfamiljshus de senaste åren.

Skansberget är en av Huddinges fornborgar, troligen anlagd under folkvandringstiden omkr. 500-talet ef.Kr. I Segeltorp finns gravfält från yngre järnåldern och flera gårdar med gamla anor, t.ex. Juringe gård och Segerstorp, varifrån namnet kommer. I början av 1900-talet började avstyckningen av de stora gårdarna till villatomter.

Segeltorp har nu många invånare, men fortfarande stora områden obebyggd naturmark. Här finns 12 förskolor och 5 grundskolor. Två ytterligare förskolor är under planering. En av grundskolorna är Segeltorpsskolan (F-9) vid Häradsvägen. Skolan har anor från 1917. Den nya invigdes 2010. Närmaste gymnasium finns i Stuvsta/Huddinge.

I Segeltorps naturmarker hittar man Långsjön och Gömmarens naturreservat. Långsjön ligger norr om Segeltorp. Här finns elljusspår, bågskyttebana och många stigar och vandringsleder, som kan ta dig ända till Gömmarens naturreservat i södra Segeltorp. Här finns också en badsjö, klarvattensjön Gömmaren, som erbjuder både klippbad och en liten sandstrand. Kalla vintrar kan man åka skridskor.

Segeltorp har mer att erbjuda för den som vill motionera och idrotta. 2007 invigdes ishallen Segeltorpshallen. Det finns flera häststall och ridhus i området. Idrottsföreningarna har fotboll, innebandy, ishockey m.m. på sina program.

I centrala Segeltorp finns närservice med vårdcentral, frisör, bibliotek, konditori, restaurang, café, gym. m.m. Ett av Europas största handelscentra, Kungens Kurva, finns placerat i Segeltorp vid E4:an. Kungens Kurva har kunder från hela Storstockholm. Här finns IKEA, Heron City och många stormarknader. I närheten av Kungens Kurva finns den välkända och populära handelsträdgården Zetas – finsmakarens trädgård. I Smista Allé, norr om Kungens Kurva, finns de flesta bilmärken representerade i de många bilaffärer som etablerat sig som ett pärlband efter allén.

I Segeltorp har de bilburna nära ut till E4/E20. Det finns flera busslinjer. I centrala Segeltorp går linjerna 703, 704, 707 och 710. Till Stuvsta pendeltågsstation är det 10 minuter, till T-bana Fruängen 8 minuter, T-bana Skärholmen 15 minuter. Bor man i Segeltorps västra delar har man även gångavstånd till T-bana (röda linjen, station Sätra).

Köpa, sälja eller värdera bostad i Segeltorp? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Huddinge! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Skansbergsvägen 42D

Skansbergsvägen 42D,
141 74 Segeltorp

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Vanja Andelkovic

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-57 56 75

 • Extra kontaktperson

  Linus Molin

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-62 06 78

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Segeltorp, Huddinge

  På förhand
  Adress
  Stigfinnarvägen 58
  Utgångspris
  2 595 000 kr
  Månadsavgift
  4 826 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  66,4 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!